Baron Resort Sharm El Sheikh 5*– Atsauksmes

85
Novērtējums 5.210
№173 viesnīcas reitingā Šarm eš Šeiha
4.6 Numurs
4.5 apkalpošana
5.5 Tīrība
5.3 Uzturs
5.4 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 15 km no Naama līča, 22 km no vecpilsētas, Ras Nasrani līcī, jūras krastā. Atvērts 1998. gadā, pēdējā daļēja renovācija notika 2014. gadā. Viesnīca ir lieliski piemērota ģimenēm ar bērniem, romantiskam ceļojumam vai ceļojumam ar draugiem.Vairāk →
аватар ryazancev-vit
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
REĢ ISTRĀ CIJA UN SATIKŠ ANĀ S IR VIENKĀ RŠ I Š AUSMĪ GA! Atpū tā mies ar ģ imeni (divi pieauguš ie un trī s bē rni), reģ istrē š anā s bija (19.05. 2022) ar skandā lu un ķ ipariem. Bija rezervē tas divas istabiņ as, beigu beigā s, kā stā stī ja, mums ir tikai viena istabiņ a, bet otra ir rezervē ta citā viesnī cā un atrisini problē mu pats. … Tomēr ▾ REĢ ISTRĀ CIJA UN SATIKŠ ANĀ S IR VIENKĀ RŠ I Š AUSMĪ GA!
Atpū tā mies ar ģ imeni (divi pieauguš ie un trī s bē rni), reģ istrē š anā s bija (19.05. 2022) ar skandā lu un ķ ipariem. Bija rezervē tas divas istabiņ as, beigu beigā s, kā stā stī ja, mums ir tikai viena istabiņ a, bet otra ir rezervē ta citā viesnī cā un atrisini problē mu pats. Reģ istratū rā krieviski runā još a meitene (manuprā t, viņ u sauca Jeļ ena), uzvedas než ē lī gi, uzvedas tā , it kā mē s bū tu ieraduš ies viņ as mā jā . Rezultā tā mums pē c 5 stundā m tika likts skandā ls. Izvietojot, kā jau ierasts, par papildus samaksu mums centā s bī dī t laba tipa istabiņ as.
Istabas atrodas viena pret otru, tā pē c nevarē siet pietiekami izgulē ties, viss, kas notiek gaitenī (durvju aizcirš anas troksnis, sarunas u. tml. ) ir it kā viss notiek blakus gultai. Telpu atraš anā s vieta, no kuras izvē lē ties ar skatu uz bū vlaukumu un bazā ru vai ar skatu uz jū ru, bet par papildu samaksu 40 USD dienā . No 24. lī dz 28. maijam viesnī cā ieradā s milzī gs skaits vietē jo iedzī votā ju no ciemiem (aborigē ni), citā di viņ us sazvanī t nevar. Viņ iem tur bija konference, lai gan man š ķ iet, ka viņ i tā du vā rdu pat nav dzirdē juš i : ). Tie ir cilvē ki, kuri nekad nav redzē juš i ne jū ru, ne pludmali, ne kokus, ī si sakot, vai ko citu, tā pē c viņ iem steidzami vajadzē ja visu, ko viņ i redzē ja, sabojā t. Un kas attiecas uz molu, tad uz to nemaz nevarē ja tikt, man š ķ iet, ka Maikla Dž eksona koncertā cilvē ku bija vē l mazā k.
Uzturs: produktu kvalitā te ir 3. vienmuļ i, niecī gi, saldi viss nav garš ī gs un izskatā s tik, konditorejas izstrā dā jumi nav slikti.
Pludmale: pludmale nav slikta - baltas smiltis, laba ieeja jū rā bez rifiem un akmeņ iem, no mola var nirt ar masku un skatī ties zivis, rifs ir skaists, ir daudz zivju - un tas ir vienī gais pluss viesnī cā . Visa pludmale ir aprī kota tikai ar 1 duš u un kā ju mazgā tā ju. Pludmales un bā ru tuvumā nav tualetes, jo pietika tikai izdomas, lai tā s novietotu pie galvenā s ē kas. Tā pē c jums joprojā m ir jā mē ģ ina tos atrast un jā paspē j palaist.
Pludmales bā rā bija tikai č ipsi un apš aubā mi kokteiļ i, un tad visiem pietrū ka, viesmī ļ i nemitī gi deva mā jienus par dzeramnaudu.
Secinā jums: viesnī ca nepā rprotami nenovē rtē savu reputā ciju. Tajā paš ā cenu kategorijā ir arī citas, bet daudz forš ā kas viesnī cas. Netē rē jiet naudu tam! Mums bija ļ oti ž ē l, ka izvē lē jā mies viņ u.
Ē ģ iptē vairs ne pē das))) tā ds iespaids pē c š ī s viesnī cas.
аватар svetlana_gergel_solovey
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Š ajā viesnī cā ik dienas notiek cī ņ a par istabiņ u ar tikko atbraukuš ajiem atpū tniekiem. Sanā ca kliedzieni un skandā li. Tas tieš ā m notika katru dienu. Problē ma ir tā da: visi Klienti, kuri rezervē ja istabu 40 m2 ar skatu uz dā rzu (vietnē mazā ka par platī bu nav deklarē ta) saņ ē ma istabiņ as vecajā ē kā , kur platī ba ir daudz mazā ka, š auras gultas, istabiņ as bez balkoniem, un, ja ir balkons, var baudī t industriā lo kondicionieru troksni visu diennakti vai tirgus darbu lī dz 24:00. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā ik dienas notiek cī ņ a par istabiņ u ar tikko atbraukuš ajiem atpū tniekiem. Sanā ca kliedzieni un skandā li. Tas tieš ā m notika katru dienu. Problē ma ir tā da: visi Klienti, kuri rezervē ja istabu 40 m2 ar skatu uz dā rzu (vietnē mazā ka par platī bu nav deklarē ta) saņ ē ma istabiņ as vecajā ē kā , kur platī ba ir daudz mazā ka, š auras gultas, istabiņ as bez balkoniem, un, ja ir balkons, var baudī t industriā lo kondicionieru troksni visu diennakti vai tirgus darbu lī dz 24:00. Š ī ē ka vispā r ir jā slē dz, lai nebiedē tu klientus.
Mē s nesaņ ē mā m numuru, kuru rezervē jā m. Man bija jā sabojā savs atvaļ inā jums un laiks, lai aizstā vē tu savu. Kā man teica reģ istratū rā , bildē ir izstiepta bilde un viņ iem nav tā das telpas. Rezultā tā viņ i mani nomainī ja nā kamajā dienā , pē c tam, kad es varē tu teikt, ka es nodzī voju divas dienas š ajā pieņ emš anā , par atbilstoš o manu atrunu un pat neatvainojā s. Š ķ iet, ka viņ i man ir izdarī juš i labu.
Palū dzā m pā rvest lietas uz jaunu istabu un paš i devā mies uz pludmali. Rezultā tā mū su č emodā ni un mugursoma ar naudu un portatī vo datoru tika izmesti netā lu no istabas tieš i uz grī das. Un š ī s lietas tur gulē ja trī s stundas. Par neatbilstī bu var rakstī t vē l daudz: vecas telpas, santehnika, nav ū dens spiediena, ū dens ir vai nu karsts vai auksts, regulē t nav iespē jams. Telpas uzkopš ana ir slikta. Divas koplietoš anas tualetes visai viesnī cai, viesmī ļ us restorā nā negaidī si, viņ i vienkā rš i paiet garā m it kā tevis nebū tu. Ē diens nav slikts, bet ar š o viesnī cas lī meni, lai gan daž reiz jū s varat dot jū ras veltes. Kartes, kas jums tiek izsniegtas a la carte restorā niem un daž iem citiem pakalpojumiem, jums jā iet pierakstī ties 1. un 2. dienā pē c ieraš anā s, tad jū s nesaņ emsiet
аватар Dimaslon84
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Bū s garš apskats. Bet godī gi un labi. Ja es nebū tu bijis tik saš utis par gandrī z katru lietu š ajā viesnī cā , es nebū tu tē rē jis savu laiku. Diemž ē l viņ i paļ ā vā s uz ceļ ojumu aģ entū ru un ī paš i nelasī ja, ko cilvē ki raksta paš i. … Tomēr ▾ Bū s garš apskats. Bet godī gi un labi.
Ja es nebū tu bijis tik saš utis par gandrī z katru lietu š ajā viesnī cā , es nebū tu tē rē jis savu laiku.
Diemž ē l viņ i paļ ā vā s uz ceļ ojumu aģ entū ru un ī paš i nelasī ja, ko cilvē ki raksta paš i...atmaksa neaizņ ē ma ilgu laiku.
Es esmu pasaules pilsonis. Esmu bijis daudzā s vietā s un daudz ko redzē jis. Vidē ji viena valsts katru mē nesi. Nav bagā ts. Es vienmē r izvē los vidē jo.
Mana sieva nopirka š o viesnī cu uz nedē ļ u. Bija ciemos pie radiem Moldovā . No turienes viņ i lidoja. Biļ etes pirktas 2 mē neš us pirms izlidoš anas. Cena… Manuprā t, virs vidē jā s. Par 4 cilvē kiem 2 istabā s samaksā jā m 4k $. Es domā ju, ka tas ir labi, ka tas ir dā rgā ks nekā es vē lē tos, bet tas bū tu labā k)) Es kļ ū dī jos.
Lidojums bija agrs. 10 no rī ta bijā m viesnī cā . Vestibilā mums bija jā gaida 4-5 stundas. Citu variantu nav. Gaidī jā m bez interneta. Ar numuru ir saistī ta ī paš a parole. Bet patiesī bai bija atļ auts iet ē st. Ierodoties brī niš ķ ī gā.5 zvaigž ņ u viesnī cā , bija kokteiļ i, tikš anā s ar mū ziku, smaidi utt...ak, nē , tas š eit nebija)) Bet š eit nebija nekā . Neviens par mums nerū pē jā s. Un tā tas turpinā jā s 7 dienas. Pulksten 2 mē s nebijā m iekā rtojuš ies. Kaut kur ap pulksten 15.00. Saka, izej uz ielas, tur tevi gaida maš ī na. . . uzreiz mani brī dinā ja. Maš ī nā ir 2 sē dvietas. Š oferis un pasaž ieris. Pā rē jie atrodas aizmugurē ar somā m. Tā di elektriskie rati. Viņ š mani kaut kur aizveda. . . Es domā ju, ka tā s ir darbinieku mā jas. Mē s iegā jā m gludā telpā . No logiem paveras skats uz...citiem logiem. Arī balkons bija klā ts ar atkritumiem. Otro istabu iedeva vē l netī rā ku, mazā ku un bez balkona. Bijā m ļ oti noguruš i un vajadzē ja duš u. Tad uzreiz uz reģ istratū ru zvē rē t. Mē s lidojā m tieš i no š tatiem, bez ī paš ā m cerī bā m. Bet viņ i nebija tam gatavi. Es viņ iem to teicu reģ istratū rā . Viņ i saka, ka mē s saprotam. Bet citu telpu, izņ emot saimniecī bas telpas, nav. . . esam š okā . Bet nā kamajā dienā viņ i solī ja pā rcelties uz galveno ē ku. Vispā r tā arī nakš ņ ojā m. Garastā voklis 0.
Nā kamajā dienā , kā mums teica, mē s bijā m 14:00 pie reģ istratū ras (un nevis pludmalē , kā mē s vē lē tos). Viņ i man iedeva numurus. Metu lietas tur un pludmalē . .
Š oks vakarā . Abas istabas ir piesmē ķ ē tas. Viss smirdē ja. Aizkari, dī vā ni, pat tualetes papī rs. Tualetes smirdē ja pē c tualetes podiem un cigaretē m. Tā ds smirdoņ a kokteilis. Godī gi sakot, tajā paš ā dienā nebija spē ka citam gā jienam. Naktī nevarē ju aizmigt. Es nesmē ķ ē ju un nevaru ciest cigareš u smaku. Viss smird. Visas lietas...no rī ta nekavē joties uz reģ istratū ru. Teica. Ieraš anā s pulksten 2.00. Atkal tas pats stā sts. . . vestibilā ir daudz cilvē ku. juceklis. Netī rumi. Visi sū dzas. Un skaitļ i mainā s. Esmu š okā .
Es ierados 2. Es vairs negribē ju sazinā ties ar karavī riem demonstrā cijas priekš galā . Mums vajadzē ja vadī tā ju. Stā vot rindā , vadī tā js ieradā s pats. Viņ š jautā ja, kas vajadzī gs. Ieteicu mums iet un apsē sties pie galda. Viss izkā rtots. Viņ u sauca Tariks. Viņ š uzvedā s ļ oti profesionā li, kā pienā kas vadī tā jam. Pirmkā rt, viņ š atvainojā s. Vismaz kā ds.... ))) tad apsolī ja, ka lī dz dienas beigā m atradī s mums istabas ar skatu uz ū deni un labā stā voklī . Viņ š turē ja savu vā rdu. Tas bija jauki. Tas, protams, vismaz kaut kā paspilgtinā ja uzturē š anos. Kopumā viņ š rī kojā s kā vadī tā js un tam vajadzē tu.
LABI. Š ī ir tikai ieraš anā s. . . iesim tā lā k.
Viesnī ca celta 80. gados. Viss ir vecs. Bet pat ar to varē tu samierinā ties, ja cena atbilstu. . .
Mums bija vē l viena paka ar skaistu nosaukumu. Premium plus vai kaut kas tamlī dzī gs. Kaut kā di premium dzē rieni, kā viņ i teica, un vē l viens bezjē dzī gs stā sts. Patiesī bā … tas viss nenozī mē pilnī gi neko.
Es tagad paskaidroš u. Paliec ar mums. Nemainiet kanā lu. Es rakstu lidmaš ī nā . Mē s tikai paceļ amies. Piedodiet, ja ir drukas kļ ū das. Es esmu rakstpratī gs cilvē ks, bet es gribu daudz pateikt un pavadī t maz laika...tā pē c var bū t kļ ū das)) iPhone, kas to var labot))
Pirmo reizi viesnī ca bez rokassprā dzē m. Ja jums tiek lū gts, runā jiet ar jebkuru istabu. Bet neviens nejautā...
Teritorija nav nekas ī paš s.
Personā ls ir ā rkā rtī gi mazs, un neviens neizrā da nekā du papildu aprū pi. Ak! Nekā das rū pes. Sveiki. )) visiem vienalga. A. Un vē l gribu atzī mē t, ka esmu cilvē ks, kas dod padomus ikvienam un jebkurai kustī bai. Š iem nolū kiem 200 USD tika apmainī ti pret dolā ru...tas nepalī dzē ja.
Mē ģ inu savest kopā un izdomā t, ar ko sā kt… pa vienam…
Dvieļ i...dot kartī tes. Jū s nomainiet tos pret dvieļ iem. Tad atpakaļ . Sena, bet labi. Ar to var sadzī vot.
Es ceru, ka jū s joprojā m lasā t. Tagad sā ksim tē mu
Pludmale…. Sauļ oš anā s krē sli ir jā ieņ em un jā uzliek uz tiem dvieļ i. Bet te laikam tā ir visur. . . Es ceļ os agri. Ar š o problē mu nebija. Bet es redzē ju daudzus cilvē kus, kuriem bija)
Man patī k nirt. Tas ir tas, ko es atnā cu. Pantone normā ls. Rifs ir labs. Tā pē c š eit pā rskatā bū s vairā k nekā viena zvaigzne)), tač u tas nav lī dzvē rtī gs. Daž as laivas pastā vī gi pietauvojas. Izskatā s ļ oti bī stami. Bet negadī jumus es neredzē ju. Lai gan tas izskatā s ļ oti iespē jams.
Pludmales tuvumā nav tualetes! Jā dodas uz galveno ē ku. . . Visai viesnī cai ir 2 tualetes. Nož ē lojams. Es nevē los neko pieskarties. Vestibilā nav tualetes! Esmu š okē ts par š ā du kā rtī bu.
Pē rtiķ i nepā rtraukti staigā pa pludmali, cenš oties pā rdot visā dus atkritumus. Ī sā k sakot, uztraucieties. Nav miera. Nav nejauš i. Kaut kā viesnī cā . Xs. Atkritumu tvertnes pie sauļ oš anā s krē sliem ir netī ras un smird. Viņ i tur uzkopj reti. Gultas ir vecas. Patī kami maz. . . bet izturami. . .
Tā lā k. . .
5 zvaigznes. Arī telpas ir neglī tas. Nav dzelzs. Gā ja saburzī tā s drē bē s. Es negribē ju tur bū t. Pat ar skatu uz ū deni. Koridoros ir trokš ņ aini. Viņ i pamostas naktī . Durvis neaizvē rsies, ja neaizcirtā si. Kartes no skaitļ iem darbojas laika gaitā . Izejiet cauri 2)) Jā . Kartes)) nav magnē tiskas rokassprā dzes, ir daž as))) labi, vismaz ne fiziskā s atslē gas)))
Koridori. .
Tā pat kā Vegasā lē tā s viesnī cā s. Paklā js ir sarkans. Zem viņ a klab vecā un salauztā flī ze. Bet tas ir sī kums. Ejot garā m daž ā m istabā m, jū s ejat garā m, stipri smird pē c cigareš u Pts. Reģ istratū rā viņ i ir pā rliecinā ti, ka smē ķ ē š ana ir aizliegta. Bet istabā uz balkona un tualetē vienmē r ir pelnu trauki. Ar viņ u firmas sē rkociņ iem. . .
Bā ri un alkohols. . . Uzreiz saku, ka dzeru maz. Vieglie kokteiļ i...vispā r bā ri ir nož ē lojami. Viss ir š ausmī gi. Alus. Displejā ir daž as pudeles. Viss par papildus. Cik utt, viņ i nolemj piemaksā t pie vietas. Bet es neko negribu. Kopā tur iekļ auti varbū t 10 kokteiļ i. Kaut kā ds kreisais. . . Neviens no kokteiļ iem nekad nav tapis Normā li. Bija daudz lietu. Viņ i vienkā rš i izlej visu. Vienalga. Pasū tī ju Daiquiri - dabū ju, piemē ram, tī ru viskiju. . . ja sū dzē jos, tur var pievienot kā du sulu. Xs Che viņ i tur dara, bet tas ir š ausmas. Bet kulš anas š ņ abis bija iekļ auts. Neesmu eksperts, bet neticu. Esmu pā rliecinā ts, ka tā ir pļ ā pā š ana)) Es pievienoš u mohito fotoattē lu. Smejies. Es to, protams, nedzē ru. Un viss tamlī dzī gs. Ne tikai slikti. Briesmī gi. Viss skā rdenē s, pat kola, alus – saka par maksu. Viss, ko viņ i š obrī d nevē las darī t/uzreiz kļ ū st par samaksu. Nu un tā tā lā k.
Ja vē laties standarta dzē rienu atpū tai, piemē ram, Margarita, Maskavas mū lis, kafija ar Kahlua utt. , tad tas ir par maksu. Ja viņ i to darī s, jū s nedzersiet.
LABI. Tā lā k.
Ē diens…. Lī dzvē rtī gi alkoholam. Š ausmas. Maksimums. Viss pietrū kst. Nav sortimenta. Katru dienu tas pats attiecas uz brokastī m, pusdienā m un vakariņ ā m.
Pasū tī ju vakariņ as vecpilsē tā un pā ris reizes pasildī jos viesnī cā , lai kaut kā izdzī votu. Pē dē jā dienā neko neesmu ē dusi. Visiem sā p vē ders.
Jū s varē tu jautā t. . . restorā ni. . . Jā . Parasti viesnī cā s tas daž ā do, š ajā ne. Viss ir š ausmī gi. Mū su ģ imenē nekad nav bijis tik daudz nepabeigtu ē dienu. Bez jokiem un pā rspī lē jumiem. Ir ko salī dzinā t.
Pirms tam es domā ju, ka Dominikā nas Republikā ir slikts ē diens...mē s visi gribē jā m š eit atgriezties Dominikā nas Republikā )), bet pirms tam mē s nospļ ā vā mies.
Restorā ni...jums ir jā pierakstā s reģ istratū rā . Tā pē c vienmē r aizņ emts saskaņ ā ar viņ iem. Vai varbū t 9. Un mē s tik vē lu neē dam. Un viņ i dod kaut kā dus kuponus, kas jums jā saglabā , un š ī ir caurlaide restorā nam. Ja tu tā atnā c, tad saka, ka viss aizņ emts un iekš ā nelaidī s. Tajā paš ā laikā ir aizņ emts viens galds. Tas nav pā rspī lē ts. Viens galds. Vai arī neviena. Bet tas vismaz nav liels zaudē jums. Tomē r es izmē ģ inā ju visus restorā nus. Es teikš u ar pā rliecī bu. Kakaha tas viss. Nu 1.5 zvaigznes no 5 varbū t. Pie vainas rezervē š anas sistē ma utt. Nu, kvalitā te))
Pakalpojums...tas vienkā rš i neeksistē . Nesē di bufetē . Ja tu apsē dī sies, neviens nenā ks notī rī t galdu. Ne pē c tevis. Un priekš tevis. Tā pē c tu sē di tur izsalcis un gaidi, kad viņ i to atņ ems. Visi darbinieki FSU. Viņ u trū kst. Viņ i ir noguruš i. Kā ds saprata, ka es atstā ju tē ju un patiesī bā mū s apkalpoja.
Es kā dam nejauš am cilvē kam paprasī ju kapuč ī no. Viņ š pusstundas laikā atnesa kafiju ar pienu. Es viņ am saku, ka gribu kapuč ī no. Viņ š skatā s uz mani un saka, ka š is ir kapuč ī no. . . It kā es bū tu idiots. Tad viņ š jautā ja savam puisim, un viņ š atnesa visu, kas jums nepiecieš ams. Es saņ ē mu 2 USD par dzeramnaudu.
Vestibila bā rs… Atpū tniekiem pieejamas 24 stundas. . . smiekli. Man tas bija jā izmanto pā ris reizes agri no rī ta. Gribē jā s kafiju. Pirmo reizi gaidī ju un kliedzu tur 15 minū tes, lai kaut kas sanā ktu. Saņ ē mu kafiju. Izrakstī š anā s notika pulksten 4:45. Es ierados vestibilā.4:20, domā ju, ka iedzerš u kafiju. Izskatā s, ka š is laiks nav iekļ auts viņ u 24 stundā s))) gaidī ja, zvanī ja, jautā ja reģ istratū rā . Persona ieradā s pulksten 4:40, bet aizvē rā s skapī , piemē ram, mazgā ja glā zes. Izbraucu 4:50 no rī ta bez kafijas. Joprojā m dusmī gs)) Es mī lu kafiju no rī ta . .
Izklaide...teā tris ir, visā das programmas...Nē , es to neesmu redzē jis. Kaut kur teica, ka ir teā tris. Es to neatradu. Pā ris animatoru komanda spē j uzmundrinā t 6 gadus vecus bē rnus. Es domā ju, ka viņ iem ir tā ds uzdevums.
Tā s bija sliktā kā s brī vdienas cenas/kvalitā tes kategorijā . Savu viedokli uzskatu par objektī vu. Man tas nav pasaules gals. Es doš os uz Meksiku pē c pā ris nedē ļ ā m un atpū tī š os no š ī m š ausmā m)) Es nebū tu saš utums, ja viss š eit maksā s 1000-1200 ar lidojumu diviem. Es teiktu, nu ko tu gribi no zemas cenas. . . par 2000 par diviem, tā ir mā nī š ana. Valstī , kur daudziem tā ir gada alga. . . KRĀ PNIECĪ BA.
Apsveicu tos, kas izlasī juš i lī dz beigā m. Ceru, ka izdarī sit savu izvē li par labu citai viesnī cai.
LŪ DZU))
Es ceru, ka vairā k cilvē ku to lasī s. Ceru, ka kā ds arī uzrakstī s, ko domā . Mē s bijā m vienī gie neapmierinā tie. Visi, ar kuriem mē s tur viesnī cā runā jā m, domā ja tā pat kā mē s. Viņ i vienojā s.
Vai arī jums ir jā samazina cena 2 reizes. Vai arī mainī t visu š eit, cik vien iespē jams. (Domā ju, ka lī dz š im nesanā ks - pā rā k daudz investī ciju. Vieta laba. Bet uz tā s jā ceļ jauna viesnī ca))
Vadī ba. Es arī gribē tu dzirdē t jū su viedokli. Vai jums tas ir labi?
Tā tad viss. Es izslē dzos. Un tā pē c es tam veltī ju stundu no savas dzī ves. es skatī š os filmu
Esi gudrs un nesabojā savu atvaļ inā jumu))
Это Мохито если вы не догадались)))
аватар ic.panasenko
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Tā bija pirmā reize, kad bijā m š ajā viesnī cā , un bijā m ļ oti apmierinā ti ar visu. Pludmale, pontons, rifs, ē diens. Pasaka. Bet pē c izrakstī š anā s mums teica, ka mē s sabojā jā m palagu. Jā , bē rni bija tetovē ti ar hennu, un uz palagiem no tā s bija traipi. … Tomēr ▾ Tā bija pirmā reize, kad bijā m š ajā viesnī cā , un bijā m ļ oti apmierinā ti ar visu. Pludmale, pontons, rifs, ē diens. Pasaka. Bet pē c izrakstī š anā s mums teica, ka mē s sabojā jā m palagu. Jā , bē rni bija tetovē ti ar hennu, un uz palagiem no tā s bija traipi. Es nestrī dē š os, var bū t grū ti to atsaukt. Bet reģ istratū rā par spilvendrā nu lika maksā t 100 dolā rus. Cenrā ž a par ī paš uma bojā jumiem nav, teicā m, ka tā ir ļ oti pā rcenota! Bet! Pirms izlidoš anas bija maz laika, un mums nebija tā , lai strī dē tos. Mū su bagā ž a tika paslē pta un netika atdota. Bē rni ir histē riski. Beigā s viņ i teica $75! Bet terminā lis nedarbojas, un 100 dolā ri no vecā formā ta netiek ņ emti. Bankomā ts arī nedarbojas. Alva ir pilna! Mē s vairs nespē jam samaksā t. Un viņ i mū s nelaiž ā rā . Ļ oti slikta attieksme! Izmaksas paņ ē mu no buldozera, nekā du č eku, nekā . Stulbi sabojā ja visu iespaidu.
Un starp citu, taksists, kurš mū s gaidī ja, teica, ka agrā k bija iekasē juš i no cilvē kiem maksu par saplī suš u ledusskapi, kurš bija saplī sis kopš.1 dienas un viņ i lū dza to salabot.
Un es nerunā ju par papildpakalpojumiem garnelē m, kur teica, ka 13 dolā ri par visu, bet beigā s par 100. Mē s viesmī lim prasī jā m 3 reizes! ! ! Gan angļ u, gan krievu valodā . Un neviens neiet uz sapulci. Viņ i domā , ka mums ir daudz naudas. Š eit jū s maksā jat.
аватар sevagvoron_9825
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Vai no Barona ir palicis tikai viens vā rds, vai viņ š vienmē r tā ds bijis? ! Atvaļ inā jumā ar sievu. Diviem uz 7 naktī m kopē jā s izmaksas bija ~2100$. Š armā esam bijuš i desmit reizes, un labi zinā m, uz ko vietē jā s viesnī cas ir spē jī gas par zemā ku cenu. … Tomēr ▾ Vai no Barona ir palicis tikai viens vā rds, vai viņ š vienmē r tā ds bijis? !
Atvaļ inā jumā ar sievu. Diviem uz 7 naktī m kopē jā s izmaksas bija ~2100$. Š armā esam bijuš i desmit reizes, un labi zinā m, uz ko vietē jā s viesnī cas ir spē jī gas par zemā ku cenu. Ar nepacietī bu gaidī jā m greznu uzturē š anos, kā teikts viesnī cas aprakstā . Viesnī cā ieradā mies ap 21:00 un diezgan ā tri tikā m reģ istrē ti. Kad iegā jā m istabā , mana dvē sele nogrima. 927. telpa 2. stā vā : maza; skapju durvis kā pieliekamajā "Hruš č ovā ", tā s paš as telpas ieejas durvis un margas ē kā ; skats uz ielu ar veikaliem un tenisa kortu, tad kaimiņ u viesnī cas siena - strupceļ š un "š ausmas"; iepretim balkonam uz ielas atrodas soliņ i, kas vē rsti pret viesnī cu un ir piepildī ti ar cilvē kiem - balkons un istaba “pā rvē rš as par skatuvi”; blakus amfiteā tris (kur ir bē rnu programma tad vakara izrā de) un no ielas nā k nemitī gs troksnis; iela ir izgaismota ar laternā m, no kurā m viena visu nakti spī d tieš i pa logu. No rī ta nolē mā m mainī t istabas. Par 50 USD mums piedā vā ja apmē ram to paš u istabu. Par istabu ar skatu uz jū ru viņ i prasī ja 40 USD dienā .
Tā kā istaba bija nedaudz lielā ka, mē s vienojā mies. Par papildus $240 mē s saņ ē mā m: tā du paš u mazo vannas istabu kā iepriekš ē jā istabā ; viens no matrač iem stipri noslī dē jis; noplū de no duš as uz grī du; mirgojoš a gaisma virs vannas istabas spoguļ a; trū kst ā ķ u lietā m vannas istabā ; nestrā dā još ā augš ē jā pogu rinda (1-3) seifā . Š ķ iet - to visu ir viegli salabot vai nomainī t, bet ne Baronā . Visu brī vdienu laikā nekas ī sti netika salabots, neskatoties uz mū su vairā kkā rtē jiem lū gumiem. Tikai matracis tika nomainī ts pret netī ru, mazā ku par gultas izmē ru. Bet nepā rdots! Arī nedē ļ as laikā visā viesnī cā divas reizes tika izslē gts ū dens un vienu reizi gaisma.
Kā izrā dī jā s, Baronā plaukst diskriminā cija, pat ne pē c nacionā lā , bet pē c valodas un ģ eogrā fiskā pamata! Personā ls galvenokā rt apkalpo arā bus un "Rietumeiropu"! Ja esi krievvalodī gais no bijuš ā s Padomju Savienī bas, tad tava kā rta var vienkā rš i nesasniegt!
матрас который принесли вместо продавленного матрас который принесли вместо продавленного санузел - течь из душевой кабинки санузел - мигающая лампа над зеркалом санузел - течь из душевой кабинки санузел - душ санузел - вешалка
аватар matrosova_a
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Vē los padalī ties ar savu pieredzi par uzturē š anos š ajā viesnī cā . Mums bija agrs lidojums un vē ls lidojums. Viesnī cā ieradā mies 8 no rī ta. Oficiā lā reģ istrē š anā s pulksten 14:00. Kā mums paskaidroja, laika posmā pirms reģ istrē š anā s numurā nevaram izmantot viesnī cas pakalpojumus bez maksas (internets, ū dens, kafija, pā rtika, pludmales dvieļ i). … Tomēr ▾ Vē los padalī ties ar savu pieredzi par uzturē š anos š ajā viesnī cā . Mums bija agrs lidojums un vē ls lidojums. Viesnī cā ieradā mies 8 no rī ta. Oficiā lā reģ istrē š anā s pulksten 14:00. Kā mums paskaidroja, laika posmā pirms reģ istrē š anā s numurā nevaram izmantot viesnī cas pakalpojumus bez maksas (internets, ū dens, kafija, pā rtika, pludmales dvieļ i). Ū dens cena - 1 USD, alus - 6 USD. Netā lu atradā s pā ris ar bē rniem, kuri bija š okā , ka nevar paņ emt bē rniem bezmaksas ū deni. 10:00 esam par 50 c. u. samaksā ja par agrā ku rezervā ciju, jo sē dē t ziemas drē bē s vestibilā , kur caur stiklu svelmē saule, joprojā m ir prieks. Tač u reģ istrē ties varē jā m tikai 11:30. Ja reģ istrē š anā s mums nesabojā ja garastā vokli, tad izrakstī š anā s mū s vienkā rš i “pā rsteidza”. Oficiā lā izrakstī š anā s pulksten 12:00.
Pusdienas sā kas 12:30. Tas ir, pē c pulksten 12:00 vairs nevarē siet izmantot viesnī cas pakalpojumus (internets, ū dens, kafija, pā rtika, pludmales dvieļ i). Mū su pā rsē š anā s bija ap pulksten 17:00. Mē s devā mies uz reģ istratū ru un gribē jā m samaksā t par pusdienas pagarinā jumu. Bet mums teica, ka tas tik un tā nedos iespē ju paē st par brī vu. Vakariņ as diviem vietē jā restorā nā maksā.76 USD. Viesnī cas vadī tā ja paskaidroja, ka viņ iem ir tā di noteikumi. Š ī viesnī ca sevi pozicionē kā.5 zvaigznes. Bet ir vecas, nolietotas telpas, veca santehnika, kas nedarbojas. Regulā ra pā rtika. Tas ir garš ī gs, bet tā da paš a veida (divas reizes bija garneles un vienu reizi zemenes).
Jā , forš a pludmale, rifs un skaista liela teritorija. Bet tas nav tā s naudas vē rts, ko viesnī ca iekasē par numuriem. Un situā cija ar apmaksā tā m pusdienā m ar vē lo izrakstī š anos, manuprā t, ir nepieņ emama 5 zvaigznē m.
аватар mrs.khudenko
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
2020.  gada novembrī viesnī cā Baron mē s nedē ļ u atpū tā mies ar kompā niju Š arm eš Š eihā , un es vienkā rš i nevaru neuzrakstī t par š o brī niš ķ ī go atvaļ inā jumu. Mē s esam vienkā rš i pasakā ! Viesnī ca ir ļ oti skaista, numuriņ i lieli, labi mē belē ti, viss moderns, tī rī ba un kā rtī ba uzturē ta atbilstoš ā lī menī . … Tomēr ▾ 2020.  gada novembrī viesnī cā Baron mē s nedē ļ u atpū tā mies ar kompā niju Š arm eš Š eihā , un es vienkā rš i nevaru neuzrakstī t par š o brī niš ķ ī go atvaļ inā jumu. Mē s esam vienkā rš i pasakā ! Viesnī ca ir ļ oti skaista, numuriņ i lieli, labi mē belē ti, viss moderns, tī rī ba un kā rtī ba uzturē ta atbilstoš ā lī menī . Jau no pirmā s uzturē š anā s minū tes viesnī cā mū s sagaidī ja ļ oti draudzī gi, uzreiz cienā ja ar sulu. Krievvalodī gā meitene reģ istratū rā ir visu uzslavu vē rta, negaidot 14h mū s ielika istabā , vienmē r varē ja pieiet un viņ a visu izstā stī s, konsultē s.
Ē diens daudzveidī gs, ļ oti garš ī gi gatavots, daudz daž ā das gaļ as, zivis, augļ u pā rpilnī ba. Viesmī ļ i ir izpalī dzī gi, bet nav uzbā zī gi, kas ir svarī gi. Bā ri ap baseinu un pludmalē ir lieliski! Un pludmale ir smilš aina, liela, ir daudz sauļ oš anā s krē slu, no rī tiem nav jā skrien un jā aizņ em vieta. Viens no retajiem skaistā kajiem koraļ ļ u rifiem Š armā , daž ā das krā sainas zivis, sarkanie jū ras ež i un stari, to visu bija interesanti redzē t. Ī paš s paldies nirš anas centram un kvalificē tam instruktoram! Wi-Fi ir bezmaksas uz vietas un numurā . Izrā dī jā s ļ oti interesanta un ļ oti ē rta uzturē š anā s!
аватар savenko083
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
PROS (man): - super rifs, daudz zivju un dzī vu koraļ ļ u, ne pā rā k dziļ i (5-6 metri, var redzē t dibenu, ī ss pontons, lai gan nav stabils. Varē ja peldē t no kaimiņ u Sensatori pontona uz Baronu lejtecē , š is ir skaistā kais rifs pē c daudzu domā m; - smilš aina piekraste, rupjas mī kstas smiltis. … Tomēr ▾ PROS (man):
- super rifs, daudz zivju un dzī vu koraļ ļ u, ne pā rā k dziļ i (5-6 metri, var redzē t dibenu, ī ss pontons, lai gan nav stabils. Varē ja peldē t no kaimiņ u Sensatori pontona uz Baronu lejtecē , š is ir skaistā kais rifs pē c daudzu domā m;
- smilš aina piekraste, rupjas mī kstas smiltis. Paisuma laikā lī dz viduklim pieauguš am un lī dz ceļ iem bē guma laikā . Lagū nā ir divas ieejas (metru plata), kur dibens ir tī rs un koraļ ļ i nav vajadzī gi;
- labs ē diens, brokastī s bija svaiga apelsī nu sula, sarkana zivs un liellopa bekons. Saldē jums neierobež otā daudzumā no 12:00.
- mini bā rs tiek papildinā ts katru dienu (2 bundž as Stella alus, pepsi, kola, sevenap, sula);
- ļ oti plaš s, labi iztī rī ts numurs. Viss nav ļ oti jauns, bet gulta sniegbalta bez granulā m)))
- kondicionieris darbojā s labi, karte tam nav vajadzī ga, izslē dzā s tikai tad, ja atver durvis uz balkonu;
- 7 dienu laikā varat apmeklē t 3 a la carte restorā nus;
- kopts zā liens, pludmalē tī ras smiltis (atkritumi tika rū pī gi izņ emti), sauļ oš anā s krē sli pludmalē.1, 5 m attā lumā viens no otra. Matrač i no baltas ā das, katru rī tu noslauku;
- astoņ as dienas, no 1/10 lī dz 8/10, pontons ne reizi nebija slē gts, pat tad, kad bija sarkanais karogs un viļ ņ i, varē ja droš i peldē t.
Mī nusi (arī subjektī vi, kā mū su ģ imenei):
- par agru reģ istrē š anos uzstā jī gi pieprasiet USD 50. Viesnī cā ieradā mies 7 no rī ta. Iekā rtojā mies 10-11, uz reģ istratū ru gā ju 5x! Un mans vī rs pā ris reizes
- numuriņ os ar skatu uz jū ru pā rsvarā apmetuš ies arā bi. Viņ i gribē ja vienoties par 30–40 USD, bet viņ i vē las 30 USD par katru dienu. Apskatī jā m tenisa korta sienu;
- pē c ieraš anā s viņ i teica, ka lī dz 12:30 mē s nevaram neko ē st vai dzert. Viņ a prasī ja bē rnam tē ju, viņ i teica, ka no 11 ne agrā k;
- viņ iem nav gultas pā riem, viņ i lū dza pā rvā kties, bet lū gums tika izpildī ts pē c pā ris atgā dinā jumiem;
- teritorija ir ļ oti maza un "lī dzena", nav kur staigā t, izņ emot promenā di. Maz lielu koku un krū mu, ļ oti pliki. Ir maz vietu interesantā m fotogrā fijā m, nav "panorā mas", viesnī cai nav skatu;
- pludmalē vispā r nav tualetes, un duš a ir visas 2 un tā lu no pontona;
- ē dienu izvē le ļ oti pieticī ga, septiņ as dienas nekad neesmu redzē jis jū ras veltes, izņ emot 1-2 veidu zivis, vienmē r ir 2 veidu zupas. Pavasarī š eit bija mana mā sa, vakariņ ā s atsū tī ja fotogrā fijas ar suš i un rullī š iem ar sarkanā m zivī m, tagad tā s vairs nav. Katru vakaru grils 1 veids (salī dzinā jumam vakariņ as dabū jā m Rehā nā (reiss aizkavē jā s par dienu), ir ē dienu izvē le 2-3 reizes lielā ka, vakariņ ā s 5 veidu grils un 4 veidu zupas! un 2 jū ras velš u ē dieni). No ē diena man patika tikai brokastis, pē c pusdienā m un vakariņ ā m vienmē r bija kā da vilš anā s. Siers tikai brokastī s(((Deserti ir viduvē ji;
- Mojito bā rā par maksu, un bezalkoholiski arī.17 USD. Vestibila bā rā vajadzē tu ieliet 5-7 veidu importa alkoholu, bet importē tajā s pudelē s dozatori bija noplē sti un tas acī mredzami nav tur...Atkal pavasarī bija parasts alkohols. Lai gan mū su klā tbū tnē arā bus lē ja no pudelē m ar dozatoriem un pē c mū su lū guma ieliet to paš u, bā rmenis izlikā s, ka mū s nesaprot;
- no izklaides tikai sports un 1 mū ziķ is vakarā Alacarte restorā nā pie baseina;
- viesnī ca ir tā lu no visā m izklaidē m, taksis uz vecpilsē tu ir 8-10 USD vienā virzienā (viesnī ca parasti prasī ja 20 USD vienā virzienā ).
P. S. Viesnī ca BARON ir paredzē ta ļ oti relaksē još ā m brī vdienā m, kam nepiecieš ams tikai vē ss rifs un vairā k vai mazā k pieklā jī gs ē diens. Piemē rots pā riem ar maziem bē rniem ar ratiem vai ja ir problē mas ar kā jā m. Mums viņ š likā s mazliet neē rti.
Пляж с белоснежными лежаками ванная Комнаты доволно просторные, несмотря на то что попросили принести для ребенка третью кровать (не раскладушку) Санузел Вид с конца пантона Лобби Отлисная береговая линия
аватар zhurayeva
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
"+": + Bagā tī gs koraļ ļ u rifs, ideā li piemē rots snorkelē tā jiem. + Liela, zaļ a, sakopta teritorija, 10.000 kv. m. + Ziemā apsildā ms baseins. + Peldbaseins ar jū ras ū deni. + Importē tie alkoholiskie dzē rieni. + Nodarbī bas arā bu valodā , kulinā rija un balles dejas. … Tomēr ▾ "+":
+ Bagā tī gs koraļ ļ u rifs, ideā li piemē rots snorkelē tā jiem.
+ Liela, zaļ a, sakopta teritorija, 10.000 kv. m.
+ Ziemā apsildā ms baseins.
+ Peldbaseins ar jū ras ū deni.
+ Importē tie alkoholiskie dzē rieni.
+ Nodarbī bas arā bu valodā , kulinā rija un balles dejas.
+ Bezmaksas iespē jas: nirš ana ar akvalangu, kajaks vai katamarā ns, matu griezums, augļ u grozs.
"-":
- Nedaudz "noguruš as" telpas un galvenā s zonas: restorā ns, vestibils, bā ri.
Video apskats - https://www.youtube.com/watch? v=3mr4DCpw0gA
аватар Egipetmar
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
No priekš rocī bā m ir jū ra, rifi, zivis. Ieradā mies vē lu, 15 min. viņ i gaidī ja, kad mū s izrakstī s, rokassprā dzes neizsniedz, tā pē c visur jā zvana savs numurs vai jā uzrā da karte, jo ne visi saprot krievu valodu, jo man tas ir neē rti, ar rokassprā dzi ir vieglā k. … Tomēr ▾ No priekš rocī bā m ir jū ra, rifi, zivis. Ieradā mies vē lu, 15 min. viņ i gaidī ja, kad mū s izrakstī s, rokassprā dzes neizsniedz, tā pē c visur jā zvana savs numurs vai jā uzrā da karte, jo ne visi saprot krievu valodu, jo man tas ir neē rti, ar rokassprā dzi ir vieglā k. Istabu izvietojums ir kā hostelī , gari gaiteņ i un istabas divā s pusē s, tā pē c tie, kam patī k staigā t kā jā m, noteikti ir. Istaba maza, nepatika, ka bija slikta ventilā cija, bija sveš as smakas. Ē diens kā ierasts, bez liekš ķ erī bā m, bet izsalcis arī nepaliksi. Nav ē dienkartes maziem bē rniem. Tī rī ja katru dienu, bet gandrī z viss ir jā lū dz - kafija, ž eleja utt. . Vispā r otrreiz uz š o viesnī cu nebrauktu.
Parādīt vairāk »


iemiesojums kamibo
Un vai istabā ir gludeklis? Šķiet, ka ar 4 * un vairāk vajadzētu būt gludeklim?
9 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
iemiesojums Age62
Ja jūs paņemat viesnīcu ar pārtiku, piemēram, BB, cik daudz naudas es joprojām iztērēšu par pārtiku kafejnīcā)))? Diez vai Ēģiptē 3 reizes ēdīšu. Brokastis viesnīcā + vakariņas (vai vēlās pusdienas) kafejnīcā - man pietiek. Vakariņās būs kāds labs, garšīgs ēdiens + dzēriens (sula vai vīns, vai alus) + deserts. Tas ir tik ilgs laiks naudu šīm vakariņām? Es nevēlos lietot NV ( Un kādi ir labi restorāni (kafejnīcas) netālu no Baron Resort 5* vai Hilton Sharm El Sheikh Fayrouz Resort 4*?
10 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
iemiesojums siminenko
Kuru no šīm viesnīcām labāk izvēlēties (dodamies februāra sākumā) Galvenie kritēriji: pienācīgs uzturs; mājīga teritorija; nenolietotas telpas; vējš. - renesanses stila Šarm eš Šeihas Golden View pludmales kūrorts - BARON RESORT SHARM EL SHEIKH 5* - Reef Oasis Senses Resort -STELLA SHARM BEACH HOTEL & SPA -Royal Grand Charm Viesnīca Maritim Jolie Ville Golf & Resort -CONCORDE EL SALAM FRONT 5* Vai varat man pateikt, kas ir labākais šajā kategorijā? Maksa līdz $2500 Paldies!!!
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
iemiesojums Polynka2000
Pastāsti man, cik ir izdevīgi ieturēt brokastis tikai Baron Resort? Cik maksā ēšana restorānā uz vietas? Vai tuvumā ir lētas kafejnīcas?
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 6 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums info59
‹ Viesnīca Baron Resort Sharm El Sheikh 5*
Atrakcijas
Koptu baznīca Šarm eš Šeihā
Novērtējums 9.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Arhitektūra, Reliģija
Sinaja kalns
Novērtējums 9.4
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Reliģija, Stats
Kafejnīca Mince
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Restorāni, kafejnīcas

Отель расположен в 15 км от Naama Bay, в 22 км от Старого города, в бухте Ras Nasrani, на самом берегу моря. Открыт в 1998 году, последняя частичная реновация прошла в 2014 году. Отель прекрасно подойдет для семейного отдыха с детьми, романтического путешествия или для поездки с друзьями.

Atrašanās vieta Отель расположен в 8 км от аэропорта Шарм-эль-Шейха.
Pludmales apraksts Рядом кораллы, понтон (145 м), шезлонги, матрасы и зонтики у бассейна. Рекомендуется специальная обувь.
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
  • bezvēja līcis
Viesnīcā

Основной ресторан Sinai World Class Cuisine – шведский стол, международная, восточная и европейская кухня (завтрак, обед, ужин)

Ресторан итальянской кухни Bella Vista (ужин)

Ресторан индийской кухни Taj Mahal (ужин)

Ресторан Al Sakia – морепродукты и блюда на гриле

Ресторан Oasis – австралийская говядина, креветки, барбекю

Ресторан на пляже Palm

Ресторан Egyptian (ужин)

Английский бар Niche

Восточное кафе Khan El Khalili

Танцевальный бар Now and Zen

Бильярд-бар

Бедуинские ужины в пустыне

К услугам гостей: 2 бассейна (1 с морской водой, с подогревом в зимний период), 3 конференц-зала, автобус до центра города (платно), магазины, открытая терраса, камера хранения багажа, круглосуточная стойка регистрации, доставка еды и напитков в номер.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский бассейн с подогревом в зимний период, детская дискотека, анимация, детский уголок в ресторане.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Прокат теннисных ракеток и мячей (бесплатно), освещение теннисного корта (платно), катание на верблюдах (платно), водное поло, аквааэробика, дартс, бочче, мини-футбол.
  • džakuzi
  • galda teniss
  • volejbols
  • basketbola laukums
  • sporta zāle
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 360 номеров.

Istabās

В номере есть кондиционер, бесплатный Wi-Fi, телевизор, телефон (платно), мини-бар, сейф, балкон. Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša
  • bidē (ne visās istabās)
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • ventilators (ne visās istabās)
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • tālrunis
  • kabeļa internets $
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • balkons/terase
  • peldbaseins (ne visās istabās)
Adrese P. O. Box 115 Sharm El Sheikh, PCP.C 46619, Ras Nasrani Bay, South Sinai, Egypt
Tālruņi: +201278658070
Tīmekļa vietne: Baron Resort Sharm El Sheikh
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, волейбол, баскетбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой. В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.