Viesnīca super! Animācijas uguns! Ēdiens ir izcils!

Rakstīts: 29 decembris 2020
Ceļošanas laiks: 20 novembris — 9 decembris 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Mē s atpū tā mies kopā ar ģ imeni – es, manu vī ru un seš gadī gajiem dvī ņ iem š ajā brī niš ķ ī gajā Coral Beach Montazah. Pirms tam atpū tā mies tikai dā rgos pieciniekos, uzdroš inā jā mies pē c ieteikuma ielidot lē tajā č etriniekā un esam ļ oti apmierinā ti ar š o izvē li.
Viņ i ieradā s no rī ta. Mū s sagaidī ja smaidī gi administratori, kuri uzreiz uzlika rokassprā dzes, piedā vā ja kokteiļ us, vairā kas minū tes aizpildī ja daž us dokumentus, iesē dinā ja mū s un mū su bagā ž u maš ī nā , kuras durvī m nebija logu un nogā dā ja brī niš ķ ī gā un tī rā telpā ar terasi un skats uz jū ru. Reģ istratū ras darbinieki ir ļ oti izpalī dzī gi un uzmanī gi. Vienmē r ir kā ds krievvalodī gais, arī pa telefonu momentā ni pā rslē dzas uz krievu valodu, jebkurā brī dī pieklā jī gi atbild un uzreiz palī dz. Sazinā jā s brī vdienā s. Piemē ram, reiz bē rnam sasita kā ju, viņ as vī rs piezvanī ja, lū dza pā rvest uz restorā nu, atbildot: iznā c vienu minū ti draugs. Un tieš i minū ti maš ī na jau ir tuvu numuram. Istabā viss bija kā rtī bā , no vannasistabas piederumiem bija š ampū ni, duš as ž elejas, ziepes, viss labas kvalitā tes.
Patī kams pā rsteigums bija arī telpas uzkopš ana. Iztī rī ts ļ oti labi, pietiekami ā tri, dvieļ i, gultas veļ a mainī ta katru dienu. Liela ģ ē rbtuve ar stikla starpsienu, spoguļ i visi spī dē ja.

Teritorijā divi peldbaseini, nav apsildā mi. To uzskatī jā m par vē l vienu plusu, jo bē rni daudz laika pavadī ja siltajā , dziedinoš ajā jū rā , kas ir daudz noderī gā k nekā hlorē ts baseins. Jū rā ir milzī gs daudzums visu veidu zivju. Ko mē s tur satikā m? Viņ i noteikti ir satikuš i visus. Pat delfī ni kā du rī tu aizpeldē ja gandrī z lī dz pontonam. Neparastā skaistuma koraļ ļ u rifs ir vienkā rš i elpu aizraujoš s. Viņ š , iespē jams, ir viens no skaistā kajiem, kā ds man bija jā redz divpadsmit Ē ģ iptes apmeklē jumos.
Smiltis pludmalē ir tī ras. Sauļ oš anā s krē slu pietika visiem, daļ a no plastmasas koka daļ as ar matrač iem. Dvieļ us pludmalē izdalī ja jauks puisis, vienmē r ar smaidu. Jū rā var peldē ties arī no krasta, bet par mazu.
Ī paš s paldies animā cijai. Animā cija ir ļ oti, ļ oti laba. Tieš i animā cija rada draudzī gu, jautru atmosfē ru pā rē jā laikā . Puiš i visi ir brī niš ķ ī gi! Vairā kas reizes redzē ju bildi, kurā atpū tnieki apskaujas ar animatoriem un raud un negribē ja doties prom. Sā kumā viņ a smē jā s, bet pati aizgā ja raudā dama. Viss kaut kā ļ oti mā jī gi. Izklaide katrai gaumei. Biju pie Taņ eč kas un Marinoč kas uz vē derdeju. Uguns meitenes. Ļ oti laba galvenā animatore Katja. Maksims Arturs un Ruslans veic fitnesa jogas vingrinā jumus, bē rni devā s uz tiem. Bija arī pludmales volejbols. Mans vī rs vienmē r ir spē lē jis boč u. Latina ar Maksu un Zumba ar Validu. Galda teniss. Vē l viena izklaide pludmalē ir daž ā das kokteiļ u spē les. Visi animatori ir draudzī gi, jautri, viņ i vienmē r nā ks klā t un pastā stī s. Jums noteikti nebū s garlaicī gi. Izklaidē ja no 10:00 lī dz 23:00. Vakaros notiek mini diskotē ka un daž ā di vakara š ovi. Vē derdejas, ar svā rkiem. Uzmini melodiju. Mis un Mr hotel un citi daž ā di. Animā cija darbojas vienmē r, bez brī vdienā m.
Runā jot par ē dienu, vē l viens patī kams pā rsteigums. Labi, garš ī gi, daudzveidī gi, svaigi. Piemē ram, brokastis. Omletes, ceptas olas, cieti vā rī tas olas, pankū kas. Visā di ievā rī jumi, sī rupi, jogurts, piens, daž ā das brokastu pā rslas. Fetas siers, cietais siers, desa, desiņ as, pupiņ u biezeni, veselas pupiņ as, vā rī ti kartupeļ i, kuskuss, piena putra, kruasā ni, baltie grauzdiņ i, tumš ā maize. Svaigi dā rzeņ i, olī vas, augļ i. Plaš s konditorejas izstrā dā jumu klā sts, svaigi cepta maize, tortiljas, cepti kartupeļ u č ipsi, cepti baklaž ā ni, zaļ umbumbiņ as, paprika. Kafijas automā ts ar kakao, kafiju, latte u. c. , tē ju, ā bolu un apelsī nu dzē rieniem. Protams, vairā k pusdienu un vakariņ u. Saindē š anā s gadī jumi nav dzirdē ti. Daudzi atkal ceļ o. Personā ls kopumā cenš as ne sliktā k un varbū t labā k nekā dā rgos pieciniekos. Varu minē t labā kos viesmī ļ us Omeru un Robea. Pludmalē restorā ns ar burgeriem, kartupeļ iem, salā tiem, picu, desertu. Pagatavojiet ļ oti ā tri un garš ī gi.

Kopumā gan pieauguš ie, gan bē rni ar atpū tu bija apmierinā ti. Animā cija ir lieliska. Pā rtika arī . Mē s noteikti nā ksim vē l. Mē s noteikti iesakā m.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu