Laba viesnīca, akvaparks, nav jūras.

Rakstīts: 7 aprīlis 2019
Ceļošanas laiks: 26 marta 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 9.0
Mē s palikā m viesnī cā.11 naktis no marta beigā m lī dz aprī ļ a sā kumam.
Numurs: Reģ istrē joties par 20 USD, viņ i piedā vā ja paaugstinā t numura kategoriju no augstā kā s klases uz ģ imenes numuru. Piekritu. Iedeva 2134. istabu, tuvā k pludmalei un baseiniem. Istabā bū tī bā ir viena guļ amistaba, kas no otrā s atdalī ta ar bī dā mā m durvī m, tač u tā s cieš i neaizveras un š ī ir nosacī ta starpsiena, ne vairā k, ne pilnas durvis. Aiz tiem ir sadaļ a ar divā m vienvietī gā m gultā m. Istabā viss nepiecieš amais, seifs, tē jkanna, duš as piederumi, terase. Tī rī š ana katru dienu, iztī rī ta labi, tikai dvieļ i netiek mainī ti, ja vien netiek lū gts. Odi bija tikai pirmajā naktī . Tā lā k mē s redzē jā m istabas ģ imenes augstā kā s klases pirmajā stā vā , tur tieš ā m ir atseviš ķ a izolē ta otrā guļ amistaba un istaba, kas ir vairā k nekā tikai ģ imenes numurs. Ja bū tu zinā juš i, bū tu izvē lē juš ies š o istabu ar piemaksu uz vietas. Ar bē rniem tas joprojā m ir ē rtā k.
Viesnī ca: viesnī ca ir liela, labi uzturē ta, labs personā ls un normā la apkalpoš ana. Vairā ki bā ri, baseini, galvenā ballī te bija apsildā ma, jo nav karsts un jū ra auksta.

Ē diens: trī s restorā ni, galvenie un divi a la carte, Ā zijas un itā ļ u. Bijā m itā ļ u valodā , nekas ī paš s. Galvenajā restorā nā ir pretenzijas: trauki ir slikti mazgā ti, tē jkarotes kā klases vispā r nav, tikai plastmasas, un ļ oti maz keramikas krū zes, tiklī dz tā s beidzas - atliek dzert visu no plastmasas vai papī ra krū zes. Ē diens normā ls, nekas izcils, viss atkā rtojas, pusdienā s un vakariņ ā s kaut kas mainā s no karstā un reizē m deserti. Kopumā ir no kā izvē lē ties. Sulas š ausmī gas, koncentrā ts, nevarē jā m dzert, kā arī vietē jais alkohols. Un augļ u praktiski nav, pareizā k sakot, ir ū denī izmē rcē tas ā bolu š ķ ē les, negatavas zaļ as melones, dateles, apelsī ni, mandarī ni, granā tā boli. Un tad konservē ti persiki un ananā si. Devā mies pē c augļ iem tuvā kajos veikalos aiz viesnī cas.
Vienmē r ir vieta, kur paē st, uzkodu bā ri un tā tā lā k. Burgeri, saldē jums, dzē rieni.
Akvaparks: ļ oti glā bj visu situā ciju, tomē r paš ā bē rnu zonā ū dens nebija uzsildī ts un bija ļ oti auksts. Bē rnu pilsē tiņ ā ū dens bija uzsildī ts, citos baseinos nebija, bet tas netraucē ja. Ir daudz slidkalniņ u, kopumā akvaparks ievē rojami uzlaboja iespaidus par viesnī cu.
Jū ra: tā s nav, no mola drī kst peldē t mazā aplokā , rifs beigts, nav ko redzē t. 400 metrus no krasta ir ļ oti sekla. Bet mē s par to zinā jā m un bijā m noskaņ oti uz akvaparku un baseiniem. Jū ras cienī tā jiem š o viesnī cu neieteiktu, un vispā r arī š ajā lī cī pū š vē jš un ilgu laiku ir sekls.
Animā cija: mū s interesē ja tikai bē rni, bija labi, vairā ki krieviski runā još ie, miniklubs, kur var atstā t bē rnu uzraudzī bā , daž as spē les, konkursi, dejas utt.
No plusiem vē los atzī mē t personā lu, teritoriju, akvaparku, kopumā kopē jais iespaids par pā rē jo bija labs.
No mī nusiem - sū dzī bas par galveno restorā nu un jū ru.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu