Ļoti vidēji.

Rakstīts: 23 oktobris 2018
Ceļošanas laiks: 8 — 14 oktobris 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 6.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 4.0
Infrastruktūra: 8.0
Labs dienas laiks. Vē los nedaudz pastā stī t par mū su oktobra brī vdienā m un vispā r par viesnī cu Aurora. Š armā ieradā s 8. agri no rī ta. Lidojā m ar SkyUp. Lidmaš ī nas jaunas un labas. Pē c visu procedū ru veikš anas lidostā mū s sagaidī ja Join UP pā rstā vis un devā mies uz viesnī cu. Braucā m neilgi, mū su viesnī ca bija treš ā rindā . Viesnī cā bijā m ap astoņ iem no rī ta. Reģ istratū rā mū s sagaidī ja jauns draudzī gs puisis, kurš brī dinā ja, ka reģ istrē š anā s ir no 14:00, bet pagaidā m varam pā rģ ē rbties tualetē un doties uz pludmali, jo arī brokastis mums nav atļ autas pirms reģ istrē š anā s. . Bet tad viņ š devā s uz kontaktpersonu)))))) Lai paā trinā tu procesu, es piedā vā ju 10 USD, š okolā des tā felī ti Alyonka un Vympel vienā no Harkovas sporta klubiem)))) Viņ š bija apmierinā ts ar manu piedā vā jumu, ar izņ emot banknoti, kuru viņ š lū dza apmainī t pret Divdesmit, tač u solī ja, ka istabiņ a bū s laba ar skatu uz baseinu un jū ru. Nu labi. Pē c mū su darī juma ar viņ u (sauksim to tā ) viņ š uzreiz uzvilka mū su rokassprā dzes, iedeva istabas atslē gu (es prasī ju uzreiz divas), un mē s devā mies uz istabu. Istaba bija treš ajā stā vā , tieš ā m izrā dī jā s ļ oti plaš a, ar labu skatu no balkona, blakus kā pnē m, kas veda uz baseinu un uz taciņ u uz pludmali. Sakā rtojuš i sevi pē c lidojuma, devā mies brokastī s.
Tagad pievē rsī simies tē mai, kas interesē , esmu pā rliecinā ts, ka 95% mū su tū ristu Tas ir PĀ RTIKA)))
1) Brokastī s pā rsvarā konditorejas izstrā dā jumi (pieminē š anas vē rts kruasā ni, labie), neliels daudzums dā rzeņ u, omlete, kas tiek pagatavota priekš ā un aiz kuras ir pieklā jī ga rinda. Bet pieņ emsim, ka tas ir garš ī gi. Ja vē laties, pievienojiet dā rzeņ us. To sauc par MIX. Karstie dzē rieni no aparā ta, bet tomē r vajag bū t laicī gi. No graudaugiem, manuprā t, tikai rī si. Kopumā brokastis nav pā rā k labas.

2) Pusdienas ir atklā ti vā jas. Ja esat pirmo ē dienu cienī tā ji, tad, tā pat kā es, bū siet vī luš ies. No zupā m viņ i piedā vā burkā nu un dā rzeņ u, un tikai dā rzeņ u buljonu. Kā dreiz bija vistas zupa, š eit tā nav slikta. Vietā , kur no rī ta vā rī ja omleti, pē cpusdienā vā ra makaronus (spageti). Var pasū tī t ar mē rci un sieru, arī pē c izvē les, garš ī gi. Bet lī dz tam laikam bū s jā stā v rindā . Tā pat no pamatē dieniem var atrast kaut ko “zem vā kiem”, vistu (starp citu, viņ u vistas gaļ a ir patieš ā m garš ī ga, nevis kā mū su vista no Silpo, Karavan vai Our Ryaba, bezgarš ī ga plastmasas gaļ a), vai zivis, kas ir vai nu kaulains , vai lī dzī ga makrelei, gabalos, bet arī amatieris. Augļ u situā cija ir pilnī ga katastrofa. Pirmā s trī s dienas tā du nebija vispā r, datumus neskaitu. Tad pē c sū dzī bā m par š o parā dī jā s zaļ a melone un kā du dienu iedeva hurmas, tā pē c bija garš ī gi.
Kopumā pusdienas arī nav tik karstas.
3) Vakariņ as daudz neatš ķ iras no pusdienā m. Tikai tagad vietā , kur no rī ta gatavo olu kulteni un pē cpusdienā makaronus, vakarā cep gaļ u vai aknas. Rinda ir kā mauzolejā . Pā ris reizes grils darbojā s uz ielas, bet visur izdala porcijas. Viņ i iedeva gabaliņ u vistas un divas mazas lulijas. Izskatā s, ka puiš i vē ro tavu svaru))))))
Ja jū s gatavojaties ē st, tad š ī viesnī ca noteikti nav paredzē ta jums. Nav daž ā dī bas, katra diena ir vienā da. Nav jū ras velš u. Augļ u nav. Lai gan bijā m oktobra sā kumā , varbū t sezonā viss uzlabosies un viss bū s kā rtī bā .
Ak, un es arī aizmirsu pateikt par pusdienā m pludmalē pie bā ra. Ja nevē laties iet pusdienā s uz restorā nu, varat uzkost bā rā , tur piedā vā frī kartupeļ us (garš ī gi) un bulciņ u ar ceptu zivi vai kotletē m.
Tagad par viesnī cas teritoriju. Š eit ir pieci. Daudz zaļ umu, ziedu, un par to ir jā pateicas darbiniekiem, ka tuksnesī viņ i visi to ļ oti atbalsta. Ir arī trī s baseini, pie kuriem vienmē r ir vietas. Ī paš i pie baseina, kas ir vistuvā k pludmalei, tur vienmē r ir tukš s))) Bet baseinu, kas ir nedaudz paslē pts, neapmeklē jā m, tas, tā teikt, ir vē rsts uz ā rzemniekiem))) Bet tas ir atseviš ķ s jautā jums .

Papildu zvaigzne viesnī cai, iespē jams, joprojā m ir animatori ! ! ! Tur strā dā meitenes no Kazahstā nas, Baltkrievijas, Ukrainas (bija patī kami satikt mū su tautieti Oļ u no Harkovas). Viņ i nodarbojas ar volejbolu, ū denspolo, jogu, kaut kā du vingroš anu, es to nesaprotu, š autriņ as. Vispā r nav garlaicī gi! Ī paš s paldies Diā nai, Sņ ež anai, Olgai un Danai. Smieklī gas meitenes, neuzbā zī gas, bet pā rliecinoš as))))) Vakaros amfiteā trī bija daž ā das izklaides programmas, arī bija interesanti skatī ties.
Par telpas uzkopš anu. Man ir viedoklis, ka katru dienu nevajag tī rī t, es tur visu nepiegruž oju un nesasmē rē ju))))) Un man ļ oti nepatī k, ja pa istabu klī st vecis, it ī paš i manā prombū tnē . Protams, mē s atstā jā m dolā ru tī rī š anai, bet daž reiz mē s lū dzā m to netī rī t, bet es lū dzu, lai katru dienu atnes ū deni divā s pudelē s))) Mums uz grī das bija labs saprotoš s puisis.
Tagad par tū ristiem š ajā viesnī cā . Ir daudz ā rzemnieku - itā ļ i, vā cieš i, gruzī ni, arā bi utt. Un diemž ē l attieksme pret mū sē jiem un ā rzemniekiem ne vienmē r ir vienā da. Itā ļ iem alu lē ja no pudelē m, mū s apkalpoja no mucā m. Rindā vispirms apkalpos ā rzemnieku un tad jū s, atkā rtoju, tā nebija biež i, atkarī bā no tā , kuru bā rmeni jū s saņ emat (bija viens tā ds slā vu nemī lē tā js), bet, kā saka, " palika nogulsnes. "
Un ir pienā cis laiks saņ emt padomu no mums personī gi:

1) Visi ved Mango no Ē ģ iptes un mē s neesam izņ ē mums. Nopirku augļ us dienu pirms izbraukš anas. Veikals atrodas pā ri ielai no viesnī cas. Ja ej pa kreisi, tad pē c salī dzinoš i neliela attā luma pa labi redzē si ielu ar veikaliem, tur tu esi. Labajā pusē bū s veikals ar saldumiem un augļ iem. Pā rdevē ju sauc Makss)))) Un ja ņ em saldumus, tad ņ em no viņ a. Nepē rciet neko konfekš u veikalā apskates ekskursijā , viss ir divreiz dā rgā ks nekā viņ am, godī gi sakot. Mē s tajā iekļ uvā m. Tas, ka ir 3 USD, viņ am ir 1.5. Kas tur ir $ 6 viņ am ir trī s. Nu utt. Kaulē jies ar viņ u, tikai bez reidiem viņ š ir ļ oti neaizsargā ts))))))))) Ja sadraudzē sies, viņ š taisī s atlaides un izvē lē sies augļ us, lai tu ņ emtu (starp citu, mē s paņ ē mā m 10 mango un 3 Granā tā boli no viņ a, tas viss rokas bagā ž ā maisos).
2) Alus un vispā r alkohola cienī tā jus pievilš u, viss nav kā strū klaka. Mē s, nemainot savas tradī cijas, atvaļ inā jumā vienmē r ņ emam lī dzi zivis. Š oreiz viņ i paņ ē ma Č ehonu, Plotvič ku un Gusteru. Ir lieliski sē dē t pie baseina vai pludmalē un baudī t alu ar zivī m)))))
3) Mē s ņ ē mā m ekskursijas no viesnī cas gida Mukhtar. Acī mredzot sapratuš i, ka ņ em visu pā ri ž ogam un pazeminā ja cenas, lai konkurē tu. Kvadricikli 15 USD, nirš ana ar akvalangu 25 USD.
4) Dodieties uz blakus esoš o viesnī cu Coral uz akvaparku, apgrieziet tikai zilā s rokassprā dzes)))))

Visbeidzot, es gribē tu teikt Viesnī ca nav slikta, ja daudz netraucē si, tad viss bū s ok.
Un vē l par ieeju jū rā . Maziem bē rniem tas ir lieliski, bet pieauguš ajiem peldē t tikai no pontona)))
Jauku atpū tu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu