Klusa viesnīca ar lielisku pludmali, apkalpošanu un labu ēdienu

Rakstīts: 14 oktobris 2021
Ceļošanas laiks: 6 — 13 oktobris 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 10.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 10.0
Tikko atgriezos no atvaļ inā juma, ļ oti uzklausot pā rskatu.
Viesnī ca tika izvē lē ta pē c augsta atsauksmju vē rtē juma, pludmale tika ļ oti atzinī gi novē rtē ta, viņ i bū tī bā ievē roja to un nekļ ū dī jā s.
Galvenā s viesnī cas priekš rocī bas:
1. Krā š ņ a, vienkā rš i ideā la pludmale. Ū dens kristā ldzidrs, ieeja maiga, dibens gandrī z ideā ls.
2. Lielisks serviss viesnī cā .
3. Laba virtuve.
4. Ē rta atraš anā s vieta Sahl Hasheesh rajonā – blakus krastmalai.
5. Lielisks (kā viesnī cai) internets. Vienmē r ņ emu lī dzi vietē jo SIM karti ar mobilo internetu un izmantoju, bet patī kami pā rsteidza, ka pat istabā bija lielisks Wi-Fi, kas ļ ā va internetā skatī ties pat video.
Mī nusi:

1. Skaitļ i. Parastie ē ģ iptieš u viesnī cas numuriņ i. Mums bija ģ imenes komplekts, tā tad vairā k vai mazā k, pat liels televizors ar simtiem kanā lu, no kuriem 10 ir krievu valodā .
Remonts viesnī cā nav ideā ls, detaļ ā s jū tama arā bu vienaldzī ba - un tā arī bū s. Bet tas ir tad, ja jū s rū pī gi studē jat. Mums nav svarī gi remonta smalkumi - viss ir, viss darbojas, bet bez ideā las kvalitā tes.
2. Ē dinā š ana ģ imenē m ar bē rniem daž kā rt var nebū t piemē rota. Piemē ram, visas zupas ir diezgan jū tami piparotas. Uztura ziņ ā tas, iespē jams, ir vienī gais trū kums. Pā rē jais ē diens izcils – daudzveidī gs un kvalitatī vs.
3. Jaunieš iem var bū t garlaicī gi. Mums ar sievu (49 un 58 gadi) viss bija lieliski. Animatori strā dā nevainojami - dara visu, kas viņ iem jā dara, nevis uzbā zī gi, viņ i cenš as. Vienkā rš i viesnī cas formā ts nav jaunī ba. Tas vairā k paredzē ts ģ imenē m ar bē rniem un vidē ja un vecā ka gadagā juma cilvē kiem. Nav ū dens parka, ū dens slidkalniņ i utt. dinamiskā ka izklaide.
Kopumā uzturē š anā s un viesnī ca bija Ļ OTI patī kama. Daudzviet atpū tā mies ar sievu, bet š eit apkalpoš ana viesnī cā bija ļ oti patī kami pā rsteigta:
1. Viņ i norē ķ inā jā s uzreiz, bez birokrā tijas un veidlapu aizpildī š anas - viņ i vienkā rš i uzrakstī ja savus vā rdus un parakstī jā s.
2. Istaba bija lieliska bez jebkā diem jautā jumiem un piemaksā m.
3. Krievvalodī gā administratore atzvanī ja nā kamajā dienā un jautā ja vai mums kaut ko nevajag un vai ar mums viss kā rtī bā .

4. Personā ls visur ir draudzī gs, visi joko, smaida, palī dz, cenš as - labi darī ts.
Kopumā , kas attiecas uz AI formā ta viesnī cā m Turcija-Ē ģ ipte, tas ir diezgan augsts lī menis.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu