Lieliska cenas un kvalitātes attiecība

Rakstīts: 20 decembris 2020
Ceļošanas laiks: 1 — 11 decembris 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Viesnī cu izvē lē jā mies, balstoties uz mū su paš u pieredzi un atsauksmē m internetā . Tā pat kā ziema pagalmā , nolē mā m lidot uz Š armu un meklē t vietu bezvē ja. Viņ i izvē lē jā s Coral Beach Resort Montazah 4 *, ko viņ i nekad nenož ē loja.

Izbraukš ana no Kijevas bija 6.00, tā tad pē c 11 bijā m viesnī cā . Norē ķ inā ties notika ļ oti ā tri, rokassprā dzes tika uzvilktas uzreiz. Tikā m izmitinā ti skaistā istabiņ ā ar skatu uz jū ru 3205, lai gan mums bija ierastā s istabiņ as.


Viesnī cas Coral Beach Resort Montazah 4 * darbinieki sā ka mū s patī kami pā rsteigt jau no pirmajā m uzturē š anā s minū tē m. Reģ istratū rā ļ oti jauki un atsaucī gi cilvē ki ar smaidu un bez kavē š anā s apsē dā s, uzlika rokassprā dzes un pat uz elektromobiļ a tika nogā dā ti brī niš ķ ī gā telpā , par kuru var tikai sapņ ot.

Istaba 3205 - ļ oti jauka tī rī ba un tā da, kurā ir patī kami atpū sties. Milzī ga gulta + dī vā ns, moderns TV, seifs, milzī ga vannas istaba, terase ar skatu uz jū ru - nu, vienkā rš i lieliski. Tī rī š ana katru dienu, viss tī rs un skaists.
Ar ē dienu bijā m pilnī bā apmierinā ti. Katru vakaru grils, pusdienā s un vakariņ ā s zupas, viss svaigs un garš ī gs. Pusdienā s varat ieturē t maltī ti galvenajā restorā nā , vai arī doties uz picu restorā nā netā lu no pludmales. Pica, salā ti, frī kartupeļ i, aukstais alus - debesu bauda atvaļ inā jumā . Visiem, kas strā dā restorā nos - liela cieņ a un sirsnī ga pateicī ba par nenogurstoš o darbu. Es vē los runā t arī par pludmales bā ru un Azizu, kurš tur strā dā . Brī niš ķ ī gs cilvē ks ar labu humora izjū tu. Vienmē r klausieties, smaidiet un izlejiet to, ko vē laties.

Jū ra un pludmale ir galvenā s lietas, uz kurā m tū risti dodas. Viesnī cā Coral Beach Resort Montazah 4 * ar š o viss ir lieliski un viss ir virsū . Liela smilš aina pludmale, kur ikvienam ir pietiekami daudz vietas zem saules. Var ienirt siltajā jū rā seklā dziļ umā , vai arī pastaigā ties pa molu, paņ emt masku un izbaudī t Sarkanā s jū ras zemū dens pasaules daudzveidī bu.

Visu svē tku laiku jū s pavada brī niš ķ ī ga un profesionā la animatoru komanda. Meitenes un zē ni strā dā ļ oti skaidri un maigi. Viņ i pludmalē sā k darbu 10:30. Jū su rī cī bā ir vingroš ana, volejbols, joga, daž ā das spē les un vienkā rš i patī kamas un atsaucī gas sarunas ar tū ristiem. Katru vakaru notiek daž ā di konkursi, š ovi un izklaides, lai bū tu interesanti un jautri. Tā tad enerģ ijas lā diņ š un labs atpū tas laiks ir garantē ts.

Ar pā rē jo bijā m ļ oti apmierinā ti. Sirsnī gi pateicamies Coral Beach Resort Montazah 4 * vadī bai, vadī tā ju komandai, animatoriem un visiem darbiniekiem par ē ģ iptieš u pasaku un brī niš ķ ī go atpū tu. Ja nepiecieš ams, ar lielu prieku atgriezī simies Coral Beach Resort Montazah 4 *.
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu