Par šo cenu viesnīca ir vairāk nekā lieliska!

Rakstīts: 19 novembris 2017
Ceļošanas laiks: 7 — 14 novembris 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 6.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 9.0
Lieliska viesnī ca par naudu, ko par to maksā jat. Kluss, mierī gs, kopts, ar izcilu Eiropas un tradicionā lo austrumu virtuvi, diezgan komfortabli numuriņ i trī sstā vu mā jā s
Kā rtī bā :
Teritorija : Viesnī ca atrodas gandrī z netā lu no Š arm lidostas, prom no pilsē tas centra, bet to ieskauj pā ris viesnī cas netā lu, viesnī cā
trī s baseini, divi pieauguš ie, un viens bē rniem, ar diviem pieauguš ajiem daž ā dā m gaumē m - dziļ i, tiem, kam patī k peldē t, un mazi un ne dziļ i, vienkā rš i plunč ā ties. baseini ir tī ri un labi uzturē ti.

Daudz ziedu, bijā m, kad ziedē ja magnolijas, ļ oti garš ī gi smarž o. no rī ta viss ir laistī ts, zā lienā tieš ā m ir izmī dī tas vietas un reizē m izmet atkritumus, ko darbinieki var nepamanī t, bet atkal - bū tu mazā k cū ku, nebū tu atkritumu.
Istabas: Istaba, kurā iereģ istrē jā mies, atradā s uz č etriem, skaidrs, ka tas nebija pē c remonta, ka mū su tū rists jau bija atstā jis plankumus uz sienā m, tad nolauza rokturi, tad apkaisī ja griestos ar alkoholu, nu, atvainojiet, kurš gan nav š iks, man telpas sā kumā bija skaidrs, ka tā s ir labas, ir elegantas mē beles, marmora virsmas, viss tika darī ts godprā tī gi, bet tas, ka mū su sarkanais dzē riens visu salauž , tas nav jautā jums Viesnī ca.
Pludmale: ļ oti tuvu viesnī cai, kopī gs ar Jazz Belbeder viesnī cu, iztī rī ts, pludmalē ir bā rs, kur gatavo tē ju, kafiju un kū kas, sauļ oš anā s krē sli ir normā li, ir lielisks pantons, no kura var nirt, gā rņ i biež i ejiet gar pludmali, jū rā ir daudz skaistu zivju, kuras var redzē t skaidrā , tī rā ū denī . Pludmale tiek tī rī ta, ja mū su lopi nepiegruž otu, tad nemaz nebū tu bijis jā tī ra
Ē diens: ē diens ir atseviš ķ a viesnī cas priekš rocī ba, daudzi garš ī gi ē dieni, kartupeļ i, rī si, graudaugi, pankū kas, makaroni, kū kas, salā ti, mē rces, man kā veģ etā rietei ī paš i patika tradicionā lo dā rzeņ u austrumu ē dienu klā tbū tne, piemē ram, falafels, pupiņ as kastroļ i, viss ir ļ oti garš ī gs , dzē rieni - visvienkā rš ā kā tē ja, kafija, limonā de amatieriem. Bet viesnī cā gatavo ļ oti garš ī gu kafiju, ar š okolā des gabaliņ u.
Personā ls: daž ā di

Ir klusē još s, ir tā ds, kas sveicina un smaida, bija pā ris kaitinoš i vī rieš i, kuri pastā vī gi pievē rsa man uzmanī bu un gribē ja parunā ties - uzdeva jautā jumus, kā tevi sauc, no kurienes, un nemitī gi saka "Vai jū s visi esat pa labi? " Varbū t viņ i ir spiesti interesē ties pieklā jī bas dē ļ .
No mī nusiem: viesnī cu ļ oti iecienī juš i vietē jie arā bi. Tur piestā j vai strā dā vietē jā inteliģ ence uzvalkos uz normā lā m maš ī nā m, kas, š ķ iet, š o viesnī cu izvē las uz ī paš iem noteikumiem, kad ierodas Š armā biznesa lietā s.
Otrs kontingents: vietē jā s daudzbē rnu ģ imenes, atvainojiet tur esoš os kolhozniekus, kuros arhaiski ordeņ i un lī dz ar to viņ u sievietes hidž abos un burkini var peldē t tieš i jums blakus, š ķ ī bi skatā s uz jums, kamē r viņ u patriarhā lie tē viņ i skatā s uz jū su ķ ermeņ a daļ ā m, kamē r jū s sauļ ojat. .
Bet bū tī bā tas ir pieļ aujams.
Ko jū s zinā t, ir viesnī cas, kurā s vietē jiem arā biem ir aizliegts atpū sties, un ir viesnī cas, kurā s ī paš as cenas vietē jiem ir daudz lē tā kas nekā tū ristiem, š ī viesnī ca ir viena no tā m.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu