Jautājums par viesnīca Delta Sharm Resort 4*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
103 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Istabas, wifi, ēdiens, pludmale ??
Istabas, wifi, ēdiens, pludmale ??
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
5 abonenti  • prasīja 2019-02-115 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  6
аватар Alex714
Biju pirms jaunā gada tajā, iespaids nav īpaši labs. Var teikt, ka šī nav viesnīca parastajā izpratnē, tas ir vairāk kā pansionāts ar īrētām mājām, kurā daļa māju tiek pārdota, daļa tiek izīrēta, bet daļa tiek izmantota kā viesnīca. milzīgs,pirmās dienas staigājām pa karti.pilnā nozīmē.Ēdiens vienmuļš,bet izsalcis nebūsi plus vēl garas rindas ēdamzālē,pie maz vietu pie galdiņa un bezmaksas trauki .Ūdeni nodrošina tikai ierašanās dienā, un pārējās dienās būs jāpērk lielveikalā, vai ja nav naudas, tad zagt no dzesētāja ēdamistabā (pudelēšana aizliegta).Bārs ir šausmīgi, visu lej mazās vienreizējās plastmasas glāzītēs un pēc redneck sistēmas, ka no atvaļinājuma vidus sāc iet uz lielveikalu (teritorijā ir vairāki) un pērc alu un sulas, lai nebūtu pazemots ar ubagošanu no bārmeņa.Wi-Fi reģistratūrā ir normāli, bet lai tos izmantotu būs kārtīgi jāgriež, it īpaši ja apmetas tālu, tad vienkāršāk SIM karti nopirkt.
аватар Alex714
Kas attiecas uz pludmali - tā ir ļoti maza, ja nāksi vēlāk, tad sauļosies uz dvielīša ejā bez sauļošanās krēsla, mums tā paveicās pirmajā dienā, un tad skatījāmies atnācējus, kuri arī to pašu gāja cauri. Mikroautobuss ar mikroautobusu aizved uz pludmali divas reizes no rīta, vienreiz pēc pusdienām. Pludmalē ēdienu un alkoholiskos dzērienus apmaksā kafejnīcā,savējo nevar ienest,var meklēt.No bezmaksas cola-sprite-fantas no pudeles līdz minzurki.Ierodoties viesnīcā pusdienās,pēc vakariņām tā nevelkas atpakaļ uz pludmali.(viesnīcās ar pludmales restorāniem, vienmēr visu dienu pavadīju pie jūras).Vienīgais pluss rifs skaists.
Mans sīkāks apskats:
https://www.turpravda.ua/eg/sharm_el_sheyh/Delta_Sharm_Resort-h19948-r388322.html
Viesnīca ir piemērotāka, ja nelidojāt uz VISIEM, bet īrējāt studiju ar virtuvi, gatavojiet paši, dodieties uz maksas pludmali, kas jums patīk ar pusdienu un dzērienu iegādi tur, bet ne uz parasto VISU, ja šī nav pirmā reize, kad atpūšaties ēģiptiešu valodā 4 -5 * Būsiet nedaudz šokēti, bet iegādājāties augstā vērtējuma dēļ.
аватар svarozhychi
teritorija mums patika, milzīgs, kopts, zaļš, draudzīgs personāls.... ēdiens viduvējs, bez dzērieniem, bet braucām ar kompāniju ar divām jubilejām, tāpēc bijām līdzi.... paņēmām arī jūras veltes Vecajā tirgū uz jubilejām .. .bija apmierināti.
аватар __575539
Wi-Fi ķer bez maksas pie restorāna, ārpus viesnīcas nav kur staigāt, pāri ceļam ir liels Korefur lielveikals, bet viesnīcas teritorijā ir arī mazi veikaliņi. Animācijas praktiski nav, vakaros ir garlaicīgi. Pludmale līcī "Naama Bay", labas smiltis, ieeja jūrā, koraļļi un zivis divus metrus no pludmales.
аватар Galina50
Izcilākā viesnīca! Mums ar vīru ļoti patika. Bijām 6 reizes Ēģiptē, tas ir vislabākais ar ziediem, daudziem baseiniem un citiem priekiem.
аватар Alex714
Nu nezinu,katram savs viedoklis un es to cienu.Bet es savus piecus centus atdošu-braucu uz Sarkano jūru,jūras dēļ,tātad šis ir mans pirmais atpūtas punkts Piekrītu, ka teritorija liela, bet tomēr nenācu pastaigāties.Bet tas, ka laicīgi jāiet uz pludmali, un tad skrien ieņemt estakādes gultni, kā jau sezonā uz pludmali. Dienvidkrasts, un labi, es paķēru spuras ar masku un peldēju gar līci un man vienalga pludmale kādu stundu, bet citi
1) kas nedaudz peld un pārējā laikā sauļojas, tajā skaitā arī mana sieva, atnākot uz pludmali neatrod sev sauļošanās krēslu un tusējas ejā uz dvieļa pēc labākajām tradīcijām liekšķere.
2) Ir tādi, kas atnāca pasēdēt un dzert jūrmalā, es nevainoju, ja viņi uzvedas adekvāti, sēžot visu dienu pludmales bārā, man nav nekas pret to, bet te tikai tādu biedru sašutums, ka tur nav bāra pludmalē un viss ir nepieciešams nopirkt.
3) Zem sistēmas ALL nav ne pludmales restorāna, ne kafejnīcas, jā, tādas viesnīcas ir celmā, pusi dienas uzskata par zaudētu.
Ekskursijas cenā varianti bija labāki, ja ne slavinošas atsauksmes.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Delta Sharm Resort 4*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl