Nav ieteicams jauniem aktīviem cilvēkiem, kā arī gados vecākiem cilvēkiem

Rakstīts: 10 oktobris 2020
Ceļošanas laiks: 4 — 11 oktobris 2020
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 2.0
apkalpošana: 5.0
Tīrība: 3.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 3.0
Labdien, es vē los dalī ties atsauksmē par š o viesnī cu.
1. Tū roperators ieteica, uzticē jā s un nolē ma mē ģ inā t (kas bija mana kļ ū da), vienmē r visu pā rbaudī t pats.
2. Ierodoties ļ oti ilgu laiku izgā ja cauri kontrolei, sakarā ar to, ka bija jā aizpilda 2-3 veselī bas kartes. Pieprasiet š ī s kartes no tū risma operatora (ļ aujiet aizpildī t).
3. Viesnī ca atrodas ļ oti tuvu lidostai, 10-15 minū tes ar transfē ru. Ierodoties pulksten 15:00, viņ i uzreiz visus paē dinā ja, un tad viņ i sā ka iekā rtoties istabā s (reģ istrē š anā s notiek ā tri).
4. Wi-Fi tikai viesnī cas vestibilā un vā jš internets.

5. Man bija istaba ar skatu uz dā rzu, istaba bija veca, un visas netī rā s mē beles. Numuriņ š kā.3* viesnī cā .
6. Istabas uzkopš ana katru dienu, nekas ī paš s. Gulta netika mainī ta, dvieļ i tika mainī ti un ū dens tika mainī ts katru dienu. Numurā nav ne č ī bu, ne peldmē teļ u. Ietaupa uz gaismu, istabā darbojas tikai 2 lampas, pat uz balkona gaisma nedeg.
7. Teritorija skaista un liela, bet atvē rta tikai viena ē ka.
8. Ejot lī dz jū rai 300 m, neiesaku veciem cilvē kiem un cilvē kiem ar sā poš ā m kā jā m. Arī viesnī cā nav liftu, visur ir pakā pieni (kas manai mammai nebija pieņ emami).
9. Restorā ns un ē diens. Ē diens garš ī gs (mā jā s gatavots). Restorā ns - ē dnī ca))) Plastmasas kausi tvaicē ti. Personā ls ir draudzī gs, visi puiš i ir ļ oti strā dī gi un smaidī gi.
10. Pludmale un jū ra. Saules krē sli ir sarkani, veci un koka, neviens nepalī dz tos pā rkā rtot, lai gan tie ir smagi, lī dz bā ram ir tā lu aizskriet. Atkal plastmasas krū zes. Ja gribi alu - ņ em glā zē.0, 2 ml, bā rā nav alkoholisko dzē rienu. Š o glā zī š u dē ļ tu nedzersi daudz, vari paskraidī t un pusi izliet. Jū ras krasts ir ļ oti sekla, mazā k nekā lī dz ceļ iem. Rifs ir skaists. Bē rni neinteresē s un tie, kas neprot peldē t. Pludmale tiek slē gta pulksten 17:00.
11. ANIMĀ CIJAS VISPĀ R.
12. Neiesaku lietot alkoholu viņ u restorā nā vai bā rā (sē dē siet tualetē ).
13. Viesnī ca atrodas netā lu no SOHO laukuma, reiz var doties apskatī t strū klaku.

14. Viesnī ca ir ļ oti garlaicī ga. Pē c vakariņ ā m nekas nav jā dara. Lielā kā daļ a apmetuš os tū ristu ir ē ģ iptieš i.
15. Baseins ir liels, bet smarž o pē c balinā tā ja.
16. Ja gribi vest suvenī rus un visu pā rē jo, iesaku George Clooney veikalu, viņ i paš i nodroš ina transportu un cenas tur ir zemā kā s.
Secinā jums: Š o viesnī cu var salī dzinā t ar pagā juš ā gadsimta sanatoriju (lokš ķ ere).
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu