Veca pretīga viesnīca ar sliktu klientu apkalpošanu

Rakstīts: 5 janvārī 2021
Ceļošanas laiks: 27 decembris 2020 — 2 janvārī 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
3.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 2.0
apkalpošana: 2.0
Tīrība: 2.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 3.0
Viesnī ca ir veca. Vannasistabā flī zes š ausmī gi uzliktas, vī les š ķ ī bas. Santehnika mirst, duš a ir iebū vē ta sienā un nokrī t. Jums ir bail tam pieskarties. Tualete tek. Vannas istabas durvju apdares apakš daļ a bija sapuvusi. Serviss ir š ausmī gs. Pē c ieraš anā s mū s ievietoja tā lā kajā istabā ar skatu uz blakus esoš ā s viesnī cas sienu. Š ī s telpas vannas istabas griesti patiesī bā bija melni ar pelē juma pē dā m. mē ģ inā ja izspiest naudu par pā rcelš anos uz š o istabu. Viņ š bija dusmī gs un aizliedza sievai maksā t. Iekā rtoties tik sū dī gā istabā pustukš ā viesnī cā...izspiedē ji.
Pā rcelts nā kamajā rī tā , pateicoties uzņ ē mē jas kompā nijas Sellfi Osman pā rstā vja iejaukš anā s. Un tad numurs ir vecs. Nesmarž o pē c renovā cijas. Odu jū ra. Visu uzturē š anā s laiku viesnī cā netika veikta neviena kukaiņ u kontrole. Odi acī mredzot dzī vo ventilā cijā , jo tie vienmē r bija vannas istabā dienas laikā . Neviens ar viesu izklaidē š anu nenodarbojā s, pat mazā kais. Bet kad, 12.00 izejot no istabas atslē gā m, mums no rokā m nogrieza plastmasas atpazī š anas sloksnes, tad tas bija VISS. Mū s izraidī ja no restorā na. Ja gribi ē st, maksā . Mē s maksā jā m par 6 naktī m un 7 dienā m. Un viesnī ca tajā guva vā rtus. Sieva bija š okē ta. Nedodiet ē st atpū tniekiem, kuri viesnī cā uzturas gandrī z piecas stundas pirms iekā pš anas autobusā un pē c tam vē l 3 stundas lidmaš ī nā , tā ir rupjī ba un pilnī ga necieņ a pret saviem tū ristiem.
Nav vē lmes tur doties vē lreiz, nē . Un es to nevienam neiesaku. Viesnī ca ir vā ja 3 ar vecā m istabā m, odiem un nekā du cieņ u pret saviem klientiem.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu