Lieliska viesnīca bez "bet"!

Rakstīts: 28 marta 2019
Ceļošanas laiks: 14 — 21 marta 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 7.0
Sveiki! Pirms nedē ļ as atgriezā mies no brī vdienā m Albatros Aqua Blu Resort Sharm El Sheikh 4 * Sharm El Sheikh, par ko vē los rakstī t! Pieredze Ē ģ iptē nav tik daudz, bet nevajag daudz redzē t, lai saprastu, ka š ī viesnī ca ir skaista!??? ? Pa ceļ am uz lidostu iegriezā mies vē l 5 viesnī cā s un kā rtē jo reizi pā rliecinā jā mies, ka š ī ir pati labā kā ! Nebaidieties no ievilktā.4* — š is ir patieš ā m stabils 5!

Pirmkā rt, skaista milzī ga un daudzveidī ga teritorija, pa kuru ir tik patī kami izstaigā t! Ē ku apbū ves ir tik daž ā das, ka viss komplekss nav acij garlaicī gs??? ? Ideā li biezi un apgriezti zā lieni, palmas, sulī gi zaļ i lapu krū mi un koki, un neticami daudz sulī gi ziedoš u ziedu!????????????????????????????? ? ????????????????????????? ? Varu iedomā ties, cik daudz pū ļ u vajadzē ja, lai tuksnesī panā ktu tik krā sainu floru!!??? ? Vakarā visu maģ iski izgaismo laternu un spuldž u gaismas. Daudz ū dens atrakciju! (galu galā pa dienu var aizbraukt uz tuvē jo viesnī cu, kur ir daudz slidkalniņ u utt.

) Viss iekā rtots Disneja multeņ u stilā (iemī ļ otu varoņ u statujas, torņ i, alas, un arī visam kompleksam cauri tek a la Lielais kanā ls, pa kuru izvizinā s gondolieris) un daudz kas cits.?? ? ????????????????? ? Starp citu, baseinu ir ļ oti daudz! Katrai ē kai ir privā ts baseins, un plus, kopē jie, arī apsildā mie un viļ ņ i...Tā vienkā rš i ir paradī ze gan bē rniem, gan pieauguš ajiem!

Numuri ir jauki, plaš i, tī ri un ļ oti labi uzturē ti, un visas ē rtī bas darbojas pareizi.
Ē diens: daudzveidī gs un garš ī gs. Gaļ a, zivis, dā rzeņ i, augļ i, piedevas, salā ti un deserti. Katrā no 3 lielajiem restorā niem ir krā snis maizes un picas pagatavoš anai. Uzkodu bā ri, grilbā ri, bā ri, kafejnī cas (starp citu, kafiju iesaku dzert tur, nevis restorā nā , baristas ļ oti forš as, un kafija no kafijas automā tiem tik garš ī ga...?? ) nepaliec izsalcis!!!????????????????????????????????????????????? ? ????????????????????????
Alkohols, tā pat kā vairumā Ē ģ iptes viesnī cu, ir lokā ls izš ļ akstī jums, tā pē c, ja vē laties iedzert kaut ko kvalitatī vu, tad ņ emiet to lī dzi no Duty free vai iegā dā jieties veikalā.

Pludmale liela, ir arī maiga ieeja ar no akmeņ iem attī rī tu fordu, kā arī ar oļ iem un koraļ ļ iem (pats pludmalē rifs ir daļ ē ji dzī vs, bet zivis nenormā li skaistas!!????? ? ?????? Un ja paiet mazliet pa kreisi tad tur ir dzī vs lielisks koraļ ļ u rifs! "vē ji pū š ", jo tur ir "kalnu koridors". Bet varbū t tikko uzkā pā m uz pā ris par vē jainā m dienā m, nezinu...Tā kā viesnī ca atrodas otrajā lī nijā , tad uz pludmali ejiet kā jā m 5-7 minū tes, vai arī brauciet ar marš ruta autobusu. Tas ir visnenozī mī gā kais mī nuss no visa. .

Infrastruktū ra nav slikta (gā jiena attā lumā no vecpilsē tas ar tirgu, kafejnī cā m, ū denspī pē m utt. ). Ļ oti skaista liela moš eja vecpilsē tā!

Iesaku arī aptieku, kas atrodas pa kreisi no izejas no viesnī cas, (tieš i blakus benzī ntankam), ļ oti pieklā jī gu un perfekti runā još u angliski (mē s ar viņ u tā runā jā m), farmaceits. Iegā dā jā mies daž ā dus vitamī nus, uztura bagā tinā tā jus un ziedes, kas Ē ģ iptē ir izcilas kvalitā tes un ir daudzkā rt lē tā kas nekā pie mums! Puse zā ļ u koferis - un muitā nekā du problē mu nebija.

Rezumē jot: ideā ls serviss, animā cija visu dienu un vakaru, labs ē diens, plaš a pludmale, krā š ņ a teritorija – viss, kas nepiecieš ams ideā lai atpū tai! PS: Es neiesaku ceļ ojumu rī kotā ju Join Up.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu