Ļoti budžeta viesnīca

Rakstīts: 16 oktobris 2019
Ceļošanas laiks: 7 — 14 oktobris 2019
Viesnīcas vērtējums:
3.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 1.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 1.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 1.0
2 pieauguš ie un 5 gadus vecs bē rns. Biļ eti paņ ē mā m vakarā , lidojā m nā kamajā rī tā , cena iznā ca 20100 UAH. Lai gan viesnī ca trī s maksā ja kaut kur ap 30-35 tū kstoš iem. Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, pamatojoties uz labā m atsauksmē m. Bet...No kurienes tā ds vē rtē jums? Ē ģ iptē esam bijuš i 4 reizes. Nemaz nav izvē lī gs, bet š ī viesnī ca mū s š ausminā ja!
1. Š ī nav pirmā lī nija, bet otrā , lai sasniegtu jū ru ir jā noiet 500-600 metri un vairā k soļ u.
2. Pludmale ir maza. Bet arī š eit pludmales darbinieki, tas ir, bā rmenis un glā bē ji, ņ em dvieļ us un speciā li aizņ em sauļ oš anā s krē slus, it kā tū risti, bet tad tie, kas viņ iem iedod š okolā di vai dolā ru, laipni uzliek uz š iem sauļ oš anā s krē sliem. Reiz es atnā cu ar bē rnu, it kā nebija vietas. Un 10 sauļ oš anā s krē sli stā v priekš sevis, aizgā ju pie krē sliem izmitinā t, pie manis pienā ca glā bē js un teica, ka ir aizņ emts, uz ko es teicu OK, atrodiet man vienu solā riju bē rnam, atbildot - NĒ...Uz ko es neizturē ja un atvē ra viņ a kliedza muti un teica, ka tagad ieš u pie menedž era, viņ š ā tri atradī s. Kas - Ak, BRĪ NUMS! - atrasti 2 sauļ oš anā s krē sli. Un katru reizi vē lā k, kad viņ i ieradā s, pie mums pieskrē ja glā bē js, un mums vienmē r bija sauļ oš anā s krē sli. Tā ds (Rifs nabadzī gs, viļ ņ i nemainī gi. Bā rs pludmalē ir maksas, tikai ū dens un Jupi bez maksas.

3. Baseins – esmu Š OKĀ . Lielais baseins ir apš ū ts ar saplē stu klientu loku, un baseins ir netī rs. Viņ i nepeldē ja. Peldē jā mies mazajā bē rniem (.
4. Ē diens ir BRIESMĪ GS. Nav elementā ra...Nav banā nu, nav olī vu, olī vu, dateļ u, no rī ta nav pat vā rī tu olu. Augļ u nav vispā r...Kafija ir š ausmu badjaga. Zivis ir tikai kaut kā dā mī klā...Biezenis bija tikai vienu reizi. Nebija ar ko barot bē rnu. Ē da vienu rī su.
5. Par kokteiļ iem maksā , par saldē jumu maksā .
6. ANIMĀ CIJA - tas ir miskaste...Pirmo reizi tā da...Vienmē r animā cija visiem ar blī kš ķ i. Š eit ir BRIESMĪ GI. Man viņ a nav vajadzī ga kā mans vī rs, bet piedodiet, ka esmu bē rnam nepatī kama. . . Sejas pavē rš ana no bē rniem nav sveiciens, kad bē rns jū s uzrunā . Neizturē ju - aizgā ju sū dzē ties pie animā cijas menedž era un priekš nieka - Ak, BRĪ NUMS! - kā vecmā miņ a č ukstē ja un viņ i redzē ja bē rnus un taisī ja vakara diskotē ku, citā di daž reiz viņ i negribē ja neko darī t bē rnu labā .
7. Sliktā kais ir SAINDĒ Š ANĀ S. Pirmo reizi 4 braucienos uz Ē ģ ipti saindē jos š ajā viesnī cā .
Tā pē c es nevaru ieteikt š o viesnī cu. Ja tikai jū s saskaraties ar š ā du biļ eti par 2.000 UAH, kā mē s, tad varat doties. Bet ne vairā k. Tā es sevi nomierinā ju. Vienkā rš i lietojiet zā les pret gremoš anas traucē jumiem un caureju.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu