Veca viesnīca, kas tiek pārdota kā 5*

Rakstīts: 31 augusts 2021
Ceļošanas laiks: 14 — 24 augusts 2021
Viesnīcas vērtējums:
1.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Sapulcē jā s atvaļ inā jumā . Mē s devā mies uz š o viesnī cu, ticot ceļ ojumu aģ enta vā rdiem (internetā par to ir maz atsauksmju). Tū risma aģ ents apgalvoja, ka tas ir 5 * - un viss bū s kā rtī bā , tikai jums jā dodas uz 1. lī niju uz Concord Front Hotel, visi gribē ja doties uz jū ru - un mē s piekritā m. Ieraugot reģ istratū ru ar netī riem logiem, salauztā m ā rdurvī m, kuras bija aizbarikā dē tas ar atzveltnes krē slu un skumju puš ķ i ar 3 puķ u kociņ iem un sapuvuš u ū deni, kļ uva skaidrs, ka viss ir skumji. Ē ģ iptē š ī nav pirmā reize, un mē s neaizķ eramies ar remontu un visu pā rē jo, bet š eit mū s pā rsteidza netī rumi, atkritumi, salauztas mē beles utt.
Sā kā s reģ istrē š anā s - pareizā k sakot, mē s aizgā jā m apskatī t istabu un atgriezā mies - tad mans vī rs teica, ka dzī vosim reģ istratū rā - tad pie mums pienā ca menedž eris un aizveda mū s uz vē l vienu istabu - tā bija vecā kā , bet "tī rā kā " - bijā m noguruš i un vienojā mies - par Nebija 10 dienas un 10 dolā ri mitrā tī rī š ana - uz grī das varē ja izš ū t parū ku no matiem, viņ i tikai savī ti gulbjus. Istaba - esiet gatavi tam, ka sienas vibrē no komplektā iekļ autajiem gaisa kondicionieriem un ir pastā vī gs troksnis un to nevar novē rst.
Viesnī ca ir akvaparks - 2 slidkalniņ i ir sabrukuš i (bē rni pat nelū dza ar tiem braukt), teritorija visur netī ra - viņ i pat netika iekš ā viesnī cā , viņ i uzreiz devā s uz mikroautobusu un devā s uz jū ra, restorā nā skaļ i saka - badā nav nomiruš i (augļ i - zaļ i banā ni un apelsī ni). Pozitī vi ir tas, ka restorā na darbinieki ir ļ oti draudzī gi! Ja pē kš ņ i š eit nonā cā t, nekautrē jieties - paē diet brokastis un nekavē joties dodieties uz jū ru uz viesnī cu pirmajā lī nijā - visi bā ri ir iekļ auti un itā ļ u restorā ns jū ras krastā - garš ī gi (pusdienas un vakariņ as) + saldē jums bē rniem pludmalē . Autobuss ik pē c 15 minū tē m.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu