Sharm Bride Aqua Resort & Spa 4*– Atsauksmes

88
Novērtējums 5.710
№161 viesnīcas reitingā Šarm eš Šeiha
5.6 Numurs
5.5 apkalpošana
5.3 Tīrība
6.3 Uzturs
6.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Šarm eš Šeihas - Nabkas līča tūrisma rajonā. Uzcelta 2005. gadā. 2019. gadā dažas telpas un vestibils tika atjaunoti. Tas sastāv no galvenās 2 stāvu ēkas un 2 un 3 stāvu ēku kompleksa. Viesnīca ir lieliski piemērota ģimenes brīvdienām, romantiskiem ceļojumiem un ceļojumiem ar draugiem.Vairāk →
аватар ALENA.PALTOK
 •  apceļots 5 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viņ i atpū tā s no 27.11. 2023 -03.12. 2023, bija ar bē rniem, ļ oti apmierinā ti ar savu atvaļ inā jumu. Starp mī nusiem telpas ir netī ras, bet pie tā strā dā , vē l viens mī nuss, nav animā cijas bē rniem. Pā rē jais viss ok, ē diens normā ls un daudz, augļ u tikpat kā nav, personā ls ļ oti patī kams. … Tomēr ▾ Viņ i atpū tā s no 27.11. 2023 -03.12. 2023, bija ar bē rniem, ļ oti apmierinā ti ar savu atvaļ inā jumu. Starp mī nusiem telpas ir netī ras, bet pie tā strā dā , vē l viens mī nuss, nav animā cijas bē rniem. Pā rē jais viss ok, ē diens normā ls un daudz, augļ u tikpat kā nav, personā ls ļ oti patī kams. Viņ i aizved uz pludmali un ļ oti labi var atpū sties ar bē rniem, smiltis nav dziļ as. Biļ ete nebija dā rga un gaidī jā m, ka bū s daudz mī nusu, bet nē , darbinieki ļ oti cenš as uzlabot viesnī cas reputā ciju.
Територія готелю Пляж
аватар Aygulbn
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es nopirku pē dē jā brī ž a ceļ ojumu uz divā m nedē ļ ā m ar bē rnu, izmantojot sistē mu "viss iekļ auts", par USD 1000 dienu pirms izbraukš anas. Izvē lē jos no vairā kā m viesnī cā m, š ai bija viszemā kā cena, bet, izlasot atsauksmes, nolē mu viesnī cas uzskatī t par 50-100 tū kstoš iem tengu dā rgā kas. … Tomēr ▾ Es nopirku pē dē jā brī ž a ceļ ojumu uz divā m nedē ļ ā m ar bē rnu, izmantojot sistē mu "viss iekļ auts", par USD 1000 dienu pirms izbraukš anas.
Izvē lē jos no vairā kā m viesnī cā m, š ai bija viszemā kā cena, bet, izlasot atsauksmes, nolē mu viesnī cas uzskatī t par 50-100 tū kstoš iem tengu dā rgā kas. Cilvē ki bija neapmierinā ti arī ar citā m viesnī cā m. Un tad es nolē mu paņ emt š armu lī gavu ar domu, ka, ja es doš os uz viesnī cu ar sliktā m atsauksmē m, tad vismaz nepā rmaksā š u. Un nekad to nenož ē loju.
Es atnā cu ar dē lu, viņ i gribē ja atpū sties kā sanatorijā , bez satraukuma. Ē diens bija lielisks, bufete trī s reizes dienā un sviestmaizes pē cpusdienas tē jai. Katru dienu vistas, zivju un gaļ as izvē le. Atpū tnieku bija maz, un 5 dienas pirms izbraukš anas vispā r palikā m 12. Š eit ē diens visiem tika pasniegts porcijā s, bet tā s bija milzī gas porcijas. Deserts vienmē r ir svaigi dā rzeņ i un augļ i. Neviens nebija izsalcis. Restorā na personā ls ir ļ oti uzmanī gs un draudzī gs.
Reiz dē ls redzē ja, ka kā ds pasū tī jis kartupeļ us un gribē ja kartupeļ us, bet viņ š tajā dienā nebija bufetē , tā pē c pavā rs viņ u cepa atseviš ķ i.

Viesnī cas autobuss atved uz pludmali plkst. 9.10, 14.30, no pludmales plkst. 12.13, plkst. 16.30. Paņ emiet dvieļ us viesnī cā . Pludmale ir tī ra ar sauļ oš anā s krē sliem
Blakus ir tualetes un duš as. Priecē ja pludmale ar smilš ainu dibenu. Lī dz dziļ umam ir mazliet tā lu, bet bē rniem tas ir lieliski piemē rots. Ja kā ds plā no nirt, lai zvejotu koraļ ļ os, ​ ​ viņ š bū s vī lies. Zivju nav daudz un viena koraļ ļ u sala. Bet no mū su pludmales var aiziet lī dz blakus esoš o viesnī cu pontonam, un tur mē s mierī gi nirsim. Vispā r mums ar pludmali paveicā s, jo baidī jos, ka nedroš ā dibena dē ļ bē rns nevarē s peldē t. Pirms pusdienā m pavadī jā m laiku pie jū ras. Un pē c vakariņ ā m pie baseina.
Slaidus paredzē ts ieslē gt no 11 lī dz 12, bet patiesī bā tie ieslē dzā s pē cpusdienā , bija vē rts pajautā t. Bija dienas, kad pie baseina nebija neviena, izņ emot mū s, un mums bija ieslē gti slidkalniņ i.
Glā bē ji vienmē r meklē peldē tā jus. Varat arī lū gt vajadzī go mū ziku.

Nebija trokš ņ ainu ballī š u (kas mū s iepriecinā ja)), bet pē c vakariņ ā m skanē ja mū zika, tie, kas gribē ja, dejoja. Wi-Fi bija labs, tikai pirms aizieš anas tas sā ka izslē gties.

Numuri ir plaš i. Ieraš anā s dienā tas bija putekļ ains. Redzams, ka istabā viņ i jau sen nav dzī vojuš i un putekļ i sakrā juš ies. Kamē r domā ju, ko ar to darī t, atbrauca puiš i no tī rī š anas un operatī vi visu atsvaidzinā ja. Cik sapratu no sarunā m ar citiem tū ristiem, š is bija vienī gais komentā rs par viesnī cu. Pē c lidojuma kavē š anā s un septiņ u stundu lidojuma, kad gribas vienkā rš i apgulties un gulē t, un istaba ir netī ra, tad nervi var pā riet). Bet jums vienkā rš i jā lū dz, lai viņ i visu nekavē joties salabo. Kā dam tika nomainī ts numurs, mums tika izmazgā tas grī das. Viņ i netī rī ja katru dienu. Ja satiksi puiš us un saki, ka vajag tī rī t, viņ i atbrauks un iztī rī s bez problē mā m. Viņ iem uz grī das bija arī rati ar tī ru veļ u un dvieļ iem.
Pa labi un pa kreisi no viesnī cas atrodas veikali, kafejnī cas, aptiekas un bankomā ti. Viesnī cas kreisajā pusē atrodas slavenais Dž ordž a Klū nija veikals.

Es domā ju, ka visas problē mas rodas no tā , ka cilvē ki neattaisnoja viņ u cerī bas no pā rē jiem. Jū s varat doties š eit, ja vē laties tikai jū ru, sauli, garš ī gus ē dienus un saldu miegu. Izsmalcinā tā ka izklaide viesnī cā s pā ri ceļ am un par pavisam citu naudu)
Draugi, nebaidieties no atsauksmē m un neatsakieties no iespē jas lieliski atpū sties par ī sto cenu!
Ресторан Море, пляж Балкон, вид из номера Бассейн Пляж Отель
аватар Vladik22
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Mī nusi: Nav karstā ū dens, tikai vasara Netī ra istaba Polotel bez balkoniem Wifi ir vā jš Ē damzā lē augļ u vispā r nebija, ē diens tika izdalī ts pa daļ ā m Bā rs: nav alus, tē ja un kafija tikai pa stundā m (pē c 10 jau samaksā ts), vietē jais alkohols nav ī paš i labs, Sambuca netika aizdedzinā ta (ja iet š eit, tikai caur duty free). … Tomēr ▾ Mī nusi:
Nav karstā ū dens, tikai vasara
Netī ra istaba
Polotel bez balkoniem
Wifi ir vā jš
Ē damzā lē augļ u vispā r nebija, ē diens tika izdalī ts pa daļ ā m
Bā rs: nav alus, tē ja un kafija tikai pa stundā m (pē c 10 jau samaksā ts), vietē jais alkohols nav ī paš i labs, Sambuca netika aizdedzinā ta (ja iet š eit, tikai caur duty free).
Plusi: atraš anā s vieta laba (vakarā ir kur iepirkties) +
Pludmale: transfē rs 20 min, bet vieta ir lieliska ī paš i snorkelē tā jiem (rifs, dziļ ums 4-20+m. ) un redzamī ba lieliska +
Animā cija: pā rsvarā kustī ga +)
Istaba tika iztī rī ta +
аватар v_pashkova87_gmail_com
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Sā kš u ar labo "+" slaidi "-" aukstais baseins "+" milzī gs menedž eris ē damzā lē rū pī gi tieš i uzrauga savus subjektus, mē ra ē diena temperatū ru, pats palī dz notī rī t galdus, vienmē r tī rs un kā rtī gs, patī kami skatī ties uz viņ u (vī rietis vecumā ) "+" laba pludmale Sharks Bay, rifs normā ls, autobuss biež i, ē rti! "—————" milzī gs mī nuss - istabā ļ oooti netī ras sienas, duš as telpa, lielas š ausmas no tarakā niem istabā , gribas ciemos pie tarakā niem, nogalinu lī dz 20 gab. … Tomēr ▾ Sā kš u ar labo
"+" slaidi
"-" aukstais baseins
"+" milzī gs menedž eris ē damzā lē rū pī gi tieš i uzrauga savus subjektus, mē ra ē diena temperatū ru, pats palī dz notī rī t galdus, vienmē r tī rs un kā rtī gs, patī kami skatī ties uz viņ u (vī rietis vecumā )
"+" laba pludmale Sharks Bay, rifs normā ls, autobuss biež i, ē rti!
"—————" milzī gs mī nuss - istabā ļ oooti netī ras sienas, duš as telpa, lielas š ausmas no tarakā niem istabā , gribas ciemos pie tarakā niem, nogalinu lī dz 20 gab. , Naktī negulē ju divas naktis, palū dzu pā rcelt, visi solī ja, pirms tam negā ja, tad viņ a prasī ja vismaz saindē t (jā! ! ! saindē ta), divas dienas nebija redzamas, milzī gs mī nuss, nav. zī mes uz istabā m, lai netraucē , kas no tā sanā k - es nomazgā jos, un apkopē ja nā k uz savu istabu, vī rs ir tualetē , un viņ š ir turpat.
Vakar vakarā tas vispā r bija no fantā zijas jomas: izeju no istabas, lai satiktos ar apkopē ju, piedā vā ju uzkopt istabu / ir vakars, laiks vakariņ ā m, trī s reizes atteicu, prasu š okolā des tā felī ti, es viņ am teicu, ka nā c rī t! Un tas, ko viņ š dara – tas ir š oks – es nokā pju zemā k esoš ajā stā vā , un viņ š ienā k mū su istabā bez sava inventā ra un ķ erras (tas ir, ja ņ em vē rā tī rī š anas veidu! ) tā pati bilde! Nebrī nieties, ja tā bū s daļ a no jū su svē tkiem! ! ! Ū dens duš ā ir auksts! Ņ emiet savu alkoholu, bā rus lī dz 9-10! Wi-Fi bez maksas reģ istratū rā ! Animatori jau ir 5, bet no tiem nav nekā da labuma, izņ emot vakara izrā di!
аватар tyrkin1973
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Antisanitā ri apstā kļ i!! ! ! Š ķ ī vji netī ri, ne vienmē r, galdi lipī gi, ē diens nav garš ī gs. Visur srach. Š ī ir 3 * viesnī ca, nevis 4 *, kā norā dī ts Anex tū res vietnē . ! ! Pavā rs, kurš izdod gaļ u, piedevas nedod. … Tomēr ▾ Antisanitā ri apstā kļ i!! ! ! Š ķ ī vji netī ri, ne vienmē r, galdi lipī gi, ē diens nav garš ī gs. Visur srach. Š ī ir 3 * viesnī ca, nevis 4 *, kā norā dī ts Anex tū res vietnē . ! ! Pavā rs, kurš izdod gaļ u, piedevas nedod. Galdi netī ri, krē sli lipī gi. Pavā ru uniforma ir netī ra! ! !
аватар innadyrdina
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Es atbraucu ar 3 bē rniem un tē vu, 2 istabas bija rezervē tas, mainī ja 3 reizes, sliktā kie atrast ir sliktā kie, vienkā rš i nav citu...pā rtika ir š vaka, par ko tū risti cī nā s, nepietiek ierī ces , netī ri š ķ ī vji. … Tomēr ▾ Es atbraucu ar 3 bē rniem un tē vu, 2 istabas bija rezervē tas, mainī ja 3 reizes, sliktā kie atrast ir sliktā kie, vienkā rš i nav citu...pā rtika ir š vaka, par ko tū risti cī nā s, nepietiek ierī ces , netī ri š ķ ī vji. . .
Dvieļ i netiek mainī ti, istabas ir vecas, netī rā kas par netī rumu, sauļ oš anā s krē sli pie baseina ir salauzti un tik netī ri…
Lī st lietus, telpas tek, gaismas ir izslē gtas, Wi-Fi nedarbojas… atvaļ inā jums ir sabojā ts, bē rni ir Š OKĀ , mē s ar nepacietī bu gaidā m elles beigas…
Mē s nopirkā m ekskursijas, lai š eit nebū tu !! !
Mē s izlidojā m Alex tū ri, viesnī cas gids ir neticams HAM, smejas sejā , lai gan mē s no viņ a nopirkā m ekskursijas...
Tū roperators neatbild, lai gan pieteikums par viesnī cas nomaiņ u tika nosū tī ts.. .
аватар kseniya398001
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Tagad esmu š eit kopā ar savu vī ru un ģ imeni. Ē diens pretī gs, vienmuļ š , trauki nemazgā ti, galdi taukaini. Brokastī s daž as ceptas olas no ē damā m un tad grē mas nā k pē c tā m. Pirms pusdienā m un vakariņ ā m sacentieties pē c ē diena, gatavi nogalinā t viens otru par š o netī rī bu, kā kaut kā dā š ausmu filmā . … Tomēr ▾ Tagad esmu š eit kopā ar savu vī ru un ģ imeni. Ē diens pretī gs, vienmuļ š , trauki nemazgā ti, galdi taukaini. Brokastī s daž as ceptas olas no ē damā m un tad grē mas nā k pē c tā m. Pirms pusdienā m un vakariņ ā m sacentieties pē c ē diena, gatavi nogalinā t viens otru par š o netī rī bu, kā kaut kā dā š ausmu filmā . Pusdienā s un vakariņ ā s ļ oti sā ļ i ir rī si un vista, daž reiz liellopu gaļ a un zivis. Viens no augļ iem bija apelsī ni, gvajava un dateles. Kū kas ir visvienkā rš ā kā s. Labi, ka neņ ē mā m lī dzi bē rnus, te ir pilnī gi antisanitā ri apstā kļ i. Telpas ir netī ras un vecas, tā s netiek tī rī tas. Apkopē ja ar mopu pienā ca pie netī rumiem uz grī das, iztaisnoja gultu un dvieli, nemainī ja un teica: Tas ir viss! Tī ri. Pludmalē autobusā cilvē ku pū lis skrien viens otram virsū , gatavi saspiest ikvienu savā ceļ ā . No autobusa tas pats skrē jiens un cī ņ a par sauļ oš anā s krē sliem. Vī rieš i ī paš i izspiež sievietes, lai ieņ emtu viņ u vietu. Fu! Es nekad neesmu gaidī jusi pē dē jo dienu, lai pē c iespē jas ā trā k atgrieztos mā jā s un aizmirstu visas š ī s š ausmas.
Это в номере такое постельное с кровью и рыгачками.
аватар __869911
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Labvakar visiem! Es runā ju par š o viesnī cu. Mē s bijā m 3 (es, vī rs un 6 gadus vecs bē rns). Mē s ļ oti ā tri iekā rtojā mies. Pē c 30 minū tē m viņ i man iedeva atslē gas. Istaba liela. Bet viss ir vecs. Tī rī š ana. … Tomēr ▾ Labvakar visiem! Es runā ju par š o viesnī cu. Mē s bijā m 3 (es, vī rs un 6 gadus vecs bē rns). Mē s ļ oti ā tri iekā rtojā mies. Pē c 30 minū tē m viņ i man iedeva atslē gas. Istaba liela. Bet viss ir vecs. Tī rī š ana. . . hmm. . nekā da. Droš i vien vajadzē tu piespiest. Meitenes, ņ emiet nekavē joties Š AMPŪ NU, ZIEPEŅ U UN TĀ DL. Viņ š tur ir briesmī gs. Kam ir gari mati, matu ž ā vē tā js)).
Viesnī ca nav liela. Bet nav slikti. Bē rniem baseins, slidkalniņ i. Ir bē rnu animā cija, viņ iem nebū s garlaicī gi. Ir diskotē ka pieauguš ajiem un bē rniem. Ir labs bā rmenis! Stā vs!
Kas attiecas uz pā rtiku...labi, jums tas jā ņ em lī dzi)
Paņ ē mā m desu, zupas pakā s, bē rnam auzu putras. Pluss vai mī nuss ir zivis, rī si, vista. Jū s varat uzkodas.
Bet tā ds 5 pret 2! Esiet gatavi!
Sula, ū dens, fanta, kokteiļ i. Alus tikai vakarā , un tad kā paveicā s.
Teritorijā ir miniinstitū cijas, kurā s ir AWESOME GARNELES! Iesaku! ! Par 10 USD par 2 no tiem super! )
Mē s devā mies uz centru par 10 USD, apmā nī ti paē dā m no 8-10 gabaliņ iem)) Un tur viņ i ir MILZĪ GI !! ! ))
Iesaku č emodā nos ņ emt lī dzi alkoholu un DEDUŠ Ā .
Blakus ir veikali un tur ir arī alkohols, alus par 2$, un tas viss.
Ahh, ja vē laties ē st)) varat doties tā lā k, piemē ram, uz Rixos...tur ir tirgus)) un jū s varat kaut ko nopirkt...un bē rns arī ))
Pludmale))) ir tā da, kas maksā par 3 USD. 1 reizi)) un pē c tam fotoattē liem))
Un tā viņ i brauc mikroautobusā...
Pludmale ir lieliska! ! ! Un bē rnam smiltis, bet pieauguš ajiem zivis. Jū s varat redzē t daudz! )
Viņ i dod dvieļ us, bet mē s paņ ē mā m savus), un es jums iesaku...jo, ja pazaudē jat karti (papī ra), tad 10 USD.
Bet š ai viesnī cai cena maksimā li lī dz 1.000 tū kstoš iem UAH! ! ! Nebū tu vē rts meklē t vairā k! ! ! (Mē s ceļ ojā m lē tā k).
Š ķ iet, ka viss nav slikti)
Pats galvenais ir jū ra!! !
Un pozitī vi))
аватар valbi02
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Diezgan netī ra budž eta viesnī ca. Personā ls brī vi pā rvalda krievu valodu. Vairā k nekā.90 procenti atpū tnieku ir arā bi. Lai dotos uz jū ru 20 minū tes. Pludmali ir grū ti nosaukt par pludmali, tā ir aptuveni 20x30 metru liela nož ogota teritorija, kur visdziļ ā kā vieta ir jostasvietā . … Tomēr ▾ Diezgan netī ra budž eta viesnī ca. Personā ls brī vi pā rvalda krievu valodu. Vairā k nekā.90 procenti atpū tnieku ir arā bi. Lai dotos uz jū ru 20 minū tes. Pludmali ir grū ti nosaukt par pludmali, tā ir aptuveni 20x30 metru liela nož ogota teritorija, kur visdziļ ā kā vieta ir jostasvietā . Diē ta ir vienmuļ a, rī si, kartupeļ i, makaroni. Saldumi bija garš ī gas kū kas, melones. Tomē r personā ls ir diezgan pieklā jī gs, vienmē r smaidī gs.
аватар mix02
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Es atpū tos ar savu dē lu 8 gadus vecu un draugu ar divā m meitā m 14 gadi un 4 gadi. Sā kš u ar labo: Norē ķ inā jies uzreiz pē c ieraš anā s, aptuveni deviņ os no rī ta, bez papildus maksā jumiem - 10/10; Tī rī ts katru dienu, saklā ta gulta, mainī ti dvieļ i - 10/10; Mē beles un remonts istabā s labi derē tu, lai atsvaidzinā tu, bet es lieku 10/10 par tī ru gultasveļ u un ē rtiem matrač iem (man tas ir daudz svarī gā k nekā kaut kā ds skapis, karnī ze vai jaucē jkrā ns); ž eleja, š ampū ns, losjons trū kst, jo tā s bija 4* tikai ziepes. … Tomēr ▾ Es atpū tos ar savu dē lu 8 gadus vecu un draugu ar divā m meitā m 14 gadi un 4 gadi.
Sā kš u ar labo:
Norē ķ inā jies uzreiz pē c ieraš anā s, aptuveni deviņ os no rī ta, bez papildus maksā jumiem - 10/10;
Tī rī ts katru dienu, saklā ta gulta, mainī ti dvieļ i - 10/10;
Mē beles un remonts istabā s labi derē tu, lai atsvaidzinā tu, bet es lieku 10/10 par tī ru gultasveļ u un ē rtiem matrač iem (man tas ir daudz svarī gā k nekā kaut kā ds skapis, karnī ze vai jaucē jkrā ns); ž eleja, š ampū ns, losjons trū kst, jo tā s bija 4* tikai ziepes.
Nu tad saš utums:
Teritorija nav liela, gandrī z tī ra, kopta. Sauļ oš anā s krē sli, lietussargi, galdi, krē sli ir biedē još i. Spē ļ u laukuma nav.
Trī s slidkalniņ i, kas strā dā divas stundas dienā (11:00-12:00.16:00-17) ir ļ oti mazi + novembrī jau ir auksts vakarā (varē ja pā rvietot no 15:00-16:00) baseinā ū dens auksts.
Wi-Fi vienmē r pazū d, vakaros vispā r nav.
Autobuss katru dienu gā ja uz pludmali par velti, BET jū ra ir sekla, kā Hurgadā , lai peldē tu, jā iet 200 metri, vai varbū t vairā k. Otrdienu un piektdienu vajadzē ja aizvest uz skaisto koraļ ļ u pludmali. Otrdiena pagā ja, piektdiena atcelta bez brī dinā juma.
Animā cijas nebija, cilvē ku bija ļ oti maz.
Ē diens deviņ ā m dienā m nav mainī jies pat vienu reizi:
brokastis - olu kultenis, bulciņ as, siers, desa, gurķ is, tomā ts;
pusdienas, vakariņ as - rī si, makaroni, zupa, vista, daž reiz zivis.
Augļ u nebija vispā r (((ļ oti skumji. Alus bā rā ļ oti biež i trū ka.
Parādīt vairāk »


iemiesojums mpolovko
Kā šajā viesnīcā ir jūra?Koraļļi,zivis Vai ar masku var peldēt?
9 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 6 atbildes
iemiesojums mpolovko
Braucu ciemos uz šīm ekskursijām.Kas bija,lūdzu padalieties iespaidos,padomos.Kāda bija cena?Jau iepriekš paldies!
9 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 5 atbildes
iemiesojums lesynia1992
kāda ir cena diviem no 1.08 līdz 11.08?
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums svetlana-vasina
vai jūs varat iznomāt gludekli viesnīcā
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums roma23
Kurš bija? Kā ir iespaidi? Vai ir vērts tur doties?
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums info333
‹ Viesnīca Sharm Bride Aqua Resort & Spa 4*
Atrakcijas
Koptu baznīca Šarm eš Šeihā
Novērtējums 9.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Arhitektūra, Reliģija
Sinaja kalns
Novērtējums 9.4
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Reliģija, Stats
Kafejnīca Mince
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Restorāni, kafejnīcas

Отель расположен в туристическом районе Шарм-эш-Шейха – Nabq Bay. Был построен в 2005 году. В 2019 году прошел косметический ремонт некоторых номеров и лобби. Состоит из основного 2-этажного здания и комплекса 2- и 3-этажных корпусов. Отель прекрасно подойдет для семейного отдыха, романтического путешествия и для поездки с друзьями.

Atrašanās vieta Отель расположен в 15 км от аэропорта и в 20 км от центра города Шарм эль Шейх.
Pludmales apraksts Собственный песчаный пляж протяженностью 500 м, заход в море пологий песчаный. Отель предоставляет гостям транспорт до пляжа отеля Zouara, поездка до пляжа – 10 минут. Пляж находится через дорогу от отеля на расстоянии примерно в 800 м. Пользование баром на пляже – за дополнительную плату.
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

главный ресторан Panorama Restaurant (шведский стол, поздний завтрак, поздний ужин, некурящая зона внутри)

Lounge Bar & Restaurant La Gondola Lounge (24 часа).

A’la carte Specialty Restaurant (итальянская кухня)

Lounge Bar (с 10:00 до 2:00)

Swimming Pool Bar La pergola Bar (с 10:00 до 23:00)

Pub, Lounge & Sport British Bar Jive Pub (с 12:00 до 3:00, платно)

К услугам гостей: 1 открытый бассейн без подогрева в зимний период (1400 кв.м.), амфитеатр, магазины, автобус до города, камера хранения багажа, круглосуточная стойка регистрации, доставка еды и напитков в номер, открытая терраса. В отеле предоставляют инвалидное кресло для гостей с ограниченными возможностями (по запросу).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский бассейн без подогрева в зимний период, анимация, дискотека.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Платно: кинотеатр, библиотека. Бесплатно: мини-футбол, дартс, пляжный футбол. Аквапарк без подогрева в зимний период (часы работы: 10:00-12:00, 14:00 -16:00, 3 горки для взрослых и 3 горки для детей).
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • galda teniss
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 207 номеров.

Istabās

В номере есть кондиционер (центральный), бесплатный Wi-Fi, телевизор, телефон (платно), мини-бар, набор для кофе и чая, сейф, балкон. Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Peace Road - NABQ Bay، South Sinai Governorate 46628, Египет
Tālruņi: +20 69 371 09 36
Tīmekļa vietne: Sharm Bride Aqua Resort & Spa
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.