Skaista viesnīca, ļoti draudzīgs personāls

Rakstīts: 16 maijā 2021
Ceļošanas laiks: 8 — 13 maijā 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 9.0
Ceļ š no lidostas ilga 10 minū tes. Reģ istratū rā uzvilka rokassprā dzes un devā mies vakariņ ā s. Pē c vakariņ ā m mums tika iedotas 2103. numura atslē gas ar skatu uz baseinu. Istaba tī ra, viss kā rtī bā , ū dens, tē jkanna, tē ja, ledusskapis, kondicionieris....viss kā rtī bā . Istaba gaiš a, tī ra, labas mē beles, sniegbalta gultas veļ a, dvieļ i vē l pā ri. viss ir tī rs un kā rtī gs. Gribu pieminē t mā jkalpotā ju Ramadā nu, labi darī ts! Kvalitatī va tī rī š ana un plus figū riņ as no dvieļ iem!
Teritorija ir pā rsteidzoš a un milzī ga! Viss ir ziedos. Š ī ir pasaka! Labā k ir redzē t vienu reizi, nekā pastā stī t daudz. Laistī š ana 2 reizes dienā . Viss zied!
Jū ra ir brī niš ķ ī ga ū dens pā rplū de. Pontons ir mazs. bē rni var peldē t no krasta. Tad rifs, un aiz rifa - dziļ ums. Zivis daž ā das, visas krā sainas, redzē ju adatu zivi. No krasta redzami bruņ urupuč i, ap plkst. 17.00 tie peld. Skaists.

Pludmale ir daudzpakā pju. Man tas patī k. Tī ri. Pludmalē ir bā rs ar dzē rieniem un frī kartupeļ iem ar burgeriem.
Ē diens ir daudzveidī gs, katrs atradī s kaut ko sev tī kamu. Vajag lielā ku porciju, liek vairā k. Melones ir garš ī gas.
Viesnī ca dzimš anas dienā apsveic ar kū ku un skan dziesma. Manai meitai arī bija dzimš anas diena, atveda gardu zemeņ u kū ku. Ļ oti jauki, mana meita ir laimī ga!
Pie baseina ir animā cija, bet es neesmu š ova fane, tā pē c uz izrā di netiku.
Peldbaseins pieauguš ajiem, bē rniem, nu, "vidē jais". Darbinieki uztur kā rtī bu gan pludmalē , gan glā bē ji pie baseina.
Veikali, kafejnī cas vestibilā .
No 20:00 no viesnī cas ik pē c pusstundas kursē bezmaksas transporta pakalpojumi uz Soho laukumu. Bet tur ir 5 minū š u gā jiens. staigā t. Katru vakaru jū s varat ienirt pilsē tas atmosfē rā . Iesaku aizbraukt uz Soho, skaista vieta.
Gribu atzī mē t ļ oti laipno personā lu, draudzī gu, vienkā rš i labsirdī gu.
Man ir daudz pozitī vas lietas no pā rē jiem Grand Oasis, man ļ oti patika.
Un es gribu teikt mū su cilvē kiem: es saprotu, ka tas ir atvaļ inā jums, bet nekaunojiet valsti, viņ i piedzeras un tracina personā lu vai bļ auj dziesmā s pa visu viesnī cu, ņ emiet tik daudz pā rtikas, cik apē dat, labā k ņ em mazas porcijas vairā kas reizes, bet grē ks atstā t pā rpalikumu kalnus. Nu jaunkundž u apģ ē rbs reizē m ir kā uz "sarkano lukturu kvartā lu" ielas. Kauns. Mums ir jā ciena valsts, kurā ieradā mies, nevis jā godina savē jie
Neaizmirstiet, kā jū s uzvedaties un atbilstoš i jums. Nav nepiecieš ams izplestī t pirkstus, tas ir smieklī gi un pretī gi no ā rpuses.

Atpū ta ir skaista, personā ls draudzī gs.
Guļ ot pludmalē , skatoties uz palmu galotnē m, kas kustas vē jā , klausoties arā bu melodijas, tu sā c saprast, cik dzī ve ir ī slaicī ga, un tev ir jā novē rtē katrs mirklis. . .
Paldies Grand Oasis par brī niš ķ ī go uzturē š anos! Godī gi sakot, es gribu atgriezties!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu