Lieliska viesnīca un kaut kas par eļļu un tēju :)

Rakstīts: 11 janvārī 2021
Ceļošanas laiks: 3 — 10 janvārī 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Par viesnī cu: (pietiekami daudz informā cijas, tiem, kas ir pirmo reizi)

Lidosta un internets:


Pē c nolaiš anā s un reģ istrē š anā s pirmais, kas mums bija vajadzī gs, bija internets. Jū s varat iegā dā ties karti tieš i lidostā , par 10 USD jū s saņ emat 10 gigabaitus. Tā saka pā rdevē js. Mē s nopirkā m, nedomā jot. Daž as dienas vē lā k safari satikā m kā du precē tu pā ri, kurš tur arī iegā dā jā s kartes (10 USD par 10 GB). Rezultā tā viņ am ir 200+ megabaiti, bet viņ ai 2.5 gigabaiti: (Neņ emiet to lidostā , tas ir risks. Pā rbaudī t gigabaitu skaitu bez arā bu valodas zinā š anā m ir problē ma. Ā rpus viesnī cas ir autorizē ti veikali no Vodafone un citiem mobilo sakaru operatoriem. Tur jū s netiksiet apmā nī ts, un jū su garastā voklis netiks sabojā ts, kad internets beigsies visnegaidī tā kajā brī dī . Bet pirms kartes iegā des pajautā jiet reģ istratū rā par interneta izmaksā m, iespē jams, viņ u iespē ju bū s tev pieņ emamā ks : ) It ī paš i, ja nav nepiecieš ams internets ā rpus viesnī cas.

Nauda un maiņ as kurss:
Vislabā k ir pā rbaudī t kursu reģ istratū rā pirms apmaiņ as un vairā kā s citā s vietā s personī gam sirdsmieram. To pastā stī s arī mū su tū risti.

IZMITINĀ Š ANA:

Viesnī cu izvē lē jā mies ilgi un rū pī gi (esam es un mana sieva un mū su draugi ir precē ts pā ris), Rezultā tā izvē lē jā mies "Koraļ ļ u jū ras brī vdienas", ko mums ieteica Ludmila Beskida no "Vairā k". Turiv" mū su pilsē tā Už gorodā . Viesnī cā ieradā mies ap 9 no rī ta. Reģ istratū rā mū s sagaidī ja draudzī gi puiš i (par mums parū pē jā s Ibragims), kuri uzreiz iedeva rokassprā dzes un paskaidroja, ka turpmā k varam izmantot visus viesnī cas pakalpojumus, izņ emot numuru, kas tiek gatavots (sā kas reģ istrē š anā s 12.00) Tā kā bijā m divi pā ri, prasī jā m istabas blakus un ar balkonu. Mums tika solī ts darī t visu iespē jamo. Pē c teritorijas iepazī š anas un kafijas vestibilā atgriezā mies reģ istratū rā , kur mū s jau gaidī ja viena no istabā m (otra tika uzkopta).

Telpas izrā dī jā s tuvumā + iekš durvis no istabas uz istabu, ar balkoniem un skatu uz jū ru (8202. un 8203. istaba). Lū dzu, ņ emiet vē rā : tas viss tikai ar smaidu, patī kamu sarunu (bez dusmu lē kmē m ar prasī bā m : )) un bez neviena dolā ra! Pateicā mies viņ iem PĒ C izlī guma, kad bijā m pā rliecinā ti, ka viss ir kā rtī bā . Istabā ir viss nepiecieš amais, tai skaitā : fē ns, tē jkanna, ū dens pudelē s, kafija nū jiņ os, tē jas maisiņ i u. c. . Ieejot istabā satiku mū su apkopē ju - viņ u sauc Ali (viņ š iedeva dolā ru par paziņ u, un jautā ja , lai istabā nebija 2 ū dens pudeles, bet vairā k (tas notika vē lā k: 3 - 4)) Kofera š veicaram bija arī dolā rs - vienu reizi, reģ istrē joties. Istabu tī ra ik pē c divā m dienā m (uzkopš anas un izrakstī š anā s dienā uz gultas atstā jā m dolā ru). Ū dens, tē ja, kafija un tualetes piederumi, Ali atjauno katru dienu. Stingri iesaku iepazī ties ar noteikumiem viesiem (gultasveļ as, dvieļ u u. c. maiņ a), kas tiek izsniegti kopā ar istabas atslē gā m.
Katram gadī jumam - visa elektronika darbojas tikai tad, ja atslē gas karte ir ievietota slotā pie priekš ē jā m durvī m.

TERITORIJA:

Teritorija skaista, kopta. Baseini darbojas normā li (tikai viens ir apsildā ms - tā lu, bet peldē ts visos), tī rī ba un kā rtī ba visā viesnī cā . Viss zaļ š - vienā vā rdā SKAISTUMS : )

JŪ RA:

Ir jū ra un nav jū ras. Pie krasta ir sekls, bet dibens smilš ains (pluss tiem, kam ir bē rni). Ja ej uz mola galu, tad tur var nopeldē ties - ū dens tur nav ī paš i dziļ š , bet pietiek.

Koraļ ļ i un nirš ana:

Paldies Dievam, pie krasta nav koraļ ļ u (pē dē jo reizi bijā m citā viesnī cā , tā pē c daudziem viesiem no tiem bija iegriezumi kā jā s) Vispā r miruš os koraļ ļ us nav ī paš i interesanti apsvē rt, atš ķ irī bā no dzī viem. Dzī vie koraļ ļ i ir kaut kas! Bet š eit tikai nirš anai. Nirš anas cenas daž ā dā s vietā s atš ķ iras. Viesnī cas ceļ vedis ir visdā rgā kais no visiem, tač u tas ir pilnī bā atbildī gs par jums.
Ā rpus viesnī cas nav daudz lē tā k, bet, ja kaut kas notiek, risiniet problē mas ar tā m paš i. Un lē tā kais variants: lī cis pie vecā tirgus (nonā c tur, atrodi kā du ar laivu un aprī kojumu nirš anai, un tad nokaujies par sev izdevī gā ko cenu), protams, š is ir visbī stamā kais variants. Trī svirzienu cenu politika attiecas uz gandrī z visu veidu izklaides ekskursijā m.

UZTURS:


Ē diens ir ļ oti daž ā ds: no zaļ umiem lī dz saldumiem. Ir daž ā di dā rzeņ i un gaļ a, un sā nu ē dieni, un mē rcē , un maizes izstrā dā jumos, un saldumos (iesaku izmē ģ inā t austrumu medu). Bijā m č etri, un katrs vienmē r atrada kaut ko garš ī gu sev : ) Zemā k pievienoš u foto - redziet paš i, ka viss ir augstā lī menī . Nekad nav bijis slikti vai pat slikta dū š a. Ir, protams, kaut kas tā ds, ko daž i no mums nesaņ ē ma, bet citi – ļ oti. Bet š ī ir gaumes lieta. Mū su viedoklis ir 10 no 10.

Dzē rieni un alkohols:
Dzē rienu izvē le ir liela, ī paš i ņ emot vē rā kokteiļ us (gan ar, gan bez alkohola), tē jas maisiņ us, daž ā das kafijas iespē jas (ar pienu, americano, kapuč ī no, espresso u. c. ). Sulas ļ oti saldas (amatieram), ir kola, sprite utt. Viss alkohols, kas ir bez maksas, ir vietē jais. Kvalitā te varbū t nav tā augstā kā , bet kokteiļ os atš ķ irī bu nejū t. Tas nonā ca pie mums : ) Kurš uzskata sevi par lielisku alkohola degustē tā ju, iesaku paņ emt lī dzi no mā jā m, vai iegā dā ties Duty Free.

PERSONĀ LA UN VIESU ATTIECĪ BAS:

Privā ti pret jums izturē sies tieš i tā , kā jū s pret viņ iem. Ja vienmē r esat ar smaidu, labā noskaņ ojumā , pacentieties atcerē ties viņ u vā rdus un pateikt paldies (viņ u valodā "shokran") - jū su atvaļ inā jums bū s 100% lielisks. Jautā jums par garlaicī bu ir tikai personisks, kas ir atkarī gs tikai un vienī gi no jums. Satikā m gan tos, kuri visu brī vdienu pavadī ja jautri, gan arī tos, kuri visu brī vdienu gaudoja par garlaicī bu (jā , tā di ir : )))
jo ī paš i tā pē c, ka pā ri ceļ am ir lielisks akvaparks (noteikti sā ciet uz turieni doties ā trā k!! ! par darba laiku jautā jiet reģ istratū rā ), kas ir iekļ auts pā rē jā . Ik pa laikam iedod kā du dolā ru bā rmeņ iem vai kam vē lies (vai nedā vinā si) nezaudē si, bet viņ i atcerē sies un pā rē jo padarī s vē l patī kamā ku. Bet galvenais ir attieksme! Uz jebkuru jautā jumu tiks atbildē ts ar smaidu un pozitī vu attieksmi.


Ukraiņ iem:

Draugi, ņ emiet lī dzi mū su š okolā di, dā vanā : ) Viņ iem ļ oti garš o, un viņ i pastā vī gi prasa. (Viesnī cas teritorijā naudu tev neprasī s, bet š okolā di (kad uzzina, ka no Ukrainas) prasī s.

PRO EĻ Ļ A:

Ierodoties, jums tiks piedā vā ts bezmaksas brauciens uz pilsē tu, kur viņ i pusi dienas pavadī s daž ā dā s tirdzniecī bas vietā s, teiksim - ne par jums labā kajā m cenā m (bezmaksas siers ... ). Viens no tiem ir NEFERTITI eļ ļ as tirdzniecī bas centrs.
Pastā stī s, ka tikai to var izvest no valsts, jo viņ iem ir "sertifikā ts", arī citas citu raž otā ju eļ ļ as var aizvest. Tas ir pilnī gs absurds! Uz robež as neviens tev neko neatņ ems (eļ ļ ā m un tē jā m). Tē ju, ko nopirkā m viesnī cas teritorijā no Muhameda, vedā m tieš i mugursomā , lai nesalauztu hibiskus. Muitas darbinieks to izvilka uz galda, ņ urdē dams : )) Saka: "Vai tu ņ em gaš iš u? ". Es saku: "Jā , ir vē l. " Viņ š izvilka citronzā li, ieš ņ aukā ja to un...ielika atpakaļ mugursomā ! Saka: "Laba tē ja. " Katram gadī jumam pajautā ju vai ir iespē jams transportē t? Atbildē ja: "Jū s varat. " Un tas arī viss! Pat kvī ti neprasī ja. Es arī aizrā vos un nopirku kaut ko Nefertiti, tad es uztraucos, ka esmu izkrā pts, bet Mohammeds, kuram ir veikals netā lu no pludmales (viņ š tur ir vienī gais), teica, ka viņ iem arī ir laba kvalitā te un nav jā uztraucas.

Viņ š tirgo "JASMINE" lī niju un ne tikai, par kuras kvalitā ti vienmē r var pā rliecinā ties, ieejot viņ a ļ oti mā jī gajā veikalā un izdzerot tasi viņ am raksturī gā s tē jas - FOCUS-MOCUS (pilnī gi bezmaksas ; ).

Es varu teikt ar 100% pā rliecī bu, ka eļ ļ as darbojas! Akvaparkā sieva nokrita no vē jdē ļ a (tur tā da atrakcija) un stipri atsitā s pret kā jas kaulu - bija zilums un tū ska (ejot jutu sā pes). Kad pē dē jā s atvaļ inā juma dienas vakarā pirms izlidoš anas (izlidojā m no rī ta) atpū tā mies viņ a veikalā (vienlaikus nogarš ojot un pē rkot daž ā das tē jas), prasī ja vai nav kaut kas pret zilumiem? Svaidī ju ar eļ ļ u un nā kamā s dienas vakarā , kad atgriezā mies Už gorodā , nebija pat pē das. Bet vē l divā s vietā s ir zilumi, zilumi joprojā m ir (rakstu 11.01. 2021). Es tik daudz rakstu par eļ ļ u tiem, kuri tā pat kā es nevē las ņ emt cū ku kulā.
Protams, tas ir atkarī gs no jums, kur un ko pirkt, bet es nolē mu, ka es vairs nepā rmaksā š u (un es pā rmaksā ju daudz) un nā kamajā ceļ ojumā uz Coral Sea Holiday, kurā mē s nolē mā m atgriezties pē c nā kamajos atvaļ inā jumos ņ emš u atseviš ķ u, mazu koferī ti, ī paš i eļ ļ ā m un tē jā m, jo ​ ​ ī paš i tā pē c, ka Muhamedam ir patieš ā m bagā ta izvē le : )

P. S. Es ceru, ka mans mazais apskats; )) palī dzē s jums izvē lē ties viesnī cu un ar komfortu saistī tos jautā jumos.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu