Vienkārši lieliski puiši!

Rakstīts: 26 decembris 2019
Ceļošanas laiks: 22 decembris 2019 — 3 janvārī 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Viesnī ca sevi pozicionē kā trī szvaigž ņ u viesnī cu, un kaut kur tā ir. Ir daudz bū vniecī bas mazo aplodu, bet diezgan pieļ aujamas, ņ emot vē rā ē ģ iptieš u attieksmi pret bū vniecī bu kopumā ). Vā jā s durvis - tas ir vienī gais, kas mani mulsinā ja. . . Tā s lieliski tī ra.
Viesnī ca atrodas Naama Bay centrā , pirmajā piekrastes lī nijā . Izejot no viesnī cas, jū s uzreiz nokļ ū stat pilsē tas rosī gā s dzī ves centrā , kas ir ļ oti forš i. Istabā s praktiski nav trokš ņ a no diskotē kā m.

Viesnī cas teritorija ir kompakta, kas nav nemaz tik slikti, visur tī rs. Teritorijas centrā ir peldbaseins, ū dens netiek uzsildī ts.


Viesnī cā ir sava smilš u pludmale, kas atrodas minū tes gā jienā no numuriņ a, labs smilš ains dibens, pā ris akmeņ i, kuros peld krā sainas zivis, var doties ekskursijā s pa pludmali, ir izpletņ i, banā ni, slē pes. Pastā vī gi pie krasta atrodas zivju bars, kas ieved ringā pie ieejas ū denī . Visi bija sajū smā par š ā du mikroshē mu).
Starp citu, daudzi raksta par benzī na smaku š ī s viesnī cas pludmalē - speciā li š ņ auktu, nevis mā jienu. Bet, zinot, kā da rafinē ta publika reizē m atpū š as Š armā , mani nepā rsteidz nekas. Kū tsmē slu smaka no dzimtā s sē tas, iespē jams, saasina ož u kā dienesta spanielam...

Ē diens – es biju pā rsteigts, bet tas ir fakts, labi padarī ti pavā ri. Un pē c iepriekš ē jā m 5 zvaigznē m tas ir pā rsteidzoš i. Zivis uz iesmiem, vistas bā rbekjū , liellopu gaļ a, virtuļ i, svaigi kruasā ni - tas ir tas, ko mē s ē dā m pirmajā s trī s dienā s, un es to neesmu redzē jis citā s augstā kas klases viesnī cā s. 10 punkti no 10, vienkā rš i lieliski. Daž kā rt uzreiz pē c atvē rš anas ir rinda, bet pā ris minū š u laikā var paņ emt to, kas tī k.

Wi-fi, kā visur citur, tikai reģ istratū rā , bet mans telefons nekad nav smirdē jis. Bet cilvē ki kaut ko noķ ē ra. . . 8 GB Orange SIM karte par desmit dolā riem novē rš š o problē mu

Alkohols - viss kā visur citur, bet alus pudelē s un par to ir vē l viens pluss š ai vietai. Bā rmeņ i visi ir jauki, ja vien neesi piedzē ries necilvē ks vai alkoholiķ e mū mija. Diemž ē l š ī viesnī ca piedzī voja tā das paš as nepatikš anas mū su tautieš u izskatā . Tas ir ļ oti apkaunojoš i, kad 4 resnas sievietes vakariņ ā s izdzer 2 pudeles degvī na, pulē to ar alu un vī nu un kliedz uz bā rmeni, ka viņ š nav paņ ē mis lī dzi uz istabu alkohola pudeli. . . Nekā da rasisma, ir tā di indivī di gan ar RB un no Ukrainas, un no citā m postpadomju valstī m.
Man personī gi milzī gs pluss ir tas, ka š ajā viesnī cā nav arā bu atpū tnieku. Kas saskā rā s - sapratī s, kā pē c...
Vispā r, ja acis nesā p celtniecī bas aplodas, varu droš i ieteikt š o viesnī cu. Un atraš anā s vieta, un ē dinā š ana, un cenas atpū tai - viss ir super. Vienkā rš i lieliski puiš i!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu