Viesnīca laba, bet slidkalniņi auksti un rifa nav!

Rakstīts: 8 februāris 2019
Ceļošanas laiks: 30 janvārī — 6 februāris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
Albatros Aqua Blu Resort 4 * atpū tā s 2019. gada janvā ra beigā s. Uzreiz gribu teikt, ka akvaparks viesnī cā ir tieš ā m lielisks, bet visi slidkalniņ i bez apkures! ! ! ! ! Mums tas bija diezgan nepatī kams pā rsteigums. Trī s peldbaseini ziemā ir silti, viens no tiem zē niem uz ceļ iem (ar izklaidi), viens pie septī tā s ē kas un galvenais ar viļ ņ iem (noķ erti gan tikai vienu reizi). Bē rni, protams, tik un tā kā pa pa slidkalniņ iem, nā kamajā dienā braucā m ar viņ iem, bet ir baigi auksts, joprojā m brī nos, kā mums izdevā s nesaslimt, jo gandrī z katru dienu vē l bija vē jains. Slī dkalniņ i ir atvē rti no 10 lī dz 16.45 (nevis daž as stundas, kā daž ā s viesnī cā s), vasarā par stundu ilgā k. Visi slidkalniņ i ir uzraudzī bā , 9 gadus vecais bē rns tika ielaists bez problē mā m. Gā jā m arī uz 5*, lī dz 17 ieeja bez maksas, ir pieauguš o slidkalniņ i ekstrē mā ki, bet ir rindas, pietika divas reizes, tad slidojā m mā jā s, ir lielā ka izvē le.
Joprojā m ir jautā jumi par pludmali. Š ī laikam nav vienī gā viesnī ca Š armā , kurai NAV pontona! ! ! !!
Kā pē c – atbilde ir vienkā rš a, jo pirmkā rt, pludmalē nav rifa! ! ! ! ! Ir daž as salas, ap kurā m peld zivis. Otrkā rt, lī cī atrodas pludmale, kas ir arī piestā tne ekskursiju laivā m, tā pē c tieš i blakus bojā m nepā rtraukti kursē buru kuģ i. Vienlaicī gi varē ja saskaitī t lī dz 8 kuģ iem! ! ! Tā pē c viss, ar ko var rē ķ inā ties, ir 20-30m dzidra ū dens bojā m, kurā vietā m tieš ā m var redzē t zivis. Nez kā pē c neviens par to recenzijā s neraksta, mums tas bija š oks. Bē rniem, iespē jams, labs variants, pē c zivī m nav tā lu jā peld, bet, ja jū s gaida interesanta zemū dens pasaule, tad jū s š eit neesat. Uz rifa var iet pa kreisi uz mež onī go pludmali (bezmaksas), kur rifs ir neglī ts, bet maksā t tā du naudu, lai atpū stos starp akmeņ iem un izsmē ķ iem un dauzī tu kā jas, jo ieeja ir neiztī rī ta, kaut kā ne pā rā k interesanti.

Ja turp dodas, jā velk koraļ ļ i, var staigā t arī pa slidkalniņ iem, jo ​ ​ ķ ieģ eļ u kā pnes ir aukstas un slidenas. Attiecī bā uz pludmali ir arī citas piezī mes:
- pludmale ir gara un š aura, lai atrastu brī vus sauļ oš anā s krē slus, biež i nā cā s iziet pa visu pludmali. Sauļ oš anā s krē sli ir diezgan biedē još i;
- pludmales lietussargu galā bez pā rsega, neglā bt no saules;
- no pludmales kreisā s puses pie ū dens ir daž as caurules. Nav skaidrs, vai tā ir noteka vai ū dens ņ emš anas vieta, tač u tas izskatā s nepievilcī gi;
- pludmalē nav dvieļ u! ! ! ņ emot vē rā , ka š ī nav pirmā rinda, sacensties ar 4 dvieļ iem uz pludmali un atpakaļ sagā dā ja stresu. Dvieļ i tiek izsniegti tikai vienu reizi dienā ! pē cpusdienā ej ar slapju, ja nav laika ž ū t saulē;
- ir transfē rs uz pludmali, bet staigā t reizi pusstundā ar 2 (! ) stundu pā rtraukumu pusdienā s. Autobuss mazs, ja kaut kur tuvumā policija neņ em stā vus. Tā kā braucot 5 minū tes ar spē ku, kā pē c gan uzreiz neatgriezties uz pludmali, nav skaidrs.
Gā jā m kā jā m, nav jē gas pielā goties autobusam, izņ emot mazus bē rnus vai tu dzī vo 5*, tur braukt tā lā k, cauri visiem 4*. No pludmales lī dz viesnī cas vā rtiem 8 minū tes. lē nā m, caur pamestu viesnī cu, pavisam tuvu, tad - atkarī bā no istabiņ as atraš anā s vietas, mums bija vē l +4 minū tes. Pā rsteidza tas, ka jā š ķ ē rso 4 joslu ceļ š , bet nav pat gā jē ju pā rejas, katrs skrien ar bē rniem kā grib, nevienam nerū p.

Man joprojā m pietrū ka jū ras ainavas. Iepriekš tie arī nebija 1. lī nijā , bet jū ra bija redzama, tiesa, ne tuvu nebija. Š eit jū s vispā r neredzē sit jū ru no viesnī cas, tā pē c viņ š to palaida garā m.
Negatī vie tas viss, apkalpoš ana, personā ls, telpas, teritorija - viss lieliski. Visi vē rī gi un draudzī gi (izņ emot bā rmeņ us), tī ri, kopti. Ē diens arī bija apmierinoš s, 5 restorā ni, izvē le pietiekama, bez jū ras veltē m, varbū t nedaudz vienmuļ a, bet vienmē r bija ko izvē lē ties gan bē rniem, gan mums.
Pat zupas un alkohols arī nebija slikti, par konditorejas izstrā dā jumiem un desertiem nevar teikt)) Wi-Fi rajonā ir, bet vā jš , ķ erot jo sliktā k, jo labā k mums pietika. Animā ciju nejutā m, bet arī nevajadzē ja.
Devos ar Join UP, bez sū dzī bā m, viss izbrauc laikā , atbalsts un standarti. Ja vien neiesaku nedoties bezmaksas Š armas apskates tū rē , apmeklē siet tikai moš eju (5 minū tē s var apbraukt) un baznī cu, tad velciet pa veikaliem, kur viss ir dā rgs. Neatkarī gi no tā , vai nā kat pirmo reizi vai vē laties iegā dā ties eļ ļ as firmas veikalā , tā s tieš ā m ir kvalitatī vas, bet dā rgas. Mums bija ž ē l pavadī tā s pē cpusdienas, ko varē ja pavadī t jū rā . Kas attiecas uz Soho, tad 9 dolā ri vienam pieauguš ajam nav tā vē rti (ieskaitot ū deni, saldē jumu, ū denspī pi, kolu), par š o naudu var kaut ko nopirkt uz vietas, un, kā vē lā k lasī jā m, pā rskaitī jumam uz Soho vajadzē tu bū t bez maksas.

Galvenā s ieejas pusē.5 * ir vairā ki veikali (iet pa kreisi pa ceļ u starp 4 * un 5 *, tad pa moš eju pa labi), jū s varat iegā dā ties lē tus augļ us, saldumus, maskas, suvenī rus, utt. , lai netiktu tā lu. Vecpilsē tā (taksometrs 2$) nopirka lielā s garneles par 8$/kg (zivju restorā ns Fares), vē l lielā kas par 12$, tā s pagatavo 20 minū tē s un var ņ emt lī dzi, garš ī gas.
No plusiem es atzī mē ju viesnī cas než ē lī go attieksmi pret rokassprā dzē m. Pie agras ieraš anā s uzreiz uzvelk rokassprā dzes, iedod kartī tes uz dvieļ iem un var ē st, mazgā ties pirms reģ istrā cijas utt. Arī izrakstoties rokassprā dzes nenogriež as, pirms izbraukš anas iespē jams izmantot teritoriju bez ierobež ojumiem.
Vispā r viesnī cu var ieteikt, forš s akvaparks, ja nebaidā s no auksta ū dens uz slidkalniņ iem (ziemā ), un netraucē.2 lī nijas un rifa trū kums, patiks. Jauka teritorija ar izklaidē m maziem bē rniem, bet ieeja jū rā pa kā pnē m, tā pē c nezinu vai ir ē rti. Bet ar zī lē š anu noteikti pietiek visiem
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu