Baron Palms Resort Sharm El Sheikh 5*– Atsauksmes

30
Novērtējums 7.310
№80 viesnīcas reitingā Šarm eš Šeiha
7.7 Numurs
7.5 apkalpošana
8.4 Tīrība
8.0 Uzturs
7.1 Infrastruktūra
Pieczvaigžņu dizaina kūrorts Baron Palms, no kura paveras skats uz Sarkano jūru un piedāvā 600 metru garu privāto pludmali, atrodas Šarm eš Šeihas līcī Ras Nazrani. Viesnīca neuzņem viesus, kas jaunāki par 16 gadiem. Piemērots romantiskam ceļojumam, ceļojumiem ar draugiem vai neatkarīgam tūrismam.Vairāk →
аватар Ilyushina1957
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sveiki! Es vē los dalī ties un ieteikt 5 zvaigž ņ u Baron Sharm El Sheikh Resort Hotel, kas atrodas Š arm eš Š eihā . Stilī gs, elegants un prestiž s. Es paliku tur ar savu vī ru ziemā . Mana dzimš anas diena ir 23. decembris. Es gā ju cauri daudzā m vietā m, bet visur ir lietus sezona, ir vienkā rš i vē ss, tas ir ļ oti tā lu. … Tomēr ▾ Sveiki! Es vē los dalī ties un ieteikt 5 zvaigž ņ u Baron Sharm El Sheikh Resort Hotel, kas atrodas Š arm eš Š eihā . Stilī gs, elegants un prestiž s. Es paliku tur ar savu vī ru ziemā . Mana dzimš anas diena ir 23. decembris. Es gā ju cauri daudzā m vietā m, bet visur ir lietus sezona, ir vienkā rš i vē ss, tas ir ļ oti tā lu. Apstā jā s Ē ģ iptē . Es izvē lē jos viesnī cu, pamatojoties uz atsauksmē m, un rezervē ju septembrī )). Vī rs nesa, kā saka "akli". Viņ š lī dz paš ai muitas inspekcijai nesaprata, kur es viņ u vilku divos naktī ? Vilš anā s nebija!
Krā š ņ a privā tā balto smilš u pludmale, lagū nas baseins, 9 restorā ni un bā ri, kā arī milzī gs saldū dens peldbaseins (ziemā apsildā ms). Ē rtī bas un pakalpojumi ietver tikai pieauguš ajiem paredzē tu, daļ ē ji slē gtu sā lsū dens burbuļ vannu, bē rnu baseinu un bezmaksas vakara transporta pakalpojumus (reizi dienā ar autobusu) uz Soho laukumu. Uz vietas ir bē rnu klubs ar guļ amzonu un aprū pē tā jiem.
Restorā nos tiek rī koti daž ā di tematiskie vakari. Manā dzimš anas dienā vakariņ ā s man uzdā vinā ja skaistu apsveikumu un dzimš anas dienas torti. Kad atgriezā mies istabā , tur bija š ampanietis un bļ oda ar augļ iem. Tas bija sasodī ti jauki!
Salī dzinoš i netā lu no viesnī cas atrodas vietē jā kafejnī ca ar bezmaksas Wi-Fi un saimnieks saprot krievu valodu. Viņ š gatavo gardus vietē jos ē dienus. Vairā kas reizes gā jā m pie viņ a vakariņ ā s.
Ir arī veselī bas klubs, kurā tiek piedā vā tas jū ras aļ ģ u ietī š anas un ē ģ iptieš u masā ž as. Mē s tur nebijā m. Tač u viesnī cas jaunajiem kaimiņ iem patika. Citas aktivitā tes ietver trenaž ieru zā li, tvaika pirti, pludmales volejbolu, riteņ braukš anu un skrieš anu. Pietiekami daudz izklaides.
Mums ļ oti patika. Un pē c daž iem gadiem nez kā pē c nodomā ju: kā pē c gan mē s tur nebraucam vē lreiz? Uz nedē ļ u! Pandē mija, rupji sakot, saslima, laiks ir bē dī gs, dzimš anas diena nav ī paš i labs mē nesis. Un tur ir kaut kā da saule, starp citu, visi peldas jū rā . Es vairā k esmu baseinā . Bet es esmu tikai gļ ē vulis: man ir bail no visas dzī vā s radī bas.
Tā pē c es ļ oti vē lē jos dalī ties ar jums savos iespaidos par š o viesnī cu. Varbū t tur bija vē l kā ds? Ja tā , tad tev tur patika vai nē ? Un, ja kā du interesē sī kā k, ar prieku atbildē š u. Bū sim viens otram izpalī dzī gi!
аватар Malahova_OLga
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es devos uz š o viesnī cu darba dē ļ . Š ī ir laba viesnī ca ar lielisku servisu. Š eit ir laba pludmale. Tī ra un labi uzturē ta viesnī ca. Laba ē dnī ca, labs ē diens. Š ī viesnī ca noteikti ir vairā k piemē rota atpū tai, man izdevā s ierasties darbā . … Tomēr ▾ Es devos uz š o viesnī cu darba dē ļ . Š ī ir laba viesnī ca ar lielisku servisu. Š eit ir laba pludmale. Tī ra un labi uzturē ta viesnī ca. Laba ē dnī ca, labs ē diens. Š ī viesnī ca noteikti ir vairā k piemē rota atpū tai, man izdevā s ierasties darbā . Bet š eit ir brī niš ķ ī gs rajons, tī ras un ē rtas istabas, labs ē diens. Interesanta ē dienu prezentā cija restorā nos. Lū k, kas par internetu — es jums neko nevaru pateikt, jo man bija karte, un es palaidu š o brī di garā m.
аватар aytim.75
Salī dzinot ar Ē ģ ipti, viesnī ca pā rsteidza ar daž ā du garš ī gu ē dienu galvenajā restorā nā un a la carte restorā nos. Reģ istratū ra sagā dā ja vilš anos, reģ istrē joties, ierodoties mums nepiedā vā ja pat dzē rienu, gaidī jā m 45 minū tes, lai par mums parū pē tos, neskatoties uz to, ka viesnī cā mū s iedzina 2 pā ri (reģ istrē š anā s laiks 16. … Tomēr ▾ Salī dzinot ar Ē ģ ipti, viesnī ca pā rsteidza ar daž ā du garš ī gu ē dienu galvenajā restorā nā un a la carte restorā nos. Reģ istratū ra sagā dā ja vilš anos, reģ istrē joties, ierodoties mums nepiedā vā ja pat dzē rienu, gaidī jā m 45 minū tes, lai par mums parū pē tos, neskatoties uz to, ka viesnī cā mū s iedzina 2 pā ri (reģ istrē š anā s laiks 16.00). Reģ istratū rā bija aizņ emti ar aktuā lajiem jautā jumiem, ar kuriem nokā rtoja agrā kos arā bu viesus.

Tā lā k viņ i mums iedeva aploksni ar kartē m no istabas un ar roku norā dī ja telpas virzienu. Prasī jā m iedot rokassprā dzes, pastā stī t par viesnī cas atraš anā s vietu, kur var dzert un ē st, beidzot uzlika rokassprā dzes un piezvanī ja š veicaram un teica, ka aizvedī s uz istabiņ u. Istaba atradā s 1. stā vā ar skatu uz iekš ē jā slē gtā pagalma sienu, č ī bas bija novalkā tas. Pirms ekskursijas iegā des sarakstī jos ar viesnī cas darbiniekiem, lai palī dzē tu noorganizē t ģ imenes brī vdienas un novē lē tu istabiņ u 3. stā vā.
Vē rš oties pie viesu apkalpoš anas, tika atrisinā ti visi jautā jumi un izskaidrota viesnī cas koncepcija, atraš anā s vieta utt.

Pā rē jā laikā par visiem jautā jumiem viņ i vē rsā s tikai pie viesu apkalpoš anas Darian, Jekaterinas, kura apmierinā ja mū su lū gumus un atbildē ja uz visiem jautā jumiem, par ko mē s viņ iem ļ oti pateicamies. Mums pieš ķ irtā istaba bija tī ra, kā rtī ga, pē c tam istaba tika iztī rī ta labi (lai gan, ja atrodat vainu, ka aizkari bija netī ri un aizkars nebija daļ ē ji piestiprinā ts pie dzegas). Viesnī ca ir maza, bet tī ra gan iekš pusē , gan ā rpusē.

Pavā ri ļ oti garš ī gi gatavo no uzkodā m lī dz desertiem, brokastī s bija sarkanā s zivis, vairā ku veidu svaigi spiestas sulas, medus ķ emmī tē s, 2-3 zivju veidi, tī tara gaļ a, pī le, jē ra gaļ a, teļ a gaļ a, jū ras veltes, garneles, kalmā ri. Vakariņ ā s piedā vā ja rož u, balto, sarkanvī nu (vī ns ir tikai iepakots). Bet viesmī ļ i ieņ ē ma galdiņ us gar logu, pasniedzot ar izlieto glā zi, kur tika aicinā ti itā ļ i, vā cieš i utt.
Kad apsē dā mies pie galdiņ a, kas tika pasniegts ar vī nu, mums lika pā rsē sties, jo vietu vienmē r bija pietiekami daudz. Š ā da attieksme izpaudā s pret visiem krievvalodī gajiem viesiem, viesmī lis var atnest arī kā da iedzertu vī na glā zi ar lū pu krā su (pasū tot gā ja paņ emt piedzē ries no galda). Es novē roju š o situā ciju 3 reizes cilvē kiem, tikai ar krievvalodī gajiem (un es pats saņ ē mu). Pludmalē ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu ar lietussargu un ē rtu matraci (lai gan sauļ oš anā s krē sli ir diezgan noguruš i). Sauļ oš anā s krē sli atrodas ē rtā attā lumā viens no otra pa pā riem.

Attā lums no viesnī cas lī dz pludmalei 300 metru gar promenā di nemaz nav kaitinoš s. Tualetes nav vispā r, tuvā kā ir 130m. viesnī cā Barona Resorts Hotel. Ar bojā m apzī mē tais rifs ir viduvē js blakus viesnī cai Coral see sensatori ir daudz interesantā ks, zivis arī viduvē jas. Smilš ainā ieeja ir sekla 150 metrus, zā lī tē redzē jā m stienī ti, gandrī z uzkā pā m, bī stami sekot.
Lī cī vē jains jau kopš novembra, oktobrī vē jiņ š pū ta, ko vajadzē ja, bet jū ra ī paš i nesatraucā s. Krievvalodī gā viesnī ca ir apmē ram 10-15%, 90-95% pilna. Atseviš ķ i par bā ru pludmalē.

Krievu parasti saprot tikai viens bā rmenis, kuram ir visas kundzes un kundzes, un ar krievvalodī gajiem nekaunī ga pazī stamī ba, neskatoties uz to, ka bā rā pastā vī gi darbu it kā kontrolē viens vadī tā js. Tas neliedz padarī t kokteili vai kafiju pretī gu, vai arī pē kš ņ i pietrū kst ledus, kafijas piena. Pē c 20 mā rciņ u iedoš anas situā cija mainī jā s, viss bija klā t un izcilus dzē rienus nesa pat lī dz lietussargam.

Ē diens bā rā pē c pulksten 12 ir vietē jā shawarma, frī kartupeļ i, kurus š efpavā rs bez cimdiem uzlika uz rokā m pē c trauku mazgā š anas (tie gulē ja kastē netā lu), pē c piebildes pasmaidī ja, neē dā m. Arī augļ i bija klā t, bet, kad lū dza tos sagriezt, viņ i norā dī ja uz svaigo š ķ ī vi par 45 mā rciņ ā m, viņ i nesaprot.
Pirms bā ra slē gš anas atpū tnieku klā tbū tnē raustī jā s bā rmeņ a nauda. Baron Resort 1 lī nijā , bā rs pludmalē , viss daudz labā k, pieklā jī gi, glī ti viesmī ļ i, liela ē dienu un augļ u izvē le, č ipsi, viss izklā ts un sprauga, nevajag ubagot.

Kopē jo iespaidu sabojā ja reģ istratū ras darbinieki, viesmī ļ i un pludmales bā rs, vestibilā klavieru sē deklis vienmē r bija tukš s, mū zikas nebija pietiekami daudz. Siltais gaiss, sarkanā jū ra, viesnī cas rajons, ū denskritums un ē diens paspilgtinā ja mū su brī vdienas. Cerē jā m uz atš ķ irī gu personā la attieksmi š ajā viesnī cā , no citā m Ē ģ iptes viesnī cā m, cerī bas neattaisnojā s.
аватар lozovaya-89
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Sveiki) Iekā rtojā mies uzreiz pē c ieraš anā s, bet ieradā mies ap 14. Istabas ir normā las, ir kondicionieris, bā rs tiek papildinā ts katru dienu. Ē diens ir tik un tā , zivs viena, bet gatavota daž ā di, un nav garš ī ga, garneles tika dotas labi. … Tomēr ▾ Sveiki) Iekā rtojā mies uzreiz pē c ieraš anā s, bet ieradā mies ap 14. Istabas ir normā las, ir kondicionieris, bā rs tiek papildinā ts katru dienu. Ē diens ir tik un tā , zivs viena, bet gatavota daž ā di, un nav garš ī ga, garneles tika dotas labi. Sā lī tas sarkanā s zivis katru rī tu, tas bija garš ī gi. Un tā teikt izvē le bija lieliska, nē , daudz viņ u ē dienu. Augļ i: banā ns, ananā ss, ā boli, dateles, vī ģ es, rozī nes, melone. Viesmī ļ iem ir nepiecieš ams ilgs laiks, lai atnestu dzē rienus. Pludmale š eit ir ļ oti laba gan bē rniem, gan pieauguš ajiem) Bā rā puiš i pastā vī gi ir neapmierinā ti, it kā Mojito ir 7 USD bezalkoholisks. Alus skā rdenē s ir garš ī gs. Aptieka teritorijā ir dā rga, tā pat kā veikali. Ja vajag kaut ko nopirkt, aizbrauciet uz vecpilsē tu tur salī dzinā t Pantenolu 3 dolā ri viesnī cā.13) krievvalodī gā Viktorija recepcijā , ļ oti patī kama meitene. Animā cijas puiš i labi darī ts, visi ir velk spē lē t spē les))
аватар 0953113588sgv
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s tagad esam Baron Palms. Lieliska viesnī ca relaksē još ā m brī vdienā m. Jauki jauki numuriņ i. Noteikti par norē ķ inā š anos baseina labajā pusē bū s jā piemaksā reģ istratū rā.20...30 dolā ri par periodu. … Tomēr ▾ Mē s tagad esam Baron Palms. Lieliska viesnī ca relaksē još ā m brī vdienā m. Jauki jauki numuriņ i. Noteikti par norē ķ inā š anos baseina labajā pusē bū s jā piemaksā reģ istratū rā.20...30 dolā ri par periodu. Viena liela 3 stā vu ē ka, laba santehnika, viss strā dā , nav ļ oti noguris. Tiek uzturē ta arī telpu kosmē tika, iekā rtu ekspluatā cija, tī rī ba.
Ļ oti patika restorā ns. Viņ š š eit ir viens. Daudz ē dienu, daudz daž ā du. Visu pat nevar nogarš ot. Viss ir garš ī gi, bez sū dzī bā m. Viesmī ļ i nes dzē rienus (alkohols, kafija, soda), visi ir draudzī gi, uzvedas taktiski un neuzkrī toš i. Lai gan neatlaidī ba daž kā rt tū ristam nekaitē . Ē ģ iptē š ī nav pirmā reize, un augstais pā rtikas kvalitā tes lī menis š ajā viesnī cā bija viennozī mī gi noteikts, par ko liecina labu sieru, zivju, daudzveidī gas gaļ as, unikā la konditorejas izstrā dā jumu un dabī go sulu klā tbū tne. Pacieš ams alus un sausais vī ns, bet protams š ausmī gs viskijs un vietē jā m paraž ā m raksturī gā lipton tē ja.
Viesnī cā ir viena aleja un peldbaseins, kas sadalī ts divā s zonā s. Vienā ū dens tiek uzsildī ts aukstajā sezonā , ir arī divas dž akuzi vannas ar patī kamu hidromasā ž u. Sauļ oš anā s krē sli ir aprī koti ar ē rtiem mī kstiem spilveniem, labiem, nenogurdinā miem dvieļ iem, ir sporta zā le un amfiteā tris ikdienas vakara izrā dē m. No rī ta visa bruģ ē tā vieta tiek izmazgā ta vā rda tieš ā kajā nozī mē . Visi sauļ oš anā s krē sli ir noslaukti, lietussargi, laternas, apmales, baseinu malas un tā tā lā k.
Es atzī mē ju, ka galvenie tū risti viesnī cā ir itā ļ i, franč i, daž i ukraiņ i un ē ģ iptieš i.
Galvenā izklaide ir jū ra. Lielisks rifs! ! ! Labā k nekā Nabkā . Jū ra lī cī vienmē r ir mierī ga. Pā rvarē juš i garu pontonu, nolaiž amies zivju un koraļ ļ u pasaulē . Nav trokš ņ ainu aprū pē tā ju, un Tirā nas sala paceļ as pie jū ras apvā rš ņ a. Varbū t labā kā koraļ ļ u pasaule ir tikai tur.
Mē s devā mies ekskursijā no gida uz salu ar nirš anu. Vietas tur ir skaistas, bet var sarī kot tā du ekskursiju pie viesnī cas, daudz vietē jo piedā vā jumu, ar mazo kuģ ī ti ī sā kā laikā no mū su paš u mola, pamē ģ ini vai nu nirt netā lu no viesnī cas, vai aizbraukt uz kaimiņ u Tirā nu piepū š amajā laivu un arī nirt, jo visas ekskursiju jahtas izbrauc no vecpilsē tas ostas, vajag tur nokļ ū t, savā kt visus transfē rus, uzgrū st molā , beidzot iekā pt jahtā un braukt atpakaļ garā m viesnī cai uz Tirā nu pa jū ru. .
Pludmale tī ra, viss kā rtī bā , ir bā rs, spē lē jam volejbolu, 9:00 notiek vingroš ana, 11...12 ū dens aerobika. Tā lā k Baron Resort Hotel teritorija, tur ar bē rniem, ir skaļ ā ka. Starp citu, krā š ņ as smiltis un saulriets, bē rni no sakneņ iem smuki peld, ū denī ir liels smilš ains laukums, tad lī dz kraujai ir 50 metri beigtu koraļ ļ u, tā pē c zivju maz, bet peld lī dz bē rniem.
Paldies Baronam par viesmī lī bu, baudā m sauli, š im te ir gandrī z viss.
Вкусный ужин Вид из номера. 2й этаж, на бассейн с водопадом Вид на остров Тиран Вид на соседний отель Барон Ризот с пляжа, огромная территория
аватар serg-0012
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ajā viesnī cā uzturē jos kopā ar ģ imeni no 2019. gada 22. aprī ļ a lī dz 29. aprī lim. Viesnī ca ir lieliski piemē rota relaksē još ā m ģ imenes brī vdienā m. Š im nolū kam viesnī cā ir lieliski apstā kļ i. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā uzturē jos kopā ar ģ imeni no 2019. gada 22. aprī ļ a lī dz 29. aprī lim. Viesnī ca ir lieliski piemē rota relaksē još ā m ģ imenes brī vdienā m. Š im nolū kam viesnī cā ir lieliski apstā kļ i. Ierodoties bē rni tika sagaidī ti ar maziem smilš u komplektiem, nieku, bet tas uzreiz uzmundrinā ja bē rnus pē c garā ceļ a. Ieradā mies 10.00, iekā rtojā mies apmē ram stundas laikā , istabiņ a laba, tī ra. Reģ istrē joties izsniedz kuponus uz bezmaksas pakalpojumiem, tai skaitā masā ž u (taju valoda, ļ oti labi, testa nirš ana ar akvalangu) Skats no istabas ir atseviš ķ s š ī s viesnī cas pluss. Viņ š ir skaists. Istabu tī rī ja katru dienu, katru dienu tika papildinā ts arī mini bā rs - konservē ti bezalkoholiskie dzē rieni, sula un alus. Istabā daudz ū dens un tē jas un kafijas. Animā cija laba, neuzbā zī ga, daudzveidī ga. Pā ris reizes paviesojā s bē rnu miniklubs, vakarā minidisko, bē rniem patika. Pludmale laba, sauļ oš anā s krē sli atrodas pieklā jī gā attā lumā viens no otra, tas ir ļ oti liels pluss, nav jā guļ kaimiņ iem uz galvas un bē rniem ir kur rakties smiltī s. Pludmale ir tī ra un smilš aina. Ieeja jū rā ir arī liels š ī s viesnī cas pluss. Ir bē rnu versija lī dz viduklim gar krastu, pat bez speciā liem apaviem. tur ir pantone un skaisti koraļ ļ i. Zivis ir daž ā das un to ir daudz, dziļ ums ir 5 metri un tā lā k dziļ ums. No 5 a la carte restorā niem mē s apmeklē jā m 3, itā ļ u (svinē ja dzimš anas dienu), zivju un bā rbekjū , kas atrodas vienā un tajā paš ā vietā , bet ē dienkarte ir atš ķ irī ga. Pē dē jie divi tiek atvē rti vakarā pie baseina un tur skan dzī vā mū zika (saksofons, ģ itā ra vai meitene dzied, ļ oti skaisti). Vakaros vestibilā ir arī dzī vā mū zika. Atmosfē risks. Ē diens ir pieklā jī gs. Brokastī s 9 svaigi spiestas sulas, citā s viesnī cā s neesam redzē juš i.
Tiem, kas meklē trū kumus, tie vienmē r tiks atrasti. Plastmasas pantons, plastmasas krū zes dzē rieniem pludmalē , nav interneta visā viesnī cā .
Bet pā rē jais mums patika un š ī ir pirmā viesnī ca, kurā vē lamies atgriezties vē lreiz. Viņ š ir savas naudas vē rts.
Liels paldies meitenē m reģ istratū rā par Jū lijas un Viktorijas palī dzī bu, visi jautā jumi tika ā tri atrisinā ti, tika atrasta pat mū su pazaudē tā rotaļ lieta. Sī kums, bet pā rē jo atmiņ a sastā v no š iem niekiem.
Вечерний вид на основное здание Расстояние между лежаками на пляже Фонтан на территории, который вечером с красивой подсветкой Чистый пляж и мелкий вход в море Вид из номера
аватар omiroshnichenko
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Sabojā tas brī vdienas un Jaunais gads. Rupjī bas jau no pirmajā m norē ķ inā š anā s minū tē m. Tā das personas, ka atbraucā m atpū sties uz VIŅ U rē ķ ina. Antisanitā ri apstā kļ i - visas glā zes un galda piederumi pielī p pie rokā m, uz krū zē m un glā zē m ir lū pu krā sas pē das (pagaidiet pie bā ra un paskatieties, kā tā s izskalo traukus. … Tomēr ▾ Sabojā tas brī vdienas un Jaunais gads.
Rupjī bas jau no pirmajā m norē ķ inā š anā s minū tē m. Tā das personas, ka atbraucā m atpū sties uz VIŅ U rē ķ ina.
Antisanitā ri apstā kļ i - visas glā zes un galda piederumi pielī p pie rokā m, uz krū zē m un glā zē m ir lū pu krā sas pē das (pagaidiet pie bā ra un paskatieties, kā tā s izskalo traukus.
E. coli š ajā viesnī cā jums vienkā rš i tiek nodroš inā ts un nemaz nav no baseina, bet gan no viņ u antisanitā rajiem apstā kļ iem.
аватар Kachanova84
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Sā kš u ar to, ka no visiem standarta numuriņ iem paveras skats uz CEĻ U!! ! ! Tū risma aģ entū ra mū s par to neinformē ja, un reģ istrē joties tas bija nepatī kams pā rsteigums. Viņ i piedā vā ja maksā t 40 USD dienā un varē s norē ķ inā ties ar skatu uz baseinu. … Tomēr ▾ Sā kš u ar to, ka no visiem standarta numuriņ iem paveras skats uz CEĻ U!! ! ! Tū risma aģ entū ra mū s par to neinformē ja, un reģ istrē joties tas bija nepatī kams pā rsteigums. Viņ i piedā vā ja maksā t 40 USD dienā un varē s norē ķ inā ties ar skatu uz baseinu. Telpas ir nokautas, ī paš i vannas istaba. Viņ i slikti noņ em. Lī dz viņ i sā ka dot $. Visa viesnī ca ir viena trī sstā vu ē ka gar baseinu. Viss, š ī ir visa viesnī ca! ! ! Aģ entū ra mums solī ja, ka varē sim izmantot un izstaigā t Baron Resort teritoriju, bet vestibilā atkal "sapriecā jā mies" un teicā m, ka varam tikai pastaigā ties. Uz pludmali vajag iet gar veikaliem ar barkeriem. Pludmale 1/4 no Baron Resort pludmales, tā s no savas puses nav atļ autas, lai gan pirmā sauļ oš anā s krē slu rinda tur pat nav aizņ emta. Pludmales bā rā , kā parasti, alus, sulas, ū dens, kā citur. Baseina bā rā dienas laikā tiek pasniegtas parastas picas un š ausmī gi burgeri. Š is bā rs pē c 17:00 pā rvē rš as par "restorā nu" Ala Carte Italian))) Kur vakariņ as tiek pasniegtas slikti mazgā tos š ķ ī vjos. Vispā rē jais restorā ns nav slikts, bija izvē le. Pā ris reizes iedeva sarkanā s zivis, vienreiz bija tuncis, garneles. Viesmī ļ i vē l nav iedevuš i dolā ru, nā ca klajā pieņ emt pasū tī jumu pusdienu vai vakariņ u beigā s) Brokastis labas, sā lī tas sarkanā s zivis, daž ā di sieri, svaigi spiestas sulas. Labā k pa pludmali ņ emt ekskursijas, normā li pā rstā vji, viss pa vecam, tikai uz pusi lē tā k. Pā rstā vis no Anekstur strā dā labi, viņ š uzspiež jau patstā vī gi izvē lē tas ekskursijas pē c viņ a personī gā viedokļ a. Un viņ š teica, ka š ī viesnī ca ir EKONOMIKAS klases Baron Resort, ko bijā m ļ oti priecī gi dzirdē t pirmajā ieraš anā s dienā , kad pirmais iespaids jau bija sabojā ts. Jū s nevarē sit iziet pastaigā ties pa tuksnesi un nepabeigtu.
Labā kā daļ a bija rifs! Patieš ā m ir ļ oti labi, zivju ir daudz. Ņ em maskas un izbaudi) Bet Baron Resort labā k tur aizvest, lai gan teritorija un restorā ni ir normā li.
аватар laziks
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Tagad viesnī ca ir tukš a, bet tas ir labi, skaidrs, ka viesnī ca nav aizņ emta. Ar ē dienu, jautā jums ir, pusdienas ir tikai ā trā s uzkodas bā rā , pusdienā s restorā ns viņ iem nestrā dā ((((((tas neskatoties uz to, ka viesnī ca raksta uz ceļ ojumu aģ enta e-pastu un apliecina, ka visi restorā ni un bā ri pilnī bā darbojas! Ar izlī gumu. … Tomēr ▾ Tagad viesnī ca ir tukš a, bet tas ir labi, skaidrs, ka viesnī ca nav aizņ emta. Ar ē dienu, jautā jums ir, pusdienas ir tikai ā trā s uzkodas bā rā , pusdienā s restorā ns viņ iem nestrā dā ((((((tas neskatoties uz to, ka viesnī ca raksta uz ceļ ojumu aģ enta e-pastu un apliecina, ka visi restorā ni un bā ri pilnī bā darbojas!
Ar izlī gumu. . . kļ uva karsts, lai gan es saprotu, ka tā ir vairā k operatora problē ma, nevis viesnī cai, bet ceļ ojumu aģ ents mums rezervē ja ģ imeni - 2 istabas. Un mū s ievietoja vienistabas apartamentā , kas nav norā dī ts operatora aprakstā , nakš ņ ojam ne mū su kategorijas istabiņ ā . Operatore, pareizā k sakot, operatora reģ istratū ra nevar atrast pē dē jo personu, kas ir vainī ga pie tā , ka viesnī cā , kā izrā dī jā s, ir 2 ģ imenes kategorijas numuri, vienistabas ģ imene (kas nebija vietnē operatora aprakstā un kurā š obrī d dzī vojam) un otrā istaba ģ imene - divistabu, par ko samaksā jā m naudu ceļ ojumu aģ entei!
Jau otro dienu saimnieku kompā nija meklē , kas no š ī brī ž a notriektu naudu, lai mū s pā rceltu uz istabu, par kuru samaksā jā m. . . Barons, lai arī tukš s, neiet mums pretī , lai iedotu savu numuru, lai gan saimnieks stulbs ar istabu aprakstu !
Es vē l nevē los nosaukt operatoru, viņ i pē kš ņ i viņ us iepriecinā s un kaut kas tiks izlemts.
аватар Vaysara101
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Tagad esmu viesnī cā , bet mums š ovakar jā dodas prom : ( Š arm eš Š eihā esam 5 reizes (pirmo reizi Baronā , tā pē c ir ar ko salī dzinā t. Man ir 4 cilvē ku ģ imene: es, mans vī rs un divi pusaudž i 13 un 15 gadu vecumā ). … Tomēr ▾ Tagad esmu viesnī cā , bet mums š ovakar jā dodas prom : (
Š arm eš Š eihā esam 5 reizes (pirmo reizi Baronā , tā pē c ir ar ko salī dzinā t. Man ir 4 cilvē ku ģ imene: es, mans vī rs un divi pusaudž i 13 un 15 gadu vecumā ).
Uz 7 dienā m, kad bijā m š eit, iedzī votā ju skaits nepā rsniedza 40 cilvē kus, bet tas nekā di neietekmē ja apkalpoš anu un ē dinā š anas kvalitā ti restorā nā . Tiesa, strā dā tikai 3 A la carte, bet pā rtikas vienalga pietiek. Viss personā ls smaida, divu dienu laikā uzzinā s tavus ieradumus dzē rienos un ē dienā , vienmē r priecā jas tevi redzē t.
Pludmale ir smilš aina un ļ oti tī ra, nav neviena izsmē ķ a. Koka sauļ oš anā s krē sli ir ē rti, zē ns tos pastā vī gi slauka no smiltī m. Bā rs pludmalē strā dā perfekti, tur tev neko neatteiks, ar smaidu atnes solā riju pasū tī jumu.
Istabas lielas, vannasistabā ir viss nepiecieš amais (izņ emot zobu pastu un birsti), skapī atradī si arī divus č ī bu pā rus (kas ir ļ oti jauki). Pē c tam, kad jū s mazgā jat lietas bez maksas. Gultas veļ a tiek mainī ta katru dienu.
Ir animatori, un viņ i ļ oti cenš as izklaidē t tū ristus. Cilvē ku trū kuma dē ļ spē lē biljardu, vakaros ar tevi tenē.... lai nav garlaicī gi.
Ī sā k sakot - mums patika.
Бассейн в 11:00 Пляж в 10:30 Основной ресторан на ужин.
Parādīt vairāk »


iemiesojums MariaMasha21
5 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums Del-G.
Sveiki Sakiet, lūdzu, kāda ir atšķirība starp BARON RESORT 5 un BARON PALMS RESORT 5 viesnīcām, vai apkalpošanas līmenis, apkalpošana utt. Cik tālu viens no otra? Es saprotu, ka viņi ir tuvumā, ja ir, vai ir iespējams apmeklēt pirmo, dzīvojot otrajā, teritoriju?
6 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 21 atbildi
iemiesojums musiclady50
Cilvēki, vai kāds šajā laikā devās uz viesnīcu? Kā ūdens jūrā, paciešams? Vai jūrā vējš ir stiprs? Un vai ir iespējams peldēt ne tikai no pontona, bet arī no krasta? Pēc cik metriem (aptuveni) sākas vismaz 1,5 metru dziļums?
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums lidaluch
Vai ir iespējams apvienot promenādi gar promenādi ar pieturu blakus esošajā Coral Beach Monrazah viesnīcā?
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums reservation123
‹ Viesnīca Baron Palms Resort Sharm El Sheikh 5*
Atrakcijas
Koptu baznīca Šarm eš Šeihā
Novērtējums 9.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Arhitektūra, Reliģija
Sinaja kalns
Novērtējums 9.4
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Reliģija, Stats
Kafejnīca Mince
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Restorāni, kafejnīcas

Пятизвездочный курортный бутик-отель Baron Palms с видом на Красное море и собственным пляжем протяженностью 600 метров расположен в районе залива Рас Назрани, в городе Шарм-эш-Шейх. Отель не принимает гостей младше 16 лет. Подходит для романтического путешествия, поездок с друзьями или для самостоятельного туризма.

Atrašanās vieta Отель расположен в 10 км от аэропорта, в 20 км от Naama Bay, в 27 км от Старого города, в 5 км от Soho Square, в бухте Ras Nasrani.
Pludmales apraksts Собственная пляжная зона (около 150 м, протяженность всего пляжа 600 метров) слева от пляжа отеля Baron Resort 5* — 300 метрах, вход в море по понтону, пластиковый понтон 140 м (общий с отелем Baron Resort 5*), гости отеля Baron Palms 5* могут гулять по пляжу Baron Resort 5* и пользоваться общим понтоном. Пляжные полотенца — бесплатно.
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

К услугам гостей 2 бассейна с гидромассажем, водопадами и водными каскадами. В местах общего пользования предоставляется бесплатный Wi-Fi. Гости могут заказать блюда местной и интернациональной кухни в ресторане, работающем по системе «шведский стол», или поужинать в египетском ресторане с обслуживанием по меню. В 6 барах и кафе курортного бутик-отеля предлагаются местные напитки, а в баре-ресторане Paradise Pool подают ужин при свечах.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca pieaugušajiem
Bērniem Отель не принимает гостей младше 16 лет.
Izklaide un sports В курортном бутик-отеле можно поиграть в пляжный волейбол, пляжный футбол или теннис, а также заняться бегом, велоспортом и водными видами спорта. Каждый вечер в римском амфитеатре показывают представления, а на террасе La Veranda иногда звучит живая музыка и проходит развлекательная программа.
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • galda teniss
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle
  • aerobika
  • jogas nodarbības
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 230 номеров.

Istabās

Индивидуальный кондиционер, телевизор, спутниковое ТВ, телефон, сейф (бесплатно), утюг (по запросу, бесплатно), мини-бар платно (заполнен), набор для приготовления чая/кофе (бесплатно), балкон или терраса (не везде). Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями. Уборка номера: ежедневно, смена белья: ежедневно, room service: круглосуточно (платно), выбор подушек.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • tālrunis
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • balkons/terase
  • bidē (ne visās istabās)
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
Adrese P. O. Box 115 Sharm El Sheikh, PCP.C 46619, Ras Nasrani, South Sinai, Egypt
Tālruņi: +20 69367 0170
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой, йогой. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.