Jautājums par viesnīca Delta Sharm Resort 4*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
103 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Kurš atpūtās Delta Resort 4 Šarmā. Uzraksti, kā ir tagad? Pēc vecām atsauksmēm kā nekā.
Kurš atpūtās Delta Resort 4 Šarmā. Uzraksti, kā ir tagad? Pēc vecām atsauksmēm kā nekā.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
8 abonenti  • prasīja 2016-01-098 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  19
аватар orbittours.ru
Delta tagad ir normāla, bet dominē arābu tūristi. Lai gan būtībā viņi īrē dzīvokļus, bet nedzīvo viesnīcā.
аватар Veter.Peremen-Nadezhda.Kurganskaya
Piekrītu orbittours - tagad Deltā (domāta "viesnīcas" zona) praktiski nav ārzemju tūristu. Ēdiens un apkalpošana būs atbilstoša. Un par salikto zonu (dzīvokļi un istabas privātīpašumā) - cenas tur šobrīd ir ļoti zemas, tāpēc par kaimiņiem dabūsiet baru vietējo un nevietējo arābu. Es jums teikšu, ka nav tā jaukākā apkārtne.
аватар Vic-Grin
Un arābi mums ne mazākā mērā nesabojāja atvaļinājumu. Katrai tautai ir savas īpatnības. Nu nomazgājies drēbēs, ko tad? Bet piedzērušies kliedzošie krievi t.s. tagils ir šausmīgs skats. Paldies Dievam, ka viņi to nedarīs, tev ir paveicies.
аватар Galina50
Un es paliku Delta Sharm.Man ir vislabākās atmiņas, it īpaši attiecībā uz zaļumiem un ziediem.
Un tas, ka sievietes peldbaseinos peldas drēbēs, un kas no tā?
Viņi ir mājās, atšķirībā no mums.
аватар lmholiday
Neiesaku doties uz viesnīcu, kur tusē ēģiptieši
аватар Galina50
Viņi uzvedas pieticīgi un klusi, mūs absolūti neskar.
аватар lmholiday
Es nesaskāros ar tādiem "klusiem" un tie daudz metās, bet kā viņi ēd ??? viņi neēd, viņi košļā. Un, ja ir vēl kāds ģimenes pavediens ar bērniem, un viņiem, kā likums, ir bērni, kas nav īpaši labi audzināti, tad vispār pīpe
аватар tkamenchuk
To pašu varu teikt par saviem tautiešiem un par mūžam izsalkušajiem krieviem, kuri 1 stundu pirms atvēršanas stāv rindā pie restorāna un ielido kā traki. Nebūsim viltīgi – ķēmu ir pietiekami daudz visur. Turklāt Ēģiptē, Turcijā - komiksus var drukāt. Redzēju, kā vienā šķīvī lika piedevu, tur desertu, virsū greipfrūtu. Tātad jūs mani nebaidīsit ar vietējiem.
аватар tkamenchuk
Un Karaliskajā Rodžanā Šarmā vispār Napoleona zivs tika izvilkta no Ūdens uz pontona un ar to fotografēta kā ar trofeju. Un viņi vēma pludmalē, un viņi turēja glāzi otrā rokā - tas ir Šara nagi.
аватар orbittours.ru
Visi ēģiptieši ēd daudz. Un parasti viņi uz šķīvja ņem daudz, bet, ja viņiem nepatīk ēdiens, viņi to var atstāt neskartu. Tāda attieksme pret pārtiku ir pat ģimenē. Labākais kompliments šefpavāram ir tīrs ēģiptiešu šķīvis. Cilvēki ir dažādi un dažādi audzināti. Nebariet cilvēkus par īpašībām. Labāk baudīt jūru, nevis sekot līdzi, kurš ko dara. Būs vieglāk. IMHO
Un labi atpūties))))))
аватар lmholiday
Tāpēc labāk jau iepriekš izvēlēties labu standarta viesnīcu, kurā nebūs ēģiptiešu
аватар Galina50
Būt Ēģiptē bez ēģiptiešiem... Kā ir?
аватар lmholiday
Runa ir par tādas viesnīcas izvēli, kurā ir mazāk ēģiptiešu
аватар Veter.Peremen-Nadezhda.Kurganskaya
Lmholiday ir taisnība. Ir viesnīcas, kuras ēģiptieši nevar atļauties. Vismaz lielākajai daļai - viņi "nečakarējas" pa pāriem, bet atpūšas barā (bara sajūta). Tāpēc jūs varat atrast viesnīcu, kur viņi nebūs. Bet šī noteikti nav Delta Sharm.
аватар orbittours.ru
Kur ēģiptieši nevar atļauties doties un ne visi mūsējie. Neaizmirstiet par milzīgo atšķirību lidojumā. Protams, mazākiem ēģiptiešiem viesnīca būs dārgāka, taču var būt ciemos arābi, kuri nav labāki, ja ne sliktāki par pašiem ēģiptiešiem.
Un ēģiptieši šeit ir mājās un parasti atpūšas ar savām ģimenēm. Nosaukt to par bara mentalitāti ir nepareizi. IMHO. Viņi krāj atvaļinājumiem un ceļo kopā ar visu ģimeni. Patiesībā viņi nekur neizceļas tik bieži, tāpēc, ja tie izlaužas, visi iet. Izņēmums ir medusmēneša ceļojumi.
аватар Veter.Peremen-Nadezhda.Kurganskaya
Uzskatu, ka jaunas dāmas, kas ir precējušās ar ēģiptiešiem, kuras jau sen valkā slēgtas drēbes un hidžābu, kuras sēž mājās ar bērniem un gatavo ēģiptiešu ēdienu ar taameju, vienkārši nevar dot objektīvu vērtējumu šajā jautājumā tieši no viedokļa. parasta krievvalodīga tūrista. Viņi jau sen ir pieņēmuši visu ēģiptiešu kā savējo. IMHO.
Ēģipte ir ēģiptiešu valsts, kurš gan ar to var strīdēties? Bet mēs šeit runājam tūristu forumā. Un normālam tūristam apkaime ar vietējiem ģimenes "Ēģiptes" viesnīcās, visticamāk, nemaz nebūs pa prātam (par to liecina liela prakse darbā ar tūristiem). Uzskatu, ka ir vērts brīdināt cilvēkus izvēlēties piemērotu apmešanās vietu - lai viņi atceras Ēģipti kā pasaku, nevis atkritumu bedri.
аватар orbittours.ru
Protams, var strīdēties ilgi, bet viena lieta ir nemainīga: lētas ekonomiskās klases viesnīcas un pat 5 būs ar ēģiptiešu un arābu dominēšanu. Jūs neko nevarat darīt lietas labā. Jums ir jāsagatavojas šādu svētku niansēm. Ēģiptieši atpūšas ar ģimenēm un tāpēc minimālais skaits ir 5 cilvēki. Un es brīdinu cilvēkus, ka jebkurā viesnīcā viņi var dabūt arābus vai ēģiptiešus. Ne visi cilvēki var atļauties viesnīcu ķēdi Reef Oasis vai ko tamlīdzīgu.
Pārmaiņu vējš, tu vari mest pret mani dubļus, cik vien vēlies. Jā, es valkāju lakatu un esmu precējusies ar ēģiptieti. Man negaršo fultameja, lai gan es to varu ēst. Un es neesmu mājās. Paldies Dievam, ka ir darbs un es braucu uz viesnīcām un pati redzu situāciju. Tagad man ir tūristi jūsu iecienītajā Dominā. Un tur ir daudz arābu un ēģiptiešu. Šī ir ekonomiskās klases viesnīca. Neradiet cilvēkiem ilūziju, ka dārgāka viesnīca var pasargāt viņus no ēģiptiešiem. Īpaši tagad, kad viesnīcām cenas ir smieklīgas.
аватар Veter.Peremen-Nadezhda.Kurganskaya
Domina ir piecinieks. Un ēģiptiešu "parastajā" laikā atpūtnieku nav VISPĀR. Tas, kas notiek tagad, nav rādītājs. Mani draugi (starp citu, jauka ēģiptiešu ģimene) aizbrauca vakar. Šarmā viņi atpūtās 4 dienas. Viņu ceļojuma izmaksas uz "pieklājīgu" viesnīcu ar "brokastis + vakariņas" ēdināšanu un transfēru komfortablā autobusā no Kairas un atpakaļ ir 400 Ēģiptes mārciņas (mazāk nekā 50 USD) ģimenei, kurā ir 2 pieaugušie un 2 bērni!
Ar savām atbildēm es tikai cenšos parādīt tūristiem, ka ēģiptieši un arābi nav īpaši patīkami atvaļinājuma kaimiņi mūsu tūristiem. Orbittours, jūsu frāze "ēģiptiešu un arābu dominēšana" tikai apstiprina šīs domas pamatotību.
Vai ir jēga doties uz apzināti "Ēģiptes" Deltas kūrortu?
Orbittours, es savā iepriekšējā atbildē īpaši jūs NEuzrunāju.
Fakta izklāstu par sievietēm, kuras ir precējušās ar ēģiptiešiem un valkā hidžābu, jūs nez kāpēc uztvērāt kā "dubļu noliešanu" jums personīgi. Ko lai saka... Varbūt kādam par to ir dziļi iekšēji kompleksi.
аватар orbittours.ru
Es zinu vienu lietu. Ir labi un labi audzināti cilvēki un ir hamlo (slikti audzināts, tagil, sauc kā gribi). Nav svarīgi, kādas tautības viņi ir. Un jums var nepaveicies jebkurā viesnīcā. Tikai jābūt gatavam šādām niansēm. Atšķirīga mentalitāte un paradumi vairo neizpratni un pārpratumus. Katrs būtu jāciena un jāizturas iecietīgāk. Jūs varat skatīties zem kājām un redzēt netīrumus vai baudīt jūru, saulrietus un vienkārši atpūsties. IMHO
Pārmaiņu vējš tu jau izlem pats ēģiptieši tev bars vai labi cilvēki? (Es domāju, ka nevajag izturēties pret visiem ar vienu un to pašu suku).
Dodaties uz GOA, ja neiebilstat, rakstiet mums par saviem iespaidiem par valsti un cilvēkiem. Un nedod Dievs tur satikt labus cilvēkus, nevis baru. Bet mans ieteikums jums ir cienīt valsti, kurā atrodaties, tas ir atkarīgs no jums, lai nesabojātu savu atvaļinājumu.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Delta Sharm Resort 4*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl