Laba viesnīca, bezmaksas wi-fi par 15$, bet ķer visur

Rakstīts: 23 maijā 2019
Ceļošanas laiks: 17 — 24 maijā 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 6.0
Sā kš u kā rtī bā.... Ē ģ iptē pirmo reizi, man š ajā ceļ ojumā bija svarī ga jū ra un zivis, par kurā m visi tā saka..... vispirms.... jū ra, ak nē.... neejiet š eit, tā tur tieš ā m nav! Radī š u asociā cijas, no rī ta jū ra ir pilna, 400 m lī dz pontona galam, ja ej vienmē r lī dz ceļ iem, pulksten 12 vienmē r ir bē gums un jū ra pā rvē rš as par Sivaš u! Rifa nav! Pontona galā ir nož ogota teritorija 30x30, iztī rī ta, man bradā jamais baseins, no rī ta tur lī dz kaklam, pē cpusdienā lī dz viduklim, ā rpus bojā m dziļ ums vienā ds, mī ļ otā jiem dziļ ums un zivis - š eit nav nekā interesanta (zivis tieš ā m peld, bet nekas ī paš s)
.
Teritorija jā ! Ļ oti skaista, kopta, zaļ a, tas ir liels pluss!

.
Istaba - mums bija standarta istabiņ a, piemaksā jā m 40$ un iekļ uvā m istabiņ ā ar skatu uz galveno baseinu, istabiņ a klases, tiiik milzī gs, skats skaists un baseins un jū ra. Istaba tiek uzkopta katru dienu, bet dvieļ i un palagi tiek mainī ti noteiktā s dienā s!
.
Pludmale milzī ga, vietas pietiek visiem, pludmalē ir tikai alkohols, pē du laukuma nav. . . visi lieliski apkalpo itā ļ us (viesnī ca pilna ar viņ iem par 60%, pā rē jie ukraiņ i, Kazahstā na) alkohols no 10 lī dz 17-30, arī pontons š ajā laikā ir slē gts (arī smē ķ ē t nav atļ auts)
.
Ē diens - katru dienu viens un tas pats, par zivju produktiem vispā r klusē ju, gandrī z nekā nav, izvē le no visa maza, bet principā garš ī gi, atkal viss izskatā s pē c itā ļ iem, te pietiek picas un makaronu) )))
.
Animā cija - pa pusei krievi pa pusei itā ļ i, pa dienu - volejbols, š autriņ as, vingrinā jumi, ū denspolo, futbols vakarā un tā tā lā k. Vakarā programma ir 9 un beidzas 10-30 un 11 un tas arī viss.... pilnī gs klusums ?? ? ? animatori piedā vā jaunieš iem iet uz klubiem bez maksas, bet...bļ in, par tā du naudu tik un tā negribas kaut kur iet, te nav diskotē kas! Jaunieš iem te nav ko darī t!
.
Vē l mirkļ i - ieradā mies viesnī cā.10-30, vakariņ ā s, protams, kavē jā mies, neviens nebaroja, teica, ka jā gaida pē das tiesa pē c 12, kur atnesa bulciņ as un sviestmaizes un saldumus, pē c 12 un lī dz plkst. 10 no rī ta alkohols jau ir samaksā ts
.

Ekskursija - pasū tī jā m no join up all inclusive par 75$ (nirš ana, izjā des ar kamieļ iem, kvadracikli) bija apmierinā ti, protams viss priekš tū ristiem, kas pirmo reizi) bet iespaidu daudz, nirš ana 5-7 minū tes (š ī nav forš i, iesaku nebaidī ties) bija uz jahtas Anita, instruktors +10 pē c piecu ballu sistē mas, jautra, sabiedriska, ļ oti patī kama atmiņ a), monē tas uz alus ir neparastas, nevis kā no viesnī cas (peļ ķ e ), tad mū s aizveda pie kamieļ iem, braucā m kā das 30 minū tes un protams kvadriķ i, forš i, lai gan brauca pa vienu joslu, bet patī kamā kā s atmiņ as ? ?
.
Personā ls - principā viņ i ir lieliski, tas ir darbs un viņ i to dara labi, teiksim, viņ i ļ oti cenš as!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu