Albatros Sharm Resort 4*– Atsauksmes

59
Novērtējums 6.710
№105 viesnīcas reitingā Šarm eš Šeiha
5.3 Numurs
7.2 apkalpošana
7.3 Tīrība
7.6 Uzturs
7.6 Infrastruktūra
Tas atrodas pirmajā līnijā no jūras, kalna nogāzē, no kuras augstuma viesiem paveras panorāmas skats uz Sarkano jūru un Sinaja kalniem. Viesnīca atrodas dzīvojamajā rajonā, ap attīstīto infrastruktūru: veikali, aptiekas, maiznīcas, tirgi, lielveikali. Atvērts 1999. gadā, renovēts 2021. gadā. Bāru iela El Mercato atrodas 10 minūšu pastaigas attālumā no viesnīcas. Viesnīca atrodas netālu no tūristu pulcēšanās vietas visiem laivu braucieniem un no slavenā šova "1001 nakts". Piemērots budžetam ģimenes brīvdienām ar bērniem, kā arī snorkelēšanas un niršanas entuziastiem.Vairāk →
аватар Skripka_I_V
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pirmo reizi gā jā m ģ imene (2+1) uz 4-ku (pirms tam bija 5-ki), un pirmo reizi uz Albatrosu. Cena bija 880 $ par 7 naktī m, tā pē c neko daudz negaidī jā m. It ī paš i pē c atsauksmju izlasī š anas. Ieradā mies 13, bagā ž u atstā jā m ieejas priekš ā , visu kompā niju aizveda uz kafejnī cu ar skaistu skatu uz jū ru, uzvilka rokassprā dzes un aizsū tī ja pusdienā s. … Tomēr ▾ Pirmo reizi gā jā m ģ imene (2+1) uz 4-ku (pirms tam bija 5-ki), un pirmo reizi uz Albatrosu. Cena bija 880 $ par 7 naktī m, tā pē c neko daudz negaidī jā m. It ī paš i pē c atsauksmju izlasī š anas. Ieradā mies 13, bagā ž u atstā jā m ieejas priekš ā , visu kompā niju aizveda uz kafejnī cu ar skaistu skatu uz jū ru, uzvilka rokassprā dzes un aizsū tī ja pusdienā s. No restorā na uz klints paveras lielisks skats uz lī ci un vecpilsē tu, it ī paš i vakarā . Jau tā pē c vien ir vē rts apmeklē t.
Ē diens uz 4 pieklā jī gs - viss pē c bū tī bas, bez stulbiem salā tiem majonē zē un tā m paš ā m sviestmaizē m no iepriekš ē jā dienā neē stā m: pusdienā s un vakariņ ā s grils, zivis daž ā dos variantos, vienmē r bija garš ī gas grilē tas garneles, liellopa gaļ a, tī tars, pī le. , vista, lula kebabs. Brokastis un sā nu ē dieni ir standarta, man nepatika zupas. Brokastī s garš ī gi pī rā dziņ i, bez pankū kā m, daž ā di pufi un kruasā ni - ardievu figū ra. Dā rzeņ i un augļ i pietiekamā sortimentā , alkohols ir standarta. Garš ī ga kafija. Dzē rieni - vietē jais standarts, bez liekš ķ erī bā m. Tos piedā vā un apkalpo viesmī ļ i. Rinda ir tikai pē c omletes.
Numurs - par saprā tī gu piemaksu nokā rtots Ģ imenes numurā , iepriekš pieprasot vē stulē . Pā rsteigumu nebija, jo uzmanī gi izlasiet atsauksmes. Paņ emiet lī dzi fumigatoru un fumigatoru. Gultas veļ a un dvieļ i balti, matrač i un spilveni ē rti, mē beles vecas. VISUR ideā la tī rī ba - gan istabā , gan restorā nā , bā rā , teritorijā , kura ir maza, bet ļ oti mā jī ga, daudz zaļ umu. Paš ā teritorijā tiek iegū tas ļ oti skaistas fotogrā fijas, un ainavas ar skatu uz lī ci, saulrieti ir maģ iski. 1 baseins - 130 cm - apsildā ms, pieauguš ais - 170 cm - bez. Nav slaidu.
Jū ra ir tī ra, caurspī dī ga, maiga ieeja, smiltis. Zivju par maz, rifu nav, bet snorkelē tā ji atradī s, ko darī t savvaļ as pludmalē . Mū sē jo ir daudz, viņ i atpū š as ar dvieļ iem pa smiltī m. Tur jū ra dzī vā ka, ar viļ ņ iem, un zivju bū s vairā k. Rifs ir, bet vā jš . Nepiecieš ami koraļ ļ i. Par š ī s viesnī cas iezī mi vē los saukt draudzī gu, profesionā lu personā lu, kurā jū taties kā lielā , draudzī gā ģ imenē . Iet vai neiet ir individuā ls jautā jums, atkarī bā no cenas un tā , ko meklē jat. Samaksā jot 1000 USD par diviem un pē c tam aizvainojot par neatbilstī bu starp pakalpojumu un ekskursijas izmaksā m, labā k ir atrast kaut ko cienī gā ku. Bet ja par akcijas cenu, tā kā ar prieku nā kam vē lreiz!
Море возле дикого пляжа Бассейн с подогревом Пляж Море во всех красках Креветки на ужин
аватар RysAllochka
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Ļ oti atmosfē riska viesnī ca, jo atrodas uz klints. Jū ra lieliska, ieeja jū rā ir attī rī ta no akmeņ iem, ir kaut kas lī dzī gs rifam, bet gribē jā s vairā k. Ir zivis, visdaž ā dā kā s. Redzē jā m murē nu, stienī ti, akmeņ zivi, butes, kalmā ru un visu, kas Sarkanajā jū rā pazī stams. … Tomēr ▾ Ļ oti atmosfē riska viesnī ca, jo atrodas uz klints. Jū ra lieliska, ieeja jū rā ir attī rī ta no akmeņ iem, ir kaut kas lī dzī gs rifam, bet gribē jā s vairā k. Ir zivis, visdaž ā dā kā s. Redzē jā m murē nu, stienī ti, akmeņ zivi, butes, kalmā ru un visu, kas Sarkanajā jū rā pazī stams. Tā kā pludmale ir paredzē ta trim viesnī cā m, sauļ oš anā s krē sli ir jā aizņ emas iepriekš . Pē c 8:00 brī vu vairs nav. Ļ oti atmosfē riska viesnī ca, jo atrodas uz klints. Jū ra lieliska, ieeja jū rā ir attī rī ta no akmeņ iem, ir kaut kas lī dzī gs rifam, bet gribē jā s vairā k. Ir zivis, visdaž ā dā kā s. Redzē jā m murē nu, stienī ti, akmeņ zivi, butes, kalmā ru un visu, kas Sarkanajā jū rā pazī stams. Tā kā pludmale ir paredzē ta trim viesnī cā m, sauļ oš anā s krē sli ir jā aizņ emas iepriekš . Pē c 8:00 brī vu vairs nav.
Ē diens ir ok 4* viesnī cai. Tika dota zivs, liellopu gaļ a, vistas gaļ a, tī tars, kalmā ri, kā dreiz garneles. Augļ i un dā rzeņ i pietiekamā daudzumā .
Teritorija neliela, bet kopta, zaļ a. Personā ls un animā cija ir visaugstā kajā lī menī . Meitenes Julia un Maryana ir lieliskas, viņ as cenš as!! !
Istabas - ļ oti lielas skumjas! ! ! Galvenā s ē kas numurs 1309 ir neliels, divistabu ar skatu uz dā rzu. Nekur nav jā ž ā vē slapjos dvieļ i un peldkostī mi! ! ! Vannas istabā ir neliels pie sienas piestiprinā ts ž ā vē tā js, tač u tur ir ļ oti mitrs un lietas neizž ū st pa nakti. Man tā s bija jā pakar pa visu istabu ar vī tnē m uz visā m horizontā lajā m virsmā m. Gaisa kondicionieri ir slikti un nedarbojas. Es strā dā ju tikai vienā no divā m istabā m. Lidmaš ī nas pacelš anā s ir klusā ka nekā š is gaisa kondicionieris. Kamē r mē s to neizmantojā m! tas plū st nepā rtraukti. Bezgalī gas peļ ķ es uz grī das. Pastā vī gi no ventilā cijas pilē ja ū dens uz viņ a galvas. Divas dienas viņ i lū dza mainī t istabu, bet palika š ajā . Piedā vā jumi bija vē l sliktā ki. Viņ i pat atmaksā ja maksu.
Netā lu no viesnī cas atrodas moš eja. Kam nakts miegs ir svarī gs, brī dinu, pulksten 4:20 namaz (lū gš ana), un tas ir ļ oti dzirdams istabā . Miegs ir nereā ls.
Jū ra, lī cis 5+. Ē diens 4. Istabas 3- (izstiepts). Vidē ji 4.
Kopumā jū s varat atpū sties, ja jums nav lielas ilū zijas.
Ē diens ir ok 4* viesnī cai. Tika dota zivs, liellopu gaļ a, vistas gaļ a, tī tars, kalmā ri, kā dreiz garneles. Augļ i un dā rzeņ i pietiekamā daudzumā .
Teritorija neliela, bet kopta, zaļ a. Personā ls un animā cija ir visaugstā kajā lī menī . Meitenes Julia un Maryana ir lieliskas, viņ as cenš as!! !
Istabas - ļ oti lielas skumjas! ! ! Galvenā s ē kas numurs 1309 ir neliels, divistabu ar skatu uz dā rzu. Nekur nav jā ž ā vē slapjos dvieļ i un peldkostī mi! ! ! Vannas istabā ir neliels pie sienas piestiprinā ts ž ā vē tā js, tač u tur ir ļ oti mitrs un lietas neizž ū st pa nakti. Man tā s bija jā pakar pa visu istabu ar vī tnē m uz visā m horizontā lajā m virsmā m. Gaisa kondicionieri ir slikti un nedarbojas. Es strā dā ju tikai vienā no divā m istabā m. Lidmaš ī nas pacelš anā s ir klusā ka nekā š is gaisa kondicionieris. Pieņ emot, ka mē s to neizmantojā m! Viņ š pastā vī gi plū st. Bezgalī gas peļ ķ es uz grī das. Pastā vī gi no ventilā cijas pilē ja ū dens uz viņ a galvas. Divas dienas viņ i lū dza mainī t istabu, bet palika š ajā . Piedā vā jumi bija vē l sliktā ki. Viņ i pat atmaksā ja maksu.
Netā lu no viesnī cas atrodas moš eja. Kam nakts miegs ir svarī gs, brī dinu, pulksten 4:20 namaz (lū gš ana), un tas ir ļ oti dzirdams istabā . Miegs ir nereā ls.
Jū ra, lī cis 5+. Ē diens 4. Istabas 3- (izstiepts). Vidē ji 4.
Kopumā jū s varat atpū sties, ja jums nav lielas ilū zijas.
Пляж отеля Море Вид на море Фоукты Десерты Сушилка для полотенец Душевая Розетки
аватар aleksandrakrupennikova13
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Ī si uzrakstī š u ar fotoreportā ž u, spriediet paš i! Mē s ļ oti mī lam Ē ģ ipti un Sarkano jū ru! Trī s reizes atpū tā mies Beach Albatross Hurgadā un bijā m ļ oti apmierinā ti, tā pē c bez vilcinā š anā s nopirkā m tū ri uz to paš u tī klu tikai Š armu, bet tā s ir debesis un zeme! Piestā jā m viesnī cā. … Tomēr ▾ Ī si uzrakstī š u ar fotoreportā ž u, spriediet paš i! Mē s ļ oti mī lam Ē ģ ipti un Sarkano jū ru! Trī s reizes atpū tā mies Beach Albatross Hurgadā un bijā m ļ oti apmierinā ti, tā pē c bez vilcinā š anā s nopirkā m tū ri uz to paš u tī klu tikai Š armu, bet tā s ir debesis un zeme! Piestā jā m viesnī cā.22 vakar 12.09, uzreiz iedevā m 30$ par normā lu istabiņ u. Uzņ emš ana ir kaut kas, nu labi, uzreiz uzlika rokassprā dzes un tad sā kā s! Esam ar diviem bē rniem, istaba 4 personā m. Teikt, ka š ī ir pī pe, nozī mē neteikt neko – bū da lopiem! Š eit ir mans CV! Pā rskatī ti 6 numuri, bet bez rezultā tiem, jo ​ ​ tie visi ir vienā di! Smirdoņ a š ajā stallī nav iespē jama, 01.00, bē rni guļ superreģ istratū rā , tā pē c tika nolemts palikt vismaz kaut kur, kur mazā k smirdē t! Bet ierodoties pie ģ imenes istabas brī numa mū s sagaidī ja pā rsteigums, durvis ne tikai nebija aizvē rtas ar atslē gu, tā s nemaz negribē ja aizvē rties, uz lū gumu kaut ko darī t, atbildē ja “viss kā rtī bā ” )))))) Man vajadzē ja to atbalstī t ar izcilu krē slu.
Netī rumi ir visur, mē beles ir briesmī gas, vannas istaba pilna ar sē nī tē m, kur vajadzē tu bū t televizoram, tā vienkā rš i nav), kondicionieri ir kaut kas. Pamodā mies un devā mies lemt par pā rcelš anos, apskatī jā m vē l trī s istabas un starp tā m izvē lē jā mies vismaz mazliet tī rā ku un ar televizoru. Ē diens pacieš ams, izvē le nav liela, bet no Albatrosa un to tī kla te nav ne smakas. Ir pluss - viesnī cas teritorija ir tī ra, zaļ a, mē s vē l neesam tikuš i lī dz jū rai, jo mums bija meklē jumi pē c skaitļ iem. Fotogrā fijas ir pievienotas, katrs izvē las pats. Bet esam galī gi vī luš ies un te pat par kapeiku, ne pē du!
Array Array Array Array Array Array Array Array
аватар olyalalaaaa
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Man ļ oti patika pā rē jais, personā ls ir ļ oti draudzī gs un izpalī dzī gs (iespē jams, viņ i jautā s: Sveiki, draugs/skaisti, vai jums viss ir kā rtī bā ? )) Ar pā rsteidzoš u humora izjū tu) Kā jau iepriekš rakstī ts, nekā ds remontdarbs naktī nebija dzirdams. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika pā rē jais, personā ls ir ļ oti draudzī gs un izpalī dzī gs (iespē jams, viņ i jautā s: Sveiki, draugs/skaisti, vai jums viss ir kā rtī bā ? )) Ar pā rsteidzoš u humora izjū tu)
Kā jau iepriekš rakstī ts, nekā ds remontdarbs naktī nebija dzirdams. Naktī s bija lū gš anas, bet š ajā valstī tas ir acī mredzams)
Dzī vojā m vienstā va istabā , jauki un ļ oti ē rti!
Ikdienas uzkopš ana.
Virtuve ir pā rsteidzoš a, ī paš s paldies š efpavā riem, kuri gatavo visu redzamā vietā . Gardi deserti, tē ja
(proti, viņ i) un kafiju (no bā rmeņ a).
Bā rmeņ i, viesmī ļ i ir atsaucī gi, savu darbu dara kvalitatī vi.
Arī ļ oti forš s pā rdevē js tirgū , palī dzē s - nekā var, neuzbā zī gs.
Mē s ļ oti iesakā m tur palikt
аватар irinamudr
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā mies viesnī cā ar ģ imeni 2021. gada augustā . Tikai pozitī vas emocijas. Viesnī cā ieradā mies ap 9 no rī ta. Uzreiz uzvilka rokassprā dzes un aicinā ja brokastī s. Mē s gaidī jā m apmetni nedaudz vairā k nekā citi, jo gribē jā m dzī vot bungalo. … Tomēr ▾ Atpū tā mies viesnī cā ar ģ imeni 2021. gada augustā . Tikai pozitī vas emocijas. Viesnī cā ieradā mies ap 9 no rī ta. Uzreiz uzvilka rokassprā dzes un aicinā ja brokastī s. Mē s gaidī jā m apmetni nedaudz vairā k nekā citi, jo gribē jā m dzī vot bungalo. Bet tas mū s netraucē ja, mums uzreiz piedā vā ja kartī tes uz dvieļ a pludmalei. Numurs ir vienkā rš s, bet diezgan plaš s 3 personā m. Skapī bija 12 drē bju pakaramie, tā pē c savs nav jā ņ em lī dzi. Ir arī plaš a vannas istaba ar milzī gu spoguli un duš u. Kondicionieris ir iebū vē ts, ā tri atdziest, pa nakti tika izslē gts, komfortablas temperatū ras pietika lī dz rī tam. Tī rī š ana katru dienu, ļ oti kvalitatī va. Apkopa mū s Ahmeds, ar kuru mē s sadraudzē jā mies. Visi darbinieki ir ļ oti draudzī gi. Sapulcē viņ i vienmē r jautā s: "Kā tev iet? Vai viss kā rtī bā ? "
Teritorija ļ oti tī ra, flī zes pastā vī gi mazgā tas, augi laistī ti, puķ u dobes ravē tas. Dzī vokļ a tī rī ba. Atkritumu tvertnes ik pē c 5 - 10 metriem mā la podu veidā . Milzī gs pluss ir jū ras tuvums. Nokā pš ana ar liftu. Un no viesnī cas paveras burvī gs skats uz jū ru un kalniem. Uz fotosesiju ieradā s pat no citā m viesnī cā m. Pirmajā naktī mē s pamodā mies no lū gš anu skaņ ā m, tas nebija parasti, un tad mē s viņ u pat nedzirdē jā m. Ē dienu izvē le ir milzī ga. Ī paš i konditorejas izstrā dā jumi, tas ir lieliski! ! ! Un ī paš a uzmanī ba tiek pievē rsta animā cijai un jo ī paš i animatoriem. Viņ i ir lieliski, tā turpinā t! ! ! Un, ja jū s tā dā karstumā arī nedaudz pamudinā siet darbiniekus darbam, tad jums pat nebū s jā kā pj uz bā ru, viņ i pieskrien jums klā t. Arī pludmalē jū s aizņ ems brī niš ķ ī gas labā kā s vietas, lai gan vietu vienmē r ir pietiekami daudz. Tā pē c es iesaku to visiem. Liels paldies visam viesnī cas personā lam. Serviss lī menī!! ! !
аватар juristnatalia
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī ca neatbilst norā dī tajam 4. Bet tas nav galvenais. Tā da sajū ta, ka nokļ ū sti PSRS, lī cī , Aluš tā utt. , ka pie visa esi vainī gs. Bā rā Club Hause, lū dzu, iedodiet 2 glā zes BEZ ALKOHOLA! ! ! ! ! Viņ i teiks "kameras š eit nav labas" un bū s nepieklā jī gi. … Tomēr ▾ Viesnī ca neatbilst norā dī tajam 4. Bet tas nav galvenais. Tā da sajū ta, ka nokļ ū sti PSRS, lī cī , Aluš tā utt. , ka pie visa esi vainī gs. Bā rā Club Hause, lū dzu, iedodiet 2 glā zes BEZ ALKOHOLA! ! ! ! ! Viņ i teiks "kameras š eit nav labas" un bū s nepieklā jī gi. Ē diens arī grib labā ks, mazs klā sts...Istabas mazas, un duš a vispā r... ja augums ir lielā ks par 160 cm, gandrī z jā pieliecas, lai mazgā tos, bet ir plazmas TV) )). Tagad droš i vien kā ds teiks "nonā cā m pie jū ras, un istabā m, apkalpoš anai nav nozī mes", jums bū s taisnī ba, tikai vienā gadī jumā ! ! ! ! ! Ja pirmo reizi Ē ģ iptē ! ! ! ! ! Un jū ra Ē ģ iptē ir skaista visur! Ir viesnī cas ar gludu saulrietu, ir caur pontonu, kuram kas patī k. Ž ē l, ka tā ds "Albatross" tī kls ir tik nolaists...Apmē ram cena 2 pieauguš ajiem 850 g. plkst. , martā bija Makadi lī cī "SUNRISE Royal Makadi Resort-Select" 2 pieauguš ajiem un 2 bē rniem maksā ja 1350 plkst. BC un š ī viesnī ca ir Ā RPRASTA, tur jū ties kā cilvē ks! Vairā k par š o viesnī cu.
Š eit ir kontingents, kurā ir iekļ autas "thuggish" krievu dziesmas, kas kliedz un kliedz viesnī cas mū ziku. Un, kad cilvē ki lū dz administrā ciju palī dzē t, pē dē jie izliekas, ka nesaprot. Tā pē c, pirms izdari izvē li š ajā "super" viesnī cā , padomā divreiz! ! ! ! !
аватар nmnj5943c
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Vakarā ieradā mies viesnī cā , reģ istratū rā satikā m ramadā na administratoru, uzreiz uzvilkā m rokassprā dzes un devā mies vakariņ ā s. Tad viņ š mums parā dī ja numuru un jautā ja, vai mums viss patī k. Viņ š vienmē r bija laipns un draudzī gs pret mums! Viesnī ca tika atjaunota pē c renovā cijas aprī lī . … Tomēr ▾ Vakarā ieradā mies viesnī cā , reģ istratū rā satikā m ramadā na administratoru, uzreiz uzvilkā m rokassprā dzes un devā mies vakariņ ā s. Tad viņ š mums parā dī ja numuru un jautā ja, vai mums viss patī k. Viņ š vienmē r bija laipns un draudzī gs pret mums! Viesnī ca tika atjaunota pē c renovā cijas aprī lī . Ē diens normā ls, kafija, saldē jums. Man nepatika tikai pludmale, tā ir viena trī s viesnī cu ķ ē de, biež i vien nebija sē dvietu uz sauļ oš anā s krē sliem. Kopumā patī kams iespaids par viesnī cu par nelielu cenu.
аватар j1905
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Lasu slavinoš as atsauksmes un mazliet domā ju, vai mē s bū tu vienā viesnī cā . Ieradā mies 20.00, uzreiz uzvilkā m rokassprā dzes un aizsū tī jā m vakariņ ā s, nekas ī paš s ē st nebija, iedzē rā m limonā di un devā mies pā rbaudī ties. … Tomēr ▾ Lasu slavinoš as atsauksmes un mazliet domā ju, vai mē s bū tu vienā viesnī cā . Ieradā mies 20.00, uzreiz uzvilkā m rokassprā dzes un aizsū tī jā m vakariņ ā s, nekas ī paš s ē st nebija, iedzē rā m limonā di un devā mies pā rbaudī ties. Viņ i apmetā s bungalo 3019, istabā viss strā dā ja, santehnika bija jauna, bet zem poda vienmē r bija peļ ķ e, un neviens š o darbī bas traucē jumu nenovē rsa 10 dienu laikā , mē beles bija beigtas, gultas veļ a bija tī ra, bet protams. nav tā lu no jauna, jo iekš ā Mē s tikai nakš ņ ojā m istabā , tā pē c ī sti nepū lē jā mies. Ja vē lies pa nakti pietiekami izgulē ties, tad š ī viesnī ca nav domā ta tev – pulksten 3.20 atskan lū gš ana (kā izteicā s viens no viesiem, “tā da sajū ta, ka zem manā m durvī m dzied. ” Labā k uz pludmali ļ oti agri, jo daudzi viltī gi tū risti sauļ oš anā s krē slus ņ em gandrī z no nakts, protams var apgulties, bet gulē t bez lietussarga zem spī doš as saules nav ī paš i patī kami. Ē diens. . . no bada ģ ī bš anas kategorijas tiksi izglā bts , bet ne vairā k. No 10 dienā m mē ģ inā jā m vakariņ ot 3 reizes, un visas neveiksmī gi Pavā rs uz grila var sabojā t jebkuru ē dienu, pat gatavojot omleti - tā ir jē la, labā k nemē ģ inā t ē st pankū kas, ja viņ š cep - vidē ja)) pielī p pie zobiem. Animatori ir beigti, vakarā bē rnu animā cija ir tā da pati programma, pat bē rniem paliek garlaicī gi, reizē m bija dzī vā mū zika, austrumu dejas, bet tas nav animatoru nopelns. Pludmalē ir bā rs, tas apkalpo arī atpū tniekus pludmalē no divā m citā m viesnī cā m - rindas, pludmalē ir viesmī ļ i, kuri, ja neiedeva naudu, tad mirstoš ajam ū deni nenesī s. Vienī gais, kas mani patī kami pā rsteidza, bija pludmales apkopē ja, viņ š nesē dē ja ne minū ti - tī ra katru papī ru, somu, glā zi, mazgā sauļ oš anā s krē slus, visu dienu kā bite. Netā lu no viesnī cas – vecpilsē ta, kur var paē st un palutinā t sevi ar kaut ko. Ja esi gatavs papildu izdevumiem, piemē ram, pā rtikas iegā dei, izklaides meklē jumiem, restorā na apmeklē jumam, tad droš i vari doties, ja nē , tad nemaz nemē ģ ini. Starp citu, atpū tnieku kontingents ir 50+, tā da sajū ta, ka esi padomju pansionā tā , kur vecmā miņ as staigā flaneļ a halā tos un cirtā s.
аватар purelove12
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
12. maijā man bija DN un es izvē lē jos š o viesnī cu, lai svinē tu, administratore teica, ka man bū s pā rsteigums rezervē t galdiņ u restorā nā.20:00, un kad mē s ieradā mies, pā rsteigums bija, ka pā rsteiguma nebija. ! Es pierakstī jos personā lam, bet pirmo reizi par savu DN dzirdē ju tur. … Tomēr ▾ 12. maijā man bija DN un es izvē lē jos š o viesnī cu, lai svinē tu, administratore teica, ka man bū s pā rsteigums rezervē t galdiņ u restorā nā.20:00, un kad mē s ieradā mies, pā rsteigums bija, ka pā rsteiguma nebija. ! Es pierakstī jos personā lam, bet pirmo reizi par savu DN dzirdē ju tur. Es biju nedaudz apbē dinā ts...Jo mē s plā nojā m vakariņ as Vecrī gā . Ja plā nojat svinē t savu dzimš anas dienu, negaidiet š o viesnī cu!
Es biju apmetusies pie dzimtenes (4 pieauguš ie) š ajā viesnī cā , 3028. numurs ir pirmā viesnī ca, kas uzcelta Š arm eš Š eihā , viesnī ca atrodas pirmajā krasta lī nijā , kalnā ar lielisku skatu uz Sarkano jū ru un Sī nā ju. Kalni. Viesnī ca atrodas netā lu no Vecrī gas - 700 m.
Pludmale no viesnī cas ir liela - 900 m, nolaiš anā s uz pludmali pa kā pnē m vai liftu. Pludmale ir tī ra, pludmalē ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu un saulessargu.
Ejot gar jū ru no krasta (bez pontona), koraļ ļ u kā tā du tikpat kā nav, bet, ja pastaigā jat 5 minū tes pa kreisi no Albatross Beach, tad ir mež onī ga pludmale un ir vienkā rš i neticami koraļ ļ i un krā sainas zivis. Pie viesnī cas ir arī liels peldbaseins, pludmales dvieļ us izsniedz viesnī cas menedž eris, reģ istrē joties, un pie baseina ir kabī ne, kur š os dvieļ us var paņ emt katru dienu. Peldē ties jū rā var lī dz saulrietam, baseinā lī dz 18:00. Arī jū rā ir animatori, kuri katru dienu izklaidē kā mā k: joga, ū dens fitness, volejbols, š autriņ as, un baseinā bija putu ballī te, interesanti. Teritorija ir ļ oti labi kopta, daudz apstā dī jumu, viss ir vienkā rš i ideā li, nav par ko sū dzē ties. Katru nakti strā dnieki apstrā dā teritoriju no odiem un kukaiņ iem.
Uz vietas ir galvenais restorā ns. -22:30. Tiem, kas vē las turpinā t, ir ballī tes uz jahtā m un slē gtos klubos ($ 10-15).
Pati viesnī ca ir diezgan izstiepta, ir skats uz jū ru, skats uz kotedž u, skats uz baseinu.
Mums bija rezervē ta istabiņ a ar skatu uz dā rzu vai baseinu, bet mums paveicā s un mē s dabū jā m istabu ar skatu uz jū ru un kalniem. Istabas tī ras un koptas, nekas nav nobruž ā ts, katrā istabā (mums divas guļ amistabas un viesistaba) kondicionieris, duš ā silts ū dens, viss darbojas raiti, pie mā jas bija neliela terase, kur var apbrī not vakara ainava. Personā ls uzmanī gs, viss ļ oti jauki.
Ē diens daudzveidī gs, mums ļ oti patika virtuve, liela daž ā du ē dienu izvē le: vienmē r divu veidu zupas, rī si, grilē ti kartupeļ i, panē ti dā rzeņ i, sautē ta liellopa gaļ a, vista, grilē ta vista, steiki, paipalas, zivis, kalmā ri, makaroni, pica, daž ā das š efpavā ra gatavotas omletes, pankū kas, desiņ as, desiņ as, sieri, siers, piens ar daž ā du gaļ u yuslyami, jogurti daž ā di, daudzi zaļ umi, bieš u salā ti, burkā ni, salā tu lapas, salā ti daž ā dā s mē rcē s, augļ i (arbū zs, melone, ā boli, apelsī ni, dateles), smalkmaizī tes ļ oti garš ī gas, visu neesam izmē ģ inā juš i, tē ja un pā rsteidzoš i laba kafija (espresso, Americano ar pienu, latte). Pludmalē no 10:30 bija uzkodas: hotdogs, hamburgers, frī kartupeļ i, mē rces, salā ti.
Alkohols un dzē rieni: viskijs, rums, vī ns, alus, sulas, jupiji, piena kokteiļ i, alkoholiskie kokteiļ i, piemē ram, "Sekss pludmalē ", "Zilā lagū na", nu, principā normā li, protams, tas nav Dž eks Daniels, bet gan viesnī ca nav premium.
Ekskursijas: ņ ē mā m no tū roperatora kuģ oš anu ar jahtu - 50$/1 cilv. , par nirš anu bija runa, gide teica, ka uz jahtas var nopirkt par 5$, ja ir vē lme, bet jahtas cena bija 15$ , nu, es viņ us pā rliecinā ju, ka 15$ - tas ir fantastiski un vē l par 5$ bija nirš ana, ar kvadracikliem arī izbraucu pa tuksnesi, lai sagaidī tu sauli, viesnī cā.15$, un iebraucā m vecpilsē tā par 10$ . Kaira ir slē gta, Izraē la ir slē gta.
Es arī ieteiktu tirgū iegā dā ties garneles par 12 $ (ļ oti lielas un ķ iploku mē rcē ), š ampū nu, balzamu, ļ oti labas tē jas, auksti spiestas eļ ļ as. Tikai bezmaksas tū rē no tū roperatora š ī s eļ ļ as, suvenī ri ir desmit reizes dā rgā ki nekā tad, ja staigā pa tirgu un pē rk.
Secinā jums ir š ā ds: mums viss bija ideā li: laikapstā kļ i, jū ra, ē dieni, ekskursijas! Vienī gais, ka stundas ir ļ oti ī sas, nedē ļ a paskrē ja nemanot!
Mē s atstā jā m dzeramnaudu par dolā ru, bet viņ i mī l mū su š okolā di, varat atstā t š okolā di $ vietā !
аватар DariiaKyiv
Ja dodaties ekskursijā uz 7 dienā m par 11-18 tū kstoš iem UAH, jū s vē laties redzē t brī niš ķ ī gu rifu netā lu no viesnī cas, paē st garš ī gus ē dienus un atpū sties, tač u tajā paš ā laikā esat gatavs nepietiekami gulē t sliktu matrač u dē ļ , nestrā dā još s gaisa kondicionē tā js un remonts naktī , tad droš i izmantojiet š o viesnī cu. … Tomēr ▾ Ja dodaties ekskursijā uz 7 dienā m par 11-18 tū kstoš iem UAH, jū s vē laties redzē t brī niš ķ ī gu rifu netā lu no viesnī cas, paē st garš ī gus ē dienus un atpū sties, tač u tajā paš ā laikā esat gatavs nepietiekami gulē t sliktu matrač u dē ļ , nestrā dā još s gaisa kondicionē tā js un remonts naktī , tad droš i izmantojiet š o viesnī cu. Ja jū su datumos ceļ ojums maksā vairā k, es to neiesaku.
PROS:
• LOCATION ir tā s lielā kā vē rtī ba. Pirmkā rt, 3 minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas pludmales atrodas dzī vī gs, skaists rifs: stintes, lauvu zivis, tauriņ zivis un daudzi citi Sarkanā s jū ras iemī tnieki. Viesnī cas pludmale ir miris rifs, bet tur peld arī zivis, ir krā saini gliemež i. Otrkā rt, viesnī ca atrodas 15 minū š u gā jiena attā lumā no vecpilsē tas ar moš eju un tirgu.
• PĀ RTIKA ir laba. Vienmē r ir vairā ku veidu gaļ a (teļ a gaļ a, vista, paipala, sautē ta, vā rī ta, ar mē rcē m uz grila), vairā ku veidu jū ras veltes (zivis, kalmā ri, grilē tas karaliskā s garneles 2 reizes 7 dienā s), dā rzeņ i (grilē ti, sautē ti, zem mē rces), brokastis, salā ti un saldumi - ļ oti vā ji, kokteiļ i - nekā di.
• KONCEPCIJA – relaksē još a atpū ta. Lielā kā daļ a animā cijas notiek pludmalē : vingrinā jumi, zumba, joga, pludmales volejbols. Tā tad pie baseina no rī ta un pē cpusdienā - viss ir jū su rī cī bā , kā privā tā villā Toskā nā . Vakarā minidisko, ļ oti vā jas sacensī bas, diskotē ka (neviens nedejo). Viss beidzas pulksten 11 un iestā jas miers un klusums (š ajā jautā jumā ir arī trū kumi, lasiet zemā k "Numuri un remonti"). Animatori ir patī kami, neuzkrī toš i.
• PERSONĀ LS lielā koties ir patī kams un patiesi gatavs palī dzē t. Mē s bijā m ā tri nokā rtoti, viņ i deva mums iespē ju izvē lē ties numurus bez papildu maksas (lasiet "Istabas un remonts").
Mī nusi:
• ISTABAS un REMONTS - lielā kais viesnī cas trū kums. Cik zinā ms, tas ir slē gts apmē ram 5 gadus un š obrī d notiek remontdarbi. Nakts vidū dzirnaviņ as grieza dē ļ us. Istabas sliktas (bija 5 daž ā dā s). Kondicionieri visur veci un salū zuš i, kondensā ts pil, baigi dā rd, rež ī mi nemainā s. Matrač i un spilveni nokarā juš ies. Mē beles ir vecas. Remonts tika veikts ģ imenes istabā s, kā mē s sapratā m, pā rē jiem ir 69 gadi.
• TĪ RĪ BA — tī rī š ana ir problē ma. Viesnī ca bija slē gta 5 gadus, un neviens neuztraucā s sakopt pirms atvē rš anas. Viss netī rs, stikls, gleznas, aizkari, veļ a notraipī ta, telpā s aizsē rē juš as notekas, visur ir dezinfekcijas lī dzekļ i, bet ne viens vien nav pildī ts ar kā du lī dzekli.
• GIDS UN EKSKURSIJAS no Anex Tour. Bija Kairā , safari ar visurgā jē jiem un laivu braucienā "Nā ra" par 100 USD vienai personai.
Kairā ir vairā k vai mazā k prā tī gs, bet ņ emiet vē rā , ka muzejs ir puse pā rcē lies uz jaunu vietu un daž i eksponā ti ir pazuduš i, iepirkš anā s prasī s 2 stundas.
Safari - ceļ vedis sola 1.5 stundu uz kvadracikliem, kopā.30 minū tes un vē l 30 minū tes vienkā rš i stā vot pie "beduī niem", kur tev nepiedā vā s tē ju un neko nestā stī s. Viņ i viņ us neved uz tuksnesi, 1 km tur pa briesmī gu ceļ u - 1 km atpakaļ . Viss. "Mazā nā riņ a" - sola aizvest uz Ras Mohammed rezervā tu, bet beigā s izrā dā s, ka visa teritorija (arī mū su viesnī ca) ir visa Ras Mohammed, kā reģ iona apzī mē jums. Jū s tiekat nobraukti pā ris kilometrus tur, pā ris atpakaļ ap viesnī cu. Skaidrs, ka gids no Anex tev to visu aprakstī s nepareizi un bū s ļ oti draudzī gs, lī dz uzdosi jautā jumu: kā pē c viss nav tā , kā viņ š stā stī ja. )
Часть номеров находится в одноэтажных постройках, тут как раз идут ремонты Вид с террасы ресторана прекрасен и днем и ночью Это одна из лучших и просторных ванных комнат в номерах отеля. Вы понимаете, что в других. Вид с террасы ресторана днем Вид на пляж отеля Единственная детская площадка, но детей туда не водят
Parādīt vairāk »


iemiesojums pmm_13
3 gadā atpakaļ  •  4 abonents 1 atbildi
iemiesojums sjg1203
Lai varētu iegādāties augļus, sulas par fiksētām cenām.
9 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Koptu baznīca Šarm eš Šeihā
Novērtējums 9.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Arhitektūra, Reliģija
Sinaja kalns
Novērtējums 9.4
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Reliģija, Stats
Kafejnīca Mince
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Restorāni, kafejnīcas

Находится на первой линии от моря, на склоне холма, с высоты которого гостям открывается панорамный вид на Красное Море и горы Синая. Отель расположен в жилом районе, вокруг развитая инфраструктура: магазины, аптеки, пекарни, базары, супермаркеты. Открыт в 1999 году, реновирован в 2021 году. В 10-ти минутах хотьбы от отеля расположена улица баров Эль Меркато. Отель расположен в непосредственной близости от места сбора туристов на все морские прогулки и от знаменитого шоу «1001 ночь». Подходит для бюджетного семейного отдыха с детьми, а также любителям снорклинга и дайвинга.

Atrašanās vieta Отель расположен в 20 км от аэропорта Шарм-эль-Шейха, в 7 км от бухты Naama Bay, 2 км от центра города, в районе Старого города, на самом берегу моря.
Pludmales apraksts Большой пляж в 900 метрах, с песчаным заходом в воду и собственный коралловый риф. Заход в воду с берега (без пантона). Спуск к пляжу возможен на панорамном лифте, открывающим великолепный вид на Красное Море, или по ступенькам. Пляж расположен в бухте, что защищает его от ветра круглый год.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
  • bezvēja līcis
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, услуги по глажке одежды, Wi-Fi (платно), сувенирный магазин, 2 открытых бассейна для взрослых (активный и для спокойного отдыха) без подогрева в зимний период, магазины.

Рестораны и бары:

3 ресторана (шведский стол):

1 основной ресторан с террасой предлагает гостям великолепный вид на море (завтрак, обед, ужин);

1 итальянский ресторан (обед, ужин);

1 ресторан на пляже / пиццерия предлагает закуски во время обеда.

5 баров, включая снэк бар на пляже (мороженое, вафли, закуски).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 детских бассейна, без подогрева в зимний период. Развлекательная программа для детей.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Библиотека, дневная и вечерняя разнообразная ежедневная анимационная программа, теннисный корт бесплатно (оборудование и освещение за доп.плату), пляжный волейбол, массаж (платно).
  • tenisa korti
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • niršana
  • makšķerēšana
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 228 номеров. Состоит из основного 4-этажного здания и комплекса 1-этажных бунгало.

Istabās

Ванная комната, фен, спутниковое/кабельное ТВ, телефон, сейф, мини-бар, room service.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase (ne visās istabās)
  • modināšanas pakalpojums (ne visās istabās)
Adrese Hadabet Um Elseid , P.O. Box 155 Sharm El Sheikh, South Sinai Egypt
Tālruņi: Tel: +20 69 3663923
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис. В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами рыбной ловли. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).