Laba viesnīca. Esmu apmierināta

Rakstīts: 28 oktobris 2019
Ceļošanas laiks: 20 — 27 oktobris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 7.0
Es vē los sā kt ar to, ka pirms devos izlasī ju atsauksmes un mana attieksme bija nedaudz aizspriedumaina. Tagad kā rtī bā . Nokā rtots kā nā kas pē c divpadsmitiem un nevienam nekas nav jā maksā par procedū ras paā trinā š anu. Jā , par satriecoš u istabiņ u, kas atrodas gandrī z blakus reģ istratū rai un baseiniem un tajā paš ā laikā nedzirdu atpū tnieku troksni, piemaksā ju par balkonu ar skatu uz jū ru (30 dolā ri! ).
Pā rtika - š ahta. Es nezinu tos, kas rakstī ja, ka ē diens ir vienmuļ š , bet es noteikti zinu, ka es diez vai visu izmē ģ inā š u. Attieksme. . . puiš i, es nekad neesmu uzskatī jusi sevi par skaistuli, bet, ja kā ds vē las paaugstinā t savu paš cieņ u - jū s esat š eit. Atseviš ķ s wow, protams, ir jū ra un vieta, kur atrodas viesnī ca. Jū s visu redzē siet un novē rtē siet. Patiesa kafija ir dabiska. Bet tas ir samaksā ts. Un sulas tieš ā m ir pulverveida. Ne gluž i manai gaumei. Nu, kā saka, zī muļ i ir daž ā di. Viss ir atrisinā ts. Un neticē siet – ne obligā ti ar naudas palī dzī bu. Man tas nav arā bs - tā tad draugs. Un vajag tikai izrā dī t labo gribu un. . . smaidī t. Kopumā man viss ļ oti patika.
Atseviš ķ a tē ma ir Anex tū re. Mū su ceļ vedis ir Toha. Ja tā da Tokha mani iekodē tu no smē ķ ē š anas, es noteikti atmestu smē ķ ē š anu : ) tas, protams, joks, bet viņ a produktu pā rdoš anas menedž eris ir vislabā kais! Es paņ ē mu no viņ iem trī s ekskursijas: Kairu, Izraē lu un pastaigu pa jū ru. Jā , dā rgā k nekā tā s paš as ekskursijas no man nepazī stamiem arā biem aiz stū ra. Bet, manuprā t, tas bija tā vē rts. Mū s pavadī ja katrā ekskursijā "no un lī dz". Sekoja, lai nepazustu, palī dzē ja ar padomu. Kopumā es nevaru sū dzē ties. Attiecī bā uz Izraē lu viņ i brī dinā ja, ka var to atdot no Izraē las muitā (kas patiesī bā arī notika), un paziņ oja soda apmē ru, ja tas notiks. Tā pē c par puiš iem sū dzē ties nevaru. Viņ i strā dā savu naudu lī dz galam!

Tā tad, ekskursija pa Kairu. Pirmā pietura bija papirusa fabrika. Ir vē rts apmeklē t tikai š ī vā rda estē tiskā nozī mē ne vairā k. Tas pats, bet daudzas reizes lē tā ks aiz stū ra. Tas tieš ā m ir skaisti. Valsts muzeja apmeklē jums ir pelnī jis pienā cī gu uzmanī bu. Ī paš s paldies gidam. Stā sts ir informatī vs un interesants. Tad bija piramī das. Es par viņ iem daudz nerunā š u. Vienī gais par furgonu dolā ru (drī z ienī dī š u š o frā zi) ir puika un nolika to pareizā leņ ķ ī un nofotografē ja. Tas izrā dī jā s forš i.
Kā jau rakstī ju iepriekš , apsolī tajā zemē mani neielaida. . . bez jebkā diem paskaidrojumiem. Skumji, bet ne liktenī gi. Pie muitas no Izraē las bija pusdivos naktī . Viņ i ļ ā va mums atgriezties Ē ģ iptes muitā pusseptiņ os no rī ta. Visu laiku piecdesmit! cilvē ki stulbi sē dē ja un gaidī ja lī dz galam, nesaprotot, vai viņ us ielaida valstī vai nē . Viņ i paņ ē ma pases un teica – pagaidi. Tikai seš os no rī ta visi sastā jā s rindā un teica – ejiet atpakaļ . Un visi, kas staigā ja pretē jā virzienā , uzdeva sev vienu un to paš u jautā jumu – kā pē c. Pirmā s desmit minū tes es mē ģ inā ju analizē t situā ciju. Atrodi iemeslu. Un tad, kad sā ka tuvoties citi, kuriem, tā pat kā man, tika atteikti, es sapratu, ka š ī ir tī rā rulete. Kurā no daudzā m arī es dabū ju "nulli" un palaidu vaļ ā . Un lī dz ar to viss ir kā rtī bā . Kad gaidī jā m tur muitā , gide no Izraē las teica sekojoš o: ir slikti, ja slimo mazi bē rni un tavi vecā ki aizbrauc uz visiem laikiem. Viss pā rē jais ir labi, neatkarī gi no tā , kā ds rezultā ts bū tu labs. Kas attiecas uz mani - gudri.
Brauciet ar kvadraciklu. Atklā ti sakot, no divā m stundā m, par kurā m mums stā stī ja, stunda tika savā kta un aizvesta uz viesnī cā m, pusstunda - pietura pie beduī niem un pusstunda ceļ ojums pa tuksnesi. Man personī gi ar paš u braucienu un ā trumu nepietika.
Lai cik neaptverama bū tu arā bu mentalitā te, ak un ak, tā apņ em tevi ar pavirš ī bas plī vuru uz vienaldzī bas robež as, dzī ves lē numu, nomierinā jumu. Un salī dzinot ar mū su ukraiņ u sacī kstē m, uz visu bū t laikā , visiem izpatikt utt. jo vē rtī gā ka ir š eit iegū tā pieredze.

Tas viss ir atkarī gs no tā , kā pē c jū s dodaties uz š o valsti. Ja pā rē jais jū su izpratnē ir tikai apbrī nojama jū ra, jaunas pieredzes gū š ana un labs garastā voklis, ticiet man, nekā das mazas nepatikš anas jums to nevar sabojā t. Galvenais, kas jā zina, ir tas, ka viss, kas ar tevi notiek, ir labā kais š eit un tagad, kas var notikt.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu