Domina Coral Bay Oasis 5*– Atsauksmes

211
Novērtējums 6.910
№76 viesnīcas reitingā Šarm eš Šeiha
6.5 Numurs
7.0 apkalpošana
7.1 Tīrība
7.3 Uzturs
7.6 Infrastruktūra
Domina Coral Bay komplekss sastāv no septiņām viesnīcām, kas atrodas Sheikh Coast Bay. Domina Coral Bay Oasis ir kompleksa ekonomiskā kategorija (32. ēka). Atrodas kompleksa augšējā līmenī, blakus galvenajai reģistratūrai un iepirkšanās pasāžai. Divstāvu mauru stila ēkas ieskauj zaļa veģetācija. Kopīga uzņemšana ar Domina Coral Bay Aquamarine. Mikroautobusi kursē pa kūrortu. Atvērts 1994. gadā, pēdējā daļēja renovācija notika 2009. gadā. Piemērots ģimenes, romantiskai vai jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар irinaevkuzmina26
 •  apceļots 4 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 10.0
Esam atvaļ inā jumā otro reizi, š oreiz nokļ uvā m 34310 istabā , mums viss patika) tī rī ba, ikdienas uzkopš ana, garš ī gs ē diens un brī niš ķ ī ga teritorija WiFi visā viesnī cā Tī ra jū ra … Tomēr ▾ Esam atvaļ inā jumā otro reizi, š oreiz nokļ uvā m 34310 istabā , mums viss patika) tī rī ba, ikdienas uzkopš ana, garš ī gs ē diens un brī niš ķ ī ga teritorija
WiFi visā viesnī cā
Tī ra jū ra
Array
аватар helgaches
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Par Domina Coral Bay???? Plusi: milzī ga skaista teritorija, kas nekad netika pilnī bā apieta. Daudzi baseini, sā ls ezers tieš i uz vietas, ē rti sauļ oš anā s krē sli, lieli pludmales dvieļ i. Ziedi, zaļ umi, kaķ i??? ? . Maz krievu??? ? Garš ī gs ē diens. … Tomēr ▾ Par Domina Coral Bay????

Plusi: milzī ga skaista teritorija, kas nekad netika pilnī bā apieta. Daudzi baseini, sā ls ezers tieš i uz vietas, ē rti sauļ oš anā s krē sli, lieli pludmales dvieļ i. Ziedi, zaļ umi, kaķ i??? ? .
Maz krievu??? ? Garš ī gs ē diens. Tī rī ba ir visur.
Koraļ ļ u rifi ir atseviš ķ a dziesma??? ? . Teritorijā ir milzī gs skaits dzī vo rifu, tie visi ir ā rprā tī gi skaisti. Noteikti snorkelē jiet. Labā k ņ emt masku ar atseviš ķ u tū biņ u, ē rtā k ienirt dziļ ā k un var elpot jū ru, nevis savus "izpū tē jus" ekrā nā.
Krieviski runā još ie darbinieki ā tri reaģ ē uz pieprasī jumiem, ī paš i droš ī bas jomā.

Mī nusi: ī paš s sadalī jums bagā tajos un pā rē jos (es nevaru viņ us saukt par nabagiem, jo ​ ​.5 * viesnī ca, viena no dā rgā kajā m Š arm eš Š eihā ). Š eit jū s varat ē st, sauļ oties un izklaidē ties, bet mazliet tuvā k ieejai vairs nav iespē jams, stopē t tur, kur tas ir tā lu.
Ē diens vienmuļ š , neskatoties uz garš ī gumu, kaitinoš s.
Daž i, acij neredzami, kukaiņ i, papildus š ausmī gi kaitinoš ā m muš ā m, ir visur - pludmalē , istabā s, restorā nā . Visas kā jas sakost cauri.
Jū ra atveras plkst. 9.00, aizveras plkst. 17.00 tajā mī toš o plē soņ u dē ļ . Saule riet jau 17.00, vē jš š ajā gadalaikā vē ss.
Animā cija atstā j daudz ko vē lē ties, ja neteiktu, ka tā ir vienkā rš i pretī ga. Tikai vienā vakarā bija labs deju koncerts, pā rē jā laikā drā ž dibilny amatieru priekš nesumus. Cilvē ki aizgā ja jau paš ā sā kumā , un es arī.
Uz visu tik milzī go teritoriju ir tikai viens vakara bā rs, kurā nepietiek vietu.
Diskotē ka 2 reizes nedē ļ ā , tas vispā r ir dī vaini...

Vai es ieteiktu jums palikt š ajā viesnī cā?
Jā , ja ierodaties vē rot rifus un zemū dens dzī vi, mī liet klusas vakara pastaigas gar jū ru.
Ne, ja vē laties aktī vas dzī ves nakti vai ē dienu un dzē rienu tuvumu.

Atseviš ķ i par gidu piedā vā tajā m ekskursijā m:
NEŅ EM!!!
Vai arī pirms uzņ emš anas noskaidrojiet visas detaļ as. Cik ilgi katra vieta ilgst, kas tieš i uz tā s bū s, vai brauksiet ar kvadraciklu viens vai kopā utt. Viņ i krā pjas ik uz soļ a!
Mē s devā mies ekskursijā s ar viesnī cas gidu no Biblio Globus. Rezultā tā kopā braucā m pa vienu kvadriku un nevis uz tuksnesi, kā mums aprakstī ja pirms pirkš anas, bet ....uz bū vlaukumu. Un nevis beduī nu ciematā , bet kafejnī cā š ajā bū vlaukumā . Brauciens ar kamieļ iem ilga 2 minū tes: kamielis piecē lā s, paspē ra divus soļ us un atkal apgū lā s, nā kamo. Viss ir straumē . Tas ir briesmī gi. Kvadracikls un bagijs ar ā trumu 5 km stundā kolonā ilga, nedod Dievs, 20 minū tes, pilns ar pipetē m. Uz izpletņ a daž i tū risti tika pacelti nedaudz virs ū dens un nekavē joties palaisti lejā , tas notika stā voš ā laivā . Viņ i neļ auj jums ņ emt telefonu filmē š anai, viņ i sola, ka viņ i jums iedos tā lruni vē lā k, patiesī bā jū s varat iegā dā ties tikai zemas kvalitā tes fotoattē lus.
Nirš anu arī uzliek straumē , vienai noņ em masku, uzreiz uzvelk nā kamo. Sakarā ar to es saslimu ar infekcijas slimī bu. Nirš anas rifi kopumā ir neglī ti, viesnī ca ir daudz labā ka. Pā rdodot apraksta visu ā rprā tī gi skaisto, patiesī bā viss ir pavisam savā dā k, izņ emot pusdienas zivju restorā nā . Viņ š ir savas naudas vē rts.
аватар irishka040180
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cu mums ieteica, mē s dzī vojā m Oasis ē kā.39, tas ir starp sā ls ezeru un Sultā nu. Ļ oti skaists skats uz jū ru, milzī gs balkons, ļ oti laba skaņ as izolā cija - kaimiņ i nemaz nebija dzirdami un viņ u mazais bē rns : ) Mē beles protams nedaudz noguruš as, bet kopumā ir sava piegarš a. … Tomēr ▾ Viesnī cu mums ieteica, mē s dzī vojā m Oasis ē kā.39, tas ir starp sā ls ezeru un Sultā nu. Ļ oti skaists skats uz jū ru, milzī gs balkons, ļ oti laba skaņ as izolā cija - kaimiņ i nemaz nebija dzirdami un viņ u mazais bē rns : ) Mē beles protams nedaudz noguruš as, bet kopumā ir sava piegarš a.
Tī rī š ana tika veikta ik pē c divā m dienā m, par 1 USD viņ i no segas savī ja kaut kā du skaistumu.
Ar vienī go apgaismojumu istabā nepietika, bet tad viņ i pieraduš i un gandrī z nekad neapmeklē ja istabu.
Ā tri iekā rtojā s, kamē r tika gatavota istabiņ a, sū tī ja mū s vakariņ ā s. Kad atgriezā mies, mū s aizveda uz taftu ar bagā ž u uz istabu. Viņ i nekur neko nevalkā ja - viņ i visur palī dzē ja.
Visi ļ oti draudzī gi, personā ls ļ oti draudzī gs.
Viņ i garš ī gi pabaroja. Tieš ā m garš ī gi un daudzveidī gi.
Vakariņ as vienmē r ir interesantas – katru dienu tika gatavots kaut kas jauns. Kopumā ē dienkarte, cik saprotu, ir aprē ķ inā ta uz 7 dienā m un to var atkā rtot tā lā k.
Teritorija milzī ga, kopta, ļ oti tī ra.
Gultas pietika visiem.
ieeja ir smilš aina vai no pantones, š eit tā ir jū su izvē le.
Animā cija ir dī vaina), ja vē laties izklaidē ties, jums noteikti nebū s garlaicī gi!
Mē s pļ ā pā š anu pā rcē lā m no rī ta uz vē lu vakaru
Pagarinā t numuru nevarē ja, bet reģ istratū rā mums bija vieta mantā m, atstā ja rokassprā dzes, visu dienu atpū tā mies un peldē jā mies. Tad dal istaba atpū sties un nomazgā ties pirms ceļ a. Bez piemaksā m.
Par pludmales dvieļ iem lasī ju citas atsauksmes, nesaprotu, kā tur tos izņ ē ma no istabas. Mums bija kartes, tu atnā c uz pludmali, turpat paņ em pludmales dvieli, vakarā nodod un paņ em karti. Kā pē c valkā t to istabā , man nav lī dz galam skaidrs. Atnā ca paņ ē ma tī ru un tā katru dienu.
Viņ i baidī jā s, ka lidostā ir milzī gas rindas, viņ i tur visus pā rbauda 7 stundas. Nekā tā da nebija, nu, pā rbaudī ja vairā kas reizes, bet ne kritiski un ā tri.
Pā rē jais man ļ oti patika.
Mē s noteikti atgriezī simies vē lreiz.
аватар phil_scuba-ua
Laba diena lasī tā ji. Dominina Bay Oasis bijā m trī s reizes (es, sieva un meita dzimusi 2015. gadā ). Pirmo reizi 10 naktis lī dz 2020. gada 8. martam dominante bija pā rpildī ta ar trokš ņ ainiem rumā ņ u-albā ņ iem ar itā ļ u pasē m, visi bez maskā m, lai gan korona Itā lijā plosī jā s mē nesi (15. … Tomēr ▾ Laba diena lasī tā ji. Dominina Bay Oasis bijā m trī s reizes (es, sieva un meita dzimusi 2015. gadā ).
Pirmo reizi 10 naktis lī dz 2020. gada 8. martam dominante bija pā rpildī ta ar trokš ņ ainiem rumā ņ u-albā ņ iem ar itā ļ u pasē m, visi bez maskā m, lai gan korona Itā lijā plosī jā s mē nesi (15. marts, lidojumi apstā jas, tū risti no visā m valstī m izmisī gi). sā k izņ emt)
Otro reizi 2021. gada marta sā kumā Domina komplekss un pludmales ir tukš as, itā ļ us nelaiž ā rā no Itā lijas, atvē rtas 3 no 7 viesnī cā m, daudz "ziemotā ju", tū risti tikai no Ukrainas, Kazahstā nas un nedaudz Baltkrievija.
Tā lā k par mū su treš o reizi Dominā.
Vē lā izbraukš ana plkst. 15.45 no Dņ epropetrovskas ar aviobusu no Wind Rose. Visi darbinieki un robež sargi mū su lidostā strā dā ļ oti pozitī vi.
Ņ em alkoholu dutikā , ņ em š eit, cenas zemā kas nekā š armā.
Č arteru aizpilda tū risma operators Tui un, iespē jams, kā ds cits.
Ē dinā š ana uz kuģ a - biļ etē ir iekļ auta tikai ū dens pudele 0.33l vienai personai, tad to iebē rs glā zē ū dens bez maksas.
Kurš aizmirsis paē st pirms lidojuma vai uzkodā m (mans gadī jums) paņ em paš taisī tu bremzi vai nopē rc uz klā ja par eiro.
Priekš ā un aizmugurē salonā.5 rindas pa 6 sē dvietā m bija pilnī gi tukš as, lai gan nedē ļ u pirms izlidoš anas Tui vairs nebija vietu uz kuģ a. Tas pats lidojumā atpakaļ.
Pajautā ju baltkrieviem domino - viņ u dē lis no Baltkrievijas bija pilnī bā aizpildī ts.
Kas zina kā pē c - lū dzu rakstiet.
Mē s lidojā m 3.10 minū tes, lidojumā viņ i izsniedza imigrā cijas papī rus, kas jā aizpilda, pateicoties aviokompā nijai, tas ir ļ oti racionā li.
Š armā uz pacelš anos devā mies tumsā ap 19.00, aizveda mū s uz 2. (jauno) terminā li, tur bija 30 minū š u rinda uz pasu kontroli no trim pusē m no Ukrainas.

Saņ emam koferus, iekraujam tos lidostas ratiņ os, kā rtē jā paš apkalpoš anā s skenerā un priecī gi izripinā m uz lielo autobusu uz viesnī cu.
Mums ir sava Vodafone-egy SIM karte, kas pirkta 15. gadā , papildinā m mā jā s un pē c piezemē š anā s aktivizē jam i-neta paketi par 25 mā rciņ ā m.
Tiem, kas vē las savu i-nē - pie izejas no bagā ž as telpas ir Vodafone punkti un - kaut kā di 10-15 dolā ri - sim karte + un-nē.
Paveicā s, ka autobuss uzreiz devā s uz Dominu, tur izkā pj gandrī z visa kajī te, kā di 15 tū risti. 21.45 pē c Dominas laika (15 minū tes pirms vakariņ u beigā m) visi tū risti atstā ja somas vestibilā un pē c naktsmī tnes darbinieka ieteikuma skrē ja uz galveno ē damzā li vakariņ ā s.
Pē c vakariņ ā m pie norē ķ inu letes ir neliela až iotā ž a, tagad zā les otrā stū rī tiek š erģ ē ts ielā ps,
rokassprā dzes tiek liktas uz rokturiem 3. zā les stū rī , piesprā dzē jot rokassprā dzes, nomainu divus pirkstus, lai var noņ emt.
Nedē ļ u, kad izmantoju bā rus un restorā nus, es to nekad neuzvilku, nē sā ju kabatā (ē damistabā viņ i vairā kas reizes prasī ja pie ieejas).
Tiem, kas pirmo reizi atrodas domino kauliņ ā , tiek izsniegts reklā mas ielū gums doties uz Elisir Spa kompleksu, kas atrodas virs Sultā na pludmales un zem restorā na Il Giardino.
Mū s nedeva kā atkā rtotus tū ristus.
Reģ istrē joties uzreiz prasī ju administratorei pie letes 3. stā va istabiņ u, kas attā linā s no krū miem ar odiem un palielina iespē jamī bu, ka no balkona paveras skats uz jū ru,
tā arī izrā dī jā s.
Mē s dabū jā m istabu 33. korpusa pē dē jā ē kā virs ceļ a ar skatu uz jū ru un pirmā s palī dzī bas punktu. Istabā tā ds pats plā nojums kā iepriekš , divreiz dzī vots, viss darbojā s, parasti dvieļ i plastmasas caurspī dī gos maisiņ os,
arī pludmales dvieļ i istabā atradā s caurspī dī gos plastmasas maisiņ os.
Atslē ga ir viena grozā ma, palagus meitai dī vā ngultai (pats izklā ju) atnesa 20 minū tē s,
tikai pē c zvanī š anas uz reģ istratū ru. Zombiju kaste retro, saprotams bez tulkoš anas kanā liem 1 + 1, TNT, Krievija 24. Ledusskapis nostrā dā ja, mini iztvaicē tā js aizsala, bija kolas skā rdene un sprite no viesnī cas,
mē dza likt vē l divas Heineken burkas. Uz trim katru dienu pie durvī m tā pat kā lī dz š im tika nolikti trī s ū deņ i pa 0.33 litriem katrs.
вид из номера 33-2-10 на балкон номера вид с балкона номера 33-2-10 на медпункт и море вид на номер 33-2-10 при поселении вид на номер 33-2-10 при поселении пляжные полотенца в  номере 33-2-10 при поселении, упаковку мы няли сами номер 33-2-10 на схеме в крайнем здании корпуса 33 , домина оазис
аватар yuliya_ukraine
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ekskursija bija Oā zē , viņ i apmetā s Sultanā (š ķ iet, ka labā ks numurs) bez papildus samaksas un pieprasī jumiem. Rifs skaists, ē diens normā ls (bet labā k, lai aktī vā s ogles krā jums), dzeramais ū dens - bija jā dabū ))), jo. … Tomēr ▾ Ekskursija bija Oā zē , viņ i apmetā s Sultanā (š ķ iet, ka labā ks numurs) bez papildus samaksas un pieprasī jumiem. Rifs skaists, ē diens normā ls (bet labā k, lai aktī vā s ogles krā jums), dzeramais ū dens - bija jā dabū ))), jo. Vienai personai dienā tiek ievietota 1 bezmaksas pudele numurā , bet pā rē jais ir krū zē s bā rā . Telpas gaida remontu. Istabā daudz skudru, odi. Bez Wi-Fi - tikai reģ istratū rā . Man - labi, es atpū tos no telefona. Teritorija interesanta, liela, gribē tos vairā k apzaļ umoš anas. Vai es brauktu vē lreiz – varbū t uz rifu.
аватар zkatyi
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā no 21/08 lī dz 30/08/2021. 1. Norē ķ ins: ekskursija tika iegā dā ta Oā zē , kad ievietoja, iedeva istabas sultā nā , nolemjot pastaigā ties, gaidot, kad istaba bū s gatava, mē s nolē mā m aiziet pie sultā na un redzē t, kas un kā , mē s nesanā ca, un bē rni un pieauguš ie visi ir sarkani, nosvī duš i, bez elpas, nav sasniegti), palasī ja atsauksmes un sapratu, ka tur nestrā dā ne restorā ns, ne baseins, bet mē s ā tri to izdomā jā m un lū dzā m atgriezties Oasis, viņ i iedeva istabu netā lu no reģ istratū ras 33. … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ajā viesnī cā no 21/08 lī dz 30/08/2021.
1. Norē ķ ins: ekskursija tika iegā dā ta Oā zē , kad ievietoja, iedeva istabas sultā nā , nolemjot pastaigā ties, gaidot, kad istaba bū s gatava, mē s nolē mā m aiziet pie sultā na un redzē t, kas un kā , mē s nesanā ca, un bē rni un pieauguš ie visi ir sarkani, nosvī duš i, bez elpas, nav sasniegti), palasī ja atsauksmes un sapratu, ka tur nestrā dā ne restorā ns, ne baseins, bet mē s ā tri to izdomā jā m un lū dzā m atgriezties Oasis, viņ i iedeva istabu netā lu no reģ istratū ras 33.1. ķ ermenis - ļ oti apmierinā ts, viss ir tuvu.
2. Nokā pš ana lī dz jū rai: Labi kā pt lejā , braukt ar liftu, jo karstumā grū ti tikt augš ā pa kā pnē m.
3. Ē diens:
Brokastis: katru dienu vienas un tā s paš as (omlete (vā rī ta jū su priekš ā ), auzu pā rslas, jogurts, pā rslas, grauzdiņ i, graudaugi, sieri, feta, dā rzeņ i, augļ i, vā rī tas olas utt. , kafija no aparā ta nav slikta, pankū kas ar š okolā des sī rups), bulciņ u ceptuve
Pusdienas un vakariņ as: katru dienu sava ē dienkarte, kas atkā rtojas ik pē c septiņ ā m dienā m, vienmē r ir vista, liellopa gaļ a, zivis, makaroni ar daž ā dā m mē rcē m katru dienu (vā rī ti jū su priekš ā ), rī si, zupas, augļ i, dā rzeņ i, salā ti, bulciņ as. Katru svē tdienu ir zivju diena un tiek doti krabji.
4. Jū ra un pludmale: Ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, jū ra ir skaista, koraļ ļ u rifs ir lielisks, ir pietiekami daudz zivju, ī paš i svī trainā s, ieeja jū rā no pontona, smilš aina ieeja jū rā netika atrasta.
5. Apkalpoš ana numurā : stipra deuce, tī rī š ana ik pē c divā m dienā m, pā rsvarā vakaros, santehnikas un tehnikas stā voklis atstā j daudz ko vē lē ties, bet pieņ emams.
6. Ekskursijas:
No viesnī cas ceļ vež a: nedodieties uz bezmaksas apskates ekskursiju! Tipiska iepirkš anā s tū re, aizved uz saviem punktiem, kur cenas ir 4-10 reizes par augstu, zemā k esoš ā s viesnī cas veikalos var nopirkt visu (noteikti kaulē jieties, cena var dubultot), ī paš u uzmanī bu pievē rsiet veikals Padre (pā rdevē js Miš a, Mikle) ļ oti labi runā krieviski, cenas bombardi zemas, atsaucī gi un vienmē r uzvedina), izbrauca ar jahtu par 50$ no cilvē ka, nirš ana ir iekļ auta viesnī cas ceļ vedī - patika, bet plkst. internetā atradā m ekskursijas par 25$ + 10$ nirš ana vienai personai, visurgā jē ji - arī super, 15$ no cilvē ka
7. UZMANĪ BU! Esi uzmanī gs:
Lasī jā m atsauksmes un daudzos rakstī jā m par pludmales dvieļ u problē mu, noteikti turiet visus dvieļ us lī dzi priekš pē dē jā /pē dē jā dienā , neatstā jiet tos vienus istabā ! Darbinieki nekaunī gi ienā k, atverot ar atslē gu, kad jū s neesat, paņ em dvieļ us un vē lā k izraksta rē ķ inu par zaudē jumiem! 30 USD par dvieli. Par laimi mums izdevā s izvairī ties no š ī gadī juma laimī gas gadī juma dē ļ , dvieļ i tika izvilkti mums tieš i no rokā m, kad viņ š atstā ja mū su slē gto istabu! Esi uzmanī gs!
аватар ceramic.foto
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Atpū tā s ar meiteni viesnī cā. Pē c ieraš anā s bijā m iekā rtojuš ies un istabiņ ā atradā m VIENU pludmales dvieli. Vē rsos reģ istratū rā pie krieviski runā još as meitenes, viņ a teica, ka tagad viss izš ķ irsies. … Tomēr ▾ Atpū tā s ar meiteni viesnī cā.
Pē c ieraš anā s bijā m iekā rtojuš ies un istabiņ ā atradā m VIENU pludmales dvieli.
Vē rsos reģ istratū rā pie krieviski runā još as meitenes, viņ a teica, ka tagad viss izš ķ irsies. Ī sti neko neizlē ma.

Tā kā pa dienu nodarbojos ar nirš anu un viesnī cā parā dos tikai vakarā pē c 17.00, tad dvieļ a klā tbū tne man nav kritiska. Mums tas ir bijis visu nedē ļ u. Ar reģ istratū ru par š o jautā jumu nesazinā jos.

Stundu pirms lidmaš ī nas, 12 pusnaktī , izrā dī jā s, ka es pats esmu pazaudē jis pazuduš o dvieli (kura tur nebija) un tagad man ir jā kompensē tā izmaksas viesnī cai. Viņ i teica 20 eiro.

Pē c tam, kad es sā ku aizvainot, cena nokritā s lī dz 10 USD.
Laiks tiek novilkts lī dz pē dē jam, viņ i kā dam piezvana, kaut ko izlemj. Viņ i neļ auj jums doties uz lidmaš ī nu no viesnī cas (autobuss gaida, saimnieks Sun International jū s stumj, viņ i draud jū s atstā t viesnī cā un atteikties no problē mas risinā š anas).

Naudu spieda atdot š antā ž as ceļ ā , izvē les vairs nebija.
Darbinieku než ē lī gā un noraidoš ā attieksme jums tiek garantē ta. Es nekad vairs nepalikš u š ajā viesnī cā un pastā stī š u citiem.
Pē c tam, kad jau izlasī ju internetā , ka š is konkrē tais izkā rtojums š ajā viesnī cā ir standarta un var ietekmē t ikvienu, arī jū s. Pats ar tā du rupjī bu iepriekš nebiju saskā ries, nebiju sagatavojies.

Kas vē l par viesnī cu. Ē diens ir vidē js, derē s. Tu nebū si izsalcis. Viesnī cas teritorija ir milzī ga. Pieejams liels pontons, rifi un zivis. Vakaros ir izklaide. Mē beles nobruž ā tas, vecas, santehnikas normas. Televizors ir mazs, pirms ū dens plū da, ir pā ris kanā lu krievu valodā . Remonts istabā s un viesnī cā jau sen nav veikts. Wi-Fi istabā s dabiski neuztver, tikai uz balkona un naktī . Visi dodas uz reģ istratū ru, tā pē c ir cilvē ku pū ļ i, kas izsalkuš i pē c interneta.
Vairā k nav ko piebilst.

LŪ DZU, MŪ SU KĻ Ū DAS ATKĀ RTOTI.
аватар zhanin_Jane
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Es paliku š ajā viesnī cā no 2021.  gada maija lī dz jū nijam, otro reizi. Bet, ja pagā juš ajā reizē viss bija kā rtī bā , tad š oreiz viesnī cas serviss ir krietni pasliktinā jies. Tagad kā rtī bā : 1. NORĒ Ķ INĀ JUMS. … Tomēr ▾ Es paliku š ajā viesnī cā no 2021.  gada maija lī dz jū nijam, otro reizi. Bet, ja pagā juš ajā reizē viss bija kā rtī bā , tad š oreiz viesnī cas serviss ir krietni pasliktinā jies. Tagad kā rtī bā :
1. NORĒ Ķ INĀ JUMS.
Ā tri iekā rtojā s, standarta istabiņ a, 1. stā vā , netā lu no restorā na, skatuves, pludmales un baseina. Istaba tī ra, uzkopš ana katru dienu, dvieļ u maiņ a arī . Istaba nav jauna, bet mā jī ga un tī ra, ne ī paš i liela, bet gaiš a, izņ emot vannasistabu, mazliet tumš s.
2. PĀ RTIKA.
Teicama un daudzveidī ga, katru otro dienu daž ā das pasaules virtuves, krievu, austrumu, Eiropas, jū ras diena. Ē dienu ir daudz, izdod tik, cik prasi. Kafija un makaroni ir ļ oti pieklā jī gi, gaļ a, zivis, deserti krā jumā . Dzē rieni standarta, vietē jais alkohols (vī ns, alus, rums, diezgan vā ji kokteiļ i)
Es paņ ē mu apmaksā tas vakariņ as par 37 USD, tajā s bija iekļ auta š ova programma, vakariņ as un diskotē ka pludmalē (bet galu galā tas bija bez maksas visiem viesnī cas apmeklē tā jiem) Vakariņ as no tā s naudas nav galds, pirmā , otrā un deserts, alkohols nebija iekļ auts cenā . Atseviš ķ i tas bija ļ oti dā rgi no 200 eiro par vī na pudeli. Tā pē c neē diet vakariņ as, ē diet galvenajā restorā nā un pē c tam dodieties uz diskotē ku.
Pludmales bā rā tikai dzē rieni, ē diens reti bija rullī š u veidā un pā ris reizes melone un persiki. Es nekad neatradu saldē jumu.
3. IZKLAIDE.
Katru dienu krā š ņ as izrā des, labi padarī ti puiš i, kostī mi, iestudē jums ir visaugstā kajā lī menī .
Diskotē kas ir ļ oti vā jas no 9.30 lī dz 00.00 uz ielas, reizi nedē ļ ā ir diskotē ka pludmalē , tur ir vairā k jautrī bas un mū zika cita, bet dzē rieni ir maksas. Jau pirms diskotē kas pē c izrā des dziedā tā ja dzied itā liski, tikai labi, bet meitene nav ī paš i laba. Pa dienu animā cija vā ja, joga, kaut kas baseinā , un viss. Arī bē rniem nebija ī paš i jautri.
4. JŪ RA.
Ir silts, mols ir krā š ņ s, ir divi baseini, grezns koraļ ļ u rifs, ļ oti skaisti. ieeja tikai no mola, no krasta ļ oti maza un bē rniem. Baseins nav liels, bet nekad neesmu bijis, jū ra ir labā ka.
Pati pludmale ir liela, tur bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, bet bija arī maksas VIP gultas.
5. Mī nusi.
Pē dē jā dienā viņ i izņ em no istabas pludmales dvieli, lai vē lā k pirms izbraukš anas varē tu uzrā dī t zaudē jumu un pieprasī t sodu 20 USD, visiem maniem draugiem tas bija, lai gan es ziņ oju par to reģ istratū rā , bet no rī ta pirms izbraukš anas nā cā s trakot, tad teica, ka viss kā rtī bā , saprata, ka nemaksā š u. Sabojā ja visu svē tku pieredzi.
Otrs punkts, arī visiem maniem draugiem bija, animatori piedā vā aiziet uz diskotē ku, cena par 1 personu ir 18$, ja dod mutisku piekriš anu, bet vē lā k netiek, tad prasa naudu. Atteicos maksā t par nesniegtu pakalpojumu, kā rezultā tā maksā jums tika atcelts, tač u tas bija nepatī kami, nā cā s atkal lamā ties.
Treš ais lielā kais mī nuss ir cenas bā rā . Bija mana dzimš anas diena un es aizvedu draugiem pudeli proseco, un tad viņ i atnesa rē ķ inu par 104 eiro, beigā s reģ istratū rā prasī ju atlaidi, ko iedeva. Cenas bā rā ir dā rgas, tā pē c pā rbaudiet iepriekš , cik tas maksā !
аватар poetdusha1
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Ā tri iekā rtojā s. Skā rda skaitļ i. Mē beles ir ne tikai noguruš as, tā s ir jā izmet. Vispirms viņ i apmetā s telpā , kurā nedarbojā s ledusskapis un balkona durvī m nebija slē dzenes. Pē c sarunā m un š okolā des pā rcē lā s uz citu istabu. … Tomēr ▾ Ā tri iekā rtojā s.
Skā rda skaitļ i. Mē beles ir ne tikai noguruš as, tā s ir jā izmet. Vispirms viņ i apmetā s telpā , kurā nedarbojā s ledusskapis un balkona durvī m nebija slē dzenes. Pē c sarunā m un š okolā des pā rcē lā s uz citu istabu. Abā s istabā s aizkari netī ri. Tas droš i vien ir ē ģ iptietis.
Istabai tiek dots ū dens pa 0.6 litriem. pudele katram
Noņ emts vienas dienas laikā . Jū s nē sā jat lī dzi uz istabu pludmales dvieļ us, tie tiek mainī ti ik pē c divā m dienā m.
Uzturs tiem, kuri nekad nerū pē jas par savu veselī bu. Kartupeļ u, rī su, pupiņ u jū ra. Nedaudz gaļ as - sautē tas liellopa gaļ as un vistas. Nu pangasijas zivis. Viņ i arī deva fritē tas zivis, piemē ram, mū su karū sas. Bija daudz augļ u.
Viesnī cas teritorija ir ļ oti skaista un plaš a pludmale. Tas ir viss. . .
аватар ramazan031169
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Rakstu š o apskatu, lai citi tū risti nepazustu skaistajā s Domina Coral Bay bildē s un reklā mā . Pē dē jā izvē le krita uz š o viesnī cu, jo bija brī niš ķ ī gas atmiņ as par pirms pieciem gadiem: mī kstas gultas, tī rī ba, izpalī dzī gs personā ls. … Tomēr ▾ Rakstu š o apskatu, lai citi tū risti nepazustu skaistajā s Domina Coral Bay bildē s un reklā mā . Pē dē jā izvē le krita uz š o viesnī cu, jo bija brī niš ķ ī gas atmiņ as par pirms pieciem gadiem: mī kstas gultas, tī rī ba, izpalī dzī gs personā ls. Un jū ra, kā vienmē r, ir skaista. Kas notika ar š o viesnī cu? Viņ i apmetā s 33224. istabā : tualetē -duš as telpā saplī sis tvaika nosū cē js, kā traktors dū c kondicionieris, saplī sis fē ns, nestrā dā još as rozetes, saplacinā ti veci matrač i...uz 33015. istabu. Pie visā m iepriekš minē tajā m nepatikš anā m, tika pievienota kļ ū daina noplū de tualete (((. Personā ls nekā dā veidā nereaģ ē . Rakstu numuru numurus, lai nebū tu nepamatoti. Viesnī cā nav vadī bas, bet vajag tikai turē t “zaļ o gabalu). no papī ra” zem deguna, kad viņ i uzreiz uzmundrina. Nekā das apkalpoš anas!
Pludmales dvieļ i tiek izsniegti uz visu uzturē š anā s laiku viesnī cā un tos var mainī t tikai "pieķ erot" apkopē ju. Man paveicā s 1 reizi mainī ties. Tī rī š ana tiek veikta ik pē c 2 dienā m. Tualetes papī rs beidzā s, atnesa ar skandā lu. Ī sā k sakot, murgs uz katra soļ a. Man ir kauns, ka tik ilgus gadus ceļ ojot esmu sastapies ar š ā du attieksmi pret tū ristiem. UZMANĪ BU VISI, neatkarī gi no viesnī cas: mē ģ iniet visu pā rbaudī t reģ istrā cijas laikā ! Tas ir ļ oti svarī gi! Nedomā jiet, ka tas bija tikai pie mums - tū ristiem no Krievijas, Ukrainas, Uzbekistā nas bija kauns dalī ties vienā dā s situā cijā s. Man diemž ē l Domina ir mirusi. Par virtuvi, bā ru jautā jumu nav, puiš i strā dā ja par 5+. Jā , ē diens man ir pirmajā vietā . Zvanī š anas paplaš inā jums 12 visā s valodā s, Home Assist lū dza problē mu novē rš anu. Nekā das reakcijas. Viesnī ca ir mainī jusi ī paš niekus. Iepriekš vadī ja pā vests, tagad dē ls, kurš reklamē D-klubu, ir ieguldī jums.
Domina, mē s pirms 20 gadiem apē dā m š o vadu piesū cekņ iem un nolaidā m tualetē ! )))) Sadalī ja pludmali Kluba biedriem un parastajiem tū ristiem.

Dienu pirms izlidoš anas zvana meitene un jautā , kā viņ š atpū ties. Es pazaudē ju, izmetu no savas dzī ves 10 Dominā pavadī tā s dienas! Un glazū ra uz kū kas: š ķ irš anā s reģ istratū rā izbraukš anas brī dī . Nodeva atslē gas un brī dinā ja, ka visi dvieļ i uz gultas ir salocī ti. Pa dienu nejauš i redzē ju, kā aizejoš a tū riste visus dvieļ us vilka uz reģ istratū ru, bet vadī tā ja pie letes teica, ka š o var atstā t istabā . Es to izdarī ju, brī dinot darbiniekus. Pē c stundas autobuss ieradā s lidostā un, lū k, (! ), man un vē l vienam č alim tika parā dī ts dvieļ u trū kums! Izkā rtojums ir vienkā rš s: viņ i nepaturē s autobusu, viņ i maksā s. Izmetu skandā lu, piedraudē ju policijai. Viņ i atvainojā s un teica, ka atraduš i. Un puisim ieskaitī ja nirš anu un viņ am bija jā maksā . Kauns bija skatī ties uz citu viesnī cu laimī gajiem tū ristiem.

Domina, noņ em no savas sienas 5 zvaigznes!!!
TU ESI NEKAUNĪ GS UN Ā PRĀ TS!! ! Uzticamī bai dodu savu epastu, bū s jautā jumi, rakstiet un atbildē š u: ramazan031169@gmail. com
Parādīt vairāk »


iemiesojums snuker
4 gadā atpakaļ  •  9 abonenti 10 atbildes
iemiesojums alexbogdan707
Mēs kādu no šīm dienām dosimies uz šo viesnīcu. Man patīk peldēties agri no rīta. Aprakstā izlasīju: "Saskaņā ar viesnīcas politiku, lai nodrošinātu atpūtnieku drošību, peldēties jūrā no pontona ir aizliegts līdz 09:00..." Tā ir taisnība?
4 gadā atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
iemiesojums _180536
5 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums zubraja.k
Vai pieaugušajiem ir pieejama ieeja un izeja uz jūru un no tās bez pantona? Vai arī no kurām kāpnēm uz Pantone iziet? Man ir 70 gadi, daudz peldu, bet pa taisnām kāpnēm ir ļoti grūti iziet, gribas, lai ir slīpi.
5 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
Atrakcijas
Koptu baznīca Šarm eš Šeihā
Novērtējums 9.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Arhitektūra, Reliģija
Sinaja kalns
Novērtējums 9.4
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Reliģija, Stats
Kafejnīca Mince
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Restorāni, kafejnīcas

Комплекс Domina Coral Bay состоит из семи отелей, расположен в Sheikh Coast Bay. Domina Coral Bay Oasis – экономная категория комплекса (корпус 32). Расположен на верхнем уровне комплекса, рядом с главным ресепшн и аркадой магазинов. Двухэтажные здания в мавританском стиле окружены зеленой растительностью. Общий ресепшн с отелем Domina Coral Bay Aquamarine. По территории курортного отеля курсируют микроавтобусы. Открыт в 1994 году, последняя частичная реновация прошла в 2009 году. Подойдет для семейного, романтического или молодежного отдыха.

Atrašanās vieta В 7 км от аэропорта Шарм-эль-Шейха, в 5 км от Naama Bay и в 10 км от Старого города, в районе Coral Bay.
Pludmales apraksts Длина пляжной полосы 1,8 км (главный пляж отеля). Вход в море – коралловый риф, необходима специальная обувь. Охрана. Главный пляж отеля длиной 440 м. Есть песчаный вход в море на центральном пляже. Cогласно правилам отеля, в целях обеспечения безопасности отдыхающих купание в море с понтона запрещено до 09:00 ввиду большого скопления рыб.
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Основной ресторан Coral – питание по системе «Шведский стол». Интернациональная и местная кухни.

A-la carte ресторан Plaisirs – средиземноморская кухня (завтрак: 7:30 – 11:00, ужин: 19:30 – 23:00).

A-la carte ресторан Petrus – ресторан-гриль (19:30 – 0:00).

A-la carte ресторан La Piazzetta – итальянская кухня (12:30 – 15:30, 19:30 – 0:00).

A-la carte ресторан Venezia – морепродукты.

A-la carte ресторан Ernesto`s – блюда из продуктов, выращенных на ферме Ernesto’s.

Ресторан El Sultan – питание по системе «Шведский стол». Интернациональная и местная кухни. Тематические вечера (завтрак: 7:00 – 10:30, обед: 13:00 – 15:00, ужин: 19:00 – 22:30).

Ресторан El Wadi – питание по системе «Шведский стол». Ресторан с видом на пляж. Интернациональное меню и тематические ужины (завтрак: 7:00 – 10:30, обед: 13:00 – 15:00, ужин: 19:00 – 22:30).

Ресторан Spices – питание по системе «Шведский стол». Международная и местная кухни (завтрак: 7:00 – 10:30, обед: 13:00 – 15:00, ужин: 19:00 – 22:30).

Ресторан Prestige – уютный бар и ресторан на свежем воздухе, расположен на территории пляжа эксклюзивного отеля Prestige.(9:00 – до заката).

Ресторан Sandy Lane – расположен на берегу моря, напротив двух плавающих бассейнов, предлагает легкие закуски, курицу-гриль из мяса птицы, поставляемого с фермы Ernesto’s (9:00 – до заката).

Ресторан Alibaba – расположен на пляже Domina Club. (9:00 – до заката).

Ресторан Blue Lake (9:00 – до заката).

Mosaique Cafe (8:00 – 1:30).

Bahia Bar (10:00 – 0:00).

Red Sea Lobby Bar (8:00 – 0:00).

Blue Lake Bar.

Pool Bar 55 (10:00 – до заката).

Main Pool Bar (10:00 – до заката).

Main Beach Bar (10:00 – до заката).

Harem Lobby Bar (9:00 – 23:00).

Harem Pool Bar (10:00 – до заката).

Prestige Club Lounge (7:30 – 23:30).

Pool Bar Elisir (10:00 – до заката).

Domina Club Lobby Bar (8:00 – 20:00).

Sultan Beach Bar (10:00 – до заката).

Pergola Terrace Bar (18:00 – до заката).

9 открытых бассейнов (есть бассейны с подогревом в зимний период, 2 бассейна в море над коралловым рифом), 7 конференц-залов (до 1000 персон), магазины, допустимо размещение с животными весом до 3 кг (по запросу).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 детских бассейна с подогревом в зимний период, детский клуб (от 4 до 12 лет).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Мини-футбол (бесплатно), мини-гольф (платно).
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • kazino
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 271 номер.

Istabās

В номере есть кондиционер, телевизор, телефон, мини-бар, сейф, балкон. Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese P.O Box 74, 46619, Hadaba, Sharm El Sheikh, Egypt
Tālruņi: +20 (69) 360-16-10
Tīmekļa vietne: Domina Coral Bay Oasis
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. Обязательно сходите в казино, это особое удовольствие. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.