Albatros Aqua Blu Resort 4 * - Šarm eš Šeiha, Ēģipte

Rakstīts: 13 jūlijā 2019
Ceļošanas laiks: 4 — 11 jūlijā 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 3.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 9.0
Viesnī ca lieliska – tī ra, ļ oti daudzveidī gs akvaparks, skaisti numuriņ i ar lieliem balkoniem. Kas attiecas uz pā rtiku: reģ istrē joties (atbraucā m ap 12 naktī ) mū s aizsū tī ja uz galveno restorā nu pretī reģ istratū rai, man tur nepatika - personā ls nedraudzī gs un netī rs (bet varbū t pē c vakariņ ā m nesakopts) , tā vietā ē dā m Cave du Roi - š eit man nav nekā du pretenziju, ē diens bija diezgan daudzveidī gs, trauki un galdi tī ri, viesmī ļ i ā rkā rtī gi uzmanī gi.
Liels mī nuss - mū su ieraš anā s dienā viesnī ca palika bez pludmales, nobrauca kaut kur 20 km. uz partnerviesnī cu, un pē c 1 dienas atpakaļ - sadega, protams, visa ģ imene. Transporta organizā cija uz un no pludmales ir bezjē dzī ga. Pieauguš ajiem burtiski bija jā piespiež bē rni ar asarā m doties jū rā.
Atseviš ķ s postenis - darbinieki reģ istratū rā . Atš ķ irī bā no visiem citiem, ar viņ iem ir pilnī gi nepatī kami sazinā ties.

Mums vakarā salū za kondicionieris, vī rs personī gi pateica (telefons neatbildē ja), bet meistars neatbrauca, no rī ta pati devos tur un man teica, ka neviens pie viņ iem netuvojas (remonts jā gaida vē l stundu). Ar visiem jautā jumiem man bija jā uzdod jebkuram, izņ emot viņ iem, jo ​ ​ bija viena atbilde "jautā t vē lā k". Nu kā glazū ra uz kū kas - no viesnī cas ar lidmaš ī nu mū s savā ca 2:00, un mums bija jā ierodas 11:00, bet pa ceļ am neviens brokastis nesagā dā ja (nezinu, varbū t tā bija paredzē ts ka mums jā iet viņ u ubagot).
Ja ļ oti gribas bū t jū rā , nevis tikai izklaidē t bē rnus akvaparkā , labā k neriskē t.
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu