Ļoti cienīgs "četrinieks" ar labu koraļļu rifu

Rakstīts: 11 janvārī 2021
Ceļošanas laiks: 28 decembris 2020 — 4 janvārī 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 9.0
Š ķ iet, ka Š armā esmu atradusi sev piemē rotā ko viesnī cu. Pirmkā rt, mani interesē jū ra, un š eit tā ir lieliska: pie rifa daudz zivju, redzē ju pat murē nu. Spē cī gas straumes nav, vē tra nedē ļ u nav bijusi un peldē š anā s aizliegums. Viesnī cas rifs man patika pat vairā k nekā punkti, uz kuriem mū s aizveda ekskursijā uz Ras Mohammed dabas rezervā tu.
Dzī vojā m viesnī cas apakš ā , istabiņ a ar skatu uz jū ru, ar omulī gu balkoniņ u. Istabiņ ā arī viss bija mā jī gs un ē rts, viss darbojā s, viesnī ca nebija "nogalinā ta".
Ē diens arī patika, Vecgada vakarā un uzreiz pē c tam bija daudz gardumu.

Ļ oti draudzī gs un viesmī lī gs personā ls, visas problē mas tika atrisinā tas ā tri un viegli. Atpū tnieku nebija ī paš i daudz, un vispā r radā s tā da sirsnī ga kameru atmosfē ra. Laba animatoru komanda, kas ne tikai vadī ja aktivitā tes, bet arī komunicē ja ar visiem viesiem. Man vispā r nepatī k animā cija, bet š eit man patika nodarboties ar jogu un vē derdejas).
Patī kami arī tas, ka gar jū ru ir gā jē ju celiņ š , pa kuru vakaros var pastaigā ties. Starp citu, priecā jā mies arī par kā pnē m, kuru viesnī cā ir daudz, jo pē c restorā na man ļ oti gribē jā s pastaigā ties). Teritorija sakopta, daudz apstā dī jumu un puķ u.
No padomiem: odi mū s dabū ja naktī , ir vē rts paņ emt lī dzi fumigatoru.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu