Atpūta bija veiksmīga

Rakstīts: 18 marta 2019
Ceļošanas laiks: 11 — 21 februāris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 9.0
Sveiki. Es vē los izteikt dziļ u pateicī bu viesnī cas Amar Sina darbiniekiem. Vā rdus neuzskaitī š u, jo VISS! ! ! liela cieņ a pret darbiniekiem. Svē tki bija 100% izdevuš ies.
Un tagad sī kā k.
Norē ķ ins.

Ieradā mies agri, ap 10:00. Viņ i mū s nekavē joties iekā rtoja, bet vispirms aizveda uz 132. istabu. Ieraugot š o numuru, mē s jautā jā m, vai ir labā ks. Atbildot uz pā rpratumu un klusumu. Mē s vienkā rš i stā vē jā m un klusē jā m. Pirmie nervi pievī la puiku-porteri. Viņ š kā dam piezvanī ja. Pē c minū tes pienā ca vī rietis un aizveda mū s uz 250. istabu. Numurs ar skatu uz baseinu, plaš s, tī rs un sakopts. Lampu bija daudz, bet gaisma bija diezgan vā ja. Vannas istabā bija pietiekami daudz gaismas. Karstais ū dens ir pastā vī gi jebkurā diennakts laikā ar labu spiedienu. TV pā rraidī ja 4 kanā lus, 2 no tiem krievu valodā (8. kanā ls un RTR-Planeta). Signā ls ir lielisks. Uzturoties viesnī cā , dvieļ i tika mainī ti, bet gulbji nebija vē rpti (mums tas nebija vajadzī gs), un gultas bija glī ti saklā tas.
Peldbaseins.
Neapsildī ts baseins, tī rs. Mē s tur nepeldē jā mies. Ap baseinu bija aptuveni 10 sauļ oš anā s krē sli. Tie gandrī z vienmē r bija aizņ emti. Mū zika ir klusa un neuzkrī toš a. Mē s neredzē jā m, ka baseina bā rs un animatori strā dā .
Pludmale.
Viesnī cā ir divas pludmales. Viens ir smilš ains Halas vecpilsē tā , otrs ir koraļ ļ u El Fanar pludmale. Uz abā m pludmalē m kursē autobuss. 10 no rī ta visi bija iegremdē ti autobusā un devā s sauļ oties. Vispirms tie tika nogā dā ti Fanaram, pē c tam Halā . No Fanā ra mū s paņ ē ma pulksten 13.40. C Hala tika paņ emta agrā k.
Pludmalē Hala kā dreiz bija. Vietas pietika visiem. Lieliska vieta tiem, kas atpū š as ar bē rniem un neprot peldē t. Bā rs ir apmaksā ts.
Mē s visu laiku pavadī jā m El Fanar pludmalē . Uz pludmali ved kā pnes, pa to nokā pt un nokā pt nav ī paš i grū ti. Es, dzī vojot 4 stā vā , vairā k nogurstu, ejot lī dz savam dzī voklim. No viesnī cas ir maz sauļ oš anā s krē slu, bet pietiek visiem. Viens nā k, otrs aiziet. Ar gultā m problē mu nebija.
Pludmale ir lieliska! ! ! Var nā kt ar bē rniem un ar veciem cilvē kiem. Ieeja ir smilš aina. Slī pa ieeja. Daudz zivju, var snorkelē t. Bezvē jš . Ļ oti skaists koraļ ļ u rifs. Nav tualetes, ģ ē rbtuves vai duš as.

Pludmalē ir bā rs (maksas), tiek tirgots ekskursiju, peldē š anas piederumu pā rdevē js un ir ļ oti labs profesionā ls masā ž as terapeits. Man bija problē mas ar roku, tika veikta operā cija, bija terapijas seansi, bet tas viss maz palī dzē ja. Pē c masā ž as kursa es sā ku justies daudz labā k. Masiere izskaidroja manu problē mu cē loņ us, ko nevarē ju uzzinā t no mū su ā rstiem.
Uzturs.
Š ī ir ī paš a tē ma. Daudzi rakstī ja, ka nepietiek pā rtikas un ir vienmuļ i. Man ir problē mas ar kuņ ģ a-zarnu traktu (č ū la). Ceļ ojumā paņ ē mu lī dzi daudz medikamentu, tač u tie nebija lī dz galam vajadzī gi. Vajadzē ja tikai Festal (no pā rē š anā s). Man nebija nekā du problē mu ar vietē jo pā rtiku. Par pā rtikas kvalitā ti neviens no iedzī votā jiem nesū dzē jā s.
Bija 8 veidu salā ti: tomā ti, gurķ i, baklaž ā ni, cukini, marinē ti burkā ni u. c. Piedevas - 4 veidi. Divu veidu zupas. Pie piedevas tika pasniegta liellopa gaļ a, vistas gaļ a, kotletes. Gaļ as gabali bija lieli, pietika visiem, bet, ja vajadzē ja piedevas, deva bez problē mā m.
Es izdarī š u nelielu atkā pi. Tajā paš ā laikā pie mums 5* viesnī cā atpū tā s mana vī ra brā lis. Mē s ar viņ u pastā vī gi sazinā jā mies. Viņ š sū dzē jā s, ka viņ a ē diens ir vienmuļ š : makaroni un rī si. Mē s viņ am sakā m, viņ i mums dod arī kartupeļ us. Viņ š man neticē ja un prasī ja fotogrā fiju. Nosū tī jā m viņ am foto ar garnē juma iespē jā m. Pē c fotogrā fijas saņ emš anas viņ š bija ļ oti pā rsteigts, ka mū su viesnī cā par š ā du cenu ē diens ir labā ks.
Deserts.
Desertā bija cepumi, 3 veidu ž eleja un augļ i. Pietika. Ja beidzā s, ā tri atnesa.

Agrā k apskatos lasī ju, ka pavā ri ir nekopti un rupji (met pankū kas uz kā jas). Pie mums tā nebija. Omletes un pankū kas viņ i apgriež nevis ar lā pstiņ u, bet gan iemetot pannā . Varbū t viņ š nokrita, bet es tam neticu uz viņ a kā jas. Omletes un pankū kas ir garš ī gas. Pavā rs Karims, kurš tos gatavoja, ir ļ oti patī kams un dzī vespriecī gs jauneklis ar lielisku humora izjū tu.
Š efpavā rs Kamals ir ļ oti jauks cilvē ks. Izlasot atsauksmes, ka viņ š ir ļ oti rupjš , mantkā rī gs un skatā s uz š ķ ī vjiem, tad tas viss nav taisnī ba. Ik pa laikam viņ š izgā ja zā lī tē un pievē rsa uzmanī bu katram viesim: apvaicā jā s, kā ē d, vai nav vajadzī gas kā das piedevas, izteica komplimentu vai “iesteidzā s” virtuvē un sagrieza svaigus gurķ us.
Galda piederumu vienmē r bija pietiekami daudz.
Personā ls
Atsaucī gs, praktiski nesaprot krievu valodu, naudu neizspiež . Bet es domā ju, ka viņ iem vajadzē tu kaut ko pateikties, jo viņ i strā dā par santī mu.
Tū risma aģ entū ra.

Ē ģ iptē plā nojā m apmeklē t daudzas atrakcijas. Š ajā sakarā pat Baltkrievijā ķ emmē jā m internetu par ekskursiju firmu klā tbū tni, kas var nodroš inā t mums nepiecieš amā s ekskursijas un par mū su norunā tu cenu. Iepriekš pasū tī tas divas ekskursijas pie pā rstā vja Vecrī gā . Bet, ierodoties viesnī cā , uzzinā jā m, ka tur ir tū risma aģ ents ar tā dā m paš ā m ekskursijā m un par cenā m, kas ir daudz lē tā kas. Pā rē jā s ekskursijas rezervē jā m caur viesnī cas biroju. Ekskursijas pagā ja ar blī kš ķ i! ! Gribē jā m rezervē t visas ekskursijas, bet laika nepietika. Ī paš nieka vā rds ir Tito. Š is ir jauns, patī kams, burvī gs, izglī tots un humoristisks puisis. Viņ š runā vairā kā s valodā s, arī krievu valodā teicamā lī menī . Vienmē r pastā stiet, kā nokļ ū t vajadzī gajā vietā un cik jā maksā par taksometru. Kopumā viņ š atbildē s uz visiem jū su jautā jumiem, kas nav saistī ti ar ekskursijā m. Iesaku izmantot Tito pakalpojumus.
P. S. Cienī jamie tū risti! ! ! Lū dzu, padomā jiet divreiz, pirms rakstā t atsauksmi par š o viesnī cu. Š ī ir 3 zvaigž ņ u viesnī ca, un jums no tā s nekas vairā k nav jā prasa. Bet tai ir daž as priekš rocī bas salī dzinā jumā ar 4* un 5* viesnī cā m. Ja jums ir problē mas, dodieties atvaļ inā jumā uz Eiropu. Esiet vienkā rš ā ks, un viņ i ar jums sazinā sies.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu