Jūs varat atpūsties ... iesaku

Rakstīts: 27 marta 2020
Ceļošanas laiks: 13 — 24 marta 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 7.0
No Grodņ as izlidojā m 13. -24. martā - pē dē jā pilnvē rtī gā tū re. Paldies Belavia un Tez — viss notika pē c grafika. Ukraina un Moldova ī si un nervozi atpū tā s.
Ieradā mies vē lu un lietū . Paņ ē mā m 1. numuru, kas sanā ca bez papildus maksā jumiem - par baseinu, pē c 2 naktī m nā cā s pā rģ ē rbties skaļ ā s mū zikas dē ļ - saņ ē mā m brī niš ķ ī gu numuru 307...zelta vidusceļ š starp jū ru un restorā nu...vienī gais mī nuss ir vecais TV. Vē lā k nā cā s pā riet uz 1. lī niju, jo. Ē ka Nr. 3 tika slē gta. . . un kļ uva grū tā k tikt lī dz restorā nam. Vienī gā s neē rtī bas istabā s ir tā das, ka tek duš as un gribē tos vairā k TV kanā lu.
Ē diens un apkalpoš ana mums derē ja 5 ballē m - viss tī rs, ā trs, kulturā ls un bez rindā m. Gaļ u un zivis izsniedz, bet nesaspiež , augļ u nepietiek. Labā ks alkohols. nekā parasti Ē ģ iptē , bet pē c Ukrainas aizbraukš anas tā s sā ka atš ķ aidī t ar ū deni, jo. piegā des krī zes pakarinā tas. Alus izcils, yupi netika patē rē ts, kolas sprite bez ierobež ojumiem.

Animā cija ir slinkums un slava Dievam un Allā ham, viesi izklaidē jā s ar volejbolu, spā ņ u profesionā ļ i mā cī ja visus spē lē t Boccia, viesnī cā ir saplī sis komplekts, mazas bumbas vietā piedā vā akmentiņ u. Mū zika nepavisam nav relaksā cija – smadzeņ u sprā dziens.
Personā ls ir draudzī gs, runā krieviski, ī paš s paldies Aleksandrai. Novē lam viesnī cai pā rdzī vot krī zi un gaidī t jaunus viesus. Ja izdzī vosim, tad atgriezī simies! ! !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu