Viesnīca nav īpaši laba!!!

Rakstīts: 7 februāris 2021
Ceļošanas laiks: 21 — 30 janvārī 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 6.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 4.0
Infrastruktūra: 3.0
1. Norē ķ ins. Tas pagā ja bez problē mā m. Neskatoties uz papildu 10 dolā riem, kas tika iekā rtoti Sea view istabā , kur par jū ru atgā dinā ja tikai tieva zila svī tra tā lumā . Pa labi - skats uz tuksnesi starp viesnī cā m ar atkritumiem, bet no otras - jumti un halle, kur ilgu laiku (kā mums likā s pē c lidojuma) skanē ja mū zika un trokš ņ oja viesi. Numurā bija 2 divguļ amā s gultas. Aizsē rē jusi notekas izlietnē un netī rumi duš ā . Nā kamajā rī tā devā mies uz reģ istratū ru ar lū gumu pā rvā kties. Jautā jums tika atrisinā ts lī dz 12. Tad tomē r viņ i pā rcē lā s uz labu istabu ar uzrakstu "Nu, jums jā saprot, ka š ī ir pavisam cita istabu klase, Š ī ir pirmā rinda. " Ī sā k sakot, vē l 10 dolā ri. Nu, nav ž ē l. Telpa 3010. Lielisks skats, aktī vs tī rī tā js)) Ikdienas tī rī š ana, bet ne vienmē r efektī va. Dolā riem ir izš ķ iroš a loma raž as iznā kumā . Esiet piesardzī gs, pā rvietojoties pa kā pnē m un takā m galvenā restorā na tuvumā . Brī dinā juma zī mju NAV! Es personī gi no rī ta nokritu uz slapjiem pakā pieniem. Zilumi un nobrā zumi uz kā jas ir ļ oti satraucoš i.
2. Ziemā š ai viesnī cai nav apsildā ma baseina.
3. Nav izklaides programmas! ! ! Saglabā jiet situā ciju animatorus. Strā dnieki. Viņ i dara neiespē jamo.

4. Fitnesa zā le, SPA - trū kst vai nedarbojas.
5. Virtuve — nepaļ aujieties uz to, kā viņ i raksta "ē dienu daudzveidī ba". Ē ģ iptē neesam pirmo reizi, bet tā du "sortimentu" redzē jā m pirmo reizi. Zivis bija 1 reizi 8 dienā s. Jū ras velš u nebija vispā r. Dā rzeņ i un augļ i bija pastā vī gi, bet vienā di. Mani ā rkā rtī gi pā rsteidza fakts, ka viņ as sezonā Ē ģ iptē nebija zemeņ u. Stingri dozē tu trauku izsniegš ana - 1 karote. Rodas iespaids, ka puiš i sadalē ar izteiksmī gā m grimasē m pasniedza ē dienu no sava š ķ ī vja, viņ i saka: "uz priekš u, pietika. " Izplatī š anā jau ir 5 konteineri ar traukiem. Protams, var teikt, ko gribē ji - tagad koronavī russ utt. BET! ! ! Ī paš s paldies š efpavā ram Mohamedam (ja nemaldos). Vī rs ir stingrs veģ etā rietis. Un pirmajā dienā viņ š bija patieš ā m izsalcis. Grilē ti dā rzeņ i, kā minē ts iepriekš , vai citi varianti veģ etā riem ē dieniem, izņ emot salā tu lapas - NEBIJA! ! ! Pat humuss - Ē ģ iptes pazī me. Pē c mū su lū guma š efpavā ram pagatavot humusu – lū gums tika izturē ts ar smaidu un sirsnī bu – situā cija mainī jā s uz labo pusi. Katru dienu pē c tam - ē dā m humusu, un ē dienu sortimentā parā dī jā s dā rzeņ u iespē jas. Skats no restorā na ir vienkā rš i maģ isks. Viesnī cai ir ļ oti paveicies ar savu atraš anā s vietu.
6. Pludmale - tā ir skaista. Smiltis ir smalkas un ļ oti patī kamas pastaigā m. Varat staigā t pa citu viesnī cu pludmalē m. Rifs ir skaists. Ir daž ā das zivis. Bet, ja aizbrauc uz pamestas viesnī cas teritoriju aiz Albatrosa, tur rifs ir greznā ks pat par to, kur viņ us ved ar jahtā m. Pū ta vē jš , bija neē rti izkā pt no ū dens (paglā bts dvielis)))), bet bija patī kami silti sauļ oties un aktī vi darboties kopā ar animatoriem.
7. Soho un citas izklaides - tā lu, var braukt ar taksi (10 dolā ri abos virzienos Soho). Bet mē s izstaigā jā m "tuksnesi", 25-30 minū tes - un jau Soho.

8. Zā les. Jū tieties brī vi pē rciet aptiekā viesnī cā - tur ir lē tā k, un pē c pasū tī juma jums atnesī s visu, ko vē laties. Neļ aujiet sevi apmā nī t ar bezmaksas pā rskaitī jumu uz Krievijas aptieku Naamabejā . Tas tieš ā m ir dā rgā ks.
9. Ekskursijas. RAZVODNYAK - ceļ ojums uz Kairu no tū risma operatora ANEXTUR. Gids Isham solī ja, ka 5 stundas - un esam Kairā . HA-HA-HA. 10 stundas vienā virzienā un tā s paš as un vē l 2 stundas atpakaļ . Ekskursija muzejā ilga 45 minū tes, valsts ir mū su padomju laiku muzeji. Viss ir skumji. Piramī das – tas bija skaisti un monumentā li. BET - gidi praktiski neko nestā stī ja. Viņ i teica: "Jums ir 30 minū tes, lai staigā tu pa katru piramī du, un vē l 10 minū tes, lai fotografē tu pie sfinksas. " Vispā r 95 dolā ri - nav tā vē rts! ! ! Izbaudī jā m braucienu ar jahtu. Mē s ē dā m)))) Nirš ana - ne ī sti. No 15 minū tē m zem ū dens 10 minū tes esat spiests pozē t kamerai, nevis peldē t un izklaidē ties. Un 15 dolā ru iepirkš anā s brauciens un pusdienas jū ras velš u restorā nā . Ī sā k sakot, mē s neiesakā m. Iepriekš tas viss bija bez maksas. Un tagad ir pievienots restorā ns. To pat nevar nosaukt par kafejnī cu. Netī rs, bezgarš ī gs ē diens. Kopā ar mums brauca puiš i no Harkovas. Viņ i Ē ģ iptē ir pirmo reizi. Tā pē c pē c visā m š ī m ekskursijā m viņ i nosauca Ē ģ ipti par VĪ LĪ BU UN TĪ RA Ū DENS MĀ DI. Ž ē l gan. Secinā jums: iespaids par pā rē jo ir pretrunī gs.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu