Nav labi

Rakstīts: 16 janvārī 2021
Ceļošanas laiks: 27 decembris 2020 — 9 janvārī 2021
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 4.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 4.0
Infrastruktūra: 4.0
Viesnī cas nepiepildī tā s cerī bas.

Š armā jau 5. reizi vienmē r izvē lamies viesnī cas mierī gos lī č os un ar interesantiem rifiem. Viņ i vienmē r bija apmierinā ti ar visu. Š oreiz uzmanī bu piesaistī ja Coral Beach - tik daudz slavinoš u atsauksmju, vē rtē jums ir lielisks (7.9-8! Š odienas laikā ), kā mē s tam pagā jā m garā m? Un ne velti viņ i izturē ja !! ! Teiksim uzreiz, nav viss tik slikti, bet...Cena š ķ iet adekvā ta (kā jau Jaungada sezonai un salī dzinā jumā ar mū su iecienī tā kajā m viesnī cā m), kā ds pat gribē ja atsauksmē s iedot piekto zvaigzni. Kapets! Kas ir 5 zvaigznes? Vai tas ir debesī s virs viesnī cas - tas ir viss, kas viņ am spī d, bez aizvainojuma, tikai godī gi. Atsauksmes š eit ir skaidri filtrē tas, tā pē c vē rtē jums ir elegants. Mē s bū sim pā rsteigti, ja mū su apskats tiks publicē ts. Tā pē c izmē ģ inā sim : )


Teritorija: vietā m pat nekā , bet plikpaura, trū cī ga, plikpaura, panī kusi.
Ī paš i "priecā jos" par bruģ akmens plā ksnē m uz galvenajā m (uzmanī bu) nobrauktajā m takā m: kā zobi, kas izkrituš i cauri, paklupt - es negribu; tumsā izaicinā jums joprojā m ir tas pats. Nu, labi, veca viesnī ca, mē s saprotam, tam nav nozī mes. Bet tas ir ļ oti atklā još i, jau no pirmā paklupiena un potī tes sastiepuma. Un galu galā viņ i nebija papē ž os un nebija piedzē ruš ies ???
Viņ i apmetā s uzreiz (protams, viesi š eit ir kā ripojoš a bumba, sā kumā domā jā m, ka te esam vieni - vismaz gaudo kā vilks, kas bija ļ oti jautri. ) Rezervē ts numurs: standarta skats uz jū ru, labi, mē s to sapratā m. 1. stā vs, nosacī ts skats uz jū ru. Jā , kā dā brī dī acis, protams, aizķ ersies pie jū ras skata, tač u tik un tā jū su uzmanī bu nedrī kst novē rst kaimiņ u jumtu grants (kas par skaistumu, sasodī ts) un blakus esoš o istabu cauruļ vadi. Viņ i ir milzī gi, trokš ņ aini (protams, veci cilvē ki galu galā ), es tieš ā m negribē tu elpot tā du gaisu.

Kopumā mums ir gaisa kondicionē tā ja skats. Š ī kaimiņ u kondera rū koņ a un ū dens, kas stundu neizgā ja no izlietnes, pē c pirmā s (!!!

) roku mazgā š ana, kā arī vispā rē jais telpas drū mums un smarž a, lika vē lreiz doties uz reģ istratū ru (attā lums nav tuvu, bet pat labi, ir kur "pastaigā ties"). Mē s nolē mā m upurē t atpū tu pē c lidmaš ī nas un turpinā jā m ciest no bada, tiecoties pē c jautrā ka numura. Lū k, jums ir 10 ASV dolā ri, vai mē s varē tu iegū t labā ku istabu, lū dzu? Nu pā rvā cā mies uz jautrā ku istabiņ u (jautrā k nekur nav, disko-karaoke ir tikai terasē zem balkona ??? ), skats pa logu gaiš ā ks, 3 stā vs, galu galā skats uz jū ru ir arī labā k eksponē ts - beidzot skaistums! Paldies, ka pā rvā cā ties. Vakaros gan istabā krē sla - vismaz aci izrauj, (lī dz vienai vietai ir spuldzes), trū kst strā dā još u ligzdu...Tomē r atradā m vienu atbilstoš u (protams, neē rtā vieta, bet paldies par to). Joprojā m tas pats ū dens, kas nekad neaiziet, bet jau duš ā...Tas nav bail, mē s ā tri pielā gojamies.

Ē dnī ca-pusdienas (urrā , izsalcis!!!
): ha, kā rakstī ja, te visi ir draudzī gi, izņ emot puiš us pie sadales, ir pilnī ga tumsa, izņ emot vienu smaidu, pā rē jais - it kā atnā ci uz viņ u mā ju un ubagoju ē st, es nē gribu izdomā t š o plā ksni, godī gi sakot. Ī paš i no rī tiem, pankū ku omleš u jomā . Ja kaut kur steidzies - negaidi omleti 7.05-7.10 no rī ta, tā s vē l nav pamoduš ā s, nav lī gojuš ā s, sviestu nav atraduš as...Bet strā dā no 7.00. Hm. LABI. Kā dā valodā nepiesakā s - akmens sejas. Parasti š ie ir jautrā kie puiš i, kamē r jū s gaidā t omleti - joki, smaidi. Bet ne š eit. Nu nē - un nē . Un mē s varam dusmoties, saraukt pieri, izskatī ties pē c vilka...padomā jiet par to. Jā , un tavas omletes mums nevajag, galvenais kafija: ) Nu kā pē c gan nebū t draudzī gam? Tik grū ti? Vai nevajag darbu? Galu galā tas ir viesnī cas tē ls.

Š eit katrs viesis ir zelta vē rts un vispā r, ja atvaļ inā jumā bū si rupjš un rupjš par savu naudu, tad kas par tā du atvaļ inā jumu.

Daž u smaidī go draudzī gumu 3. dienā nomainī ja aukstums, protams, ar dolā riem neapbē ra. Dzeramnauda uzreiz paveica savu darbu. Nav ž ē l, bet ne par to, kas tas bija. Par smaidiem? Mē s arī zinā m, kā tos izplatī t, turklā t bez maksas. Viņ i valkā ja kapuč ī no pie sevis, nelietoja alkoholu, mē s neatbalstā m vietē jo yupi. Ne visi viesmī ļ i tač u tā di ir, ir tikai saprā tī gi gudrinieki, nevis ubagi, kas savu darbu dara ar dvē seli un neizsī kstoš u entuziasmu. Es gribu uzmundrinā t tā dus cilvē kus, nevis ieradinā tas muš as ar izliktiem smaidiem un ļ auniem skatieniem mugurā , kas ar varu iebā ž tevī š o UPI, centos nest, iedod naudu. Sasodī ts, katrs griež as kā mā k, bet tā di brī ž i ir ā rkā rtī gi nepatī kami.

Vē l viena smieklī ga lieta: cilvē ks apsē ž as ar 2 š ķ ī vjiem, mantā m, dzē rienu pie galda, gatavs ē st. Tad pē kš ņ i pieskrien viesmī lis un saka, ka galds ir aizņ emts. wtf? No simtiem identisku tabulu, š ī ? Kā zinā t? Uz tā nav nolauztu ziedu (VIP personā m), nav "rezervē tu" zī mju.
Tas nestā v pie loga ar skatu uz jū ru...Kas pie velna?? ! Cilvē ks ir samulsis, pā rsteigts, raustā s, velk visus savus š ķ ī vjus un mantas uz blakus galdiņ u...Godī gi sakot, viņ i principā nekustē tos! Nu kā da tā lredzī bas dā vana apmeklē tā jam, lai uzminē tu, ka š is absolū ti parastais galds ir "aizņ emts". No kura??? ? tie, kas reiz viņ am apsē dā s un rā dī ja dolā ru? Var bū t. Š eit kopā pusdieno 5 cilvē ki stundā , ir daudz galdiņ u, nevajag sevi apkaunot, apkalpoš ana ir lieliska!

Ē diens...ak ē diens. Beidzot paviesojā mies viesnī cā , par kuru saka "izsalcis nepaliksi". Nu ir tā , katram savs sā ta jē dziens, neesam izvē lī gi, badā necietā m, un labi, vai ar pustukš u vē deru lieliski peld? . Ē dam maz un bez pretenzijā m, bet pat mū s ne vienmē r apmierinā ja vietē jā bufete. Nekur citur (pat Ē ģ iptē ) tik nabadziņ š ē dnī cā nebija.

NAV SLIKI, turklā t - garš ī gi, bet drū mie puiš i pie sadales noliek tev, piemē ram, karoti kartupeļ u, no kuriem puse karā jas uz tā s paš as karotes un nenā k nost, un uz tevi pat neskatā s, tu stā vi kā ubags, gaidot otro ( Kā uzdrī kstē ties? ) Negaidiet no š iem 4 lielu daž ā dī bu — koncentrē jieties uz zemā k esoš o kategoriju. Es nezinu, kā ds ē diens ir 3, bet tas noteikti nav 4!!!

Patiesī bā visa pakalpojuma pamatā ir pā ris labsirdī gi smaidi, pā rē jais...Es negribē ju tos redzē t katru dienu. Un viņ i vē las, lai cilvē ki nā k pie viņ iem? Neizskatā s pē c tā.

Viss iekļ auts š eit ir mazliet dī vaini. Pajautā jiet ū deni bā rā - tikai glā zē , pudele ir retums un ne visiem. Nu, protams, ir kola, izsmelta un silta, nu, vairā k neprasī sim, paldies, nu ir spraits. 2 veidu "yupi". Kā ds un vietē jā burda (va, "kokteiļ i" laimei, protams. Uzkodas, č ipsi, saldē jums - nē , ne tā viesnī ca, acī mredzot.
Varbū t karantī nas neveiksme, varbū t tā bija agrā k, varbū t bā rmenim nebija garastā vokļ a...Zupas, garš ī gas ē ģ iptieš u krē mzupas, arī te C klasei, reizē m pat neē damas. Š ī ir pirmā reize, kad mē s sū dzamies par pā rtiku, bet piedodiet man, kā tas ir. Cepš ana: tikai mī kla, milti, sausums, sastingums (mū su uzturē š anā s pirmajā s dienā s tas bija ī paš i kaitinoš i: kur tas viss tika glabā ts un cik ilgi tā smarž oja? kā pē c??? ? Kas nogā ja greizi??? ) Vienmē r bijā m pā rsteigti par daž ā dī bu, turpat - skumjas...Pē c jaunā gada tomē r kļ uva mazliet labā k, te 4 ir iezī mē juš ā s, jā . Varbū t budž ets cits, varbū t palī dz stingru onkuļ u pā rbaudes (biež ā k). Un konditorejas izstrā dā jumi daž ā dojā s, un sā ka parā dī ties austrumu saldumi.


No zivī m tikai mū ž ī gā treknā (telapija? ) mī klā (neskaitot tunci jaunajam gadam un Ziemassvē tkiem): š itā , tā , un nemaz nav garš ī ga. 2 veidu gaļ a vienmē r ir maza, bet garš ī ga. Nē , nē , uz viena š ķ ī vja tiek likti ne vairā k kā.2 mazi gabaliņ i. Vai jū s sakā t, ka ir grils?
Puiš i, kur jū s iepriekš atpū tā ties, katru vakaru (un pē c tam pilnī bā pazuda) š ie nelaimī gie 2 dž emperi uz cilvē ku un fffseeee - vai to sauc par grilu? Mdya. Kas ar grilē tu zivi un citiem labumiem?? ? Skumjas. Nestā sti man, ka š eit ir grils. Viņ a š eit nav.
Svaigi dā rzeņ i normā li, dateles labi kā vienmē r, zemenes super(bet tikai 3-4.14 dienā s), kumkvats bija pat jaunajam gadam, granā tā bols, hurma... un atseviš ķ i uzslavas kafijas automā tam - kredī ts kapuč ī no, bet reizē m bē ra miskastes, kapuč ī no vietā . Katru reizi izloze. Vai ekonomija vai nekompetence. Hm.

Rifs labs, nekas pasakains, neglaimojiet (protams, jū s esat labā k redzē juš i, tā pē c mē s devā mies peldē ties uz izpostī to Meltonu, kur rifs ir interesantā ks), bet pietiek peldē t tā lu, skat. pietiek ar to, kas ir, ņ emot vē rā ziemas laiku - ok.
VĒ JS ir slimī gs un pastā vī gs, kā pē c rakstī t, ka tas ir lī cis ?!
Vai salī dzinā jumā ar kaimiņ u Albatrosu, kur ir vietas, kur ne tikai cepures nopū stas, bet arī galvas ?? ? . Melton, caur Albatrosu - oho, klusa, gluda virsma, cita realitā te. Š eit ir lī cis. Koraļ ļ u pludmale - NĒ!!!!!

Pludmale: skaista, skaista, milzī ga, ja klī st pa visu kaimiņ u viesnī cu "krastiem" - nav garlaicī gi, ar krā š ņ ā m smiltī m (bet ne visur). Konkrē ti mū su pludmale: atkal nabaga, trū cī ga, salauzta, nolietota, saplē sta, sauļ oš anā s krē slu galva var pē kš ņ i atgā zties, tik ļ oti, ka man izdevā s divas reizes salauzt roku. Labi, vienalga, galvenais ir tī rs (bet skumjš vienalga) un MUUUUUHIIIIII. Tas ir tikai daž i maldi. Man pat ir otrs nosaukums š ai viesnī cai "Fly Beach")) Muš as armijā s, kaitina, tracina, atpū tnieki raustā s kā paralī tiķ i un sit muš as ar cepurē m, rokā m, kā jā m, galvā m, spļ aujot ne tos glaimojoš ā kos vā rdus. Daž reiz š ī s muš as tiek saindē tas, bet velti.
Animā cijas cienī tā ji: jū s noteikti esat š eit, animatoru ir vairā k nekā atpū tnieku. Puiš i ir č akli, viņ iem nav brī vas minū tes, ir tik daudz ž estu saujiņ ai viesu - mums viņ u bija atklā ti ž ē l. Tā s ir arī viesu attiecī bas - viesnī cā nav ī paš u konsultantu, puiš i palī dz visos jautā jumos. Ironiski: diskotē ka, karaoke, konkursi - mazā kais, kas mums š eit bija vajadzī gs. Mē s š eit nenā cā m tā pē c. Bet ar viņ iem nā cā s negulē t, karaoke mī ļ otā ji nesa un dziedā ja lī dz pusdiviem nakti.

Pludmalē skā bā mū zika no sē kš anas skaļ ruņ a bija kaitinoš a, patieš ā m izpū š ot smadzenes. Nu uz vī ģ es tik skaļ i un tā?? ? Kā pē c tas pats sū ds par 3p pē c kā rtas. Ne visi skā bie cilvē ki š eit ir, ne visi reperi. Kā bū tu ar kaut ko vairā k sagremojamu, vai ne? Atklā ti sakot, satracinā ts pē c š ī visa pā rē jā beigā m, tas sā ka izpū st smadzenes - viņ i aizgā ja. Lai gan viņ i joprojā m varē ja melot un melot, lasī t, klausī ties sē rfot ...ehhh. Man vajadzē ja glā bt sevi istabā.
Un, ja bija tikai dziesmas, kuras mē s mī lē jā m, tad mē s tā s vairs nemī lam, katru dienu tas pats.


Apkopē ja. Viņ š cī tī gi visu berza un mazgā ja, papildinā ja, savija un savija interesantas lietas, bet ne par velti, protams. Reiz viņ i neatstā ja ne dolā ru - viņ š vajā ja mū s visu dienu, saliecot pirkstus un uzskaitot, kā mainī ja dvieļ us, iedeva ū deni, papī ru, mainī ja gultu (stop! 8 dienas gulta netika mainī ta, kā viņ š to mainī ja? lī dz viņ i viņ u piespieda. Viņ š vietā m mainī ja spilvenus, lai radī tu tī rī š anas izskatu). Eee? Paveica - labi izdarī ts. 14 dienas uz "tī rī š anu", atvainojiet, iztē rē jā m vairā k nekā nopirkā m sev augļ us. Dali ir labs. Nedeva - nelū dz! Nu, kas par č igā nu, sasodī ts? Turklā t mums nebija jā tī ra - mē s esam tī ri viesi. Vē l viens mī nuss bija tas, ka pat tad, ja pa visā m durvī m uzliksi "netraucē t", apkopē ja kaitinoš i klauvē s pie durvī m un arī ļ oooti traucē s. Jehovas liecinieki atpū š as. Tas ir kaut kas.
Kadrus jā audzina savā dā k, dzeramnaudas tomē r jā pelna, nevis jā izspiež . Ak, prestiž ais 4, vai jū s š eit esat kā tuksnesī ? ! Tu neglaimo visiem. Lī dz otrā s nedē ļ as beigā m ar stimulē još u dolā ru tī rī š anai nepietika, nez kā pē c pā rņ ē ma arī mū su nopirkto granā tā bolu, kas ļ oti apbē dinā ja.

CEĻ VEDIS: Atseviš ķ i incidenti notika ar piemaksā m par svinī gajā m vakariņ ā m, gidrolohotroni pirmajā dienā arī sabojā ja garastā vokli un prasī ja daudz laika un naudas!! ! Cik nepatī kamas ir visas š ī s ceļ vež u krā pniecī bas ar viņ u godī guma apliecinā jumiem. Š eit ir tikai padoms: neļ aujiet sevi apmā nī t ar to, kas jums nepatī k, un nedomā jiet, ka esat kā dam kaut ko parā dā un ka jū su atteikums iedurs viņ a "godī gajā " sirdī . VISI Š armas ceļ vež i, ī paš i tie, kas zvē r pie sirdsapziņ as (Hani, Coral Travel), IR LABI MELI. Mē s š eit (praktiski) esam tikai naudas maki visiem. Nu izdzī vo katrs kā mā k, pā rdod ekskursijas par dā rgā m cenā m-vismaz PUNKTUĀ RI!!!

vismaz minimā li dari savu darbu - laicī gi informē par izmaiņ ā m, piemē ram, attiecī bā uz izbraukš anas laiku. Lidojuma pā rsē š anā s no 13.00 uz 09.00 mū s nenormā li “priecinā ja”, kā pē c pie velna mē s maksā jā m par š o dienu, š im brī dim ī paš i pievē rsā m uzmanī bu pē rkot ekskursiju. Agrā k, ja lidojums tika pā rcelts, tad tas bija “vē lā k”, bet ne “agrā k”. Un viņ i mū s par to informē ja dienu iepriekš , nekad nebija jā grauž š ī informā cija, jā zvana ceļ vež iem utt. Ī sā k sakot, Odeon Tours Coral Travel - jū s mū s pievī lā t. Mē s nekad vairs nedarī sim ar jums darī jumus un neiesakā m citiem.
Un es negribu nevienu aizvainot, bet vajag arī sevi cienī t, mē s arī strā dā jam un aram kā zirgi, lai nopelnī tu atpū tu, un dolā ri nekrī t tikai uz smaidu, un mē s nevienam kabatā nekā pjam viņ iem, kā viņ i kā pj pie mums atpū tniekiem!

Veiksmi visiem un jaukus svē tkus!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu