Lieliska viesnīca ar brīnišķīgu pludmali!

Rakstīts: 9 februāris 2020
Ceļošanas laiks: 30 janvārī — 7 februāris 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Es atpū tos viesnī cā ar savu vī ru un 7 gadus vecu bē rnu, strā dā ju par ceļ ojumu aģ entu, biež i sū tī ju tū ristus uz 5 * un 4 *, es nolē mu pā rbaudī t viesnī cas kvalitā ti savā atvaļ inā jumā .
Reģ istrē š anā s - ieradā s 21.45, tū lī t nosū tī ta vakariņ ā s. Pē c vakariņ ā m parakstī jā mies uz aizpildī to anketu un devā mies uz istabu. 1701. telpa jaunajā korpusā , viss tī rs un jauns, lieliskas gultas, halā ti skapī , tē jas komplekts, liela plazma un brī niš ķ ī gs skats uz jū ru!
Ē diens - es nesaprotu tū ristus, kuriem nav ko ē st. Ir ē diens un tas ir daudzveidī gs un ļ oti garš ī gs, gaļ a - liellopa gaļ a un vista vairā kos variantos, tī teņ i, jū ras veltes. No augļ iem - granā tā bols, banā ns, apelsī ni, mandarī ni, zemenes, melones. Brokastī s garš ī gi cepts greipfrū ts, virtuļ i. Es vē los izcelt smaidī go piciolu un viņ a garš ī go picu, mū su bē rns bija sajū smā .

Pludmale - pludmalei vienmē r ir dvieļ i un neredzē ju nekā das problē mas, tos saņ ē ma pie ieejas pludmalē pie baseiniem. Pludmale ir ļ oti liela, jebkuram ir vieta zem saules vai ē nā , viņ i ieradā s pludmalē ap 9 no rī ta, vienmē r bija daudz brī vu sauļ oš anā s krē slu, ir protams eksemplā ri, kas aizņ em sauļ oš anā s krē slus, atstā jot dvieļ i un personī gā s mantas, bet tā s netraucē ja. Ieeja jū rā no 3 pontoniem, tie visi ir darba kā rtī bā , mums visvairā k patika ī sā kais pontons. Ir arī ieeja pludmalē bē rniem, ir akmeņ i, nepiecieš ami speciā li apavi. Jū ra š ajā periodā bija 23 grā di, speciā li paņ ē mu termometru, lai mē rī tu ū dens temperatū ru, mums bija ļ oti silts, visu dienu peldē jā mies. Rifs ir vidē js zivju skaita ziņ ā .
Ir animā cija - nav uzbā zī ga, pā ris reizes bē rns bija minidiskotē kā , un kad tikā m uz izrā di ar č ū skā m, tad pā rsvarā vakarā gā jā m pastaigā ties pa pilsē tu vai devā mies uz IL Mercato.
Apsildā mi baseini netā lu no pludmales un blakus esoš ajos 4 *, daž reiz gā ju peldē ties. Ir lielisks parks ar putniem.
Es varu ieteikt viesnī cu atpū tai kā.5 * un 4 *, jo ī paš i tā pē c, ka tā s cena gandrī z vienmē r ir patī kama.
Labklā jī bas viesnī ca un daudz atbilstoš u tū ristu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu