Concorde El Salam Front Area 5*– Atsauksmes

243
Novērtējums 6.710
№91 viesnīcas reitingā Šarm eš Šeiha
7.0 Numurs
6.9 apkalpošana
6.9 Tīrība
6.8 Uzturs
7.2 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Sinaja pussalas dienvidu daļā, Haizivju līcī. Tā atklāta 2001. gadā, pēdējā renovācija veikta 2015. gadā. 200 metrus pāri ceļam atrodas Concorde El Salam sporta zona, viesnīcām ir koplietošanas zona, viesi var izmantot visus pakalpojumus, izņemot galveno restorānu. Orientēts uz jauniešu un ģimenes atpūtu.Vairāk →
аватар n.bezdidko
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s izvē lē jā mies viesnī cu starp Marsa Alam un Sharm, izvē lē jā mies bezvē ja lī ci Š armā Reģ istrē joties piedā vā ja negaidī t 14-00 un divas istabas ar skatu uz baseinu par 30 USD, sarunā ja par 10. Numuri ir tī ri un sakopti. … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies viesnī cu starp Marsa Alam un Sharm, izvē lē jā mies bezvē ja lī ci Š armā Reģ istrē joties piedā vā ja negaidī t 14-00 un divas istabas ar skatu uz baseinu par 30 USD, sarunā ja par 10. Numuri ir tī ri un sakopti. regulā ri bū s gulbji par dolā ru utt . d.
Ē diens pusdienā s un vakariņ ā s labs, visu laiku bija zaļ ais un sarkanais borš č s, liellopu gaļ a, vista un zivis, bija arī jū ras veltes. Augļ i: melone, apelsī ns, hurma un granā tā bols. Banā ni 2 reizes nedē ļ ā . Brokastis ir vienā das un tas ir mī nuss. Pagatavotā kafija ir bezgarš ī ga un pā rsvarā tiek pasniegta š ķ ī stoš ā Nescafe. Uzkodu nav, vienī gais bā rs kur taisa burgerus ir pie baseina, darba laiks sakrī t ar pusdienā m un tas ir milzī gs mī nuss. Nav grila bā ra. Garš ī gs alus pudelē s.
JŪ RA ir skaista kā vienmē r, pirmajā dienā ar zivī m nepietika, bet tad viss bija super. Mē s devā mies ekskursijā Jū ras ceļ ojumā uz Nā riņ u, tā -tā , neiesaku, gides stā sts bija skaists, realitā te neatbilda cerī bā m ne iespaidu, ne ilguma ziņ ā . Izbraucā m no viesnī cas 6-45, kamē r visi bija sapulcē juš ies ostā , bijā m kaut kur ap 7-30 un 13-00 jau bijā m viesnī cā . Es nebū tu gā jusi pirmo reizi, nemaz nerunā jot par otro.
Katru vakaru ir š ova programma, liels paldies puiš iem par viņ u numuriem, Royal bā rā skan dzī vā mū zika.
Soho laukums jau ir Jaungada gaismā s, tur gā jā m gandrī z katru dienu, attā lums ir 400 metri.
Atpū ta pavadī ta labi, pā rmaiņ ā m var nā kt pie miera. Cena atbilst kvalitā tei.
аватар prok77
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ē ģ iptē jau piekto reizi. Viesnī cā ieradā s astoņ os no rī ta, desmitos iekā rtojā s bez piemaksā m. Viesnī ca ar ļ oti labu rajonu, normā lu personā lu un labu rifu. Ē diens nedaudz sliktā ks par citiem, zupas lieliskas, viss pā rē jais ē ģ iptieš u standarts, izsalcis nebū si. … Tomēr ▾ Ē ģ iptē jau piekto reizi. Viesnī cā ieradā s astoņ os no rī ta, desmitos iekā rtojā s bez piemaksā m. Viesnī ca ar ļ oti labu rajonu, normā lu personā lu un labu rifu. Ē diens nedaudz sliktā ks par citiem, zupas lieliskas, viss pā rē jais ē ģ iptieš u standarts, izsalcis nebū si. Animatori un ekskursijas pludmalē nestreso, Pielikums streso ar trī s gadu runā š anu par neko, pē dē jo reizi lidojā m ar TUI 15 minū tes un viss! Tū risti: 60% - Ukraina, 30% - Krievija (dziļ i), pā rē jā Itā lija, Kazahstā na, Baltkrievija. Varu ieteikt š o viesnī cu, bet diez vai mē s š eit atgriezī simies.
аватар lara.plp67
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī cas izvē le prasī ja ilgu laiku. Gribē jā s kaut ko tuvā k pastaigu vietā m (š ajā variantā - Soho). Tikā m apsē duš ies uzreiz pē c ieraš anā s. Viņ i piedā vā ja piemaksā t un iegū t istabu ar brī niš ķ ī gu skatu. … Tomēr ▾ Viesnī cas izvē le prasī ja ilgu laiku. Gribē jā s kaut ko tuvā k pastaigu vietā m (š ajā variantā - Soho).
Tikā m apsē duš ies uzreiz pē c ieraš anā s. Viņ i piedā vā ja piemaksā t un iegū t istabu ar brī niš ķ ī gu skatu. . . Rezultā tā viņ i apmetā s 1. stā va istabā ar skatu uz baseinu. Istabā bija 1 peldmē telis un 1 pā ris č ī bas diviem. Viņ i teica, ka mums paveicā s, jo. tas vispā r netiek nodroš inā ts. Viesnī cas teritorija liela, kopta, milzī gs baseins ar krā š ņ u skatu uz jū ru. Bet ū dens ir vē ss (novembra beigas). Citā viesnī cas daļ ā (Sport) ir apsildā ms baseins, mē s tur devā mies (ik pē c 15 minū tē m kursē ja autobuss). Ē diens bija vienmuļ š , bet izsalkuš i nebijā m. Dienas laikā strā dā ja animatori: volejbols, vingrojumi, ū dens aerobika, dejas, vakarā izklaides. Vienī gais mī nuss ir sauļ oš anā s krē sli pludmalē ! Pludmales zonas strā dnieki tos ieņ ē ma un pē c tam pā rdeva par 5 dolā riem. pā rim. Mē s to skatī jā mies pirmo dienu, bet pē c tam nekaunī gi atnā cā m un nometā m guļ oš os dvieļ us un izveidojā m paš i. Protams, viņ i skatī jā s uz mums ar saš utumu, bet neko neteica. Kopumā ar pā rē jo viņ i bija apmierinā ti.
аватар ser_____Witness77
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Nu ko lai saka...viesnī ca bija ok lī dz brī dim, kad tā bija pā rpildī ta ar peļ u brā ļ iem. Ē diens, istabas, platī ba - viss ir ok. Bet vietu pludmalē KATASTROFISKI ir par maz - visi brauc uz vietā m 5-6 no rī ta). Vakarā paņ emt nav iespē jams - posta cī ņ as modri skatā s un rekvizē jebkā das lupatas-lietas). … Tomēr ▾ Nu ko lai saka...viesnī ca bija ok lī dz brī dim, kad tā bija pā rpildī ta ar peļ u brā ļ iem. Ē diens, istabas, platī ba - viss ir ok.
Bet vietu pludmalē KATASTROFISKI ir par maz - visi brauc uz vietā m 5-6 no rī ta). Vakarā paņ emt nav iespē jams - posta cī ņ as modri skatā s un rekvizē jebkā das lupatas-lietas).

tū risti guļ pat vienkā rš i uz zemes uz daž ā m lupatā m pie ū dens - tie deg zem saules ...var bū t grū ti izspiesties lī dz pontonam)
Visā pludmalē situā cija kā tirgū tirgus dienā - sauļ oš anā s krē sli atrodas tuvu viens otram - to nevar pā rvietot ē nā / apgriezt, visur ir troksnis un troksnis ...kaut kā ds zvaigž ņ oti bē rni skraida apkā rt, ceļ smilš u kaudzes. Kā ķ irsis uz kū kas - ir radio kabī ne, no kuras visu dienu grabā s rutsuke mū zika kā diskotē kā ...ī si sakot, pilnī ga atpū ta jums ir garantē ta))

Divas viesnī cas dodas uz pludmali - Concorde El Salam SPORT otrā lī nija arī ...un tur un tur tagad ir pilna tū ristu mā ja : (.
Rifs nav slikts, bet bez volā niem - jā peld uz Baronu, uz Fo Sizn, turpat aiz stū ra ir spē cī ga straume - grū ti atgriezties...kā dreiz peldē jā m uz Albatros pili - tur (Montazah) tieš ā m ir visskaistā kais rifs snorkelē š anai - par to kā rtē jo reizi pā rliecinā jos; )

Papildus roņ u likš anai uz sauļ oš anā s krē sliem, 3 dienas (no 7) es devos nirš anai (Ras Mo, Tiran) ...bet tas ir pavisam cits stā sts - par citiem forumiem; )

P. S.
Pē dē jā dienā kā da kluč ka man gandrī z nozaga č ī bas - atstā ja pie pontona (veikalos pie viesnī cas maksā ja 6-10$)...stulbi paslē pa zem sauļ oš anā s krē sla - viņ a saka, ka domā ja, ka tas ir kā ds no viņ u kompā nijas - viņ a knapi to atspieda : )
аватар dmitri.rogalya
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viss bija labi, kā gaidī ts no š ī s viesnī cas, tač u mums bija ļ oti agrs lidojums atpakaļ . Palū dzu administratorei no rī ta savā kt mums 3 sausā s devas, no rī ta neviens neko negatavoja, bē rns palika izsalcis, lidostā bija jā pē rk "ļ oti garš ī gs" kruasā ns par 9$. … Tomēr ▾ Viss bija labi, kā gaidī ts no š ī s viesnī cas, tač u mums bija ļ oti agrs lidojums atpakaļ . Palū dzu administratorei no rī ta savā kt mums 3 sausā s devas, no rī ta neviens neko negatavoja, bē rns palika izsalcis, lidostā bija jā pē rk "ļ oti garš ī gs" kruasā ns par 9$. Viesnī cas rifs mirst, tā pat kā pakalpojums.
Снорклинг вдоль рифа Concorde front - Savoy ( c пантона concorde front до Savoy)
аватар voloshina258
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Sā ksim no izlī guma: Viesnī cā ieradā mies ap 08.00 reģ istratū rā un iedevā m izdruku, ka mums atnesī s bulciņ as un kafiju uz Piano Bar. Reģ istrē š anā s sā kā s pē c 10.00 (bez papildu maksas). Mē s bijā m 3 pieauguš ie un kā ds man bija pā rsteigums, ka istabā bija 2 vienvietī gā s gultas! Atgriezos reģ istratū rā , paskaidroju sava saš utuma iemeslu, uz ko man atbildē ja, ka š is jautā jums tiks atrisinā ts 10 minū š u laikā , pagā ja 10 minū tes, nekas nav mainī jies, zvanī ju ceļ ojumu aģ entei, no kuras pirku š o tū ri, viņ a rakstī ja. … Tomēr ▾ Sā ksim no izlī guma:
Viesnī cā ieradā mies ap 08.00 reģ istratū rā un iedevā m izdruku, ka mums atnesī s bulciņ as un kafiju uz Piano Bar.
Reģ istrē š anā s sā kā s pē c 10.00 (bez papildu maksas).
Mē s bijā m 3 pieauguš ie un kā ds man bija pā rsteigums, ka istabā bija 2 vienvietī gā s gultas! Atgriezos reģ istratū rā , paskaidroju sava saš utuma iemeslu, uz ko man atbildē ja, ka š is jautā jums tiks atrisinā ts 10 minū š u laikā , pagā ja 10 minū tes, nekas nav mainī jies, zvanī ju ceļ ojumu aģ entei, no kuras pirku š o tū ri, viņ a rakstī ja. vē stule aģ entū ras pā rstā vei, kura sē ž vestibilā un teica, lai nā k klā t un aprunā jos, ko arī izdarī ju, pē c visā m manipulā cijā m 5 minū š u laikā jautā jumu atrisinā jā m!
Uzturs
Brokastis pā rē jā laikā bija viena veida!
Pusdienā s un vakariņ ā s vienmē r bija svaiga gaļ a (liellopa gaļ a, paipalas, vistas gaļ a) ​ ​ un zivis, kā dreiz deva krabjus! Salā ti un zaļ umi ne vienmē r bija svaigi!
Konditorejas izstrā dā jumi bija lieliski!
Ja esi slā viska izskata cilvē ks, tad tev uz š ķ ī vja liks mazā kas porcijas, ja vē lies vairā k - parā di izplatī tā jam, lai liek vairā k, ar š o problē mu nav (ne visi izplatī tā ji liek uz š ķ ī vja mazas porcijas).
Teritorija tieš ā m liela un kopta.
Pludmale tiek tī rī ta katru dienu.
Ja atnā cā t jū rā agrā k par 7.00, varat paļ auties uz to, ka pā reja uz pontonu ir slē gta! Bet, tiklī dz saule norietē s, jū s noteikti tiksiet ā rā no ū dens ar svilpieniem!
Puisis, kurš sē ž uz pontona, ar prieku parā dī s astoņ kā ju, murē nu, bruņ urupuci un daudzus citus Sarkanā s jū ras iemī tniekus (tikai no rī ta). Koraļ ļ u rifs....tik-tik (Š armā ne pirmo reizi)
Arī baseins tiek tī rī ts katru rī tu, bet, ja pirms pusdienā m neesi paņ ē mis sauļ oš anā s krē slu, uz redzē š anos! Bet varbū t paveiksies un viens solā rijs bū s bez maksas! Arī pusdienu laikā baseinā dod frī , hamburgerus, hotdogus. Bet esiet gatavi tam, ka galdiņ i pie sauļ oš anā s krē sliem, pie atkritumu tvertnē m bū s pilni ar bulciņ ā m pē c hamburgeriem un cī siņ iem, keč upu (NE slā vi tos parasti atstā j! ).
Bezmaksas ekskursija pa Š armu, š ī ir tī rā š ķ irš anā s, jo jū s redzē siet Prezidenta moš eju, kuru neatvē rs slā viem! Viņ i arī parā dī s dinozauru parku. Tad viņ us aizvedī s uz valsti. eļ ļ u un smarž u rū pnī ca un valsts. veikals, kur pateiks, ka lē tā kas cenas neatradī si, tie ir meli! Jo svē tku beigā s mū su apkopē ja pastā stī ja par Dž ordž a Klū nija veikalu (gribē jā m pirkt mango, un tur bija daudz visa kā papildus), kur viss pa vecam, tikai lē tā k!! !
Ekskursija uz Kairu, ilga vienu dienu! Pati ekskursija un pusdienas ir ne vairā k kā.5 stundas, bet braukš ana autobusā , kur pie katra policijas posteņ a taisa pieturas, tas aizņ em daudz laika! Un, ja jū su autobuss sabojā jas tuksnesī , esiet gatavs beduī nu uzbrukumam! Policisti 4 cilvē ku apjomā ar lož metē jiem tev nepalī dzē s!
Personā ls ir draudzī gs un pastā stī s vai parā dī s, kas jū s interesē !
Vienreiz devā mies uz otro lī niju, akvaparks ir viens nosaukums, no 3 slidkalniņ iem 2 nostrā dā ja, zona pie baseina ir netī ra! Mē s bijā m starp slā viem un vē l diviem cilvē kiem, viņ i mums pievē rsa uzmanī bu, jo viņ i visi bija arā bi! Mē s nedevā mies uz nakts izrā di, bet animatori un dejotā ji aicinā ja mū s apmeklē t izrā di katru dienu! Kas dī vaini, bija jā iet uz š ovu 2. lī nijā!! !
Izrakstī š anā s 12.00, un autobuss uz lidmaš ī nu 15.00 un lai nesē dē tu vestibilā , devos uz reģ istratū ru vienoties, domā ju, ka maksā s 20-30$, bet man teica 50$, kas iegrū da mani ne visai patī kamā š okā !
аватар shemchuk25
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Viesnī ca ir š ausmī ga! Š armā ieradā mies 4. reizi, ir ar ko salī dzinā t. Ja jums tiek piedā vā ts izvē lē ties š o viesnī cu, neļ aujiet sevi apmā nī t, pretē jā gadī jumā jū s sabojā siet savu atvaļ inā jumu. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir š ausmī ga! Š armā ieradā mies 4. reizi, ir ar ko salī dzinā t. Ja jums tiek piedā vā ts izvē lē ties š o viesnī cu, neļ aujiet sevi apmā nī t, pretē jā gadī jumā jū s sabojā siet savu atvaļ inā jumu. Plusi: labas telpas ar svaigu remontu, skaista teritorija, kaut arī nedaudz nolaista, maz darbinieku, viņ iem nav laika. . . viss, plusi beiguš ies. Jau ieejot viesnī cā , uzreiz gribē jā s bē gt. Puiš i reģ istratū rā ir rupji. Mē s bijā m 4 ģ imenes ar bē rniem, mū s lū dza apmesties vienā ē kā un ne pā rā k tā lu no jū ras, kā mē s bijā m ar ratiem, kā rezultā tā viņ i visus izkaisī ja daž ā dā s ē kā s nomalē .
Tas neizdosies par 20-50 USD, viņ i pieprasa papildu samaksu oficiā li kasē no 15 USD dienā . Viesnī ca ir netī ra, visi logi, un to ir daudz, slideni, krē sli vestibilā miskastē , viesnī ca tikai lū dz nomazgā t. Rindas pie ē dnī cas ir milzī gas, var stundu stā vē t, meklē jot ē dienu. Vistas un liellopa gaļ a, cepta zivs. . . viss. 10 dienas bija kalmā ri 2 reizes. Skumjas ar augļ iem: melone, banā ns, bumbieri, vī nogas. Par 5 zvaigznē m un ne mazo cenu jē dziens “jū s nepaliksit izsalcis” nekā dā gadī jumā nav mainī jies.
Pludmale ir liela, kaskā des, ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. Uz 2 viesnī cā m ir 1 mazs pontons, un ļ oti maza peldvieta, nož ogota ar bojā m, pat ū denī visi spiež . Rifs mirst, pelē ks, zivju nav daudz. Bē rniem piekrastē nav lagū nu, lai gan ir deklarē tas. Devā mies uz netā lu esoš o Island View viesnī cas pludmali, tur ir smiltis. Dzē rienus pludmalē lej kā ds puisis treilerī pludmalē , vienmē r ir rinda. Pusdienā s pie galvenā baseina var ē st burgerus un kartupeļ us, ja paveiksies un nav arā bu rindas, pretē jā gadī jumā paredzē ta 1-1.5 stundu gaidī š ana. Nav animā cijas vispā r, ne pieauguš ajiem, ne bē rniem.
Netā lajā Sportā esoš ajā minidiskotē kā tikko aizmigā m, tā da garlaicī ba vē l nekur Š arm viesnī cā s nav redzē ta. 90% atpū tnieku ir arā bi, viņ iem viss ir, tā pē c negaidiet normā lu attieksmi pret sevi, š ajā viesnī cā mē s viņ iem neesam neviens. Vispirms viņ i viņ iem kalpo, un tad viņ i skatā s mū su virzienā . Ir grū ti iekļ ū t galvenajā baseinā pē c pulksten 10:00, viņ i tur iebā ž visu kā š protes un sē ž visu dienu. Viņ i š eit ierodas ar kuponiem no sava darba, tā pē c viņ i neuztraucas, un mē s maksā jam daudz naudas, lai normā li atpū stos, tač u tas š ajā viesnī cā nedarbosies. Apejiet viņ u
аватар Mariad-2009
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
3 pieauguš ie un bē rns 12 gadi, nopirka 2 standarta istabas. Reģ istrē joties pē c savas iniciatī vas viņ i iedeva 20 USD un saņ ē ma 2 blakus esoš ā s istabas ar skatu uz jū ru, 1 minū tes gā jiena attā lumā no restorā na / reģ istratū ras / baseina / bā ra. … Tomēr ▾ 3 pieauguš ie un bē rns 12 gadi, nopirka 2 standarta istabas. Reģ istrē joties pē c savas iniciatī vas viņ i iedeva 20 USD un saņ ē ma 2 blakus esoš ā s istabas ar skatu uz jū ru, 1 minū tes gā jiena attā lumā no restorā na / reģ istratū ras / baseina / bā ra. Telpas ir noguruš as, bet ņ emot vē rā ilgstoš o remontu, viss darbojas un pilnī gi normā li. Ē diens: katrai gaumei, bet pē c 10 dienā m jau ir garlaicī gi. Lai nestā vē tu rindā s, ir vē rts pastaigā ties stundu pirms brokastu/pusdienu/vakariņ u beigā m. Tikai daž i cilvē ki zina, kā izrā dī jā s, ka brokastī m / pusdienā m ir 2 restorā ni, par to gids pastā stī s sanā ksmē . Otrajā "itā lieš u" restorā nā izvē le ir maza, bet minū tes gā jiena attā lumā no pludmales un krā š ņ s skats uz jū ru, tam ir pagarinā ts brokastu/pusdienu laiks no galvenā restorā na. Nesaprotu tos, kuri domā , ka par maz ielej - mums bija problē ma pabeigt ē st un apturē t pavā ru laikā .
Tī rī š ana: katru dienu un neatlaidī gi, ar vai bez uzgaļ iem, gulbji, ziloņ i, suņ i vē rpti katru dienu : ) Vienā istabā bija problē ma ar kondicioniera kondensā tu un noplū duš u tualeti (reģ istrē joties nepamanī ju) - pats apkopē js tos sauca. atbalsts un viss tika izdarī ts pusstundas laikā pat bez mū su pieteikuma uzņ emš anai. Lielā kā daļ a darbinieku (reģ istratū ra/bā ri/animatori/restorā ns) var runā t krieviski. Rifs: sā kumā likā s mirstoš s un mazs, bet tad sapratā m, kur peldē ties un 14 dienas katru dienu ieraudzī jā m kā du jaunu. Rajas, lauvu zivis (daž ā das), murē nas, tuncis, flautas zivis, Napoleons, barakudas un visi parastie piekrastes rifu iemī tnieki - viss ir. Baseini: kopē jais dziļ ums 1.20 m, no galvenā baseina paveras lielisks skats uz jū ru, tač u tas ir ļ oti pā rpildī ts un trokš ņ ains.
Animā cija Izklaide: mū s ī paš i neinteresē ja, animatori ir ļ oti patī kami un neliekas, bet velta laiku visiem viesiem. Vakara programma notiek blakus esoš ajā Concord Sport Hotel atseviš ķ ā ē kā , kas atgā dina kinoteā tri ar paklā ju un baltiem plastmasas krē sliem, bā rā var iedzert arī siltu alu un kokteiļ us : ) Ja izvē lē sieties š o viesnī cu, krā jiet Roshen š okolā di. , vietē jam personā lam tas ir vē rtī gā ks par dolā ru, kotē augsti un visi prasa : ) Izbraucot 12.00 tiek nogrieztas rokassprā dzes, bet ir pusdienas “itā ļ u” restorā nā jau bez rokassprā dzē m un ja iedeva. dzeramnauda / š okolā des bā rmeņ iem / viesmī ļ iem pā ris reizes atvaļ inā juma laikā var rē ķ inā ties, ka apkalpos bez rokassprā dzē m un tiksi pie "radiniekiem" : ) Normā la, cilvē cī ga, cieņ pilna attieksme pret personā lu ir labas atpū tas atslē ga.
аватар dmitriykrivosheev
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Man galvenais nosacī jums, izvē loties viesnī cu Š armā , ir skaists "mā jas" rifs. Un š ī viesnī ca viennozī mī gi atbilst š ai prasī bai. Š is bija mans treš ais brauciens uz Š armu, bet tik interesantu rifu pie viesnī cas redzu pirmo reizi. … Tomēr ▾ Man galvenais nosacī jums, izvē loties viesnī cu Š armā , ir skaists "mā jas" rifs. Un š ī viesnī ca viennozī mī gi atbilst š ai prasī bai. Š is bija mans treš ais brauciens uz Š armu, bet tik interesantu rifu pie viesnī cas redzu pirmo reizi. To apdzī vo Napoleona zivis (2 noteikti, bet glā bē ji teica, ka tā das bija 3), murē nas (satiku viņ u rifā tieš i pie pontona), lauvu zivis, rajas un daž i atpū tnieki redzē juš i bruņ urupuč us. Esmu izpē tī jis gandrī z visu Sharks Bay un varu droš i teikt, ka Concord ir labā kā vieta š ajā lī cī . Tiesa, rifi š ajā apgabalā pamazā m izmirst ...

Tagad nedaudz par paš u viesnī cu.

Uzturs. Daudzveidī gs un vispā r var pat saukt par garš ī gu. Daž reiz viņ i iepriecina ar delikatesē m, piemē ram, krabjiem.

Alkohols. No vietē jā alkohola var dzert ne tikai alu (kā daudzā s viesnī cā s Ē ģ iptē ), bet dž inu un toniku un baltvī nu. Vestibila bā rā viņ i gatavo arī kokteiļ us - š ķ iet, ka tas ir kaut kas lī dzī gs pino coladai.

Istabas.
Bez piemaksas viņ i apmetī sies ē kā s, kas atrodas vistā lā k no pludmales ar skatu uz ceļ u. Ja piemaksā si nedaudz (10 dolā ri), tad viņ i apmetī sies ē kā s, kas atrodas tuvā k baseiniem. BET ne visā m otrā stā va istabā m ir balkoni - daž iem atpū tniekiem tas ir kritiski.

Personā ls. Neesmu redzē jis rupjī bas no personā la puses, un daž i bā rmeņ i tieš ā m cenš as jums pagatavot gardu kokteili. Vienī gais varonis, kas izraisa spē cī gas antipā tijas, ir Anex Tour gids Ahmeds. Jū s nevarat vienkā rš i doties un atteikties no ekskursijā m bez viņ a rupjī bas. Iesaku vispā r netē rē t laiku tikš anā s ar š o tipu.

Vienī gā kritika viesnī cai: brokastu trū kums viesiem, kas ierodas agri no rī ta. Viņ i piedā vā tē ju/kafiju ar maizī tē m, ar ko var nepietikt visiem. Bet labā k bū tu padarī t ekskursijas izmaksas dā rgā kas par 10 USD un iekļ aut parastā s brokastis pirmajā dienā .
аватар 05102014ven
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Ieradā mies agri no rī ta, 08:00 no rī ta mū s jau atveda uz viesnī cu. Pa ceļ am gids-pavadī tā js teica - "ierodoties vajadzē s aizpildī t anketu, lai jums iedotu rokassprā dzes. " Izkā puš i no autobusa uzreiz devā mies uz reģ istratū ru, un te bija pirmais š ķ ē rslis - darbiniece nerunā krieviski/ukraiņ u valodā , tikai arā biski un angliski. … Tomēr ▾ Ieradā mies agri no rī ta, 08:00 no rī ta mū s jau atveda uz viesnī cu. Pa ceļ am gids-pavadī tā js teica - "ierodoties vajadzē s aizpildī t anketu, lai jums iedotu rokassprā dzes. " Izkā puš i no autobusa uzreiz devā mies uz reģ istratū ru, un te bija pirmais š ķ ē rslis - darbiniece nerunā krieviski/ukraiņ u valodā , tikai arā biski un angliski. Nezaudē jot cerī bu, mē ģ inā jā m "salauztā " angļ u valodā skaidrot par tā lā ko rī cī bu, tač u mē ģ inā jumi bija nesekmī gi. Lī dz 09.00 atgriezā mies reģ istratū rā un Urā ! parā dī jā s darbiniece, ar kuru sapratā mies un mums pateica, ka tagad nevar bū t brokastis tikai par piemaksu, un tā kā norē ķ inā š anā s 14.00 varam iet uz augš ē jo bā ru, uztaisī s tē ju/kafiju un atnesī s bulciņ as. Tā arī izdarī jā m un aizgā jā m uz bā ru, pasū tī jā m 2 kafijas un bulciņ as (pat 5 mazā s), gaidī š ana bija 15 minū tes. Tā pat tika teikts, ka varam izmantot visu, izņ emot ē dienu, rokassprā dzes tiks izsniegtas ap 12.00 un 13:00 var iet pusdienā s. Bet tā kā mums bija jubileja, viņ i aizgā ja uz tikš anos un apmetā s ap 11.00, bet rokassprā dzes vē l bija 12.00.
Iekā rtojies un rokassprā dzes pie mums - č au ! ! ! Laimī gie skrē ja vakariņ ā s, paņ ē ma tomā tus, gurķ us, baltos piparus, sieru (fetu), kartupeļ us, kas izrā dī jā s jē li (bet kā rezultā tā mums paskaidroja ukraiņ u š efpavā rs Deniss, sak, visi ē ģ iptieš u kartupeļ i ir diezgan cieti nē neatkarī gi no tā , kā jū s to gatavojat), liellopu gaļ a mē rcē (bija diezgan garš ī ga), deserti (maizī tes bija cietas, vienā das), augļ i - apelsī ns, melone, ā bols sagriezts cukura sī rupā , gvajava - pī rā gs (jo zaļ š ) un daž reiz bija banā ni.
Vakariņ ā s viss bija ā rkā rtī gi vienā di kartupeļ i, liellopu gaļ a, dā rzeņ i. Jau pa jokam teicā m, ka zinā m, kas bū s rī t pusdienā s un vakariņ ā s =) Ē dnī cā ir ē diens diabē ta slimniekiem. Mē ģ inā ja ņ emt makaronus tomā tu mē rcē , izrā dī jā s jē li, neē da. Izmē ģ inā jā m arī picu - nepatika, lai gan cilvē ki ņ ē ma.
Mū su atvaļ inā juma 10 dienā s krabji bija 2 reizes, bet uzlika uz 3 gab. , kad prasī ju pievienot izskatī jā s, ka nezinu kurš . Daudzi teiks, kā pē c nepaņ emt pā ris gabalus un nā kt vē lreiz? Tā kā tas nav iespē jams, jū s stā vat rindā.20 minū tes, lai saņ emtu pā rtiku. Jū s mē ģ inā t paņ emt pē c iespē jas vairā k, lai vairā kas reizes nestā vē tu š ajā ELlē . Un 4 reizes bija kalmā ri tomā tu mē rcē ar pipariem un kaut kā da zivs diezgan pikanta. Vē l 2 reizes bija vesela zivs cepta - nu ochcheeennn garš ī gi.
Atraš anā s vieta laba, izejot no SOHO viesnī cas kur cenas virs normas.
Jū ra ir pā rsteidzoš a! Traks rifs, jau elpu aizraujoš s, daž ā das zivis. Bet, lai nokļ ū tu jū rā , ir jā pā rvar š ķ ē rš ļ i - proti, jā iet "pā ri galvā m" tū ristiem, bet bū tī bā tie ir 80-90% arā bu, kas vienkā rš i karā jā s uz kā pnē m pie pontona.
Pontons bija plastmasa (NAV STACIONĀ RS) - svā rstā s, bet staigā t var droš i. Viesnī cas aprakstā bija teikts par 2 plastmasas pontoniem, kā rezultā tā izrā dī jā s, ka 1 ir atvē rts, un laivas, kas pietauvotas uz 2, laivas, ar kurā m brauc tū risti (izpletnis, banā ni, š ķ ī vji utt. ), kas rada neē rtī bas. atpū tniekiem nemitī go viļ ņ u un pretī gā s solā rija smakas dē ļ . Uz pontona sē dē ja glā bē js, kurš palī dzē ja, ja ar masku kaut kas notika (noplū st, nevar uzvilkt utt. ). Vakarā pē c 15.00 bija 2 glā bē ji, bet tā kā š ī viesnī ca sastā v no 2 lī nijā m (1 - Priekš ē jais, 2 - Sports), cilvē ki vienkā rš i bija neizmē rī tidoooooooo, bija ā rkā rtī gi grū ti izspiesties, lai tiktu lejā pa kā pnē m ū denī , daudzi NVS (mū su tū risti) ņ ē ma un nolē ca no pontona - tā bija daudz ā trā k.
Pludmale - sastā v no 3 lī meņ iem. Pa vidu ir bā rs, kur var paņ emt saldē jumu, ū deni, sulas, kolu, fantu, spritu, no 10.00 var paņ emt alkoholu.
Solā riji pretī gi (balta plastmasa), viss salauzts, tikai 2 atzveltnes pozī cijas (guļ us un sē dus), matrač i saplī suš i.
Dvieļ i abā s rindā s ir zili. Un tū risti - arā bi, kas nā ca no 2. lī nijas, neņ ē ma savus dvieļ us, viņ i nekaunī gi bakstī ja tos, kas atradā s sauļ oš anā s krē slos. Un tas mū s neapgā ja, no rī ta nonā cā m pludmalē , peldoties un baudot rifu - mū su dvielis tika nozagts. Tā da situā cija 3 reizes Ē ģ iptē pirmo reizi! Atradu kā du jaunekli, kurš strā dā viesnī cas pludmalē , bet viņ š arī nerunā mū sē jo, viņ š mani veda uz galveno pludmali - brī niš ķ ī gs vī rietis, kurš runā krieviski, man bez problē mā m atnesa dvieli. Pē c sarunas ar viņ u kļ uva skaidrs, ka š ī situā cija nav jauna, bet norma - diemž ē l.
Animā cija. Tas ir pavisam cits stā sts. Izvē loties viesnī cu, tū risma operators apgalvoja, ka animā cija viesnī cā ir diezgan aktī va un nebū s garlaicī gi, kad. Bet diemž ē l. . . animā cija sā ka savu stundu darbu pulksten 10:00. Pludmalē bija Bocha (bumbu meš ana 1 komplekts visiem), š autriņ u meš ana (atkal 1 mē rķ is visiem), vingroš ana. Baseinā apmē ram 20 minū tes bija ū dens aerobika, un tas, kas mū s valdzinā ja, bija ū dens volejbols - animatori ar mums spē lē ja apmē ram stundu.
Vakarā kā ds vī rietis no augš stā va pie bā ra spē lē ja klavieres. Ē damzā lē uz ā ra terases skanē ja dzī vā mū zika. Tas pabeidz animā ciju 1. rindā . Ja vē laties aktivitā tes pieauguš ajiem un bē rniem, jums jā sagaida autobuss un jā dodas uz 2. lī niju. Diskotē ka bē rniem, š ova dejas, dziesmas, diskotē ka pieauguš ajiem.
Peldbaseins. Teritorijā ir 3.
Galvenais baseins. Ieeja ir tikai no kā pnē m, tā s ir kā das 4 aplī . Tieš i ū denī atradā s bā rs. Alkohols no pulksten 10, lī dz tikai bezalkoholiskie dzē rieni. Pats baseins bija flī zē s - kas bija drupuš i un sapelē juš i, visas notekas pastā vī gi aizsē rē juš as ar ziediem, lapā m, krū zē m utt. Kā pē c tie netika noņ emti, nav skaidrs. Mē s personī gi redzē jā m, ka no rī ta, kad atpū tnieki jau peldē ja, atnā ca darbinieks un kaut ko iztī rī ja baseinā iekš ā , bet ne notekas.
Peldbaseins ar trenaž ieriem. Ieeja no kā pnē m un pakā pieniem. Netā lu bija neliels bā rs, kurā bija viss, izņ emot ū deni. Baseins ir diezgan mazs, tajā nebija nekā das animā cijas, lai gan tam bija jautrs grafiks.
Peldbaseins "atpū tas zona". Nav atļ auts ieslē gt mū ziku no tā lruņ a skaļ ruņ a, jo baseins ir klusa atpū tas vieta. NĒ ooooooo tā tur nebija. Kā likums, arā bi atpū tā s pie viņ a, pā rsvarā viņ u bē rni, viņ i sacē la tik traku saucienu, ka nedzirdē ja viens otru, bet mū zika nebija atļ auta. Glā bē js sē dē ja un neko nedarī ja.
Pirmā nakts viesnī cā , bet nevaram aizmigt, jo kaimiņ i, pareizā k sakot, viņ u bē rni spā rda pa sienā m, no durvī m rodas iespaids, ka arī mums spā rdī s durvis. Bija 01.00 naktī , neizturē jā m un zvanī jā m uz reģ istratū ru, pā rgā jā m uz krievvalodī go. 10 minū š u laikā pē c mū su zvana iestā jā s miers un klusums.
Nu, gidi, kā parasti, ir tū ristu krā pniecī ba. Apskates tū re maksā ja 15$ no cilvē ka, tika aizvests uz prezidenta moš eju un kaut kā du dinozauru parku (varē tu bū t interesanti bē rniem) un pē c tam sā kā s iepirkš anā s tū re, kurā cenas bija debesī s. Ja vē laties kaut ko nopirkt, dodieties uz Vecrī gu.
Parādīt vairāk »


iemiesojums Valery_ukr
2 gadā atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums ser_____Witness77
2 gadā atpakaļ  •  6 abonenti 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Koptu baznīca Šarm eš Šeihā
Novērtējums 9.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Arhitektūra, Reliģija
Sinaja kalns
Novērtējums 9.4
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Reliģija, Stats
Kafejnīca Mince
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Restorāni, kafejnīcas

Отель расположен в южной части полуострова Синай Пенинсула, в районе Шаркс Бей. Был открыт в 2001 году, последняя реновация проводилась в 2015 году. В 200 метрах, через дорогу, находится Concorde El Salam Sport Area, у отелей общая территория, гости могут пользоваться всеми услугами, кроме главного ресторана. Ориентирован на молодежный и семейный отдых.

Atrašanās vieta Международный аэропорт Шарм-эш-Шейх расположен в 2 км.
Pludmales apraksts Протяженность – 400 м. Вход в море с понтона (14 м), рядом коралловый риф. Левая часть пляжа предназначена только для гостей отеля.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
  • bezvēja līcis
Viesnīcā

Работает круглосуточная стойка регистрации. За услуги прачечной взимается плата.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский бассейн без подогрева в зимний период, детский клуб для детей от 3 до 12 лет (10:00 – 17:00, 20:00 – 22:00), дискотека, анимация.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Гости могут посетить водные горки с подогревом в зимний период в соседнем отеле Concorde El Salam Sport Area (3 горки для взрослых и 1 горка для детей, детям ростом ниже 110 см не разрешено пользование горками). На территории отеля работает спортивный центр, школа дайвинга мирового класса, спа-центр с 2 салонами красоты, 2 оздоровительных клуба, сауна. В клубе Normandy II звучит различная музыка, а также проходят живые концерты.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • futbola laukums
  • sporta zāle
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 423 номера.

Istabās

В номере есть кондиционер, телевизор, телефон, мини-бар, набор для кофе и чая (платно), сейф, балкон (не во всех номерах). Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • balkons/terase
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • džakuzi (ne visās istabās)
Adrese White Knight Beach, PO Box 91, Sharm el Sheikh, South Sinai, Egypt
Tālruņi: +20 69 360 1460
Tīmekļa vietne: Concorde El Salam Front Area
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в футбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.