Ivy Cyrene Island Resort 4*– Atsauksmes

201
Novērtējums 5.910
№137 viesnīcas reitingā Šarm eš Šeiha
6.2 Numurs
6.2 apkalpošana
6.3 Tīrība
6.1 Uzturs
6.1 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Montaza apgabala otrajā līnijā, 18 km attālumā no Naamabejas centra, 12 minūšu pastaigas attālumā no pludmales. Viesnīca pirmo reizi vēra durvis viesiem 2007. gadā. Viesnīca ir piemērota romantiskiem ceļojumiem, ģimenes brīvdienām vai ceļojumiem ar draugiem.Vairāk →
аватар Bmv-01.2001
 •  apceļots 8 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 1.0
1100$ biļ ete diviem uz 7 naktī m, ieradā s 10:00, iekā rtoja mū s 12:00, neticami paveicā s, jo nā kamajā dienā ieradā s 50 cilvē ki, un viņ i bija nokā rtoti lī dz vakaram, tā kā es netiku uz reģ istratū ru - viņ i pastā vī gi zvē ru ar viņ iem, kā dreiz pat bija kautiņ š! Mē s izvē lē jā mies viesnī cu, pamatojoties uz fotoattē liem un video no youtube, viesnī cas fotoattē li ir fantastiski, patiesī bā viss ir savā dā k, arī video ir ļ oti labi nofilmē ts, jū s nevarat redzē t visas aplodas !! ! Tā pē c tajā paš ā dienā bijā m ļ oti vī luš ies. … Tomēr ▾ 1100$ biļ ete diviem uz 7 naktī m, ieradā s 10:00, iekā rtoja mū s 12:00, neticami paveicā s, jo nā kamajā dienā ieradā s 50 cilvē ki, un viņ i bija nokā rtoti lī dz vakaram, tā kā es netiku uz reģ istratū ru - viņ i pastā vī gi zvē ru ar viņ iem, kā dreiz pat bija kautiņ š!

Mē s izvē lē jā mies viesnī cu, pamatojoties uz fotoattē liem un video no youtube, viesnī cas fotoattē li ir fantastiski, patiesī bā viss ir savā dā k, arī video ir ļ oti labi nofilmē ts, jū s nevarat redzē t visas aplodas !! ! Tā pē c tajā paš ā dienā bijā m ļ oti vī luš ies.

Par ē dienu: neesmu izvē lī ga ē dienam, bet ē du no rī ta - olu kulteni, ceptus kartupeļ us, bulciņ as, olas. VISS IR AUKSTS, ē diens netiek sildī ts. Tas ir viss. Pā rē jais, kas tur atrodas, nav garš ī gs !! ! PAT MAkaroni, es vienkā rš i esmu š okā!
Pusdienā s: cepti kartupeļ i, pica, cepta vista, un augļ i, augļ i š eit ir garš ī gi!
Vakariņ as: cepti kartupeļ i, cepta vista, pica, deserti, augļ i!
Tā es ē du š ajā viesnī cā , pā rē jais nekas garš ī gs!! ! Desa, siers, liellopa gaļ a, makaroni, pupiņ as, rī si, salā ti - viss NAV GARŠ Ī GI!!!
Joprojā m ē damistabā lido, zadolbali!
Kad tu ē d 5-6 muš as rā po pā r tevi un uz ē diena arī , dzē rieni visi atš ķ aidī ti, dzē rā m tikai kolu un spritu, kafija bezgarš ī ga, kafijas automā tu te nelieto, tikai verdoš u ū deni lej no plkst. tā , jo tas ir senatnī gs, man likā s, ka man mā jā s ir vecs kafijas automā ts, izrā dā s, ka nē ! Tā ir tikai pagā tne!

Baseini bija silti, iespē jams, tā pē c, ka ir augusts un gaisa temperatū ra ir 42.

Esiet uzmanī gi ar gidu, viņ š mums piedā vā ja 25$ safari tū res no cilvē ka, piekrita, puse no piedā vā tā nebija, satrakojā s, vē lā k uzzinā jā m, ka š ī tū re ir lē tā ka, pat caur tū roperatoru vietnē m, tā pē c esiet uzmanī gi š eit ! Viņ i pā rņ em vadī bu!! ! Bet mums ļ oti patika ekskursija, bija lieliska, bet tas, ka mums stā stī ja un kas notika beigā s, bija savā dā k!

Animā cija Izklaide: no 10:00 lī dz 12:30 aptuveni pludmalē , garlaicī gi, pā rsvarā volejbols un boč a.
Vakarā arī ir, bet garlaicī gi, krievu dziesmu te praktiski nav, ļ oti reti, bū tī bā viss angliski un garlaicī gi.

Par personā lu: bā ros visi ir draudzī gi, labā noskaņ ojumā , bet kokteiļ us taisī t neprot, te viss ir tikai viskija kola, sprite rums utt.
Es, piemē ram, pastā stu sastā vu, no kā es dzerš u, un kontrolē ju alkohola daudzumu, ko viņ i ielej glā zē , tad sanā k garš ī gi!
Ja jū s vienkā rš i sakā t kokteili - jums bū s viens alkohols, kuru nav iespē jams dzert, nav garš as.

Puiš i, es ī paš i uzrakstī ju š o atsauksmi, lai jū s neiet š eit! Viesnī ca sū da, numuriņ i vairā k vai mazā k, bet uz foto un video viss ir daudz labā k, liekas, ka visas video atsauksmes ir nopirktas, tin!
Mums bija iespē ja par to paš u naudu doties uz viesnī cu, kur garš ī gs ē diens, labi garš ī gi kokteiļ i, labas istabas, labi baseini. Š eit viss ir vecs un nolietots.
аватар katiusha0075t
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
1. Skaitļ i. Iekā rtojā mies netī rā tumš ā istabā ar skatu uz bū vlaukumu, nu, par 10$ nepā rkā rtojā mies, palikā m š ajā . Mē s devā mies ar mē rķ i vairā k ekskursiju, un tas mums bija piemē rots nakš ņ oš anai. … Tomēr ▾ 1. Skaitļ i. Iekā rtojā mies netī rā tumš ā istabā ar skatu uz bū vlaukumu, nu, par 10$ nepā rkā rtojā mies, palikā m š ajā . Mē s devā mies ar mē rķ i vairā k ekskursiju, un tas mums bija piemē rots nakš ņ oš anai. Cik mē s kļ ū dī jā mies. . . Paš ā pirmajā vakarā vannas istabā nokrita un salū za izlietne, naktī mū s pā rcē la, un no rī ta, tā vietā , lai atvainotos par sagā dā tajā m neē rtī bā m, mums izrakstī ja 45 USD. Tā kā atteicā mies maksā t, mums netika atdoti tajā istabā aizmirstie legingi un zeķ es. Visu kopā satur puņ ķ i, ne tikai tā izlietne. Durvis atvē rā s ar durvju rā mi, tualete nestabila, vanna nolobī ta, skapja sasmē rē tas lietas un uzpū stas, aizkari putekļ aini un ar caurumiem, visur cirtaini mati, kā kaunuma, abi gultā un vannas istabā . Segas pā rvalki neeksistē , starp diviem palagiem uzklā ta notraipī ta sega. Dvieļ i ir sliktā ki par grī das lupatā m.
2. Pludmale. Nedaudz jā paiet, var piebraukt, nekā du problē mu. Pludmales dvieļ i ir vē l sliktā ki par vannas dvieļ iem, tī rus dos par maksu, bet katru reizi jā piemaksā . Pludmales bā rmenis notecina pā rpalikumus un atdod citiem cilvē kiem. Citronu ņ em kokteilī taisni ar pirkstiem, neadekvā ti reaģ ē uz komentā riem. Viss ir silts, atš ķ aidī ts un negā zē ts. Par piemaksu viņ i izlī s labā k, bet jums ir jā maksā papildus katru dienu, pretē jā gadī jumā viņ i rī t jū s jau neatceras. Sauļ oš anā s krē sli ir nolietoti un visiem nepietiek. Pludmale diezgan tī ra, ieeja no pontona, ir zivis. Jū s nevarat barot zivis, bet par USD 1 jū s varat
3. Ē diens. Š ķ irne maza, bet izsalcis nepaliksi. Brokastī s nav sulas vai svaigas sulas. Nav glā zes vī na pusdienā s vai viskija vakariņ ā s. Ē dnī cā vispā r nav alkohola!! ! Alkohols ir tikai vestibilā , pie baseina vai pludmalē . Bet tad atkal...galdi ir lipī gi un visur muš as, pat rā po pa ē dienu. No galdiem ar rokā m tiek slaucī tas drupatas.
4. Izklaide. Animā cija ir laba, labi darī ti puiš i. No rī ta un pē cpusdienā pludmalē neļ aus garlaikoties, vakarā arī programma, tad diskotē ka. Bet (! ) Bez dzē rieniem (((ja rī kle ir sausa vai gribas paaugstinā t garastā vokli, jā skrien 250 metri lī dz vestibila bā ram. ).
5. Teritorija. Diezgan skaista un tī ra. Baseini ir neapsildā mi, tā pē c ziemā ļ oti ledains. Daudz muš u un vā rnu. Es personī gi redzē ju (atvainojos, ka nefilmē ju), kā apkopē ja ar otu nomazgā ja vā rnu sū dus no grī das un sauļ oš anā s krē sliem un mazgā ja otu baseinā . Ap viesnī cu ir drupas un celtniecī ba. Vecpilsē ta atrodas 25 km attā lumā , viesnī cu taksisti prasa 25$, nolaiž cenas lī dz 12-15$ vai aiziet lī dz lielceļ am un tur nokļ ū t ar autobusu par 1$ no cilvē ka.
6. Personā ls, administrā cija un viesnī cas gids. Personā ls tikai gaida, kad iedosi š okolā des tā felī ti vai $, apkopē jas istabā nemaz netī ra, ieliek ū deni, saklā j gultu un FSE. Pat tualeti ne vienmē r noliek, jā lū dz. Ja atstā siet viņ iem dolā ru, viņ i tik un tā nemazgā s grī du, bet ar netī rā m rokā m izvilks skaistas figū riņ as no dvieļ iem. Administratori reģ istratū rā ir reti TV @ ri. Neprasi neko. Papildu spilvens, vai tī rī š ana, vai pā rvā kš anā s. . . pā rvā cas par 10$, tu sā c bļ austī ties vai neprasī t naudu - izliekas, ka nesaprot krieviski.
Viesnī cas ceļ vedis ir tikai pi@r@s. Tas, ka viņ š pā rdod ekskursijas par než ē lī gā m cenā m, ir saprotams, viņ am ir tā ds darbs, lai par naudu audzē tu tū ristus un padarī tu sevi par svarī gā ko cilvē ku jū su atvaļ inā jumā , it kā tikai viņ š atrisina visas problē mas. Tuvojoties uzturē š anā s beigā m š ajā sū dā , mē s aktī vā k bijā m spiesti saņ emt 45 $ par viņ u veco, bojā to izlietni. Gids Š adi un no reģ istratū ras zvanī ja un draudē ja, ka mums bū s problē mas izlikš anas laikā , mū s biedē ja un tracinā ja, caurlaidi nedeva. Mē s satikā m puiš us, kuriem arī naktī sabruka izlietne! Tas ir, mū su lieta nav atseviš ķ s, tas ir viņ u plū smā...viss ir vecs, viss brū k, un tā vietā , lai remontē tu, vadī ba cenš as noplē st naudu atpū tniekiem. Sanā cā m ar š iem puiš iem parunā ties ar vadī bu, viņ i pē kš ņ i "pā rstā ja" runā t un saprast krieviski. Vispā r izsaucā m policiju, neviens neko nemaksā ja, bet pus dienas laika pagā ja š im tiesā š anai, un daudz nervu. Š o bļ odu nevienam neiesaku. Nebojā savu labo atvaļ inā jumu ar š o slikto vietu.
аватар 19632805
1. Viesnī ca pacieš ama, teritorija lieliska. Kopts. bildē t nav problē ma, jū ra ir tuvu, lai gan 2. lī nija. 2. Vispirms izš ķ iries par sliktu numuru un, ja vē lies papildus. maksa tiks mainī ta, bet istabā iekš ā (labi-slikti) praktiski nav atš ķ irī bas, piebū vē s balkonu un mainī sies skats pa logu. … Tomēr ▾ 1. Viesnī ca pacieš ama, teritorija lieliska. Kopts. bildē t nav problē ma, jū ra ir tuvu, lai gan 2. lī nija.
2. Vispirms izš ķ iries par sliktu numuru un, ja vē lies papildus. maksa tiks mainī ta, bet istabā iekš ā (labi-slikti) praktiski nav atš ķ irī bas, piebū vē s balkonu un mainī sies skats pa logu.
3. Uzturs. Kā saka, nepamosties izsalcis, bet pavā ra gaļ a gandrī z vienmē r bija vai nu jē la, vai apdegusi (vista). Dā rzeņ i, salā ti, konditorejas izstrā dā jumi - lieliski.
4. Tī rī š ana, gultas veļ as maiņ a - jā atstā j lū gums reģ istratū rā un pē c ū dens arī , tad iztī rī s un atnesī s ū deni. Gultas veļ a viesnī cā tieš ā m ir baigi pelē kā krā sā un neviens negludina. Izmainī jā s tieš i manā priekš ā un skats nav labā ks.
5. Viesnī ca atrodas tā lu no centra un no ceļ a, kur kursē mikroautobusi, lī dz galvenajam ceļ am ejiet apmē ram 30 minū tes. Ierodoties vietē jos mikroautobusos, maksa maksā ja USD 1 par diviem, lai gan 2020.  gadā tas maksā ja USD par personu. Soho rajons nav tā lu, devā mies uz turieni kā jā m, ejam 40 minū tes.
6. Pludmale normā la, pontons izcils, bet koraļ ļ u praktiski nav. Pludmalē ir uzkodas un vietē jais alkohols. un tas, kas sabojā ja mū su svē tkus, bija muš as. un Vairā k par pludmali: š is ir vē jains rajons, kopš februā ra pū š vē ji: jū s salstā t un sauļ ā ties vienlaikus.
7. Animā cija ir normā la.
8. Atseviš ķ i gribu uzrakstī t par gidu no AnexTour - Mukhauri, ī sti neatceros vā rdu, sapulcē , bet viņ a kaut kā obligā ta, pā rdod ekskursijas par dā rgā m cenā m un saka, ka viņ am nav ko darī t. ar to. Viņ š mums pā rdeva apskates ekskursiju par USD 5, savukā rt citiem operatoriem tā ir bez maksas. Viņ a pļ ā pā š anai pavadī jā m 2 stundas, kas ir gandrī z puse dienas. Viņ i lū dza organizē t braucienu uz valsts aptieku, un viņ š mū s aizsū tī ja uz parasto, kur mums bija nosacī jums: ja jū s neko nepirksit, mē s jū s nevedī sim atpakaļ uz viesnī cu, brauciet paš i. . Pludmalē tieš ā m var iegā dā ties ekskursijas daudz lē tā k.
9. Nu nedaudz par internetu, kā izrā dī jā s, SIM kartes nevar nopirkt, ar tā m tiek maldinā tas, nopē rc par daž iem megabaitiem, un puse vairs nestrā dā . Reģ istratū rā uz dienu pā rdod paroli savam internetam, gan mē s par to uzzinā jā m pā rā k vē lu dienu pirms izbraukš anas, bet esam veci cilvē ki, iztikā m bez tā s. Un, lai gan atsauksme izrā dī jā s vidē ja, es nevaru ieteikt š o viesnī cu jaunieš iem, jū s nomirsit no garlaicī bas vakarā , un jū s diez vai vē laties katru vakaru doties uz centru.
аватар volwebnica.super
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā s ar ģ imeni no 20. lī dz 27. decembrim. 3 pieauguš ie un 2 bē rni. Biļ ete par 1500 USD. Par š o naudu, par tā du sastā vu un vē l 7 naktis viss atbilst. PERSONĀ LS: pieklā jī gs, runā krieviski. Mē s sadraudzē jā mies ar daudziem. … Tomēr ▾ Atpū tā s ar ģ imeni no 20. lī dz 27. decembrim.
3 pieauguš ie un 2 bē rni.
Biļ ete par 1500 USD.
Par š o naudu, par tā du sastā vu un vē l 7 naktis viss atbilst.
PERSONĀ LS: pieklā jī gs, runā krieviski. Mē s sadraudzē jā mies ar daudziem.
Ē diens: vienmuļ š , bet izsalcis nepaliksi. Katru dienu daudz kū ku. Vakaros daž reiz tiek grilē ta zivs vai gaļ a.
Alkohols - ja kola ar brendiju, vai sprite ar š ņ abi, tad nekas. Kopumā tiem, kam ir š is svarī gais rā dī tā js, labā k ir uzkrā t beznodokļ u krā jumus.
PLUDMA: tī ra, salī dzinoš i tuvu, lai gan 2. lī nija, bet ar kā jā m var iet 7 minū tē s. Mū s biež i vadī ja autobusa š oferis.
Jū ra ir tī ra, labā k iebraukt ar akvaš ā m. Vai staigā t uz pontona. Ir zivis un koraļ ļ i, tas ir skaisti.
Ir baseini, visur ir daudz sauļ oš anā s krē slu.
ISTABAS UN TĪ RĪ Š ANA: bijā m rezervē juš i 2 un 3 vietī gas istabas. Bet mums iedeva divas 3-vietī gas. Paveicies. Numuri ir plaš i. Ļ oti ē rti. Ir karsts ū dens. Tī rī ts katru dienu. Mē s dzī vojā m pirmajā stā vā . Kas attiecas uz mani, tas ir labā kais risinā jums.
LAIKA ZIŅ AS: mū su ieraš anā s dienā s no visas nedē ļ as tieš ā m bija 3 siltas dienas, viss pā rē jais vē jains. Jū ra ne vienmē r ir ē rta, bet pie baseina ir vieta, kur nav stipra vē ja, var sauļ oties.
ANIMĀ CIJA: pludmalē tiek nodroš inā ti vingrinā jumi, zumba, š autriņ as. Vakarā reizē m bija diskotē ka, vienu reizi bijā m, ī paš i nesajū sminā ja. Bē rni tur tusē jā s pie katras izdevī bas. Paš i animatori ir forš i puiš i. Viņ i cenš as.
Ekskursijas: Nesteidzieties pirkt uzreiz. Uzziniet cenu daž ā dā s vietā s, un visur tā bū s atš ķ irī ga, un visur jums pateiks, ka š ī ir visrentablā kā ekskursija)))
KO ES IETEIKTU:
1. ņ em taksi, it ī paš i, ja esi 3-5 cilvē ki un brauc uz Vecrī gu. Tas ir tā vē rts, tur var baudī t krā su, ē st garneles. Tur tie maksā.8-10 USD par kg (un viesnī cā viņ i jums piedā vā s 14 USD). Kopumā ir daž ā das jū ras veltes. Daudzi ieteiks slaveno piejū ras restorā nu Fares. Jā , viņ š ir izskatī gs, populā rā kais! Bet par 1.5-2 dā rgā k nekā pretē jos restorā nos)))
Vecrī gā ir aptieka ar fiksē tā m zemā m cenā m. Kas zina Ē ģ iptes zā ļ u kvalitā ti, tas sapratī s, ko es domā ju. Vienkā rš i neredziet "valsts aptiekas" zī mes. Pajautā jiet vietē jiem, kur jums parā dī s lē tā ko aptieku. Aptiekā , kas atradā s 50-100 metrus no zivju restorā na, labi krā jā m krā jumus.
Tur, vecpilsē tā , var atrast ekskursijas, tā s ir lē tā kas nekā jebkur, ko esam redzē juš i. Tur pirkts uz kvadracikla.
Vecpilsē tā var mazliet uzkrā t, bet nesteidzies. Kopš Š armas ir š iks Dž ordž a Klū nija milzī gs veikals, kurā ir pilnī gi viss.
2. Dž ordž s Klū nijs. Googlē , tur ir daudz informā cijas par š o veikalu. Mē s tur nopirkā m VISU! Pā rsū tī š ana turp un atpakaļ vienmē r ir bezmaksas. Kosmē tika, tē jas, drē bes, saldumi. VISS IR Ļ OTI LĒ TI. Kam vajag koferus, nepē rciet mā jas. Ir forš i koferi. Mē s nopirkā m milzī gu luksusa koferi par 35 USD, bet mazu par 22 USD.
3. Apmeklē jiet Ros Mohammed dabas rezervā tu ar laivu. Ir krā š ņ i koraļ ļ i un daudz zivju. Š ī ir prieka jū ra. Mē s tur nopeldē jā mies. Noteikti ņ emiet maskas.
KOPSAVILKUMS: viesnī ca laba, ir tā vē rts, iesaku. Vienī gais, ko es vē lē tos novē lē t, ir apsildā mie baseini. Kad vē jš , viņ š izglā ba.
аватар konashsv
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī ca ir vienkā rš i š ausmī ga! Reģ istrē joties viņ i iedeva atslē gas un prasī ja naudu par skaistu skatu. Istaba netī ra, mē beles laikam no faraona laikiem. Ir bail sē dē t uz poda, netī rs un saplaisā jis. Tika izņ emti ļ oti slikti, lai gan tika atstā ta dzeramnauda. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir vienkā rš i š ausmī ga! Reģ istrē joties viņ i iedeva atslē gas un prasī ja naudu par skaistu skatu. Istaba netī ra, mē beles laikam no faraona laikiem. Ir bail sē dē t uz poda, netī rs un saplaisā jis. Tika izņ emti ļ oti slikti, lai gan tika atstā ta dzeramnauda. Bijā m trī s, bet vienu š ampū na tū biņ u varē ja atnest vai nenest, un divas pudeles ū dens tika atnestas uz 13 dienā m (lai gan katru dienu nā ca klā t un teica, ka esam trī s). Kaimiņ iem istabā bija skudras un ielidoja milzī gi tarakā ni)). Ē diens ir absolū ti briesmī gs! Trī s reizes baro, bez uzkodā m. Brokastī s 30 minū tes varē ja nostā vē t olu kulteni, un gandrī z nekā cita nebija. Bija arī pankū kas, kuras cepa tā pati pavā re, kas taisī ja olu kulteni. Es iemetu tos neceptus, tikai baltu mī klu, kauns! ! ! Tomā ts ir sapuvis, visi sē dē ja uz podiem visu atvaļ inā jumu no ē diena! Bija arī svaigi rī vē ti burkā ni, baltie kā posti, sarkanie kā posti, Ķ ī nas kā posti, arī puvuš i, bietes, asie pipari, laimi un vā rī tas olas. Super brokastis! ! ! Viens pluss - visi zaudē ja svaru))). Augļ i bija vakariņ ā m uz izdoš anu (nedaudz). Tiek izdalī ta arī gaļ a, pareizā k sakot vista (viens gabals). Kartupeļ us nemazgā , tie č ī kst uz zobiem. Tā da paš a veida bulciņ as. Galdi un krē sli netī ri, roku nevar pielikt, uzreiz pielī p. Viņ i nenomazgā galdus, tikai noslauka tos ar salvetē m un pē c tam noliek tā s paš as salvetes atpakaļ .
Lido apkā rt. Zobu bakstā mie ir tikai bā rā , acī mredzot, lai alus neaizķ ertos))). Viss ir pagatavots lī dz maksimumam! Kafiju par brī vu var dzert tikai no rī ta, bet pē c tam par USD 1 un tikai vienā bā rā . Kafijas pulveris arī nav garš ī gs. Tē ja ir tikai melnā un tikai brokastī s, bet bā rā to var dzert pa dienu bez maksas un pat zaļ o tē ju. Alus bā ros beidzā s stundu pē c bā ra atvē rš anas, bet ja iedosi bā rmenim naudu, tad iebē rs. (Alus garš ī gs) Bija tikai viens labs bā rmenis, bet nā ca reti. Gaisa kondicionē tā js istabā darbojā s labi, tas nebija ne reģ istratū rā , ne vestibilā . Briesmī gs karstums. Mū s izlika 12.00, aizveda 18.20, mazgā ties var tikai pludmalē un glā bties no karstuma tikai jū rā ))). Mē s devā mies ekskursijā un prasī jā m pusdienu kastī tes (pievienoš u foto), kaunu, mazu zaļ u persiku ar netī ruma gabaliņ u (piedod, ka nenoņ ē mu) un sapuvuš us dā rzeņ us un trī s maizes gabalus. ar kaut ko lī dzī gu sieram))). Pie viesnī cas rifs ir miris , bet ir zivis (baro vietē jos).
Kas attiecas uz ekskursijā m: lielā kie blē ž i ir viesnī cu gidi. Mē s tikā m vairā kas reizes maldinā ti. Pirmajā reizē apskates ekskursijā solī ju neparastu skatu uz pilsē tu vakariņ ojot kafejnī cā , kā rezultā tā logi bija aizklā ti ar papī riem un pat ja nebija, tad ē kā s iekš ā bija kafejnī cas (lai gan vakariņ as bija garš ī gi). Otro reizi ar ekskursiju uz Ras Mohamed rezervā tu mū s atveda uz pusmiruš u rifu, kurā gandrī z nebija zivju, nopeldē jā mies kā das 15 minū tes un devā mies prom. Un tas pats bija nā kamajā pieturā . Tad viņ i nolaidā s uz baltas salas, kuru mē s nepasū tī jā m (tas bija citā ekskursijā ) Jautā jā m gidam, kas mū s pavadī ja, kas tā par krā pniecī bu? Mums teica, ka lielajā m laivā m nevajadzē tu dreifē t pie skaistiem rifiem (lai gan, kā izrā dī jā s, citas komandas, kā vē lā k izrā dī jā s, burā juš as ar saviem viesiem pa skaistiem rifiem. Mū su laivu sauca ADHAM. Jautā jā m, vai viņ iem nav fotogrā fs , uz ko saņ ē ma atbildi, ka guļ . Vispā r uz jahtā m bez mū sē jā m bija fotogrā fi. Acī mredzot mums nepaveicā s, bet gide visu tik skaisti izstā stī ja, teica kā dus skaistus koraļ ļ us redzē sim un makš ķ erē sim, rā dī ja bildes! ! !
Tad viņ š mums piedā vā ja ekskursiju uz Kairu, uz piramī dā m par 120$ no cilvē ka, sakot, ka tiksim pē c piecarpus stundā m. Meli! ! ! Visi autobusi turp no Š armas brauc vienā kolonnā , policijas pavadī bā , un ceļ š aizņ em VISU vienā du laiku (9 stundas), jo visi gaida viens otru. Rezultā tā rezervē jā m tū ri caur internetu par 45$ un bija lielisks ceļ ojums! ! ! Pludmalē pie š ī s viesnī cas (ja kā ds tur vē l iet) staigā jauns vī rietis vā rdā Ahmeds un piedā vā daž ā das ekskursijas par nelielu naudu, izcilā kvalitā tē . Mē s un daudzi tū risti pā rbaudī juš i. Uz Tirā nu par 10 dolā riem - krā š ņ s rifs un skaistu zivju jū ra! Mums ir arī viens vietē jais vā rdā "Miš a". Viņ š var atnest jebkuru preci par santī mu! Tam ir lē tā kā s cenas, to netirgo.
Par animā ciju: ir 4 puiš i, ļ oti cenš as, bet ko lai dara, ja, piemē ram, ir saplī susi kolonna, un nav kas to salabotu utt. Animā cija tikai pludmalē un vakarā bē rnu diskotē ka bū diņ ā pa ceļ am uz pludmali. Interneta nav. Lidostā nopirkā m SIM karti par 10$. Viņ i teica, ka 18 gigabaiti. Protams, viņ i maldinā ja, bet nav iespē jas pā rbaudī t. Viesnī ca ir nomalē , smilš u kalnam apkā rt nav kur apbraukt, tikai pa 15-20 dolā riem aizbraukt. Ukraiņ i uz š o viesnī cu lido par 200 dolā riem, kazahi par 300, mē s par 733, kaimiņ i par 1000, lai gan esam no vienas pilsē tas. Labi? Viesnī cu neiesaku! ! !
Ланч-бокс
аватар lmalenko
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ir ok par naudu. No mī nusiem ir vecas telpas un interneta trū kums. Ē diens labs, vienī gais augļ u par maz. Ļ oti pieklā jī gs personā ls. Mana meita iedegā s un negā ja vakariņ ā s, es palū dzu aiznest uz savu istabu, viņ i man iedeva vienkrā sainus traukus, un viņ i teica, ka paņ em. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir ok par naudu. No mī nusiem ir vecas telpas un interneta trū kums. Ē diens labs, vienī gais augļ u par maz. Ļ oti pieklā jī gs personā ls. Mana meita iedegā s un negā ja vakariņ ā s, es palū dzu aiznest uz savu istabu, viņ i man iedeva vienkrā sainus traukus, un viņ i teica, ka paņ em. Tā lu no centra, tuvumā nekā nav. Animā cija ir, bet vā ja, bet tur. Istaba tika tī rī ta katru dienu! Reģ istrē jā s 10:00, neko nemaksā ja. Vakarā izbraucā m, istabiņ a tika atbrī vota 12, rokassprā dzes nogrieztas, pusdienā s un vakarā neviens neē da un ne vā rda neteica.
аватар allagrytcenko
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viņ i paņ ē ma karsto biļ eti par UAH 1600 diviem diviem uz 8 dienā m un 8 naktī m. 08.00 jau bijā m viesnī cā , pē c 20 minū tē m jau bijā m izmitinā ti istabiņ ā . Liela uzņ emš anas telpa ar skatu uz jū ru un Tirā nas salu. … Tomēr ▾ Viņ i paņ ē ma karsto biļ eti par UAH 1600 diviem diviem uz 8 dienā m un 8 naktī m. 08.00 jau bijā m viesnī cā , pē c 20 minū tē m jau bijā m izmitinā ti istabiņ ā . Liela uzņ emš anas telpa ar skatu uz jū ru un Tirā nas salu. Mē beles ir vecas, bet istaba ir tī ra, katru dienu tī rot ar ū dens pudeli katru dienu istabā uz ā das. Ļ oti pieklā jī gs personā ls, pirmo reizi pē c daudzā m reizē m neviens neaizņ ē mā s, bet tikai palī dzē ja. Ī paš s paldies restorā na š efpavā ram - ē dieni ļ oti garš ī gi un lieliska izvē le, š efpavā rs pat visus sagaidī ja brokastī s, pusdienā s un vakariņ ā s, kontrolē ja apkalpoš anas kvalitā ti un novē lē ja visiem labu apetī ti. Daudz gaļ as, zivju, dā rzeņ u, augļ u, kū ku - ī paš s paldies, ļ oti garš ī gi. Viesnī cā ir liela teritorija, 4 peldbaseini, bā rs reģ istratū rā , liels baseins un jū ra. Jū ra nav tā lu, lī dz pludmalei 7 minū tes. Rifa nav, ir ieeja jū rā un ir pontons. Animatori mē ģ inā ja, labi darī ts, bija jautri. Viesnī ca nav pilsē tā , paturiet prā tā , bet pludmalē un viesnī cā ir veikali, jū s varat iegā dā ties nieciņ us un augļ us ar iesalu.
ES iesaku. Noteikti ieš u vē l.
аватар Evadmitri
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Viesnī ca tika izvē lē ta Iesim ar mums. Sanā ca 8 tū kstoš i vienai personai par 7 naktī m. Š ī viesnī ca ir ļ oti dā rga. Mā cā mies no citiem puiš iem - viņ i maksā ja 6 tū kstoš us par cilvē ku un par 10 dienā m. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta Iesim ar mums. Sanā ca 8 tū kstoš i vienai personai par 7 naktī m. Š ī viesnī ca ir ļ oti dā rga. Mā cā mies no citiem puiš iem - viņ i maksā ja 6 tū kstoš us par cilvē ku un par 10 dienā m. Tad tas bū tu pamatoti. Bet mē s atkal uzkritā m uz Let's Go With Us un viņ i atkal mū s pievī la, stulbi nopelnī ja no katra cilvē ka 2 tū kstoš us. Nekad neceļ ojiet ar š o aģ entū ru.
Par viesnī cu. Tumsa. Pilns. Mū s vispirms iekā rtoja istabā ar saplī suš u izlietni un skatu uz dzelzs "akvaparka" gabaliem. Pē c ilgas komunikā cijas un kupona demonstrē š anas ar Sea View, pā rcē lā mies ar skatu uz jū ru un bū vlaukumu! ! ! Tas ir atseviš ķ s jautā jums ar dā rdē š anu un ē ku nojaukš anu ļ oti tuvu. Istabā uzreiz saplī sa slē dzene vannas istabā . Pludmale. Shuttle bass neiet, un jū s nogriezī sit kilometru karstumā ar skaistiem skatiem uz bū vlaukumu. Saplē stas kuš etes. Rifa nav, bet zem pontona peld zivis un vismaz kaut ko redzē si.
Ē diens. Tas ir mega bezgaumī gs un vienmuļ š . Jū s varat ē st tikai baklaž ā nus, grilē tu vistu un aisberga salā tus. Un tā katru dienu. Augļ i jau bija pā ris reizes - apelsī ni, melone, dateles. Dzē rieni. Vī na nav vispā r. Par katru batoniņ u alu dod par 24 pudelē m un beidzas pē c 2 stundā m. Alus silts! ! ! Ledus nav, tā pē c arī siltu ruma-kolu negribas dzert. Viskijs ir stulbi pretī gs un pat kola to nevar izlabot. Nav bā ra ē diena. Jū s varat ē st tikai galvenajā restorā nā .
Ko jū s varat labot pats: nepiekrī tiet miruš ajiem skaitļ iem - pieprasiet nomaiņ u. Dzē rienus labā k ņ emt lī dzi. Jū s varat iegā dā ties aukstu alu par 2 dolā riem ā rpus viesnī cas (5 minū tes pa kreisi no galvenā s ieejas). Jū s varat ē st vecpilsē tā (atņ emt savu dvē seli), vai nopirkt grilē tas zivis pludmalē no vietē jā zvejnieka. Pludmalē pā rdod augļ us zemenes, gvajaves, mango, melones. Un vē l ekskursijas. Vai pirkt no Anex vai pludmalē , katrs izlemj pats, jo. vē l stulbi iet tā lu nav skaidrs ar ko. Bet mē s pirkā m pludmalē , izņ emot laiku un mazo busiņ u, tas bija normā li. Kaulē ties lī dz pē dē jam, cenu var pazeminā t trī s reizes.
аватар tyristos82
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca tagad strā dā viena, blakus remontē otro, iespē jams, ka puse no ē kā m strā dā salā , cilvē ku maz, autobuss nebrauc uz pludmali, bet mē s neesam pensionā ri, tas ir normā li mums jā iet 5 minū tes. Istaba ir tikai š okolā des tā felī tei! ! ! Dali izcils, ļ oti tī rs, otrajā stā vā , 5138, skats uz baseinu un jū ru. … Tomēr ▾ Viesnī ca tagad strā dā viena, blakus remontē otro, iespē jams, ka puse no ē kā m strā dā salā , cilvē ku maz, autobuss nebrauc uz pludmali, bet mē s neesam pensionā ri, tas ir normā li mums jā iet 5 minū tes. Istaba ir tikai š okolā des tā felī tei! ! ! Dali izcils, ļ oti tī rs, otrajā stā vā , 5138, skats uz baseinu un jū ru. Š veicars pat naudu neprasī ja, bijā m pā rsteigti. Tur bija ukraiņ u kanā ls 1+1 un pā ris krievi, vecs televizors. Ū dens karsts, ja nedaudz pielaiž , mē beles vecas, bet neskartas, viss kā rtī bā , tikai aizkari netī ri, un aizkari jau nomainī ti pret jauniem modī giem.
Puika berzē ja istabu, ka grī da vienkā rš i spī d, man tas ir neparasti, un, kad es redzē ju, kā viņ š koridorā ar veļ as lupatiņ u mazgā spaini, tā ka spainis, kurā viņ š mazgā lupatu, bija tī rs, es sapratu, ka zē ns Septiņ nieks, š ķ iet, saucas, vienkā rš i apsē sts ar tī rī bu , man bija jā raksta atsauksme reģ istratū rā , un, kad viņ š par to uzzinā ja, viņ š pā rē jā s dienas man nē sā ja ziedu puš ķ us. Bet viņ š tieš ā m iztī rī ja mū su ceļ u, labi.
Ē diens labs, bet š efpavā rs nomainī jā s (tas, kas gatavoja, un tas, ka š efs neko negatavoja, visu laiku sē dē ja youtube pie restorā na), ļ oti garš ī gi, nav skaidrs kas, kū kas bija daž i ļ oti skaisti, un mums arī patika pitas č ipsi ar ķ iplokiem, slikta š ķ ī stoš ā kafija, bet vienmē r ņ emam savu, tikai melno tē ju. Viņ i nemira badā , ja nediž ojas, tad, godī gi sakot, ē diens ir normā ls, kā visur Ē ģ iptē .
Pludmale laba, bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, bet vē jš pludmalē , jo bija marts, š eit bija pirms diviem gadiem - vē l bija zivis un malumednieks uz sarkanas laivas, vī rietis pē c tam noķ ē ra koraļ ļ u zivis uz ā ķ a ( sū dzī bas nepalī dzē ja), tagad viņ š nevilcinā jā s ķ ert pie tī kla, visiem rā dī ja astoņ kā jus un haizivis, bet viņ š tos š eit nenoķ ē ra, bet zivju gandrī z nebija, viens ķ irurgs uz visu pludmali un daž i caurspī dī gi neinteresanti. zivs un viena klaunu zivs, kas no bē dā m kļ uva melna, bija arī slida. Viņ i nogalinā ja ī sā ko no visā m zivī m, tā pē c man te neinteresē ja peldē ties, un mē s devā mies kā jā m uz Meltonu, tur ir bez maksas - tagad tas tiek atjaunots, un rifs ir nereā ls, daudzi cilvē ki tur gā ja un no Albatros pils. Vai arī varat braukt ar taksometru par dolā ru.
Ja patī k pastaigā ties, var arī uz Soho, pastaigā ties 40 min, maza vietiņ a, labi, relaksē još ai atpū tai, bet zivju nav, un personā ls nav izlutinā ts.
номер номер ресторан ресторан пляж вид из окна
аватар vladimirfreilih
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Ierodoties viesnī cā , bijā m pā rsteigti par maksas Wi-Fi, kas turklā t labi neķ eras. Atseviš ķ i nopirku karti internetam. Bijā m vī luš ies par telpas stā vokli: mē beles vecas un š ausmī gā stā voklī , vannas istabas izlietne saplaisā jusi, tualetes pods saplī sis. … Tomēr ▾ Ierodoties viesnī cā , bijā m pā rsteigti par maksas Wi-Fi, kas turklā t labi neķ eras. Atseviš ķ i nopirku karti internetam. Bijā m vī luš ies par telpas stā vokli: mē beles vecas un š ausmī gā stā voklī , vannas istabas izlietne saplaisā jusi, tualetes pods saplī sis. Gultas veļ a ar caurumiem, sega saplē sta. Aizkari jū tas kā noslaucī juš i rokas. Runā jot par uzturu, par to var runā t daudz, bet ī sumā par vā jo 3: tikai sauss piens, pā rvā rī ti makaroni, kas attiecas uz vakara grilu - vienmē r piedeguš i. Brokastī s ceptas olas taisī ja no vienas olas, paprasot divas, vienmē r sataisa neapmierinā tu seju, puspuvuš i tomā ti.
Nā kamais bā rs - alus bā rā pie baseina 3 pudeles dienā visiem atpū tniekiem, beidzas pē c 15 minū tē m. pē c atvē rš anas. Uz jautā jumu, vai bū s vē l - viņ i atbild "tu daudz dzer" vai š ī s viesnī cas standarta attaisnojumu "ES NESAPROTU", un tas attiecas uz gandrī z visiem dzē rieniem. Pludmales dvieļ i ir izbalē juš i un nobruž ā ti. Pie baseina ir salauzti sauļ oš anā s krē sli, katra sekunde uz jū ras ir vesela. Atseviš ķ i gribu atzī mē t bā rmeni pludmalē - draudzī gs, dzī vespriecī gs, pozitī vs jaunietis, kuram liekas, ka nav strā dā jis no š ī s viesnī cas. Animatori paspilgtina brī vo laiku, cik vien var, viņ i ļ oti cenš as.
Un visbeidzot: izejot no istabas reģ istratū rā , viņ i gribē ja nē sā t lī dzi 20 dolā rus, jo viņ i atnesa istabas atslē gas nevis 12-00, bet 12-30. Puiš i, sajū ta tā da, ka pozitī vā s atsauksmes par š o viesnī cu raksta paš i darbinieki, nedomā jiet, ka te ir personiska nepatika, bet neiesaku doties uz š o viesnī cu, negribu, lai kā ds cits bū tu tik vī lies.
Parādīt vairāk »


iemiesojums Koroleva.aleksandra.89
6 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums yana49
Vai ir iespējams apmeklēt šo viesnīcu februārī? Kā tagad ir ēdiens un laikapstākļi? Un tad hismeteo saka, ka ir auksts.
6 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 26 atbildes
iemiesojums Matveika
Vai tā ir taisnība, ka nav bagātas zemūdens pasaules? Atsauksmes raksta, ka viņi dodas snorkelēt viesnīcā Baron vai Cyrene Grand Hotel. Tas ir tālu? Vai apsardze iet cauri?
6 gadiem atpakaļ  •  12 abonenti 28 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums solcyrene
‹ Viesnīca Ivy Cyrene Island Resort 4*
Atrakcijas
Koptu baznīca Šarm eš Šeihā
Novērtējums 9.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Arhitektūra, Reliģija
Sinaja kalns
Novērtējums 9.4
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Reliģija, Stats
Kafejnīca Mince
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Restorāni, kafejnīcas

Отель расположен на второй линии в районе Монтаза, в 18 км от центра Наама Бэй, в 12 минутах ходьбы от пляжа. Гостиница впервые распахнула свои двери гостям в 2007 году. Отель подойдет для романтических поездок, семейного отдыха или для путешествий в кругу друзей.

Atrašanās vieta Отель находится в 6 км от аэропорта Шарм Эль Шейха.
Pludmales apraksts Собственный пляж в 400 м от отеля, протяженностью 100 м, кораллы. Рекомендуется специальная обувь. Курсирует бесплатный шаттл-бас с 07:00 до заката. Понтон – 85 м.
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
  • bezvēja līcis
Viesnīcā

Главный ресторан Ghadamis – интернациональная кухня, открыт на завтрак, обед и ужин, на 241 чел., крытый, есть диетическое меню и специальный детский уголок во время обеда и ужина

А la carte ресторан Le Gourment – итальянская кухня (19:00 – 22:00, платно)

Бар на пляже (10:00 – до заката)

Бар около бассейна The Breeze (10:00 – до заката)

Бар около бассейна Ali Baida (10:00 – 23:00)

Лобби-бар Sebratha (24 часа, бесплатно 10:30 – 23:00)

Диско-бар Caribbean (с 20:00 до утра, напитки – платно с 22:00)

К услугам гостей: платный Wi-Fi, 2 бассейна (без подогрева), открытая терраса, магазины, камера хранения багажа, услуги по продаже билетов, круглосуточная стойка регистрации, магазины, доставка еды и напитков в номер.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Мини-клуб (от 4 до 15 лет, 13:00 – 13:00), анимация для детей на русском языке, мини-дискотека (21:00 – 21:30).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Аква-аэробика, водное поло, дартс, бочче, дайвинг-центр (расположен напротив бара большого бассейна и на пляже, часы работы: 08:30 – 13:00 и 15:00 – 18:00, платно), амфитеатр, библиотека.
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 207 номеров.

Istabās

В номере есть кондиционер (центральный), телевизор, телефон, мини-бар, сейф, балкон. Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša
  • fēns (ne visās istabās)
  • $
  • droši (ne visās istabās)
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi $
  • balkons/terase
Adrese P.O. Box 208, Crystal Cyrene, El Montazah Area, Sharm El Sheikh, Egypt
Tālruņi: +20 69 3670630
Tīmekļa vietne: Ivy Cyrene Island Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.