Barcelo Tiran Sharm 5*– Atsauksmes

146
Novērtējums 7.110
№56 viesnīcas reitingā Šarm eš Šeiha
7.1 Numurs
7.4 apkalpošana
7.5 Tīrība
8.0 Uzturs
7.9 Infrastruktūra
Mūsdienīga viesnīca ar kompaktu labiekārtotu teritoriju, kas atrodas Nabq dabas rezervātā. Viesnīcā valda mājīguma un komforta atmosfēra: daudzveidīgs ēdiens, kas raksturīgs pasaules viesnīcu tīklam "Barcelo", plaši numuri, grezns spa centrs, draudzīgs personāls. Viesiem, kuri dod priekšroku priviliģētai atpūtai, viesnīca piedāvā "Premium All Inclusive" koncepciju ar piekļuvi kluba atpūtas telpai un citiem papildu pakalpojumiem. Bērniem ir pieejams mini klubs ar lielisku rotaļu laukumu un daudzveidīgu programmu. Viesnīcai ir sava smilšu pludmale, netālu no koraļļiem. Viesnīca tika atklāta 2008. gadā, pēdējais renovācija tika veikta 2016. gadā. Kopš 2014. gada tas darbojas ar Barcelo zīmolu. Tas sastāv no galvenās ēkas un trīsstāvu ēku kompleksa. Piemērots visu kategoriju tūristiem.Vairāk →
аватар qqqqa
 •  apceļots 5 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 6.0
Plusi: plaš as telpas, laba animā cijas komanda, laba apkalpoš ana, garš ī gi ē dieni. Tagad pā riesim pie mī nusiem. Viesnī cā dominē odi. Viņ i kaut kā paš i ģ enerē jas telpā (tikai jokoju). Bet ar aizvē rtā m durvī m un logu mē s nogalinā jā m 37 odus. … Tomēr ▾ Plusi: plaš as telpas, laba animā cijas komanda, laba apkalpoš ana, garš ī gi ē dieni.

Tagad pā riesim pie mī nusiem.

Viesnī cā dominē odi. Viņ i kaut kā paš i ģ enerē jas telpā (tikai jokoju). Bet ar aizvē rtā m durvī m un logu mē s nogalinā jā m 37 odus. Un no rī ta nez no kurienes parā dī jā s muš a. Viņ a mū s pamodinā ja. Atpū tnieki, paņ emiet fumigatoru atvaļ inā jumā!!!

Ļ oti nepatī kams ir sauļ oš anā s krē slu trū kums pludmalē zem lietussargiem. Mē s bijā m atvaļ inā jumā ar maziem bē rniem, un mums vajadzē ja kā du ē nu zem lietussarga. Tas ir, neatkarī gi no tā , kurā laikā jū s ieradī sities pludmalē , visa pirmā sauļ oš anā s krē slu rinda zem lietussargiem un otrā ir aizņ emta. Tajā paš ā laikā personā ls ir draudzī gs un piedā vā apgulties saulī tē.
Tā tad, jū s ierodaties pludmalē.7:30, viss ir aizņ emts vai nu ar mantā m, vai ar dvieļ iem. Skaidrs, ka kopš vakara. Jā , mē s domā jam, jo ​ ​ kā ds ir tik gudrs, mē s arī to darī sim! Viņ i to ieņ ē ma vakarā un nolika daž as nelielas lietas uz sauļ oš anā s krē sliem. Kad ierodamies, kā ds ir izņ ē mis mū su lietas. Š ajā s vietā s kā ds guļ.
Mē s atradā m lietas no puiš a, kurš izdala dvieļ us. Jā , mē s domā jam, ka tas ir iespē jams. No rī ta ierodamies pludmalē . Zem lietussarga ir sauļ oš anā s krē sli ar daž ā m lietā m. Mē s saucam pludmales strā dniekus. Es saku: mē s gribam apgulties š ajā s vietā s, paņ emiet savas mantas. Atbilde: Mē s nedrī kstam pieskarties lietā m. Respektī vi, kā dam var pieskarties lietā m (mums ir aizdomas, ka par naudu), bet citiem tas nav iespē jams.
Lī dz ar to absolū ti katrs rī ts izvē rtā s par aizkaitinā jumu, jo cilvē ki vakarā ņ ē ma sauļ oš anā s krē slus, un vienkā rš i nebija iespē jas apgulties ar bē rnu ē nā pirmajā vai otrajā rindā!

Viesnī cu ī paš nieki! Pievē rsiet uzmanī bu š im punktam. Lai pludmales darbinieki vienkā rš i neļ auj nevienam vakarā ieņ emt sauļ oš anā s krē slus.
Lai tas bū tu godī gi - tas, kurš ieradā s pirmais, saņ em sauļ oš anā s krē slu.

Jo rodas doma, ka par naudu kā ds var aizņ emties sauļ oš anā s krē slu zem lietussarga, bet citā di pagulē t saulī tē.

Vai arī pievienojiet lietussargus. Visā pludmalē ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu.
Mē s uzskatā m, ka atvaļ inā jums ir daļ ē ji sabojā ts, neskatoties uz daudzajā m viesnī cas priekš rocī bā m.
аватар Ostrouxov.74
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Noteikti nav 5 zvaigž ņ u viesnī ca! Nu, izņ emot pē c ē ģ iptieš u standartiem! Visas atsauksmes bū tī bā ir godī gas, tikai kā ds raksta uz negatī vo un tā pē c viss ir slikti, un kā ds uz pozitī vo un tā pē c ir nelieli trū kumi! Nu, protams, izceļ as uz "Rusņ a" biež i aizskarto benderieš u mentalitā te, bez kuras diemž ē l neiztikt)))), Mazie krievi! Viesnī cas teritorija ir tī ra, bet tieš i ā rpus viesnī cas jau ir atkritumu kaudzes! Pludmale pa kreisi aiz nirš anas centra uz viesnī cas veģ etā cijas robež as ir izgā ztuve! Stā dī jumus pieskata, pastā vī gi laista un nogriež . … Tomēr ▾ Noteikti nav 5 zvaigž ņ u viesnī ca! Nu, izņ emot pē c ē ģ iptieš u standartiem! Visas atsauksmes bū tī bā ir godī gas, tikai kā ds raksta uz negatī vo un tā pē c viss ir slikti, un kā ds uz pozitī vo un tā pē c ir nelieli trū kumi! Nu, protams, izceļ as uz "Rusņ a" biež i aizskarto benderieš u mentalitā te, bez kuras diemž ē l neiztikt)))), Mazie krievi! Viesnī cas teritorija ir tī ra, bet tieš i ā rpus viesnī cas jau ir atkritumu kaudzes! Pludmale pa kreisi aiz nirš anas centra uz viesnī cas veģ etā cijas robež as ir izgā ztuve! Stā dī jumus pieskata, pastā vī gi laista un nogriež . Ē diens ir daudzveidī gs un garš ī gs, bet pie tā jā pierod. Izdalot gaļ u, tā s pamazā m dod un sā kumā satracina, bet tad saproti, ka vairā k nevajag, it ī paš i, ja skaita, cik kalorijas esi apē dis! )))) Ja nepietiek, var ņ emt vē lreiz! Personā ls strā dā un cenš as izpatikt, bet restorā nā vienmē r ir grū ti noķ ert viesmī li, jo viņ u ir maz un viņ i viennozī mī gi rē ķ inā s ar dzeramnaudu!
Piemē ram, citā viesnī cā pie mums vienmē r pienā ca atseviš ķ s viesmī lis un pasū tī ja dzē rienus, š eit pilnī gi iespē jams iztikt bez viņ iem, ja nepaķ er un nepajautā ! Beigā s mē s vienkā rš i paņ ē mā m desertu un devā mies uz reģ istratū ras bā ru virs restorā na un dzē rā m tur kafiju. Restorā ns ir diezgan trokš ņ ains, daudz bē rnu un skaļ i runā još ie priekš meti! ((( Internets ir visur, bet tas biež i izslē dzas un jā ieiet vē lreiz! Istabas un mē beles ir nedaudz noguruš as. Pludmalē nav pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, bet mums bija savs baseins pretī istabiņ a, un mū su sauļ oš anā s krē sli ar lietussargu uz zā liena. Liels viesnī cas pluss ir trī s veidi kreisajā pusē pludmale ir dziļ a smiltī s, vē jā bija viļ ņ i, kas tomē r nevienam netraucē ja tur peldē ties ! Pludmales centrā bija rifs ar zivī m, labajā pusē lagū na bija ļ oti sekla un ar aplokiem. Pē cpusdienā bija bē gums un dibens varē ja bū t pliks. braukt ar pū ķ i - no rī ta kā likums, tas bija labs sitiens.
Viesnī cā ir arī nirš anas centrs (kreisajā pusē š ķ ū nis un tur vindsē rfinga klubs. Tur ar vindsē rfingu nodarbojas viens arā bs, viņ u sauc Mukhameds. Pā rē jie pā rsvarā dzer kafiju, tē ju un reizē m mē ģ ina tevi piemā nī t nirš anā ! )))) Muhameds ir simpā tisks, sabiedrisks un laipns puisis. Kā likums, 7 no rī ta, ja ir vē jš , viņ š jau ir pludmalē , mā ca tū ristus vindsē rfingā ! Viņ š vienmē r man palī dzē ja ar pū ķ i. Reģ istratū rā ir arī tulkotā ja meitene Jekaterina, kura arī ir ļ oti atsaucī ga un č akla meitene. Vienmē r gatavs palī dzē t ar jebkā diem jautā jumiem! No viesnī cas priekš rocī bā m es pieskaitu iespē ju skriet un staigā t gar jū ru pa visā m piekrastes viesnī cā m - ir vienots pastaigu ceļ š - izejiet no pludmales pa kreisi, visā s viesnī cā s varat ignorē t visus vietē jos apsargus. Dodaties 7 kilometrus uz viesnī cā m, mē s atveram vā rtus, ja tie ir ciet, ar rokā m neaizmiguš ie apsargi neaiztiekam! Principā es pat ar pū ķ i izgā ju pat kaimiņ u lagū nā starp pontoniem.
Man bija ļ oti jautri palaist tukš as pludmales sargu un rū gti kliegt, ka tas nav iespē jams un privā tī paš ums! Lai gan principā pē c likuma jū ru un pludmali var izmantot visur! Viņ š bija ievainots un bē dī gs, ka nevarē ja ieiet ū denī ! ))) Nu tagad par skumjo - diemž ē l Ē ģ ipte vienmē r ir tā da - it kā viss ir labi, bet beigā s izdodas visu sabojā t! Paš i kaulē jas, nosauc sā kotnē ji neticami augsto cenu, tad apvainojas, kad pā rtirgo! Izgā jā m no viesnī cas 4 no rī ta pie reģ istratū ras bā ra un prasī jā m kafiju, bā rmenis teica ka nestrā dā un kafija samaksā ta! Tad vazā t lē nā m viss pats izsniedza tasi kafijas! Ar bagā ž u paņ ē ma no istabas to paš u, bet paš i iekrauj autobusā , autobusa š oferis ar izteikti neapmierinā tu seju - no rī ta piespieda strā dā t! )))) Nu, š ī ir Ē ģ ipte, un tā š eit visā ! Lidosta ir atseviš ķ s jautā jums!
аватар Natalija_Movchan
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Izvē lē ts caur filtru "bez krievu valodas". To apstiprinā ja arī ceļ ojumu aģ ents. Patiesī bā sajū ta ir tā da, it kā bū tu ieradies Soč os - skan kirkorovs, č ič erina, satiec atpū tniekus drē bē s ar rashkas simbolu. … Tomēr ▾ Izvē lē ts caur filtru "bez krievu valodas". To apstiprinā ja arī ceļ ojumu aģ ents. Patiesī bā sajū ta ir tā da, it kā bū tu ieradies Soč os - skan kirkorovs, č ič erina, satiec atpū tniekus drē bē s ar rashkas simbolu...triger
Viesnī ca nedaudz nobruž ā ta, bet norma, ē diens, apkalpoš ana arī ok. Par 10$/dienā var dabū t skatu uz jū ru, par 20$ - taksi uz vecpilsē tu.
Forš a daba. Bē rniem smilš u pludmale jū rā , silts baseins, neliels rifs, bet pietiek zemū dens izpē tei, animā cija pļ ā pī ga.
Atgriež oties tū roperators teica, ka viesnī cā bez krieva (vai ar min kil-tyu) ekskursijas nenotiek. Jums jā apsver, vai esat gatavs baš kī rieš iem un citā m tuvumā esoš ā m tautā m pludmalē
аватар vezha2
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Jau treš o reizi viesnī cā uzreiz atzī mē š u, ka š oreiz viesnī ca nepievī la. Norē ķ ins pagā ja ā tri, ne bez simboliskas piemaksas, bet numuru izvē lē jies pats. Istabā viss darbojā s, ikdienas uzkopš ana, reizē m ar gulbjiem no dvieļ iem. … Tomēr ▾ Jau treš o reizi viesnī cā uzreiz atzī mē š u, ka š oreiz viesnī ca nepievī la.
Norē ķ ins pagā ja ā tri, ne bez simboliskas piemaksas, bet numuru izvē lē jies pats. Istabā viss darbojā s, ikdienas uzkopš ana, reizē m ar gulbjiem no dvieļ iem. Kosmē tika, ū dens, salvetes - tiek atjauninā ta katru dienu.
Ē diens kā vienmē r ir visaugstā kajā lī menī . Brokastis - Ē ģ iptes standarts - omletes, pankū kas, kruasā ni, piena putras, pudiņ i, daž ā di sieri un biezpiens. Pusdienas - divu veidu zupas, liellopa gaļ a, vista, cepta zivs, jū ras veltes. Vakariņ ā s - makaroni, cepts vesels tī tars, vai liellopa gaļ a, vai tuncis, piedevas - daž ā di. Liela auksto uzkodu, dā rzeņ u un augļ u izvē le. Ī paš i atzī mē š u konditorejas izstrā dā jumus, gan Eiropas, gan arā bu – pat vī rieš i labprā t tos paņ ē ma. Viesmī ļ i vē rī gi, apkalpo ā tri, pē c Jū su vē lē š anā s atvedī s dzē rienus, gan alkoholiskos (vietē jā raž oš ana), gan daž ā das sulas.
Teritorija joprojā m ir zaļ a, tī ra un sakopta, par ko jā atzī mē nenogurstoš ie strā dnieki, kuri visu laiku griež , ravē un laistī ja visu š o skaistumu.
Viesnī cas ī paš ā vē rtī ba ir pludmale. Ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, arī aizsargekrā ni no vē ja. Jauks pludmales bā rs ar labā ko kafiju viesnī cā . Beechboy vienmē r palī dzē ja ar ekrā niem, pā rvietoja sauļ oš anā s krē slus pē c mū su pieprasī juma. Starp citu, š oreiz pievē rsu uzmanī bu precī zajam glā bē ju darbam - cilvē ki peldē ja pat ar sarkano karogu, turklā t pastā vī gi atradā s pie ū dens malas, ī paš i tuvu mā miņ ā m ar bē rniem.
Animā cija ir lieliska, pludmalē atpū tnieki pastā vī gi bija aizņ emti ar daž ā dā m aktivitā tē m un konkursiem. Vakarā pianists spē lē un dzied vestibilā reģ istratū rā.
Wi-Fi viesnī cā ir labs, gan istabā s, gan pludmalē , tā pē c nav jā pē rk vietē jā karte.
Kontingents viesnī cā ir ļ oti daž ā ds – briti, itā ļ i, vā cieš i, poļ i, baltieš i, ukraiņ i, daudzi ē ģ iptieš i un arā bi.
Kopumā atpū ta bija izcila, par ko paldies visiem darbiniekiem - Ole gestrā cijai, SPA salona vadī tā jiem, viesmī ļ iem. Pat neskatoties uz remontu divā s ē kā s, mē s neizjutā m nekā du diskomfortu, tā pat kā nedzirdē jā m bū vniecī bas troksni.
Vai mē s nā ksim vē lreiz? Viss var bū t... š eit mē s jau jū tamies kā mā jā s
аватар Ray65
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Protams, izvē loties viesnī cu, es lasu tū ristu atsauksmes par atpū tu Barselo un komentā rus par š ī m viesnī cas pā rstā vja atsauksmē m. Cerē ju, ka atsauksmes, ī paš i negatī vā s, grē koja ar lielā m cerī bā m un prasī bā m, un Hotel Management apliecinā jumi par komentā ru izslē gš anu bija godī gi un patiesi. … Tomēr ▾ Protams, izvē loties viesnī cu, es lasu tū ristu atsauksmes par atpū tu Barselo un komentā rus par š ī m viesnī cas pā rstā vja atsauksmē m. Cerē ju, ka atsauksmes, ī paš i negatī vā s, grē koja ar lielā m cerī bā m un prasī bā m, un Hotel Management apliecinā jumi par komentā ru izslē gš anu bija godī gi un patiesi. Redzē ju, ka viesu atsauksmes izrā dī jā s ticamā kas.

Barcelo Tiran neatbilst 5 zvaigž ņ u viesnī cas formā tam. Ak, tā ir taisnī ba.

Apmetā mies istabā.1209. Mē beles un santehnika ir ļ oti vecas un ne tikai izskatā s nesakoptas - netī ri balkona paneļ i, vaļ ī ga furnitū ra un pussasē rē jis lietus tī kls duš ā (var turpinā t uzskaitī t vē l un vē l), bet daž ā m lietā m ir bī stami defekti, kas radī juš i ā das traumu mū su rokā m - š ķ embas uz flī zē m, rū sa uz balkona margā m, saplī susi plastmasas auš ana uz krē sla...Un gludeklis, kas nebija istabā un tika atnests pē c mū su pieprasī juma, mū s vienkā rš i š okē ja. !
Š ai sadzī ves tehnikai apakš ē jā daļ a nokarā jā s no vadiem...Bet viņ i mums to atnesa, turē ja rokā s un neredzē ja, ka ir bī stami tā du lietot? ! Skatiet fotoattē lu, ja neticat, ka tas ir ī sts. Stā stam ar dzelzi bija turpinā jums. Otrs mū su istabā atstā tais gludeklis nedarbojā s. Labi, tas notiek. Viņ i lū dza viņ us nomainī t. Treš ais gludeklis atkal neiepriecinā ja - gaisma signalizē ja par iekļ auš anu, bet apkures nebija. Un tikai ceturtais gludeklis ļ ā va mums sakā rtot drē bes pareizā formā.

Ja jū s zinā t, kā iemigt garā m braucoš o transportlī dzekļ u troksni un nepā rtrauktā dū koņ a (nolē mā m, ka š is troksnis nā k no ventilā cijas sistē mas, bet var bū t kaut kas cits) jums netraucē , tad jū s iepriecinā s telpas pirmajā ē kā . Mums tas izrā dī jā s ļ oti nepatī kami - 14 naktis bez miega. Telpā nav absolū ti nekā das skaņ as izolā cijas, un naktī , kā zinā ms, trokš ņ a uztvere ir vē l vairā k uzlabota.
Kondicionieris ir ne tikai ļ oti trokš ņ ains, tas arī praktiski neatvē sina gaisu, bet es gribē ju, lai telpā bū tu vē ss. Ne liktenis, viņ i izgā ja uz vietu un meklē ja ē nas vietas.

Reģ istrē joties mums neiedeva nekā das viesnī cas vietnes shē mas-plā nus, sakā rtojiet paš i, cik varat. Viņ i izdeva viesnī cas koncepciju viesiem fA4, tač u kopē tā jā nebija pietiekami daudz krā sas visam tekstam, tā pē c no atseviš ķ ā m vē stulē m uzminē jā m, ka mē s runā jam par labā kajā m ē ģ iptieš u viesmī lī bas tradī cijā m. Patiesī bā - necieņ a pret saviem viesiem. Arī seifa lietoš anas instrukcija ir nodrukā ta ļ oti vā ji, ar tik tikko salasā mu tekstu un pat novecojusi - telpā esoš ā seifa modelis neatbilst instrukcijā norā dī tajam, un tikai palī gā izsauktais darbinieks parā dī s, kā rī koties. rī koties ar seifu.
Pirmo reizi 6 kū rorta apmeklē jumu laikā vē rojā m, kā viesnī cas darbinieki pludmalē "iegrā mato" sauļ oš anā s krē slus, apsedzot tos ar dvieļ iem un pē c tam piedā vā jam viesiem par maksu. Parasti neaudzinā ti tū risti ņ em lī dzi dvieļ us vai personī gā s mantas, un darbinieki veic pasā kumus, lai tas nenotiktu. Barselo, spriež ot pē c iepriekš ē jā m atsauksmē m un personī gajiem novē rojumiem, tā ir norma.

Rotaļ u laukums noteikti nav vieta, kur bē rni var atpū sties, bet gan vieta, no kuras bē rniem ir jā izvairā s. Godī gi sakot, es nesaprotu, kā var atļ aut lietot aprī kojumu bē rniem, ja ir izvirzī tas naglas, skrū ves, sapuvuš i ž ogu elementi, ilgi nolobī jusies krā sa, margas ar š ķ eldā mu malku ...Tam nav attaisnojuma.

Š ī s un citas vilš anā s Barcelo ir vē l jo vairā k kaitinoš as, jo viesnī ca piedā vā tik daudz laba. Visvē rtī gā kā lieta ir cilvē ki.
Daudzi, ar kuriem sazinā jā mies no personā la, bija patī kami un korekti komunikā cijā , apzinī gi darbinieki savā darbā . Mū su istabiņ u saveda kā rtī bā Ahmeds - vienmē r kvalitatī vi mazgā ja un tī rī ja, vienmē r interesē jā s vai ar visu pietiek, vienmē r atsaucā s uz lū gumiem. Restorā nā La Brisa mū s apkalpoja viesmī lis Rabia - viņ š uzreiz atcerē jā s mū su vē lmes, strā dā ja ā tri, un ne tikai apkalpojot mū s, bet arī citus viesus, viņ am labi padodas komunikā cija gan ar pieauguš ajiem, gan bē rniem. Ē diens viesnī cā , principā , man patika, daž i ē dieni ļ oti, ļ oti. Ī paš i mums garš oja saldumi, tik gardus smalkmaizī tes neesam redzē juš i ne nubijā , ne Iberotelā , ne Albatrosā . Focaccia, kunafa, basbousa, sambusek, tahina, kokosriekstu piens - mē s to iepazinā m pirmo reizi, pateicoties Barcelo š efpavā riem. Jū ras veltes ē dienkartē pastā vī gi ir daž ā dā s gatavoš anas iespē jā s. Labas kvalitā tes svaigi dā rzeņ i, ir marinē ti, kā arī mē rces, garš vielas, eļ ļ as - katrai gaumei.
Izdodot pavā ru, viņ i nekad neatsakā s no piedevas. Ja kaut kas beidzas, ā tri atnes jaunas trauku porcijas. Porcijas ir mazas, bet galdi vienmē r izskatā s glī ti, it kā tikko bū tu pasniegti. Pavā ri jau laikus sagatavo daž as sagataves, lai paš iem pirmajiem apmeklē tā jiem nav jā gaida, kad tie bū s gatavi - nā c 7 no rī ta un viss ir gatavs, izņ emot to, ka olu kultenis tiek gatavots pē c pasū tī juma, ņ emot vē rā vē lmes viesi. Barracuda pludmalē viņ i gatavo visgardā kos frī kartupeļ us, labas un svaigas maizī tes ar vistas š avarmu. Bā ros kokteiļ us gatavo skaisti, garš ī gi un daudzveidī gi, un ne reizi nav bijis atteikuma sastā vdaļ u trū kuma dē ļ . Vakaros izklaides laikā pludmalē viesus apkalpoja bā rs El Bonito. Kopumā Barcelo restorā ni un bā ri ir viesnī cas stiprā puse.

WiFi Barcelo ļ auj sazinā ties ar Dzimteni pat no istabas, pat no pludmales, pat no rī ta, pat pē cpusdienā , pat vakarā - signā la lī menis un ā trums ir diezgan labs.
аватар Loria_White
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Visskaistā kais Barselo ir pludmale, mī ksta ieeja jū rā pa smiltī m, kad paisums ir ā rā , var droš i peldē t uz otrajā m bojā m. Netā lu ir neliels rifs, zivis katru dienu peld lī dz paš am krastam, var snorkelē t, Sarkanā s jū ras skaistums ir neticams. … Tomēr ▾ Visskaistā kais Barselo ir pludmale, mī ksta ieeja jū rā pa smiltī m, kad paisums ir ā rā , var droš i peldē t uz otrajā m bojā m. Netā lu ir neliels rifs, zivis katru dienu peld lī dz paš am krastam, var snorkelē t, Sarkanā s jū ras skaistums ir neticams. Uzturē š anā s laikā viesnī cā notika remontdarbi, kas, protams, mū s neiepriecinā ja, bet arī ī sti netraucē ja. Istabu uzreiz iedeva labu bez piemaksā m. Viņ i tī rī ja katru dienu, dzeramnaudai vienmē r atnesa papildus ū deni, tē ju, kafiju, krē jumu lielos daudzumos. Wi-Fi nav slikts, mē s to vislabā k noķ ē rā m istabā un pludmalē . Teritorija maza, kopta, palmas, puķ es, zā liens un citrusaugļ i, ja vajag instagram lokā cijas, tad š ī te nav. Ē diens restorā nā garš ī gs, vakariņ as daudzveidī gas, ļ oti garš oja teļ a gaļ a, par ko liels paldies š efpavā riem. Pī rā gi ar augļ iem un riekstiem kļ uva par mī lestī bu uz visu atlikuš o brī vdienu. Alkohols ir pacieš ams, visi dzē ra ar ledu, problē mu nebija.
Izklaides programma bija standarta, gandrī z kā visā s viesnī cā s. Sauļ oš anā s krē sli pludmalē tiek ņ emti ļ oti agri un izmet lietas visai dienai, tač u vienmē r varat atrast brī vus no tā lienes. Baseini ir tī ri, peldē ties patī kami, bet daž viet klā jums gar dibenu ir noplucis, pieceļ oties, visu laiku turas pie tā . Neliela, bet mā jī ga trenaž ieru zā le, pa dienu bija pā rsteidzoš i daudz cilvē ku, kas trenē jā s. Pludmales bā rā man patika burgeri un kartupeļ i, ik pa laikam bija rinda uz ā trā s uzkodas. No tā , kas man kategoriski nepatika: visus dzē rienus restorā nā var pasū tī t tikai caur viesmī li, tas ir neē rti, ilgi, nav skaidrs, kā pē c viss ir tik sarež ģ ī ti. Ja jū s katru dienu iedosiet dolā ru, viņ i jū s ā tri apkalpos, viņ i vienmē r atradī s brī vu galdiņ u un atdzesē tus dzē rienus. No siltajiem ē dieniem viss tiek izdalī ts aiz glā zes, tiek pasniegtas mazā s porcijā s, ja paprasa, bez problē mā m pievieno, mī nuss, ka nevar izvē lē ties sev tī kamo gabalu.
Kopumā personā ls ir draudzī gs, bet lielā kā daļ a, maigi izsakoties, ir rupji, ī paš i bā rmeņ i, jums ir jā bū t gatavam tam. Bā rā bez dzeramnaudas jū s nevarat sagaidī t labas attiecī bas. Alkohols tiek liets mazā s plastmasas krū zē s, arī alus, neskatoties uz to, ka vairā kas reizes atkā rto, ka dzersi š eit, nevis ar tevi. Viesnī cas teritorijā ir veikali, bet mē s devā mies uz tuvā ko tirgu, izejot no viesnī cas, pa kreisi un kā jā m 800 metrus. Tā pat no viesnī cas pastā vī gi brauc mikroautobusi, vienmē r gribas iedot liftu, viņ i dun, ja gribē s, apstā sies jebkur. Mums bija agra izbraukš ana, bez iepriekš ē jas vienoš anā s mums iedeva brokastis pusdienu kastī tē s. Kopumā viesnī ca ir diezgan laba, pludmale ar savu brī niš ķ ī go ieeju un unikā liem saulrietiem iekaro un tā s dē ļ gribas š eit atgriezties ne reizi vien.
Вид на бассейны.
аватар tet21511
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo tā ir viesnī cu ķ ē de, kas mū s ļ oti iepriecinā ja, ī paš i Dominikā nas Republikā (skaidrs, ka sapratā m, ka tā ir Ē ģ ipte). Izlī gumā aizmirsā s, ka norē ķ ins tika samaksā ts agrā k (visu dienu), nā cā s visu atgā dinā t. … Tomēr ▾ Izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo tā ir viesnī cu ķ ē de, kas mū s ļ oti iepriecinā ja, ī paš i Dominikā nas Republikā (skaidrs, ka sapratā m, ka tā ir Ē ģ ipte). Izlī gumā aizmirsā s, ka norē ķ ins tika samaksā ts agrā k (visu dienu), nā cā s visu atgā dinā t. Paņ ē mā m istabu ar baseinu, lai bū tu klusums, blakus istabā bija 6 pieauguš ie un 8 bē rni (griezos reģ istratū rā un teica, ka rī t š is vā rds aizies. Vajag kaut kā novē rtē t kā da cita atpū tu un telpas lai tie nav hostelis. Dvieļ i pludmalē ir sliktā ki par kā jslauķ i (tikai arā biem dod labus dvieļ us un viņ iem ir aizņ emti sauļ oš anā s krē sli. Gribē tu redzē t š eit pā rbaudi, kas pā rbauda viesnī cas Ē ģ iptē . Kondicionieris knapi strā dā . Komentā ros par dvieļ iem nā kamajā dienā izteicā s vē l sliktā k. Pludmale netī ra viss izsmē ķ us, atkritumi (izliekas iztī rī ti) vieni arā bi mē tā jas baseinā un pludmalē un priekš ā istabiņ as, citi izliekas, ka tī ra. Viss tikai prasa viss kā rtī bā?? ? Vai tu neesi redzams un nekaunē jies? ? ?
аватар YuriiGeorge21
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š is bija pirmais ceļ ojums uz Ē ģ ipti. Biļ ete paņ emta Tez-tour. Meklē jā m viesnī cu ar tieš u izeju uz jū ru (neejot pa pontonu) un atradā m Barcelo Tiran Sharm. Viesnī ca atrodas netā lu no lidostas, Š arm eš Š eihas ziemeļ u nomalē . … Tomēr ▾ Š is bija pirmais ceļ ojums uz Ē ģ ipti. Biļ ete paņ emta Tez-tour. Meklē jā m viesnī cu ar tieš u izeju uz jū ru (neejot pa pontonu) un atradā m Barcelo Tiran Sharm. Viesnī ca atrodas netā lu no lidostas, Š arm eš Š eihas ziemeļ u nomalē .
Ieradā mies 12. sā kumā un pē c 20 minū tē m iekā rtojā mies istabiņ ā . Numura numurs ir nepiecieš ams, lai piekļ ū tu Wi-Fi — jā ievada istabas numurs un uzvā rds angļ u valodā . Istaba tika iztī rī ta katru dienu un mainī ti dvieļ i (dzeramnauda tika atstā ta).
Jū ra ir krā š ņ a. Tu ienā c, uzvelc masku un tavs rifs ir tavs (ir pieejami arī nirš anas pakalpojumi). Varbū t kā dam nepatī k pastā vī gais vē jš , kas ļ oti palī dz izturē t karsto laiku.
Viesnī cā ir spa, es devos uz muguras masā ž u - iesaku)))).
Animā cija daudzveidī ga: pa dienu - sporta spē les, joga, vingrojumi, vakarā - konkursi, austrumu dejas. Kopumā nav garlaicī gi.
Mango medniekiem - pretī ieejai viesnī cā ir veikali, kur var nopirkt š o augli (es personī gi pirku 6kg).
Tiem, kas vē las izklaidē ties pilsē tas centrā : pie viesnī cas ir taksometri, bet pretē jā ielas pusē pietur mikroautobusi (nokļ ū siet par 1 dolā ru).
Viesnī ca ir ļ oti ģ imenei draudzī ga.
Kā Brolis no spa mē dza teikt: "Tiksimies pē c 6 mē neš iem" ; )))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))
аватар Izabela
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, pamatojoties uz atsauksmē m, tostarp š eit. Ieradā mies no rī ta, viesnī cā bijā m ap 9. Dokumentus atstā jā m reģ istratū rā un devā mies brokastī s. Vē l nedaudz pastaigā jā m pa teritoriju, apmeklē jā m bā ru pludmalē un pē c 11 bijā m iekā rtojuš ies. … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, pamatojoties uz atsauksmē m, tostarp š eit. Ieradā mies no rī ta, viesnī cā bijā m ap 9. Dokumentus atstā jā m reģ istratū rā un devā mies brokastī s. Vē l nedaudz pastaigā jā m pa teritoriju, apmeklē jā m bā ru pludmalē un pē c 11 bijā m iekā rtojuš ies. 2302. telpa izrā dī jā s diezgan patī kama, mums viss derē ja. No loga pavē rā s skats uz kalniem un jū ras gabalu. Arī amfiteā tris. Minibā ra papildinā š ana ar dzē rieniem par papildus samaksu, dī vains moments, ir kā.5*.
Viesnī cas teritorija kompakta, kopta, nekur nav jā dodas. Pludmale diezgan rupjas smiltis, milzī ga, bet peldē š anai atvē lē tā vieta salī dzinoš i neliela. Turpat blakus mums peldē ja vairā ku veidu zivis. Pludmalē ir nirš anas centrs, mē s nirā m, lai apskatī tu viesnī cas rifu, tas maksā.25 USD no cilvē ka. Vispā r interesanti, zivju nebija daudz, bet redzē ju zebras, lauvu zivis un tik daž ā das zivis, ū dens š ķ ita duļ ķ ains.
No viesnī cas gida paņ ē mā m 2 ekskursijas. Pirmais brauciens ar bagiju tuksnesī . Neiespaidoja. Tā da pati ekskursija Hurgadā man patika daudz vairā k. Un otrā ekskursija ir jū ras brauciens ar nirš anu + Baltā sala. Nosaukums Baltā sala ir pā rā k skaļ š , drī zā k tā ir maza balta smilš aina iesma, lī dz kurai no kuģ a vē l jā peld saviem spē kiem. Tā pē c, ja vē laties fotoattē lu, paņ emiet lī dzi ū densizturī gus tā lruņ u maciņ us. Par š ā diem smalkumiem mū s nebrī dinā ja, tā pē c palikā m bez fotogrā fijā m))). Cilvē ki uz š ī s iesma ir acī mredzami neredzami))) Bet vieta ir derī ga, mums patika.
Ē diens viesnī cā kopumā ir labs. Brokastis ir tipiskas un vienmuļ as. Augļ i: arbū zi, nesaldinā tas melones, plū mes un nektarī ni vairā k vai mazā k. Jū ras veltes bija katru dienu, garš ī gi, sautē ti kalmā ri, grilē tas un mī cī tas zivis, bija pat daž as mī dijas gliemež vā kos, bet nekā ī paš a tur nav. Rindas pie sadales bija nedaudz kaitinoš as.
Kopumā restorā ns un reģ istratū ra izskatā s noguruš i. Mē beles ir vecmodī gas, grī das saskrā pē tas, viss kaut kā blā vs un gaismas ir maz. Starp ē kā m tika novē roti no sienā m nolobī ti krā sas gabali. Viesnī cai ir izcila forma, man patika, bet atkal diemž ē l ē kai trū kst spilgtuma un svaiguma. Es skatī jos uz viesnī cu no pludmales un domā ju, cik tas bū tu pā rsteidzoš i, ja tā bū tu balta un lodž iju logi bū tu zili.
Viesnī ca atrodas nomalē , gā jē ju piekļ uves zonā nav tā du veikalu kā parastam Eiropas lielveikalam, pilns ar tipiskiem veikaliem ar suvenī riem un tamlī dzī gi.
Ļ aujiet man to apkopot. Pā rē jais mums patika, labprā t atbraukš u vē lreiz uz Ē ģ ipti, bet uz citu viesnī cu.
Вид на отель Номер Пляж Детская площадка
аватар Mamamartuli
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Barcelo Tiran ir VIESNĪ CU PARADĪ ZE bē rniem vai pieauguš ajiem, kuri neprot peldē t, jo mazā kā s zivju sugas var redzē t arī bez maskas, vienkā rš i stā vot ū denī! Arī viesnī cā bē rniem vienmē r ir piena putra, daž ā da veida zupas, bija pat borš č s, tā tad bū s ar ko mazu bē rnu pabarot, lai gan bija zupas un nedaudz piparotas ((bet vispā r ir daž ā di veidi makaronu, katru dienu rī si, kartupeļ i daž ā di dienas jū ras veltes, tai skaitā tuncis, cepta liela tī tara un jē ra gaļ a. … Tomēr ▾ Barcelo Tiran ir VIESNĪ CU PARADĪ ZE bē rniem vai pieauguš ajiem, kuri neprot peldē t, jo mazā kā s zivju sugas var redzē t arī bez maskas, vienkā rš i stā vot ū denī!
Arī viesnī cā bē rniem vienmē r ir piena putra, daž ā da veida zupas, bija pat borš č s, tā tad bū s ar ko mazu bē rnu pabarot, lai gan bija zupas un nedaudz piparotas ((bet vispā r ir daž ā di veidi makaronu, katru dienu rī si, kartupeļ i daž ā di dienas jū ras veltes, tai skaitā tuncis, cepta liela tī tara un jē ra gaļ a... un to mē s visi ē dā m nedē ļ as laikā ))) Pankū kas ir garš ī gas un mē rces ir daudz (augļ i, š okolā de, nutella). Jebkura omlete pē c jū su gaumes!
Jū su bē rns bū s pilns!
Interesanta ir arī ANIMĀ CIJA, bija daž ā di dejotā ju priekš nesumi, putu diskotē ka, uguns š ovs, tē vzemieš i gā ja, mā kslas ballī tes, klauni, tā tad daž ā dī ba gan bē rniem, gan pieauguš ajiem!

Pieauguš ajiem daž ā di ē dieni un dzē rieni! ! !
Mani iepriecinā ja alkohols, Barcelo dž ins, viskijs un vī ns, kas ir ļ oti pieklā jī gas kvalitā tes un to tieš ā m var dzert, lai gan agrā k Ē ģ iptē bija sliktas kvalitā tes alkohols, un š eit tas ir pat ļ oti labs!
Viņ i arī bā rā gatavo labu kafiju, lai gan restorā nā to var dzert toleranti!
Saldē jums no 15:00 lī dz 16:00, kā saldē jums, var ē st, bē rniem garš o))
Ū dens 0.5 l tiek nodroš inā ts visur lī dzi, nav jā prasa ieliet un skriet uz bā ru pē c ū dens.
Kopumā ē diens ir ļ oti labs!
Telpas lielas, koptas, lai arī nedaudz nolietotas, bet kopē jais iespaids labs! Istabā ir tē jkanna (kafija + tē ja + brū nais un parastais cukurs), gludeklis, gludinā mais dē lis! Ū deni man nebija jā lū dz un pā rē jais tika pasniegts laicī gi, uzkopš ana bija 5*
Š ī nav pirmā reize Ē ģ iptē , bet mū su ģ imene bija apmierinā ta ar atpū tu Barcelo Tiran Sharm 5 *!

Mī nusus var atrast vienmē r un visur, bet IR VAIRĀ K PLUSI!

Paldies viesnī cas vadī bai un personā lam par komfortablu uzturē š anos!
Parādīt vairāk »


Atrakcijas
Koptu baznīca Šarm eš Šeihā
Novērtējums 9.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Arhitektūra, Reliģija
Sinaja kalns
Novērtējums 9.4
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Reliģija, Stats
Kafejnīca Mince
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Restorāni, kafejnīcas

Современный отель с компактной ухоженной территорией, расположенный в заповеднике Nabq. В отеле царит атмосфера уюта и комфорта: разнообразное питание, присущее мировой сети отелей «Barcelo», просторные номера, роскошный спа-центр, приветливый персонал. Для гостей, предпочитающих привилегированный отдых, отель предлагает концепцию «Premium All Inclusive» с доступом в клубный лаундж и другими дополнительными услугами. Для детей работает мини-клуб с отличной детской площадкой и разнообразной программой. У отеля собственный песчаный пляж, рядом кораллы. Отель открыт в 2008 году, последняя реновация проводилась в 2016 году. Под брендом «Barcelo» работает с 2014 года. Состоит из основного здания и комплекса трёхэтажных корпусов. Подходит для всех категорий туристов.

Atrašanās vieta В 12 км от аэропорта Шарм-эль-Шейха, в 25 км от Naama Bay и в 30 км от Старого города, в районе Nabq Bay, на самом берегу моря.
Pludmales apraksts Пляж протяжённостью около 1200 м с песчаным и коралловым участками. Песчаная часть около 400 м. (допускается вход без тапочек). Понтона нет. Пляжные полотенца (бесплатно).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги консьержа, услуги такси (платно), услуги по глажке одежды (платно), room service: круглосуточно (платно), Wi-Fi бесплатно в лобби отеля — только для обмена сообщениями и просмотра страниц. В номерах только кабельный — бесплатно, автобус в Naama Bay — по графику платно (2 раза в день, предварительная резервация), аркада магазинов, аптека, комната для переговоров на 60 мест, 3 открытых бассейнов (1 с подогревом в зимний период), у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы и полотенца: бесплатно.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский бассейн без подогрева в зимний период, детский мини клуб с 4 до 12 лет (часы работы 10:30-13:00 и 15:00-17:00), детская дискотека, детская анимация, детский уголок в ресторане.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Бесплатно — теннисный корт (освещение и оборудование — платно), футбольное поле, мини-гольф, пляжный волейбол, живая музыка, анимация, вечернее шоу, дартс, бочче, водное поло, аквааэробика. Платно — массаж, дайвинг центр, водные виды спорта.
  • džakuzi
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols
  • futbola laukums
  • sporta zāle
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 345 номеров.

Istabās

В номере есть кондиционер, телевизор, телефон, мини-бар, набор для кофе и чая, сейф, балкон. Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • tālrunis (ne visās istabās)
  • kabeļa internets
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • peldbaseins (ne visās istabās)
Adrese Natural Reserve Nabq Bay, Sharm El Sheikh, South Sinai, Egypt
Tālruņi: +20 69 3710 710
Tīmekļa vietne: Barcelo Tiran Sharm
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. Вы можете прекрасно провести время за игрой в волейбол, футбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.