Jautājums par viesnīca Delta Sharm Resort 4*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
103 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Vajag atbildi tiem, kas ir bijuši vai noteikti zina
Ļoti salda cena, kādas ir nepilnības? Vai tas ir tālu no pludmales, kura pludmale? Vai ir apsildāms baseins? Vai pludmalē ir bārs? Vai viņi ielej ūdeni istabā? Ritinot visas atsauksmes, šķiet, ka nav par ko uztraukties.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
7 abonenti  • prasīja 2018-12-055 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  11
аватар lazy_person
Viesnīca atrodas teritorijas dziļumā (trešā .. ceturtā līnija), tālu no jūras (2 km). Viņi aizvedīs uz Naama līča pludmali. Labā ziņa ir tā, ka tuvumā nav pludmales. Visi šie baseini ir dekorēti (1,4...1,7 m max).
аватар kryukovskaya
Žēl, draugs man palūdza atrast kaut ko ļoti lētu. Ir arī Xperience Kiroseiz Premier 5* un Shores Golden 4*, ko jūs varat teikt?
аватар svarozhychi
Mēs bijām uzņēmums februārī, ļoti apmierināti! Pēc punktiem - transfērs uz pludmali Naama līcī līdz 15 minūtēm, pludmale ir smilšaina, bet, ja peldat līdz bojām - ir zivis un daži koraļļi, līcis ir mierīgs, pludmalē ir bārs un visa vieta Netālu atrodas Nāmas līča promenāde. Netālu no restorāna - aiz mājas 34-36 ir apsildāms baseins. No bāra tika ņemts ūdens. Ēdiens labs, bet mums bija 2 jubilejas un papildus ņēmām zuti un garneles vecpilsētā (netālu). Pāri ceļam ir veikali un milzīgs lielveikals. Ēģiptes alkohols....bet mums bija līdzi!Paprasi istabiņu centrālajā daļā-ap galveno baseinu un restorānu,dzīvojām 34,tādu ir līdz 200,bet nesatraucieties,tur ir maz tūristu, pārsvarā dzīvokļi tiek izīrēti ilgtermiņā vai pārdoti. Ļoti skaista sakopta un labiekārtota milzīga teritorija, labs garastāvoklis un nenožēlosiet!
аватар lazy_person
kriukovskaja
Visa informācija ir internetā, par to varat pārliecināties paši. "Xperience Kiroseiz Premier 5 *" - laba viesnīca interjerā tālu no jūras. Netālu no Naama Bay rajona. Šai viesnīcai ir savas pludmales, tās ir divas: - 1. XPERIENCE GOLDEN SAND BEACH smilšu pludmale 10 km., atrodas līcī (Sharm el Maya). Brauc 15..17 minūtes.
- 2. XPERIENCE HILLTOP BEACH koraļļu pludmale ar koka klāju 10km. no viesnīcas (15 min. ar autobusu). Šī pludmale atrodas austrumu krastā (tā neatrodas Ras Umm el Sid līcī). Šajā pludmalē atrodas atsevišķa, izolēta viesnīcas "Xperience Kiroseiz Premier 5 *" teritorija ar bungalo "Xperience Hill-Top Beach" (šī arī ir viesnīca)
"Shores Golden 4*" - vienkāršāka viesnīca (4****), atrodas apmēram 1km. no jūras (10...15 minūšu gājienā). Kapa pludmale (austrumu krasts). Izmantojiet privāto pludmali no "OTIUM Hotel Aloha Sharm" un "OTIUM Hotel Amphoras Sharm". Uzziniet vairāk pārskatos
аватар Galina50
Mēs ar vīru atpūtāmies Deltā.
Viesnīca ir brīnišķīga, ļoti zaļa, 8 baseini, džakuzi, lielisks ēdiens. Pārsvarā dzīvo briti,viņiem teritorijā ir pat bērnudārzs.Ir divas pludmales,tur brauc ar autobusu,bet nesagaidījām,no rīta pēc brokastīm izgājām no restorāna,uzreiz braucām ar taksi par $ 2, un atgriezās ar parastu mikroautobusu.
Animācija bija tikai ceturtdienās.
аватар svarozhychi
februārī animācija bija katru dienu....
аватар svarozhychi
un ir 12 baseini, jūs tos visus neatradāt ....
аватар kryukovskaya
Vai ir apsildāmi baseini?
аватар svarozhychi
Es atkārtoju, ir, liela, kas sadalīta ar režģi 2 daļās - sekla - bērniem un dziļa, jūs varat peldēt!
аватар Olenaposuda
Ir viena neliela apsildāma telpa. Bet vispār ne viesnīca, bet sūda. Tagad tajā es spļauju tālāk, nekā varu redzēt.
аватар tati1111
Līdz jūrai 9 km. Brauciet 10 minūtes. Autobuss 15 sēdvietām. Ja netiekat iekšā, jāgaida vēl 20 minūtes, līdz atgriezīsities. Pludmale ir netīra. Mazliet.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Delta Sharm Resort 4*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl