Blue Reef 2*– Atsauksmes

19
Novērtējums 2.910
№208 viesnīcas reitingā Šarm eš Šeiha
3.4 Numurs
3.3 apkalpošana
3.4 Tīrība
3.4 Uzturs
3.5 Infrastruktūra
Viesnīca tika atvērta 2004. gadā. Sastāv no divstāvu kotedžām.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
TĀ DAS Ž URKAS! LIELS! … Tomēr ▾ TĀ DAS Ž URKAS! LIELS!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Mē ģ inā ju ielikt bildes, neizdevā s! Visas bildes galvenajā lapā ir labs rakurss vai fotoš ops. Ja tieš i tagad nolemjat doties uz zilo rifu, lū dzu, mainiet savas domas, vai arī tam nevajadzē tu maksā t vairā k par 200 USD. Mē s 11 dienā s samaksā jā m 37 tū kstoš us par diviem. … Tomēr ▾ Mē ģ inā ju ielikt bildes, neizdevā s! Visas bildes galvenajā lapā ir labs rakurss vai fotoš ops. Ja tieš i tagad nolemjat doties uz zilo rifu, lū dzu, mainiet savas domas, vai arī tam nevajadzē tu maksā t vairā k par 200 USD. Mē s 11 dienā s samaksā jā m 37 tū kstoš us par diviem. berzē t. (š is ir 2-3 reizes dā rgā ks par visiem pā rē jiem atpū tniekiem) Mū s vienkā rš i izmeta! ! ! Gandrī z vienmē r apmetamies 3* viesnī cā s, bet š ī ir ī stā ( | ).
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Igor29
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Numurs viesnī cā BLUE REEF jū tas kā cietuma kamerā . Vannas istaba ir kā tualete. Gultas veļ a viesnī cā BLUE REEF ir tā da, ka pat blakus stā vot ir bail Ē diens ir vienī gais, kas vismaz kaut kā atbilda vismaz 2 lī menim Viesnī cas Blue Reef (BLUE REEF) teritorija ir atseviš ķ as vietas cienī gs murgs. … Tomēr ▾ Numurs viesnī cā BLUE REEF jū tas kā cietuma kamerā .
Vannas istaba ir kā tualete.
Gultas veļ a viesnī cā BLUE REEF ir tā da, ka pat blakus stā vot ir bail
Ē diens ir vienī gais, kas vismaz kaut kā atbilda vismaz 2 lī menim
Viesnī cas Blue Reef (BLUE REEF) teritorija ir atseviš ķ as vietas cienī gs murgs.
Pludmale – ja tu, nonā cis jū rā , vē lies peldē ties – tā pē kš ņ i bū s TIEŠ Ā M REĀ LA PROBLĒ MA.
Puse no iedzī votā jiem, kuri, š ķ iet, dzī vo tur pastā vī gi, ir arā bi
Pā rskats:
Numurs viesnī cā BLUE REEF jū tas kā cietuma kamerā .
Krē sla (viena 40W spuldze slē gtā metā la lampā - otru pats nopirku, lai saglabā tu veselo saprā tu).
Sienas un griesti ir netī ri un kaut kā dā s š ausmī gā s vietā s - it kā š eit bū tu noķ erti un sisti pret sienā m daž i nelaimī gi asiņ aini dzī vnieki.
Gultas ir tikai vienvietī gas. Skapji un naktsgaldiņ i - dizaini "Saliku 3 dē ļ us" Visas mē beles ir nokrā sotas ar svī trā m ar otu drū mi tumš i netī ri zaļ ā krā sā .
Aizkari karā jā s no eļ ļ as auduma visi traipi un caurumi.
Pieprasī ja kukuli reģ istratū rā - š ī iemesla dē ļ gaisa kondicionieris pirmā s dienas strā dā ja - vienī gajiem iemī tniekiem, bet pē c tam tik un tā tika izslē gts (izslē dza - pā rbaudī ju - atņ ē ma vienī go prieku - ka bija pē dē jais piliens).
Televizors ir mazs - 35 cm - viens kanā ls darbojas ar traucē jumiem.
(!! ! ) No ielas ir nepā rtraukts (dienu-nakts) skaļ š troksnis - lī dzī gi kā ripzā ģ a skaņ a - ā rpus viesnī cas BLUE REEF teritorijas ir daž as telpas, kurā s darbojas kaut kā da sā taniska tehnika. visu diennakti.
Telpu tī rī š ana - aizmirstiet par š o koncepciju.
Ledusskapis, seifs, fē ns – aizmirsti arī to.
*
Vannas istaba ir kā tualete. Viss ir klā ts ar netī rumiem, gruž iem, rū su un pilieniem. Flī ze ir noš ķ elta un greiza ar kaut kā du gļ otu pieskā rienu. Santehnika veca, netī rī ta pusstrā dā još a. Blakus izlietnei karā jā s dzirkstoš ie vadi. Koka logs betona akā . Tualetes papī rs un ziepes nav redzamas, dvieļ us izsniedz vienu reizi un nemainā s. Tajā paš ā laikā dvieļ i izskatā s kā.4 mē neš us nemazgā ti. 80% gadī jumu nav karstā ū dens. Auksts - sarū sē jis ar smaku
*
Gultas veļ a viesnī cā Blue Reef Hotel (BLUE REEF) nemainā s, izrā dā s, ka pat blakus stā vot ir baisi - netī ra, caurumiem pilna, smirdī ga (veikalā uzreiz nopirkā m jaunu). Dvieļ i, kā jau minē ts, ir vairā k kā kā jslauķ is un arī nemainā s (arī bija jā pē rk).
*
Istabas ielas daļ a - ir kaut kas, ko acī mredzot vajadzē tu saukt par balkonu, lai gan š ī zona neizskaidrojami atveras ē kas pā rejā (kā pnē s un gaitenī ), nevis fasā dē . Stikla durvis ved uz balkonu, kuru apdomī gi nevar aizslē gt - patiesī bā istaba ir nepā rtraukti vaļ ā (bija jā pē rk skrū ves un jā pieskrū vē durvis pie sienas). Uz balkona ir salauzts netī rs krē sls un spainis. Pieeju telpai pastā vī gi bloķ ē koka kā pnes. No jumta lī dz grī dai durvju priekš ā - periodiski, draudot nogalinā t, ķ ieģ eļ u un apmetuma gabali nokrī t un ar troksni krī t.
*
Ē dinā š ana Blue Reef viesnī cā (BLUE REEF) ir vienī gā lieta, kas vismaz kaut kā atbilda vismaz 2 * lī menim. Bufetes nav - ko viņ i dod, to jū s ē dat. Vairā k vai mazā k labi sagatavots. Daudzveidī ba - ē dieni tiek mainī ti ik pē c 2 dienā m. Augļ i - puse gvajaves (bumbieru veids). Ē damistaba, lai arī nespī d, bet vismaz riebumu neizraisa - remonts un tī rī ba tiek uzturē ta minimā li pieņ emamā lī menī . Vā jā kā vieta ir galda klā š ana.
*
Viesnī cas Blue Reef (BLUE REEF) teritorija ir atseviš ķ as vietas cienī gs murgs.
Acī mredzot viesnī ca savulaik bankrotē ja, pilnī bā pā rtrauca tajā ieguldī t naudu, nekā du remontu utt. darbi netiek veikti, viesnī ca tiek iznī cinā ta - ī paš nieks než ē lī gi ekspluatē to, kas paliek. Iespē jams, tas bija iemesls, kā pē c viesnī ca nesen mainī ja statusu 2 * uz 3 * (!! ! )
Protams, apstā dī jumu (zā les) nav, teritorijas centrā vietā m virsma noklā ta ar kaut kā du zaļ u sintē tisku materiā lu - tā da stā vokļ a un veida - ka labā k bū tu tikai zeme.
Ē kas tiek sagrautas – uz celiņ iem uzkrī t betona gabali, kas ir nedroš i. Uz bruģ a ir neizzū doš s pā rklā jums ar drupuš ā m apdares atlū zā m un konstrukciju fragmentiem - kā blakus nojauktai ē kai.
Apmē ram 30% telpu nonā ca pilnī gā sabrukumā - no š ā dā m telpā m tika izlauztas durvis un logi un visas mē beles (acī mredzot, lai pabeigtu atlikuš ā s telpas) - telpas bez durvī m plosā s no tukš uma un atkritumiem, iedveš ot š ausmas garā mgā jē jos. .
Pusi no atlikuš ajā m istabā m aizņ em tie, kas tur acī mredzot dzī vo pastā vī gi - nesaprotami arā bi. Divstā vu gultas, ž ā vē jamā veļ a, ē diena gatavoš anas smarž a un pusģ ē rbuš ies č ī kstoš ie arā bi neaizmirstami papildina viesnī cas Blue Reef (BLUE REEF) ainu.
TUR IR BASEINS(!! ! ) bet ū dens tajā ir tā dā stā voklī , ka tajā ieiet drosme ir tikai iepriekš minē tajiem arā biem.
Bā rs, trenaž ieru zā le, sporta laukumi – tā du greznī bu pat nepieminu.
*
PLUDMA .
Viesnī ca Blue Reef (BLUE REEF) atrodas 3. lī nijā - 15 minū š u gā jiena attā lumā no jū ras. Tomē r, ja domā jat, ka, apmetoties viesnī cā BLUE REEF, jums pietiks ar 15 minū š u gā jienu lī dz jū rai - tas tā nav.
Tuvumā esoš ā s pludmalē s jū s neielaidī s (vai arī prasī s 50 dolā rus) - VISAS pludmales pieder citā m viesnī cā m, nav mī tisku "savvaļ as" pludmales (pā rbaudī ta).
Pludmale, kurā var nokļ ū t viesnī cas BLUE REEF iemī tniekiem, atrodas otrā pilsē tas galā - 20 minū tes ar marš ruta autobusu un pē c 20 minū tē m kā jā m. Tajā paš ā laikā pludmali izmanto arī citas viesnī cas, maza, š aura, nav bezmaksas sauļ oš anā s krē slu.
Pludmale atrodas tā dā vietā - kur ū dens ir dubļ ains, nav zivju un koraļ ļ u, blakus ir osta. Š ī ir tā lā kā un pē dē jā pludmale pilsē tā . Pat tā di sauļ oš anā s krē sli kā (neatceros precī zi) ir maksas.
Viesnī ca nenodroš ina transportu - bū s jā nokļ ū st paš iem, tā lu un par maksu.
Vienkā rš ā kā izeja ir izmantot maksas paš valdī bas (kopē jo) pludmali par USD 5 / dienā (20 min gā jiena attā lumā no viesnī cas). Lai gan pludmale ir savdabī ga - š auri (7-10m) un reizē m bezpajumtnieki arā bi guļ uz nobruž ā tiem sauļ oš anā s krē sliem (acī mredzot, iepazī stoties ar apsargu)
Jā piemin arī lī dz š im nezinā mā pazemojuma sajū ta kū rortā - arā bi jebkurā pludmalē (maksas/nemaksas bez starpī bas) uzreiz saprot, ka kopš tu š eit ieradies, tu dzī vo atkritumos, viņ i ļ oti labprā t demonstrē š o sapratni. Viņ iem parasti nepatī k "neticī gie" un nekad tā pē c viņ i nepalaidī s garā m retu iespē ju parā dī t, ka esat otrš ķ irī gs, pasmieties par jums un izrā dī t savu nicinā jumu - pat mazā ko iemeslu.
Tā tad - ja tu, nedod Dievs, nonā cis jū rā , vē lē sies nopeldē ties - tā pē kš ņ i bū s TIEŠ Ā M REĀ LA PROBLĒ MA.
*
PERSONĀ LS
Te nav ko ī paš u rakstī t. Viesnī cas Blue Reef Hotel (BLUE REEF) darbinieki ir arā bi, kuri acī mredzot nevarē ja atrast darbu pieklā jī gā viesnī cā vai strā dā t iztikai. Viņ i ir absolū ti nedzirdī gi pret jebkā diem lū gumiem - viņ i teiks “rī t” un noteikti to nekad nedarī s.
Mē reni augstprā tī gi un než ē lī gi - lai gan jā atzī mē zemsvī tras piezī me, ka autors ir svarcelš anā sporta meistars, kura izskats attur no vē lmes bū t nepieklā jī giem. Kā darbinieki komunicē ar citiem apmeklē tā jiem – nezinu.
Istabu apkopē jas neredzē jā m.
Vismazā ko iemeslu dē ļ viņ i izspiež naudu. Naudu dot ir ī paš i pretī gi un morā li grū ti, jo. kukuļ a iemesls vienmē r ir bezmaksas citā s vietā s (tomē r nav ko darī t).
*Ienā koš ā / izejoš ā transporta / transfē ra vadī tā ji pie vā rdiem "BLUE REEF hotel" atklā ti smejas. Gids sapulcē - cenš as neizrā dī t savu izskatu - bet skaidrs, ka viņ am ir liels kauns par to, ko apmeklē tā ji ir saskā ruš ies (novē rš as, slē pj acis utt. ).
*
ATRAŠ ANĀ S VIETA
Ē rti – viesnī ca Blue Reef (BLUE REEF) atrodas Š arm eš Š eihas ziemeļ austrumu nomalē – 5 minū š u autobusa brauciena attā lumā no galvenā s ielas (Naama Bay). Lī dz krasta lī nijai - apmē ram 1.5 km.
Jo viesnī ca atrodas tā lu no centra - tuvumā nav novē rojami trokš ņ aini cilvē ku un pā rdevē ju pū ļ i.
Tač u, kā jau š eit rakstī ju - atraš anā s vieta neļ auj izmantot jū ru.
туалет в лучшем номере
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Atpū tas laiks: 2010. gada oktobra beigas Pā rskats: Numurs viesnī cā Blue Reef (BLUE REEF) - cietuma kameras sajū ta. Krē sla (viena 40W spuldze slē gtā metā la lampā - otru pats nopirku, lai saglabā tu veselo saprā tu). Sienas un griesti ir netī ri un kaut kā dā s š ausmī gā s vietā s - it kā š eit bū tu noķ erti un sisti pret sienā m daž i nelaimī gi asiņ aini dzī vnieki. … Tomēr ▾ Atpū tas laiks: 2010. gada oktobra beigas Pā rskats: Numurs viesnī cā Blue Reef (BLUE REEF) - cietuma kameras sajū ta. Krē sla (viena 40W spuldze slē gtā metā la lampā - otru pats nopirku, lai saglabā tu veselo saprā tu). Sienas un griesti ir netī ri un kaut kā dā s š ausmī gā s vietā s - it kā š eit bū tu noķ erti un sisti pret sienā m daž i nelaimī gi asiņ aini dzī vnieki. Gultas ir tikai vienvietī gas. Skapji un naktsgaldiņ i - dizaini "Saliku 3 dē ļ us" Visas mē beles ir nokrā sotas ar svī trā m ar otu drū mi tumš i netī ri zaļ ā krā sā . Aizkari karā jā s no eļ ļ as auduma visi traipi un caurumi. Pieprasī ja kukuli reģ istratū rā - š ī iemesla dē ļ gaisa kondicionieris pirmā s dienas strā dā ja - vienī gajiem iemī tniekiem, bet pē c tam tik un tā tika izslē gts (izslē dza - pā rbaudī ju - atņ ē ma vienī go prieku - ka bija pē dē jais piliens). Televizors ir mazs - 35 cm - viens kanā ls darbojas ar traucē jumiem. (!! ! ) No ielas ir nepā rtraukts (dienu-nakts) skaļ š troksnis - lī dzī gi kā ripzā ģ a skaņ a - ā rpus viesnī cas BLUE REEF teritorijas ir daž as telpas, kurā s darbojas kaut kā da sā taniska tehnika. visu diennakti. Telpu tī rī š ana - aizmirstiet par š o koncepciju. Ledusskapis, seifs, fē ns – aizmirsti arī to. Vannas istaba ir kā tualete. Viss ir klā ts ar netī rumiem, gruž iem, rū su un pilieniem. Flī ze ir noš ķ elta un greiza ar kaut kā du gļ otu pieskā rienu. Santehnika veca, netī rī ta pusstrā dā još a. Blakus izlietnei karā jā s dzirkstoš ie vadi. Koka logs betona akā . Tualetes papī rs un ziepes nav redzamas, dvieļ us izsniedz vienu reizi un nemainā s. Tajā paš ā laikā dvieļ i izskatā s kā.4 mē neš us nemazgā ti. 80% gadī jumu nav karstā ū dens. Auksti - sarū sē juš i ar smaku Gultas veļ a viesnī cā Blue Reef Hotel (BLUE REEF) nemainā s, izrā dā s, ka bail pat stā vē t blakus - netī rs, caurumu pilns, smirdī gs (uzreiz nopirkā m jaunu veikals). Dvieļ i, kā jau minē ts, ir vairā k kā kā jslauķ is un arī nemainā s (arī bija jā pē rk). Istabas ielas daļ a - ir kaut kas, ko acī mredzot vajadzē tu saukt par balkonu - lai gan š ī zona neizskaidrojami atveras ē kas pā rejā (kā pnes un koridors), nevis fasā de. Stikla durvis ved uz balkonu, kuru apdomī gi nevar aizslē gt - patiesī bā istaba ir nepā rtraukti vaļ ā (bija jā pē rk skrū ves un jā pieskrū vē durvis pie sienas). Uz balkona ir salauzts netī rs krē sls un spainis. Pieeju telpai pastā vī gi bloķ ē koka kā pnes. No jumta lī dz grī dai durvju priekš ā - periodiski, draudot nogalinā t, ķ ieģ eļ u un apmetuma gabali nokrī t un ar troksni krī t. Ē dinā š ana Blue Reef viesnī cā (BLUE REEF) ir vienī gā lieta, kas vismaz kaut kā atbilda vismaz 2 * lī menim. Bufetes nav - ko viņ i dod, to jū s ē dat. Vairā k vai mazā k labi sagatavots. Daudzveidī ba - ē dieni tiek mainī ti ik pē c 2 dienā m. Augļ i - puse gvajaves (bumbieru veids). Ē damistaba, lai arī nespī d, bet vismaz riebumu neizraisa - remonts un tī rī ba tiek uzturē ta minimā li pieņ emamā lī menī . Vā jā kā vieta ir galda klā š ana. Viesnī cas Blue Reef (BLUE REEF) teritorija ir atseviš ķ as vietas cienī gs murgs. Acī mredzot viesnī ca savulaik bankrotē ja, pilnī bā pā rtrauca tajā investē t, netiek veikti remontdarbi utt. , viesnī ca tiek postī ta - ī paš nieks než ē lī gi izsaimnieko to, kas paliek pā ri. . Iespē jams, tas bija iemesls, ka viesnī ca nesen mainī ja savu statusu no 2 * uz 3 * (!! ! ) Protams, nav apstā dī jumu (zā le), teritorijas centrā , vietā m, virsma ir klā ta ar kaut kā ds zaļ š sintē tiskais materiā ls - tā ds stā voklis un tips - kas bū tu labā k tas bija tikai zeme. Ē kas tiek sagrautas – uz celiņ iem uzkrī t betona gabali, kas ir nedroš i. Uz bruģ a ir neizzū doš s pā rklā jums ar drupuš ā m apdares atlū zā m un konstrukciju fragmentiem - kā blakus nojauktai ē kai. Apmē ram 30% telpu nonā ca pilnī gā sabrukumā - no š ā dā m telpā m tika izlauztas durvis un logi un visas mē beles (acī mredzot, lai pabeigtu atlikuš ā s telpas) - telpas bez durvī m plosā s no tukš uma un atkritumiem, iedveš ot š ausmas garā mgā jē jos. . Pusi no atlikuš ajā m istabā m aizņ em tie, kas tur acī mredzot dzī vo pastā vī gi - nesaprotami arā bi. Divstā vu gultas, ž ā vē jamā veļ a, ē diena gatavoš anas smarž a un pusģ ē rbuš ies č ī kstoš ie arā bi neaizmirstami papildina viesnī cas Blue Reef (BLUE REEF) ainu. TUR IR BASEINS(!! ! ) bet ū dens tajā ir tā dā stā voklī , ka tikai iepriekš minē tajiem arā biem ir drosme tajā ienā kt. Bā rs, trenaž ieru zā le, sporta laukumi – tā du greznī bu pat nepieminu. PLUDMA . Viesnī ca Blue Reef (BLUE REEF) atrodas 3. lī nijā - 15 minū š u gā jiena attā lumā no jū ras. Tomē r, ja domā jat, ka, apmetoties viesnī cā BLUE REEF, jums pietiks ar 15 minū š u gā jienu lī dz jū rai - tas tā nav. Tuvumā esoš ā s pludmalē s jū s neielaidī s (vai arī prasī s 50 dolā rus) - VISAS pludmales pieder citā m viesnī cā m, nav mī tisku "savvaļ as" pludmales (pā rbaudī ta). Pludmale, kurā var nokļ ū t viesnī cas BLUE REEF iemī tniekiem, atrodas otrā pilsē tas galā - 20 minū tes ar marš ruta autobusu un pē c 20 minū tē m kā jā m. Tajā paš ā laikā pludmali izmanto arī citas viesnī cas, maza, š aura, nav bezmaksas sauļ oš anā s krē slu. Pludmale atrodas tā dā vietā - kur ū dens ir dubļ ains, nav zivju un koraļ ļ u, blakus ir osta. Š ī ir tā lā kā un pē dē jā pludmale pilsē tā . Pat tā di sauļ oš anā s krē sli kā (neatceros precī zi) ir maksas. Viesnī ca nenodroš ina transportu - bū s jā nokļ ū st paš iem, tā lu un par maksu. Vienkā rš ā kā izeja ir izmantot maksas paš valdī bas (kopē jo) pludmali par USD 5 / dienā (20 min gā jiena attā lumā no viesnī cas). Lai gan pludmale ir savdabī ga - š auri (7-10m) un brī ž iem bezpajumtnieki arā bi guļ uz nobruž ā tiem sauļ oš anā s krē sliem (š ķ iet, no paziņ as ar apsardzi), jū s te atnā cā t, dzī vojat atkritumos, viņ i š o izpratni demonstrē ļ oti labprā t. Viņ iem nemaz nepatī k "neticī gie", un viņ i nekad nepalaidī s garā m retu iespē ju parā dī t, ka esat otrš ķ irī gs, pasmieties par jums un izrā dī t savu nicinā jumu - pat vismazā ko iemeslu. Tā tad - ja tu, nedod Dievs, nonā cis jū rā , vē lē sies nopeldē ties - tā pē kš ņ i bū s TIEŠ Ā M REĀ LA PROBLĒ MA. PERSONĀ LS Nekas daudz nav par ko rakstī t. Viesnī cas Blue Reef Hotel (BLUE REEF) darbinieki ir arā bi, kuri acī mredzot nevarē ja atrast darbu pieklā jī gā viesnī cā vai strā dā t iztikai. Viņ i ir absolū ti nedzirdī gi pret jebkā diem lū gumiem - viņ i teiks “rī t” un noteikti to nekad nedarī s. Mē reni augstprā tī gi un než ē lī gi - lai gan jā atzī mē zemsvī tras piezī me, ka autors ir svarcelš anā sporta meistars, kura izskats attur no vē lmes bū t nepieklā jī giem. Kā darbinieki komunicē ar citiem apmeklē tā jiem – nezinu. Istabu apkopē jas neredzē jā m. Vismazā ko iemeslu dē ļ viņ i izspiež naudu. Naudas doš ana ir ī paš i pretī ga un morā li grū ta, jo kukuļ a pamatojums citviet vienmē r ir bez maksas (tomē r nav ko darī t). ATRAŠ ANĀ S VIETAĒ rta – viesnī ca Blue Reef (BLUE REEF) atrodas Š arm eš Š eihas ziemeļ austrumu nomalē – 5 minū š u autobusa brauciena attā lumā no galvenā s ielas (Naama Bay). Lī dz krasta lī nijai - apmē ram 1.5 km. Tā kā viesnī ca atrodas tā lu no centra - tuvumā nav novē rojami trokš ņ aini cilvē ku un pā rdevē ju pū ļ i. Tač u, kā jau š eit rakstī ju - atraš anā s vieta neļ auj izmantot jū ru. Fotogrā fijas var apskatī t š eit: http://www. bluereef. cilvē ki2. lv/
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
Es braucu uz Ē ģ ipti reizi divos mē neš os ar lē tiem trī nī š iem. Nepretenciozs atpū tai. Es lasī ju atsauksmes par zilo rifu un zinā ju, kurp dodos. Bet lai viss bū tu tik slikti? Jā tā ir taisnī ba. Ir pat noplukuš as telpas, kurā s neviens nedzī vo. … Tomēr ▾ Es braucu uz Ē ģ ipti reizi divos mē neš os ar lē tiem trī nī š iem. Nepretenciozs atpū tai. Es lasī ju atsauksmes par zilo rifu un zinā ju, kurp dodos.
Bet lai viss bū tu tik slikti? Jā tā ir taisnī ba.
Ir pat noplukuš as telpas, kurā s neviens nedzī vo.
Matracis istabā smird, pirmajā dienā izņ ē ma ž ū t.
Ē diens - porcijā s, atnests uz paplā tes un bez piedevā m.
Wi-Fi — nav pieejams, jums jā iet uz kafejnī cu par 6 $ stundā vai jā iegā dā jas Starbucks piekļ uves karte 5 £ .
Istaba ir netī ra, nekad nav tī rī ta un nav mainī ta pelē kā veļ a.
Bija jā izsit dvieļ i un ziepes – to nebija.
Nekad neesmu peldē jusies baseinā – netī rī bas iespaids.
Pludmale ir marhaba pludmale, to var iegū t patstā vī gi, ar taksometru vai mikroautobusu, pludmale ir ļ oti personiska.
Netā lu no viesnī cas ir kaut kā da sū kņ u stacija, visu diennakti troksnis.
Personā ls ir draudzī gs, bet neko nedara.
Es š eit vairs neieš u, pat ja tas bū s bez maksas.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар sv656
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Mē s ar draugu atpū tā mies tuvē jā Kirosis 5 * viesnī cā , bet vakarā pastaigā joties pa Naama Bay, pabraucā m garā m š ai viesnī cai !!!!!!! ! ! Tas ir vienkā rš i š ausmī gi!!! ! ! tev ir bail no viena veida, sā kumā domā jā m, ka tā nemaz nav viesnī ca !!!! ! Reiz reģ istratū rā prasī ja lai aiziet uz tualeti, bet protams nelaida iekš ā un atbildē ja: “ Reģ istratū rā nav tualetes” Netē rē jiet naudu, pat ja tas maksā. … Tomēr ▾ Mē s ar draugu atpū tā mies tuvē jā Kirosis 5 * viesnī cā , bet vakarā pastaigā joties pa Naama Bay, pabraucā m garā m š ai viesnī cai !!!!!!! ! ! Tas ir vienkā rš i š ausmī gi!!! ! ! tev ir bail no viena veida, sā kumā domā jā m, ka tā nemaz nav viesnī ca !!!! ! Reiz reģ istratū rā prasī ja lai aiziet uz tualeti, bet protams nelaida iekš ā un atbildē ja: “ Reģ istratū rā nav tualetes” Netē rē jiet naudu, pat ja tas maksā.200 cu, tas nav tā vē rts. Esam jau trī s reizes bijuš i Ē ģ iptē , un zinā m atš ķ irī bu!! ! ! Par 1000 USD diviem var doties uz labu 4 * sezonā diviem uz 8 dienā m viss iekļ auts sistē mā . Tici! ! ! Jū s tur iztē rē sit daudz vairā k nekā viss pā rē jais, un, ja dodaties uz citu viesnī cu, tad jums nebū s jā tē rē nauda!!!! ! ! Skats TIKAI BRIESMĪ GS!!!!! !
Pat vietē jie arā bi smejas no š ī s viesnī cas, mē s redzē jā m, kā arā bi bija nobijuš ies, un jutā m lī dzi brā lim, kad kā ds teica, ka viņ š dzī vo Zilajā rifā . Kā rtē jo reizi brī dinam uz turieni nebraukt, Š armā ir daudz labu viesnī cu un 3 dienas pirms izlidoš anas tā s var dabū t par labu cenu.
аватар ksanaaa77
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Mē s tur atpū tā mies 2005. gadā - tas bija lieliski par trī s rubļ u banknoti, un galvenais viss ir tī rs un svaigs un salabots, es skatos bildes un asaras saplū st par to, par ko viņ i to pā rvē rta ((( … Tomēr ▾ Mē s tur atpū tā mies 2005. gadā - tas bija lieliski par trī s rubļ u banknoti, un galvenais viss ir tī rs un svaigs un salabots, es skatos bildes un asaras saplū st par to, par ko viņ i to pā rvē rta (((
аватар Luda2010
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Neko sliktā ku neesmu redzē jis pat starp bezpajumtniekiem. nav puses, visus mī nusus rakstu uzreiz. 1. Prusaku pū ļ i pat visā s tavā s somā s, es visu pā rspiedu. 2. nulles uzturs, tiem, kas ievē ro stingru diē tu. 3. ū dens ir dzeltens, ka pat duš ā nevar ieiet. … Tomēr ▾ Neko sliktā ku neesmu redzē jis pat starp bezpajumtniekiem.
nav puses, visus mī nusus rakstu uzreiz.
1. Prusaku pū ļ i pat visā s tavā s somā s, es visu pā rspiedu.
2. nulles uzturs, tiem, kas ievē ro stingru diē tu.
3. ū dens ir dzeltens, ka pat duš ā nevar ieiet.
4. kondicionieris izskatam
5. bez apstā dī jumiem.
6. baseins nav tī rī ts kopš revolū cijas, smirdoņ a ir briesmī ga.
7. Viņ i ienā k tavā istabā pat tad, ja tu to aizliedz.
8. VIŅ I ZOG - š ajā periodā viņ i aplaupī ja TIEŠ I NO TRĪ S ISTABAS UN SKAITĀ IESKAITOT. SOMA AR NAUDU UN ROTAS NOZAGTA.
9. telpas netiek uzkoptas.
10. veļ a netiek mainī ta.
11. Nav dvieļ u ne sauļ oš anā s krē slā , ne istabā .
12. Nav ne televizora, ne ledusskapja.
13. visas beduī nu ģ imenes dzī vo kopā ar tū ristiem.
14. Kamē r es biju ekskursijā Kairā , viņ i mainī ja manu istabu pē c mantu nozagš anas.
Viņ i piezvanī ja ceļ vedim, lai analizē tu zā dzī bu, tač u bez rezultā tiem. Uz jautā jumu, kā pē c viņ i mainī ja istabu bez manas ziņ as, viņ i atbildē ja, ka tur tek ū dens. Uz jautā jumu, kur ir lietas, atbildiet KAS LIETAS?? ?
Es viņ iem devu 10 minū tes, lai atgrieztu lietas, atnesu tukš u koferi un zeķ es.
Es nezinu, kur sū dzē ties. Bet es to tā neatstā š u.
ужас ужас ужас ужас он же ужас
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Tez-tour - lieliski parā dī ja transfē ru klasi. 3 minū tes un esam viesnī cā . Mē s devā mies 12 dienas / 11 naktis, atpū tā mies 100%. Stū ra istaba ar arā biem, bet gultas ir atseviš ķ as. Bijā m ar draugu uz piramī dā m, ē st augļ us un pastaigā ties ar meitenē m : ) Ar pirmajiem diviem punktiem izdevā s, bet ar treš o punktu sā kumā bija grū tā k, visas jaunavas viesnī cā ir no plkst. … Tomēr ▾ Tez-tour - lieliski parā dī ja transfē ru klasi. 3 minū tes un esam viesnī cā .
Mē s devā mies 12 dienas / 11 naktis, atpū tā mies 100%.
Stū ra istaba ar arā biem, bet gultas ir atseviš ķ as. Bijā m ar draugu uz piramī dā m, ē st augļ us un pastaigā ties ar meitenē m : ) Ar pirmajiem diviem punktiem izdevā s, bet ar treš o punktu sā kumā bija grū tā k, visas jaunavas viesnī cā ir no plkst. klubs "Tiem, kam pā ri 70 plkst. Bet komunikā cija, jau pā ri malai. Tikai 4dien sā ka nā kt pretendenti : ). Krieviski runā još ā viesnī ca no arā biem lī dz Riž ankiem. Un bija pat no Kazaņ as. Baseins tī rs (patika) ū dens nemitī gi mainī jā s un 6:00 bū t skopam, kā piedzimt : )
Brokastis - no virtuves diē tiskie ē dieni un vienmē r olu kultenis, vakariņ u zupa (pat reizē m nekā ) otrajiem rī siem-foreva un gaļ a. plus augļ i vai dateles vai kaut kas cits, piemē ram, gossamer kū ka vai augļ u kastrolis.
Ū dens lielveikalā nav ī paš i dā rgs viesnī cas labajā pusē , Zemenes ir par 7 rubļ iem / puskilograms par mū su rubļ iem!
Jums jā brauc ar ziliem mikroautobusiem ne vairā k kā.3 mā rciņ as/persona, brauciens uz veco tirgu, un pē c tam augļ u veikalu dziļ umos jā iegā dā jas augļ i un jā ieslē dz gaisa kondicionē tā js.
odi un muš as atklā ti sakot zadolbali. No verandas 2 reizes tika izsvilpts krē sls, bet mē s godprā tī gi visu atgriezā m no viesnī cas kafejnī cas iekš puses. Istabā nav ledusskapja, bet visu var uzlikt uz kondicioniera un neizslē gt, ja janvā rī nebrauksi, protams.
Personā ls ir biedē još s ar savā m arā bu sarunā m. Vispā r valoda ir biedē još a. Trī s arā bi sā k uz mani zvē rē t, pē c lū guma viņ iem atkā rtot angļ u valodā , izrā dī jā s, ka viņ iem ir nepiecieš ams š ķ iltavas, lai to iedegtu) Numurs maksā.15 USD / papildu diena, lai jū s varē tu palikt lī dz lidmaš ī nai un autobusam.
Un tagad par...uz ko jums ir jā aizver acis:
Viesnī ca izskatā s kā pansionā ts 80. gadu drupā s, kur viss ir pa pusei sabrucis un pa pusei salauzts. Vislabā k ir izvairī ties no kolonnā m ar arkā m. Pā rsteidz klasicisms ar tumš i zaļ o-ī ru ieslē gumiem, lai gan kopumā , ja š ī vieta paredzē ta tikai nakš ņ oš anai, tas tā ir. Peldē ties baseinā visu diennakti – atļ auts. Dzerš ana - ballī tes - ir atļ auta, lai gan arā bi piesaista Goykay un Gekay uzmanī bu.
Lū gš anas pirmdienā s 4:00 var pā rtraukt, vienreiz skaļ i norejot - izies ā rpus viesnī cas : ) un tur dziedā s : ) (Ja ne ramadā ns).
Man ir T-krekls kopā ar maiņ as veļ u - viņ i to nozaga : )
Tarakā nus vienas dienas laikā noslaucī ja Raids, ko atveda lī dzi.
Elektriskā tē jkanna atnesa lī dzi, to paš u magnetofonu.
Duš a un tualete apvienota - paš am bija jā dodas pē c tualetes papī ra.
Blakus viesnī cai visu diennakti rosā s kaut kā da sū kņ u stacija - bez magnetofona uz balkona sē dē t nevar.
Mē s devā mies uz citu viesnī cu pludmali un 3 reizes devā mies uz mū su viesnī cu (Marhaba).
Pats labā kais, viesnī ca Nova, tai ir 2 piekrastes lī nijas, kuras aizņ em viesnī ca, un pludmalē vienmē r ir vietas.
(jū s varat nokrā sot dvieli zili zaļ ā krā sā ar zilu no Antonio Banderosa dubultā veikala (ē ģ iptietis, kurš izskatā s pē c viņ a))
Pā reja starp pludmalē m ir bezmaksas. Flora un fauna - nav pasakā teikts.
Iesaku paņ emt Ride from moskī tu rozetē , elektriskajā tē jkannā un magnetofonā . Un tad tu atpū tī sies 100%
Ir darba TV, bet nesanā ca skatī ties : ) 11 dienā s : )
Svinī bas Brodvejā Naama Bitch, kur visi viens otru redz : ) un galu galā zina. Iepazī š anā s tur. Degvī nu labā k ņ emt lī dzi, pievienot lē tā m sulā m.
Salī dzinot ar Krimu 10 dienas, es labā k atpū tos š ajā vecajā debesu rifā , kas atrodas netā lu no lidostas!
Bija arī incidenti ar policiju : )) Vienā vietā draugs tika izmests no pludmales ar grū dieniem mugurā - viņ š nolē ma masē t krū tis nū distam. Otrajā reizē atteicā mies maksā t 3$ par nepareizi ierakstī tu, mū zikas centram nelasā mu disku. . .
Policija vienmē r stā v tū ristu pusē un izņ em naudu no arā bu tirgotā jiem, uzliek viņ iem naudas sodu par jebkuru tū rista izaicinā jumu.
- VISPĀ R - LABI ATPŪ TAS : )
Iesaku konkrē tam budž etam, neapdomī gai jaunī bai un diē tiskai atpū tai.
Viesnī cas teritorijā var braukt uz ruļ ļ iem (tā bija). Meklē jiet meklē tā jprogrammā s video par viesnī cu. kur likt pavedienu! Lai jaukas brī vdienas!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Vakar atgriezos no š ī s viesnī cas ar lielu prieku, ka tomē r braucu uz 6 naktī m, jo ​ ​ septī to tur vienkā rš i nevarē ju pā rdzī vot ! ! ! Viesnī ca patieš ā m mudž no provinces pusaudž iem, kuriem nerū p vispā rpieņ emtie relaksā cijas noteikumi. … Tomēr ▾ Vakar atgriezos no š ī s viesnī cas ar lielu prieku, ka tomē r braucu uz 6 naktī m, jo ​ ​ septī to tur vienkā rš i nevarē ju pā rdzī vot ! ! ! Viesnī ca patieš ā m mudž no provinces pusaudž iem, kuriem nerū p vispā rpieņ emtie relaksā cijas noteikumi. Viesnī cā ir gandrī z neiespē jami atpū sties dienā vai naktī - krievu popmū zika dā rd visā viesnī cā , atkarī bā no diennakts laika. Ja jū s apmetī sities viesnī cas labajā pusē , tad bū vniecī bas troksnis apslā pē popmū ziku, un apkalpotā ji dzī vo labajā pusē , un alternatī va bū s arā bu mū zika un televī zija naktī . Tā pē c izvē lies pats. . . Jau pirmajā naktī manī ielauzā s kā ds vī rietis no kalpiem, kurš ilgi klauvē ja pie durvī m, pē c tam pie loga un tad vienkā rš i bez ceremonijā m uzlauza balkona durvis un ielauzā s istabā , bet pē c maniem pī rsingiem kliedzieniem. viņ š steidzī gi atkā pā s. No rī ta sū dzē jos reģ istratū rā un gidam, kura man atbildē ja š ā di: "Ko tu gribi par tā du naudu? Tas ir normā li. . . kā pē c tu neatvē ri viņ am durvis vienā naktī ? Tev tas ir jā atver! " Es samaksā ju 250 USD. uz 6 naktī m vienatnē . Tā pē c man tika garantē ts ne tikai pretī gs serviss, par kuru iepriekš izlasī ju un kā rtī gi sagatavojos (paņ ē mu palagu, fatariku, dvieli, traukus, tē jkannu), bet arī PILNĪ GS PAŠ AS DROŠ Ī BAS TRŪ KUMS ! ! ! Š o incidentu var uzskatī t tikai par laupī š anu! Tā lā k par atriebī bu, acī mredzot, viens no kalpiem vispirms izslē dza gaismu manā istabā , bet es negā ju to izdomā t, jo biju plā nojis daudzas ekskursijas un biju ā rā no viesnī cas. Tad kā du dienu es atgriezos mā jā s, un tur viņ i atslē dza ļ oti sarū sē juš o netī ro ū deni, bez kura joprojā m bija grū ti dzī vot (paņ ē mu lukturī ti, bet es neuzkrā ju ū dens tvertnes), man bija jā dodas uz atkal uzņ emš ana - laika tē rē š ana. Tas pats "logu zaglis" ieradā s visu salabot. Par laimi mums izdevā s viņ u ā tri dabū t ā rā . Es nerakstī š u par antisanitā riem apstā kļ iem un citā m š ausmā m - zemā k esoš ā s atsauksmes ir pilnī bā apstiprinā tas. Kaimiņ iene nebija atnesusi palagus - viņ a mazgā jā s viesnī cā , bija ledusskapis un televizors, bet tie nedarbojā s.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums Porada
cik maksā vīza uz Ēģipti
11 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 11 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Koptu baznīca Šarm eš Šeihā
Novērtējums 9.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Arhitektūra, Reliģija
Sinaja kalns
Novērtējums 9.4
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Reliģija, Stats
Kafejnīca Mince
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Restorāni, kafejnīcas

Отель открылся в 2004 году. Состоит из двухэтажных коттеджей.

Atrašanās vieta В 15 км от аэропорта.
Pludmales apraksts Пляж Marhaba (район Старого города). Автобуса на пляж нет, туристы добираются до пляжа самостоятельно.
  • 2. rinda
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā
  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta
  • veļas mazgāšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
Izklaide un sports
  • galda teniss
  • ūdens aktivitātes
Telpu apraksts

В отеле 84 номера.

  • vanna/duša
  • gaisa kondicionieris
  • balkons/terase
Tālruņi: 8-10-20-69-360-02-89
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. В отеле есть водные развлечения.