Club Reef 4*– Atsauksmes

74
Novērtējums 6.810
№92 viesnīcas reitingā Šarm eš Šeiha
7.1 Numurs
7.1 apkalpošana
7.3 Tīrība
6.9 Uzturs
7.3 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 5 km no Naama Bay, 3 km no vecpilsētas, Hadabas rajonā, jūras krastā. Atvērts 1996. gadā, pēdējā renovācija veikta 2019. gadā. Viesnīca ir lieliski piemērota ģimenes, romantiskām vai jauniešu brīvdienām.Vairāk →
аватар vikakruk1984
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca darbojas taupī bas rež ī mā . Viesnī cā ieradā mies 8 no rī ta, neviens pat nepiedā vā ja brokastis. Pē c pierunā š anas apmetā s istabā . Rokassprā dzes valkā ja negribī gi. Ē diens ir vienmuļ š , bet izsalcis nebū si, un š eit sā kas miskaste. … Tomēr ▾ Viesnī ca darbojas taupī bas rež ī mā . Viesnī cā ieradā mies 8 no rī ta, neviens pat nepiedā vā ja brokastis. Pē c pierunā š anas apmetā s istabā . Rokassprā dzes valkā ja negribī gi. Ē diens ir vienmuļ š , bet izsalcis nebū si, un š eit sā kas miskaste. 5. dienā.6 cilvē ku kompā nijā pieciem nemitī gi sā pē ja vē ders un tualete bija labā kais draugs lī dz pat svē tku beigā m. Apkā rtne un jū ra ir pā rsteidzoš a. Animā cija mē ģ ina, labi darī ts. Parasts ū dens pudelē s tiek dots tikai vienu reizi dienā.0, 6 litri. Bā rā pastā vī gi beidzas alus. Un spilgtā kais š ajā viesnī cā ir tas, ka pē c 12 viņ i nogriež rokassprā dzes un viss tiek izslē gts, lī dz jū s dodaties prom. Viesnī ca nav ieteicama.
аватар 300ddv
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Ceru, ka š is pā rskats kā dam palī dzē s izglā bties no negatī vā m brī vdienā m un pā rliecinā s izvē lē ties citu viesnī cu. Svē tki sā kā s ar reģ istrē š anos sliktā istabiņ ā , bez balkona, bet tas izrā dī jā s tā ds sī kums salī dzinā jumā ar tā lā kajiem piedzī vojumiem. … Tomēr ▾ Ceru, ka š is pā rskats kā dam palī dzē s izglā bties no negatī vā m brī vdienā m un pā rliecinā s izvē lē ties citu viesnī cu. Svē tki sā kā s ar reģ istrē š anos sliktā istabiņ ā , bez balkona, bet tas izrā dī jā s tā ds sī kums salī dzinā jumā ar tā lā kajiem piedzī vojumiem. Par naudu viņ i iedeva labu istabu bez problē mā m, bez jautā jumiem. Tā lā kā tī rī š ana: standarta, bet, tiklī dz nebija maz naudas, ko atstā t dzeramnaudai, darbinieks viņ u nostā dī ja neē rtā stā voklī , atnā ca un ar jebkā du ieganstu pieklauvē ja istabā , gaidot atlī dzī bu. Viņ i ilgi mē ģ inā ja skaidrot, ko mē s mainī sim un dosim, aizvainoti aizgā ja. Otro reizi neizejot no rī ta, istaba vienkā rš i netika iztī rī ta, tika nomainī ts tikai ū dens.
Tā lā kais ē diens: tas ir pats sliktā kais, vienkā rš i visiem, ar kuriem viesnī cā krustojā mies un sarunā jā mies, bija mež onī gi gremoš anas traucē jumi, jo ē dieni ir mež onī gi pikanti un izvē les nav. Ko vairā k vai mazā k normā li pagatavo, to ar nicinā jumu dod porcijā s, nedod Dievs paņ emt par daudz. Brokastis vispā r ir ā rprā ts, paliksi uz 20 min olas cept, tā kā viena plī ts strā dā , nemitī gi mē ģ ina labot otro, to darot gatavojot uz pirmā s, izskatā s š ausmī gi, jo no tā s viss krī t un ielido pannā netā lu. Ī sā k sakot: ē diens ir tā ds, ka ē st vienkā rš i negribas.
Nā kamais ir bā rs: visu, kas tur stā v, attieksme ir - ko vajag, ej sauļ oties. Alu lej vienam glā zei uz cilvē ku, ja atnā k pē c otrā s, tad ir gatavi sū tī t ellē . Kafija - urī ns, to nevar dzert, kokteiļ i - burda ar krā svielu. Bet jū s vienmē r varat nopirkt labā k par 3 USD, bet tas nav fakts.
Animā cija: pirmā s dienas likā s labas, bet ne visiem, kā dam varē tu patikt, salī dzinot ar pā rē jiem č etriniekiem ir ļ oti zemu. Pludmale sā kotnē ji likā s laba, tā lu, protams, nav jā brauc, bet no krasta nebrauksi, un no pontona tā lu netiksi, uzreiz sadusmosies un nosvilps, lai tu peldi atpakaļ . Arī peldē ties var tikai no 8 no rī ta, agrā k nelaidī s. Viesnī cas atraš anā s vieta arī nav ī paš i ē rta, visur var aizbraukt tikai ar taksi, cenas labas, bet viesnī ca nomalē .
Kopumā visi labi atpū š as citā s viesnī cā s, rū pī gi izlasiet viesnī cas vē rtē jums ir pā rvē rtē ts, pateicoties paš a personā la masveida atsauksmē m. Paldies!
аватар omax-77
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Uzreiz precizē š u, ka 8 ieliku tikai tā pē c, ka š ī ir pirmā iepazī š anā s ar Ē ģ ipti. Ceru, ka 5* viesnī cas ir vē l labā kas. Viesnī cā ir viens trekns mī nuss - reģ istrē š anā s ir ne agrā k par 13:00, pat mirt. … Tomēr ▾ Uzreiz precizē š u, ka 8 ieliku tikai tā pē c, ka š ī ir pirmā iepazī š anā s ar Ē ģ ipti. Ceru, ka 5* viesnī cas ir vē l labā kas. Viesnī cā ir viens trekns mī nuss - reģ istrē š anā s ir ne agrā k par 13:00, pat mirt. Rokassprā dzes tika uzvilktas 12:00.
Teritorija:
labi uzturē ts, tī rs, zaļ š un ļ oti ē rts. Viesnī ca salī dzinoš i maza un tas priecē . Cilvē ku nav daudz, viss ir blakus. Uz vietas ir veikali.
Numurs:
istaba ir tī ra un ē rta. Gaisa kondicionieris darbojā s, ledusskapis, fē ns un arī televizors. Ziepes bija bā rā , š ampū ns un duš as ž eleja bija dozatoros. Vannas piederumu kvalitā te ir lieliska. Dvieļ i un gultas veļ a ir pasakaini sniegbalti un smarž ī gi. Istaba VIENMĒ R tika iztī rī ta, neatkarī gi no dzeramnaudas klā tbū tnes. Katru dienu viņ i atnesa pudeli ū dens uz vienu cilvē ku.
Baseini:
tā di ir č etri, peldē jā m trijos. Dziļ ums bē rniem 60 cm, pieauguš ajiem - no 60 lī dz 2.1, vidē jam - no 10 cm lī dz 1.6 m. Slī dkalniņ u nav.
Uzturs:
Brokastis, pusdienas un vakariņ as vienā restorā nā . Trauki daž ā dā m gaumē m. Izsalcis tu neaizbrauksi, gluž i otrā di. Uzkodas bā rā - pica vai saldie konditorejas izstrā dā jumi.
Pludmale:
Uz pludmali ved divi ceļ i. Viens ir lē zeni slī ps, paslē pts zem arkas, kas savī ts ar augiem, otra, diezgan nelegā la, daudz ī sā ka, bet karstumā . No krasta jū rā var ieiet tikai lī dz ceļ iem. Pontons ir ciets, nav peldoš s. Gultas pietiek visiem.
Bā ri:
viens pie baseiniem ir alkoholisks, otrs pludmalē ir bezalkoholisks.
Animā cija:
dejas bē rniem, atpū tai vingroš ana jū ras krastā , ū dens aerobika baseinā , deju meistarklase, š autriņ as, volejbols, vakara priekš nesumi amfiteā trī , skaistumkonkursi, mū zika.
Personā ls pā rsvarā saprot krievu valodu. Ļ oti draudzī gs.
Taksometrs uz vecpilsē tu 2-3 dolā ri.
Bē rni piekrī t doties uz Ē ģ ipti tikai Club rifā . Visiem viesnī cas darbiniekiem zems priekš gals un liels paldies par darbu! ! !
Мраморная площадь у входа в отель. Так вас встречает отель. Центральный вход. Вид из окна. Средний бассейн. Тут проводят аквааэробику. Площадь у центрального входа со стороны номеров. Один из входов в столовую. Большой бассейн. Дорога к бару, бассейнам, морю.
аватар natalianataliavm
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca ir stabila 4! Skaista, liela, kopta. Visi ir draudzī gi, smaida un joko. Istaba laba. Viss ir. Lieli skapji, gultas, dī vā ns, skaista vannas istaba, pie sienas š ampū nu un ž eleju dozatori, bet pastas nekā das. Bet jū s varat iegā dā ties viesnī cas veikalā , apmē ram USD 1. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir stabila 4!
Skaista, liela, kopta. Visi ir draudzī gi, smaida un joko.
Istaba laba. Viss ir. Lieli skapji, gultas, dī vā ns, skaista vannas istaba, pie sienas š ampū nu un ž eleju dozatori, bet pastas nekā das. Bet jū s varat iegā dā ties viesnī cas veikalā , apmē ram USD 1. Gulta un dvieļ i ir balti. Pludmales dā vinā š ana uz ī paš ā m kartē m. Skats no istabas ir skaists. Katrā numurā ir neliela terase ar krē sliem un galdu. Tomē r gaisa kondicionieris darbojas tikai vienā temperatū rā un ir skaļ š . Bet mē s pielā gojā mies, ieslē dzā m to, kamē r bijā m uz terases vai sē dē jā m uz dī vā na, un tad izslē dzā m un devā mies gulē t.
Pludmale atvē rta no 9 lī dz saulrietam (17.30-18.00). Pirms 9 jau var peldē t, bet pē c saulrieta nē . Mē s devā mies uz pludmali 6, tikai parasti sauļ ojā mies pirms brokastī m. Ja apdegusi ā da niez, droš i iegā dā jieties tur Calamyl losjonu rozā pudelī tē . Atvieglo jebkā du niezi. 2$ vē rts.
Ja dodaties uz zaļ o aptieku (bezmaksas brauciens), vispirms pā rbaudiet cenas veikalā . Aptiekā viss ir daudz dā rgā ks. Piemē ram, dezodorants veikalā maksā.1$, aptiekā.5$.
Viesnī cas animatori ir vienkā rš i labā kie! Uzlā de pludmalē , ū dens aerobika baseinā , karaoke, Mr. Hotel, Miss Hotel, putu ballī te (par maksu), diskotē kas. Daž as brī vdabas izrā des tiek apmaksā tas, tač u cena ir pieņ emama. Animatori sniedz visu to labā ko. Tikai bē rniem mini diskotē ka. Bē rnu ir maz.
Bet vislabā kā lieta ir jū ra. Ieeja tikai caur molu. lai nesabojā tu koraļ ļ us. Koraļ ļ us paņ ē ma, bet tie mums nebija noderī gi. Mols ir ciets, ar pakā pieniem, tie ved uzreiz dziļ umā , no tā var apskatī t zivis no augš as. Papagaiļ u zivis un ķ irurgu zivis peld tieš i uz sekluma. Reizē m izpeldē ja mazs skatiķ is. Bija gara zivs, man likā s, ka tā ir adata, bet visticamā k flauta. Napoleona zivis burā ja. Reiz vakarā apgā nī jā s milzī ga melna dzeloņ raja. Vispā r ir daudz daž ā du zivju, katru reizi atklā ju kā du jaunu. Jā bū t maskai, labā k iemiesojumam un telefonam ū densizturī gai somai, ir ko š aut. Š eit tiek pā rdotas arī maskas. No 10 lī dz 15 USD.
Jū rā regulā ri krī t un plū st, kā arī viļ ņ i. Bet tas man netraucē ja peldē t. Viļ ņ i ir mī ksti, nepā rklā jas, velmē ti uz tiem.
Ja neproti peldē t, uzreiz ņ em lī dzi apļ us, piedurknes vai vestes.
Wifi tikai vestibilā . Ir pluss. Es atteicos saviem radiem, ka lidoju un aizmirsu par telefonu, izņ emot to, ka bija laiks skatī ties. )))
Vairā k pā rtikas. Restorā ns ir tī rs un patī kams. Ē diens ir pielā gots mums. Kartupeļ i, rī si, makaroni, gaļ a, zivis, zupa. Viss ir garš ī gi. Kaut kas porcijā s, bet jū s varat lietot papildinā jumu.
Arī baseini ir skaisti. Ir 4, bet darbojas 3. Viens paredzē ts bē rniem, otrs pieauguš ajiem, treš ais ir vidē js ar dī vā niem virs ū dens. Blakus dzē rienu bā rs. Bā rmeņ i jauki, joko, smaida, jautā , kā iet.
Kopumā pozitī vā jū ra! ES iesaku! Negribē jā s iet prom! )
аватар yasmin1985
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Istabas: telpai tika dota laba, atjaunota. Mē beles jaunas, santehnika nav beigta. Gulta un dvieļ i ir balti, kvalitā te laba. Tī rī š ana ir laba, it ī paš i, ja pā ris reizes tika atstā ts dolā rs. Viss it kā izremontē ts (pē c tū ristu domā m). … Tomēr ▾ Istabas: telpai tika dota laba, atjaunota. Mē beles jaunas, santehnika nav beigta. Gulta un dvieļ i ir balti, kvalitā te laba. Tī rī š ana ir laba, it ī paš i, ja pā ris reizes tika atstā ts dolā rs. Viss it kā izremontē ts (pē c tū ristu domā m). Ir bungalo, kas iež ogoti ar lenti, un tur joprojā m notiek daž i darbi.
Teritorija kompakta, kopta. Kaskā des nogā zes, bet ceļ š uz pludmali ē rts, iespē jams ē nā , pa ceļ am soliņ i, ja kā ds atpū š as, vispā r ir padomā ts.
Arī sauļ oš anā s krē sli labi, matrač i biezi, vietu pietika, bet viesnī ca nav ī paš i noslogota.
Jū ra: krā š ņ s rifs, pontons 20 metri, koka, stabils. Pakā pieni ir plati un viegli uzkā pjami.
Ē diens: labā k nekā kā di 4 Turcijā . Vienmē r zivs, liellopa gaļ a un vista daž ā dā s variā cijā s. Daudz gardu vā rī tu dā rzeņ u. Restorā nā vienmē r viss ir tī rs, visur ir dezinfekcijas lī dzekļ i, visi valkā maskas. Ierī ces atseviš ķ os iepakojumos.
Animā cija katru dienu, zumba pa dienu, aerobika, š autriņ as, vakarā š ovi, pā ris reizes bija labi apmeklē tā ji.
No mī nusiem: kafija visur ir tikai š ķ ī stoš a, graudi par USD. Odi, ī paš i saulrieta laikā . Pludmalē nav tualetes.
аватар sashazolotov1971
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Lidojā m pē dē jā brī ž a braucienā , izvē lē jā mies iet tuvu jū rai, lai gan ir daudz soļ u (papildu kardio slodze), pludmale ir neliela ieeja jū ras smiltī s lī dz rifam, pontonā no tā ē rti peldē t , istabiņ a bija ļ oti laba nesen remontē ta (jaunas mē beles, santehnika, TV , kondicionieris). … Tomēr ▾ Lidojā m pē dē jā brī ž a braucienā , izvē lē jā mies iet tuvu jū rai, lai gan ir daudz soļ u (papildu kardio slodze), pludmale ir neliela ieeja jū ras smiltī s lī dz rifam, pontonā no tā ē rti peldē t , istabiņ a bija ļ oti laba nesen remontē ta (jaunas mē beles, santehnika, TV , kondicionieris). Man patika ē diens, pavā ri mē ģ inā ja, deserti beidzot ir bumba). Personā ls pieklā jī gs un patī kams, ī paš i patika š erifa menedž eris, viņ am ir atseviš ķ a cieņ a). Tū ristu bija ļ oti maz, varbū t Covid dē ļ . Teritorija ļ oti skaista un zaļ a, daudz foto zonu, sieva sajū smā . Par to naudu, ko atpū tā mies viss ir Super! ! ! Iesaku Club Reef! ! !
аватар _458915
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī cā bijā m 9.00, norē ķ inā jā mies 12.00 par trī s numuriņ iem 50$, bet numuriņ i bija š iki. Teritorija skaista un kopta, lī dz jū rai 5 min. ej, pludmale maza, 8.00 vajag paņ emt sauļ oš anā s krē slus - pie jū ras, vē l virsū sauļ oš anā s krē sli, bet vē jš pū ta, pie jū ras ir tikai ū dens, tē ja, š ķ ī stoš ā kafija. … Tomēr ▾ Viesnī cā bijā m 9.00, norē ķ inā jā mies 12.00 par trī s numuriņ iem 50$, bet numuriņ i bija š iki. Teritorija skaista un kopta, lī dz jū rai 5 min. ej, pludmale maza, 8.00 vajag paņ emt sauļ oš anā s krē slus - pie jū ras, vē l virsū sauļ oš anā s krē sli, bet vē jš pū ta, pie jū ras ir tikai ū dens, tē ja, š ķ ī stoš ā kafija. Brokastis ir standarta (olas, pankū kas, olu kultenis, siers), pusdienas (zivis, vista, liellopa gaļ a ir garš ī gi), nebija viena veida zaļ umu un saldumu. Augļ i (melone, hurma, granā tā bols, apelsī ns), reiz bija arā bu vakariņ as, ļ oti garš ī gas, visa pā rpilnī ba, austrumnieciski saldumi, daudz grilē tas gaļ as. Tī rī ts katru dienu, istabā balti dvieļ i. Viss ir kā rtī bā , izņ emot pludmali. Bā rā pie baseiniem par dā vanu Alenkai š okolā di un sē kliņ ā m bā rmenis meitenē m pagatavoja skaistus un garš ī gus kokteiļ us. Nav rifu un maz zivju.
Рецепшен  Бармен Ilsaid???? Олель Отель Нижний бар ближе к пляжу Вид с номера Ужин в пятницу Территория
аватар Vladimir186217
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š ajā viesnī cā viss ir labi. Vienī gais, iespē jams, nebija ī paš i ē rta vieta, jo tuvumā nebija infrastruktū ras, nebija daudz, kur staigā t un ko redzē t. Jū ra te laba, bet ieeja tikai no mola, no krasta nedrī kstē ja ienā kt koraļ ļ u dē ļ . … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā viss ir labi. Vienī gais, iespē jams, nebija ī paš i ē rta vieta, jo tuvumā nebija infrastruktū ras, nebija daudz, kur staigā t un ko redzē t. Jū ra te laba, bet ieeja tikai no mola, no krasta nedrī kstē ja ienā kt koraļ ļ u dē ļ . Animā cija viesnī cā ir lieliska. Bet internets - ar š o tas ir nedaudz saspringts, tas ir tikai reģ istratū rā .
аватар dvorniko230387
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
2 pieauguš ie un 5 gadus vecs bē rns. Biļ eti paņ ē mā m vakarā , lidojā m nā kamajā rī tā , cena iznā ca 20100 UAH. Lai gan viesnī ca trī s maksā ja kaut kur ap 30-35 tū kstoš iem. Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, pamatojoties uz labā m atsauksmē m. … Tomēr ▾ 2 pieauguš ie un 5 gadus vecs bē rns. Biļ eti paņ ē mā m vakarā , lidojā m nā kamajā rī tā , cena iznā ca 20100 UAH. Lai gan viesnī ca trī s maksā ja kaut kur ap 30-35 tū kstoš iem. Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, pamatojoties uz labā m atsauksmē m. Bet...No kurienes tā ds vē rtē jums? Ē ģ iptē esam bijuš i 4 reizes. Nemaz nav izvē lī gs, bet š ī viesnī ca mū s š ausminā ja!
1. Š ī nav pirmā lī nija, bet otrā , lai sasniegtu jū ru ir jā noiet 500-600 metri un vairā k soļ u.
2. Pludmale ir maza. Bet arī š eit pludmales darbinieki, tas ir, bā rmenis un glā bē ji, ņ em dvieļ us un speciā li aizņ em sauļ oš anā s krē slus, it kā tū risti, bet tad tie, kas viņ iem iedod š okolā di vai dolā ru, laipni uzliek uz š iem sauļ oš anā s krē sliem. Reiz es atnā cu ar bē rnu, it kā nebija vietas. Un 10 sauļ oš anā s krē sli stā v priekš sevis, aizgā ju pie krē sliem izmitinā t, pie manis pienā ca glā bē js un teica, ka ir aizņ emts, uz ko es teicu OK, atrodiet man vienu solā riju bē rnam, atbildot - NĒ...Uz ko es neizturē ja un atvē ra viņ a kliedza muti un teica, ka tagad ieš u pie menedž era, viņ š ā tri atradī s. Kas - Ak, BRĪ NUMS! - atrasti 2 sauļ oš anā s krē sli. Un katru reizi vē lā k, kad viņ i ieradā s, pie mums pieskrē ja glā bē js, un mums vienmē r bija sauļ oš anā s krē sli. Tā ds (Rifs nabadzī gs, viļ ņ i nemainī gi. Bā rs pludmalē ir maksas, tikai ū dens un Jupi bez maksas.
3. Baseins – esmu Š OKĀ . Lielais baseins ir apš ū ts ar saplē stu klientu loku, un baseins ir netī rs. Viņ i nepeldē ja. Peldē jā mies mazajā bē rniem (.
4. Ē diens ir BRIESMĪ GS. Nav elementā ra...Nav banā nu, nav olī vu, olī vu, dateļ u, no rī ta nav pat vā rī tu olu. Augļ u nav vispā r...Kafija ir š ausmu badjaga. Zivis ir tikai kaut kā dā mī klā...Biezenis bija tikai vienu reizi. Nebija ar ko barot bē rnu. Ē da vienu rī su.
5. Par kokteiļ iem maksā , par saldē jumu maksā .
6. ANIMĀ CIJA - tas ir miskaste...Pirmo reizi tā da...Vienmē r animā cija visiem ar blī kš ķ i. Š eit ir BRIESMĪ GI. Man viņ a nav vajadzī ga kā mans vī rs, bet piedodiet, ka esmu bē rnam nepatī kama. . . Sejas pavē rš ana no bē rniem nav sveiciens, kad bē rns jū s uzrunā . Neizturē ju - aizgā ju sū dzē ties pie animā cijas menedž era un priekš nieka - Ak, BRĪ NUMS! - kā vecmā miņ a č ukstē ja un viņ i redzē ja bē rnus un taisī ja vakara diskotē ku, citā di daž reiz viņ i negribē ja neko darī t bē rnu labā .
7. Sliktā kais ir SAINDĒ Š ANĀ S. Pirmo reizi 4 braucienos uz Ē ģ ipti saindē jos š ajā viesnī cā .
Tā pē c es nevaru ieteikt š o viesnī cu. Ja tikai jū s saskaraties ar š ā du biļ eti par 2.000 UAH, kā mē s, tad varat doties. Bet ne vairā k. Tā es sevi nomierinā ju. Vienkā rš i lietojiet zā les pret gremoš anas traucē jumiem un caureju.
Басейн. Невздумайте купаться. Басейн. Невздумайте купаться. Басейн. Невздумайте купаться. Басейн. Невздумайте купаться.
аватар Oksana_Nechiporuk
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Par UZŅ EMŠ ANU: Reģ istrē š anā s š ajā viesnī cā no 14:00, izrakstī š anā s 12:00! Mums bija nakts lidojums, tā pē c 6:00 no rī ta jau bijā m viesnī cā , mū s iereģ istrē ja un lika gaidī t, jo nav brī vas istabas, piedā vā jā m uzreiz 20$, administratore kategoriski atteica un es domā ju, ka tā tieš ā m ir taisnī ba! Paņ ē mā m pludmales drē bes un pā rģ ē rbā mies tualetē , lai dotos uz jū ru! Atbrauca stundu vē lā k viņ š teica, ka bū s brokastis, bet tā s nav iekļ autas, un biļ etē riņ ķ oja tikai pusdienas, jo reģ istrē š anā s no 14:00, tā pē c š ajā dienā ir iekļ autas tikai pusdienas un vakariņ as! Atzvanī ju meitenei, ar kuru kopā braucu ekskursijā , viņ a teica, ka tie ir meli, un ieteica sazinā ties ar menedž eri! Man nebija laika nolikt klausuli, jo administrators ieteica par 20 $, ka viņ š piezvanī s un mums iedos istabu, kur reģ istrē ties! Vienojā mies, vispirms viņ š uzrakstī ja 204 numuru, es jautā ju vai cipars ir labs (forš a istaba? ), Viņ š to izsvī troja un ierakstī ja 108! Administratori reģ istratū rā runā lauzī ti angliski, krieviski nesaprot ne vā rda! Kopē jais iespaids ir divē jā ds, jo jau no paš a sā kuma bijā m gatavi maksā t 20$, priekš kam tas viss cirks, joprojā m nesaprotu! Wi-fi gandrī z nav, nopirku karti! Vē rtē jums pieņ emš anai: 6/10 Par istabu: 108. … Tomēr ▾ Par UZŅ EMŠ ANU: Reģ istrē š anā s š ajā viesnī cā no 14:00, izrakstī š anā s 12:00! Mums bija nakts lidojums, tā pē c 6:00 no rī ta jau bijā m viesnī cā , mū s iereģ istrē ja un lika gaidī t, jo nav brī vas istabas, piedā vā jā m uzreiz 20$, administratore kategoriski atteica un es domā ju, ka tā tieš ā m ir taisnī ba! Paņ ē mā m pludmales drē bes un pā rģ ē rbā mies tualetē , lai dotos uz jū ru! Atbrauca stundu vē lā k viņ š teica, ka bū s brokastis, bet tā s nav iekļ autas, un biļ etē riņ ķ oja tikai pusdienas, jo reģ istrē š anā s no 14:00, tā pē c š ajā dienā ir iekļ autas tikai pusdienas un vakariņ as!

Atzvanī ju meitenei, ar kuru kopā braucu ekskursijā , viņ a teica, ka tie ir meli, un ieteica sazinā ties ar menedž eri! Man nebija laika nolikt klausuli, jo administrators ieteica par 20 $, ka viņ š piezvanī s un mums iedos istabu, kur reģ istrē ties! Vienojā mies, vispirms viņ š uzrakstī ja 204 numuru, es jautā ju vai cipars ir labs (forš a istaba? ), Viņ š to izsvī troja un ierakstī ja 108!
Administratori reģ istratū rā runā lauzī ti angliski, krieviski nesaprot ne vā rda! Kopē jais iespaids ir divē jā ds, jo jau no paš a sā kuma bijā m gatavi maksā t 20$, priekš kam tas viss cirks, joprojā m nesaprotu! Wi-fi gandrī z nav, nopirku karti!

Vē rtē jums pieņ emš anai: 6/10

Par istabu: 108. istaba bija patieš ā m laba otrajā stā vā ar skatu uz jū ru, un no balkona paveras skats uz krā š ņ o terasi))) Istabas nav jaunas, bet istabā bija viss, pat š ampū ns un duš as ž eleja! Mī nuss š is fē ns, uzsilst 1 minū tē , turē ju ar dvieli!

Vē rtē jums numuram: 8/10

Par jū ru: pludmale nav ī paš i liela, bet ir "otrais stā vs", saulriets jū rā no planktona lī dz 10-15 metru dziļ umam, ja bū tu smilš aina pludmale nebū tu cenas! Koraļ ļ u rifs ir krā š ņ s, daudz zivju, krā sains! Es pamanī ju unikā lu iezī mi lī dz 9:00 jū ra ir mierī ga, pē c 9:00 sā k trakot pieauguma virzienā!

Vē rtē jums jū rai: 9/10
Par bā ru: bā rmeņ i ir draudzī gi, bet ī paš i negribē ja liet kolu un alu, laikam iedeva ierobež ojumu, it kā no sirds plosī ti!

Rezultā ts uz stieni: 7/10

Par restorā nu: viesmī ļ i normā li (nav uzbā zī gi), ē diena pietiek, brokastī s: pankū kas, kruasā ni, ceptas olas, bumbiņ as, siers, desa, kafija/tē ja utt. Pusdienas: zupa, makaroni / makaroni, vā rī ti kartupeļ i / cepti, rī si, vista, zivis, gandrī z visi neapstrā dā ti dā rzeņ i / grilē ti, apelsī nu augļ i, ā boli, granā tā boli, saldie konditorejas izstrā dā jumi, kū kas vairā k nekā.10))) Vakarā : pievienojiet grilē tus gaļ as ē dienus!

Vē rtē jums: 8/10

Par teritoriju: trū kst vā rdu, jo apkā rt ir viens skaistums, viss zaļ š , teritorija ļ oti kopta, viss ļ oti harmoniski, manuprā t š ī ir viņ u vizī tkarte!

Vē rtē jums: 10/10

Par animā ciju: animatori cenš as izklaidē t viesus, katru dienu cenš as izdomā t ko jaunu, lā dē š anā s, stiepš anā s, ū dens aerobika, daž ā di š ovi (afrikā ņ u, uguns š ovs u. c. )

Rezultā ts 8/10
Kopē jais iespaids: Š armā biju pirmo reizi pirms Hurgadas Albatrosā!

Club Reef, tas ir paredzē ts jaunieš iem, jo ​ ​ veciem cilvē kiem un pā riem ar bē rniem doties jū rā š eit ir bī stami! Pati viesnī ca atbilst cenai/kvalitā tei, 100% iesaku saviem draugiem un paziņ ā m! Galu galā š eit ir skaists rajons, koraļ ļ u rifs, forš a naktsdzī ve, daž ā das ekskursijas!
Ресторан, їдааа) Територія) Схід сонця) Територія Територія Басейн Номер
Parādīt vairāk »


iemiesojums nepala17
4 gadā atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
iemiesojums Maxim_US
5 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums Maxim_US
5 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums centralreserva
‹ Viesnīca Club Reef 4*
Atrakcijas
Koptu baznīca Šarm eš Šeihā
Novērtējums 9.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Arhitektūra, Reliģija
Sinaja kalns
Novērtējums 9.4
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Reliģija, Stats
Kafejnīca Mince
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Restorāni, kafejnīcas

Отель расположен в 5 км от Naama Bay, в 3 км от Старого города, в районе Hadaba, на самом берегу моря. Открыт в 1996 году, последняя реновация прошла в 2019 году. Отель прекрасно подойдет для семейного, романтического или молодежного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 16 км от международного аэропорта Шарм-Шейха.
Pludmales apraksts Протяженность пляжа – 150 м. Пляж коралловый, вход с понтона (10 м), рекомендуется специальная обувь.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Главный ресторан (завтрак с 07:00 до 09:30, обед с 13:00 до 14:30, ужин с 19:30 до 21:00), Pool Bar (с 8:30 до 24:00, поздний завтрак с 9:00 до 10:30), Beach Bar (с 8:30 до захода солнца, поздний завтрак с 9:00 до 10:30), платный Wi-Fi, 3 бассейна (1 с подогревом в зимний период), 1 конференц-зал (до 200 персон), открытая терраса, камера хранения багажа, круглосуточная стойка регистрации, места для курения, магазины.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский бассейн (без подогрева), мини-клуб (возраст 4-12 лет), детская анимация.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Дартс, прокат теннисных ракеток и мячей (бесплатно), водное поло, 1 теннисный корт (с жестким покрытием), поле для мини-футбола.
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • volejbols
  • sporta zāle
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 129 номеров.

Istabās

В номере есть кондиционер, телевизор, телефон, мини-бар, сейф, балкон. Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi $
  • balkons/terase
Adrese Towers Bay, Sharm El Sheikh, Egypt
Tālruņi: +20 69 3661034
Tīmekļa vietne: Club Reef
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, теннис, волейбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.