Izslēdziet sevī revidentu – un aiziet!

Rakstīts: 15 novembris 2019
Ceļošanas laiks: 5 — 14 novembris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 9.0
Izvē lē jā mies ne tik daudz viesnī cu, cik bezvē ja lī ci, jo ar Rehana viesnī cu mums bija negatī va pieredze. Viesnī cu ieteica ceļ ojumu aģ ents. Pareizi uzminē ja ar lī ci - novembra pirmajā pusē nebija vē ja, pā ris reizes pie krasta bija viļ ņ i, un pontona malā bija neliela š ū poš anā s pa viļ ņ iem - maskā bija nekā du problē mu vispā r. Nedomā ju, ka š is ir greznā kais rifs pieredzē juš am nirē jam, bet pā rē jiem ir ko redzē t, zivju veidu ir daudz, bet kvantitā tes ziņ ā neteiktu. Tur ir dzeloņ raja, murē na, slā nekļ a jū ras ezis, jū ras zvaigzne, tridakna un daž ā das zivis - ja ieliks Google "Sarkanā s jū ras zivis", tad bildē s, kas atveras, redzē siet iedzī votā jus, no kuriem gandrī z visi ir š ajā lī cī . Izbraucot prom no pontoniem, jū s redzē siet gaiš ā ku rifu.

Pati viesnī ca - es neteikš u, ka tā ir 5 zvaigznes, ka tā ir š ika - bet, ja jū s neieskatī sieties katrā stū rī un katrā plaisā , uzkrā jat labu garastā vokli, tad viss bū s kā rtī bā ! Neatrodiet vainas sī kumos - un jū s bū siet laimī gs.

Negatī vā puse ir tī rī š ana. Pareizā k sakot, tā gandrī z pilnī ga neesamī ba. Jauni puiš i tī ra - nu, jū s saprotat)) Mē s nolē mā m ar š o visu neapkraut - bet š ķ iet, ka 9 dienu laikā viņ i mums nemainī ja gultu)) Kaut kā viņ i slaucī ja, saklā j gultu, vienmē rī gi piekarina dvieļ us - un jums ar to pietiek)

Reģ istrē š anā s laikā tika nodroš inā tas č ī bas. Vannas dvieļ i nez kā pē c pē c noklusē juma tiek doti pa vienam katrā istabā . Pat ja jū s esat trī s)) Bet nā c klā t un saki - un viss bū s kā rtī bā.

Katru dienu tiek nodroš inā ts š ampū ns, matu kondicionieris, duš as ž eleja, ķ ermeņ a losjons un ziepes, 1.5 litri dzeramā ū dens.

Numurā ir bezmaksas seifs, liels plazmas televizors, gaisa kondicionē tā js, tē jkanna ar atkā rtoti uzpildā mā m tē jas, kafijas, krē juma un cukura nū jā m.

Ē diens ir daudzveidī gs un bagā tī gs. Protams, maltī tes sā kumā viss ir skaisti izstā dī ts, prasmī gi noformē ts, un vē lā k ē diens vienkā rš i tiek piegā dā ts ierastajā formā . Pietiekami daudz - dā rzeņ i, daudz mē rč u, eļ ļ as tiem - laistieties pē c savas gaumes. Ir arī gatavi salā ti.
Gaļ a katru dienu daž ā dā s variā cijā s - bet ne cū kgaļ a, protams. Graudaugi, kartupeļ i, pā kš augi, makaroni - viss vienmē r ir tur. Daudz gardu un skaistu desertu. Augļ i - granā tā boli, melone, vī nogas, dateles, gvajava, apelsī ni. Vakarā katru dienu saldē jums pakā s. Ē diens nav "mā tes" - tas ir jā saprot. Bet katrs atradī s sev garš ī gu un nepaliks izsalcis.

Ir arī restorā ni, kuros jums ir jā reģ istrē jas grila bā rā , ierodoties. Bija trī s - Zivis, Meksikas un Itā lijas. Ierakstot, jums nekavē joties jā izvē las galvenais ē diens. Man patika restorā ni – noteikti aizej.


Dzē rieni - kaut kā da pļ ā pā š ana, kā citur tā dā s viesnī cā s. Nezinu, cik apgriezienu - bet apiņ u man galvā vispā r nav ne no vī na, ne no alus, ne no viskija vai tekilas veida. Un mazas muļ ķ ī gas krū zī tes. Pirmo reizi sastopos ar š ā du izmē ru.

Viesnī ca stā v uz ļ oti skaista klints, ir kur nobildē ties.
Bet mī nuss ir tas, ka nokā pš ana lī dz jū rai ir nedaudz smaga, lai gan pē c smagas maltī tes rikš ot nenā ks par ļ aunu. Ir kā pnes un tikai slī ps nobrauciens, ir lifts uz jū ru, tiek celtas arī automaš ī nas. Galvenā pludmale ir smilš aina, bet klintī ir arī niš as ar sauļ oš anā s krē sliem. Ir maz sauļ oš anā s krē slu, sastrē gumstundā s nepietiek. Arī pludmales dvieļ i. 8 no rī ta nepaņ ē ma - rakstiet izš ķ ē rdē ti.

Trī s daž ā da garuma pontoni un smilš aina ieeja bē rniem plekstē š anai. Viņ i paņ ē ma koraļ ļ us, bet nekad tos neizmantoja. Seklā ū denī viņ i nestaigā ja, peldē ja no pontoniem - tā pē c č ī bas nav vajadzī gas. Saule riet agri – pulksten 16.00. Tā pē c uz pludmali jā ierodas pulksten 7, lai ilgā k noķ ertu karstumu.

No animā cijas - pa dienu katrs atradī s kaut ko sev, ja vē lē sies - dejas pie baseina, un joga, un ū denspolo, un š autriņ as, un lielais un galda teniss, un vakarā dzī vā mū zika un š ova programma. Bē rniem ir mini klubs. Vakaros viesnī cā ir diskotē ka, kā arī braucieni uz naktsklubiem.
Novembrī ir daudz odu - nepiecieš ams aerosols un fumigators.

Pa kreisi no viesnī cas - veikali, aptiekas, lielveikals. Nedaudz tā lā k - iepirkš anā s kvartā ls IL Mercato - ejiet cauri tam un pastaigā jieties lī dz Vecajam tirgum - tur ir skaista moš eja un daudzi veikali.


Paš i viesnī cas lī dzekļ i jau ir svelmi, ar neapbruņ otu aci var redzē t, ka tie nav pirmais svaigums - tač u nepievē rsiet uzmanī bu, neatrodiet vainas, atrodiet apkā rt labas lietas un izbaudiet jū ru, sauli un siltumu! Es novē lu jums labu atpū tu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu