Paradise Abu Soma Resort 4*– Atsauksmes

41
Novērtējums 6.110
pamatā
41 atsaukt
№4 viesnīcas reitingā Safagi
5.3 Numurs
6.2 apkalpošana
7.7 Tīrība
7.8 Uzturs
5.1 Infrastruktūra
Viesnīca Paradise Beach atrodas Safagā, Somas līča pludmalē. Luksora atrodas 3 stundu brauciena attālumā no viesnīcas. Viesi var doties vienas dienas braucienā uz Hurgadu, kas atrodas 50 km attālumā. Lieliski piemērots ģimenes un jauniešu brīvdienām.Vairāk →
аватар _851633
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
No lidostas atbraucā m ap 2iem, viesnī cā ieradā mies 7 no rī ta, izvē lē jā mies istabiņ u (par nelielu samaksu), istabiņ u individuā lajā s mā jā s - ļ oti patika. Pludmale ir lieliska, ē diens ir labs, personā ls ir draudzī gs, izņ emot daž us kaitinoš us un uzmā cī gus tipus. … Tomēr ▾ No lidostas atbraucā m ap 2iem, viesnī cā ieradā mies 7 no rī ta, izvē lē jā mies istabiņ u (par nelielu samaksu), istabiņ u individuā lajā s mā jā s - ļ oti patika.
Pludmale ir lieliska, ē diens ir labs, personā ls ir draudzī gs, izņ emot daž us kaitinoš us un uzmā cī gus tipus. Es dabū ju vienu...no manis ieraudzī ju nazi, izlū dzos dā vanu vai iemainī ju pret kaut kā dā m stulbā m, uzmā cī gie rietā ji pret saviem "pakalpojumiem" (ekskursijā m utt. ) kaut kā kaitina.
Viesnī cā ir sauna, spa, masā ž a - labā lī menī , iesaku.
Nā kamreiz izvē lē š os citu viesnī cu vē l dā rgā ku. . .
аватар CMAPT_
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Vienojuš ies ar Pegas touristik un divreiz krustojuš ies, viņ i iekā pa taksī . Ē ģ ipte nedaudz atvē ra savas durvis, un mē s nolē mā m izlidot cauri š ai plaisai ar tranzī ta lidojumiem garajā atvaļ inā jumā no 21.10. 21. -10. … Tomēr ▾ Vienojuš ies ar Pegas touristik un divreiz krustojuš ies, viņ i iekā pa taksī . Ē ģ ipte nedaudz atvē ra savas durvis, un mē s nolē mā m izlidot cauri š ai plaisai ar tranzī ta lidojumiem garajā atvaļ inā jumā no 21.10. 21. -10.10. 21 uz Hurgadu!
Kopā nolidojis 6 stundas un 3 tū kstoš us km, mū su pusmū ž a Turkish Airlines Airbus A300 viens pats nolaidā s saulainā s Ē ģ iptes lidostā . Spē cī gs 350 izsalkuš o ceļ otā ju spiediens skrē ja, lai iedotu savus 25 USD par uzlī mi savā pasē .
Pē c citu milzī gu, mirdzoš u gaismu un luksusa viesnī cu apbrī noš anas starppilsē tu autobuss lē nā m nogā dā ja Paradī zē.20 krievvalodī gos. Pirmie patī kamie iespaidi bija, ka mums tomē r piedā vā s vakariņ as, neskatoties uz vē lo laiku. Zā lē mū s sagaidī ja viesmī lis ar paplā ti ar vē su limonā di. Kā rtē jā aizpildī ta anketa, izsniegtas istabas atslē gas, noguruš i bē rni, gribē jā s vienu - ā tri ieiet duš ā , ieslē gt kondicionieri un gaidī t: saullē kts, siltā jū ra, gardas brokastis, darbinieku smaidi un priecī gas atpū tnieku sejas.
Spī tī gi nepamanot citu cilvē ku vajadzī bas, BellBoy ar mū su koferi, pē c 30 minū tē m nesapratis angļ u valodu, pamā ja ar roku: ". . . nā c uz savu istabu. . . ", sū tī ja mū s pa teritoriju meklē t š ķ ī vi ar numuru. 611 uz durvī m. Pē c 10-15 minū š u maldī š anā s pamanī jā m noguruš u seju gā jienu ar lepni staigā još u š veicaru galvā . Saprotot mū su nodomus, gā jiena vadī tā js tomē r norā dī ja, ka daļ a no pasaules (tumsa), kurā atradā s mū su istabiņ a un veca 3 stā vu ē ka ģ imenes hosteļ a stilā mū s pieņ ē ma nakš ņ ot.
Skaits: Taisnstū ra istaba apmē ram 30 kv. m. ar 3 gultā m, kafijas galdiņ u, diviem atzveltnes krē sliem, lauku stila televizoru, skapi koridorā , bezmaksas seifu, koplietoš anas (kopē jais kondicionieris???!! ! ) un tualeti pie ieejas, mū s sagaidī ja ar tā tī rī ba un vienkā rš ī ba - urā !
Kaut kur kaut kas nogā ja greizi - sā kums: Pirmā nakts pagā ja rež ī mā vai nu karsts vai auksts. Gaisa kondicionieris darbojas aukstā un ļ oti aukstā rež ī mā . 17-19 grā di, kas spī tī gi tiek izvadī ti no š ī s ierī ces sprauslas, acumirklī atvē sinā ja telpu pat zemā rež ī mā . Segas skapī nebija pietiekami siltas, un, izslē dzot saldē tavu, Ā frikas karstums iestā jā s ļ oti ā tri. Eksperimentē jot ar klimata iekā rtā m, tika atrasts kompromisa risinā jums karstā gaisa sajaukš anai no atvē rta loga un uzmundrinoš a vē sma no aukstumiekā rtas, tač u mū s gaidī ja jauni piedzī vojumi! Lī dz ar pirmajiem saules stariem pa atvē rto logu vietē jā fauna nonā ca pie mums muš u un odu veidā . Beidz gulē t – laiks mosties! Reģ istratū rā teica, ka numuru nevar mainī t. Bezmaksas bungalo nav un nekad nebū s. Nolē mā m, ka kaut kā iztiksim bez atseviš ķ a gaisa kondicioniera un liela plakanā ekrā na televizora.
Vietē jā s muš as ir eiropietim negaidī ti noslē pumains lidojoš s objekts. Apbrī nojami veikls kukainis! Mī ļ ā kā s odu nolaiš anā s vietas ir cilvē ka acis, ausis un deguns, ja galva sā k nervozē t un izdvest skaņ as, lido uz ķ ermeni, bet pē c tam uz rokā m vai kā jā m. Tajā paš ā laikā galvenais nosacī jums ir apsē sties uz tukš as ķ ermeņ a vietas, noskriet 2-3 centimetrus un atkal pacelties. Iespē jami gari lidojumi saimniekam un trieciena vietas prognozē š ana ar plaukstu. Kur jū s varat atrast rā puļ us lielā skaitā ? Viesnī cas istabā , ē damistabā , pludmalē ! Noguruš ie vietē jie uz ielas izkar muš u slazdus, ​ ​ bet apkalpojoš ajam personā lam tiek izdalī ts elektriskais muš mieris, kas atgā dina tenisa raketi.
Galvenais bū t uz laba viļ ņ a, teicā m sev!
Rī ts. Labas brokastis no olu-desu-siera sortimenta, pankū kas. Gardas maizī tes un maize un sviests, daž i saldumi un garš ī ga tē ja (ļ oti ieteicams)! Dā rzeņ u virtuves cienī tā jus vienmē r gaida visdaž ā dā kie salā ti un atseviš ķ i sasmalcinā ti tomā ti, gurķ i, kā posti, burkā ni, paprika un laima š ķ ē les mē rcei. Kā dā attā lumā atrodas pudeles ar augu eļ ļ ā m un etiķ iem. Vē l tā lā k garš vielu bļ odas.
Pludmale: Karsta saule un diezgan stiprs vē jš , sajū ta, ka pret tevi ir vē rsts fē ns. Uz ielas ir +35, laiks izlikties par roni, darī t to, pē c kā atnā cā m. Pludmales aprī kojums ir uz pilnī gas attī stī bas robež as, bet joprojā m ir dzī vs. Kuš ete koka, matrač i + pī ti stacionā ri lietussargi, smiltis. Vieta nebija uzreiz, bet mums izdevā s to atrast, un drī zumā bā rs tiks atvē rts. Es viss esmu debesī s!
Kaut kur kaut kas nogā ja greizi - turpinā jums: Iekā rtojies ē nā pludmalē , pirmais, kas jā dara, ir peldē ties! Ar rū dī ta vī rieš a gaisu, maksimā li ievelkot vē deru un iztaisnojot plecus, ar terminatora gaitu iemē rcu kā jas Sarkanajā jū rā . Oho, b-r-r un jū ra auksta! ! ! Ū dens temperatū ra nav augstā ka par 22-23 grā diem! Bet ceļ š uz ū dens malu ir izdarī ts, neko nevar izdarī t, vajag ienirt bezdibenī . Pieradinā š ana nā k pē c 10 minū tē m. Paskatoties apkā rt, redzam tī ru dzidru ū deni, zivis un ū denslī dē jus maskā s. Netā lu atrodas vairā ki pasakaini skaisti mazi rifi. Koraļ ļ i un akvā rija zivis visā s varavī ksnes krā sā s, jū ras zvaigznes un krabji uz bojā m. Mierī gi, negribas kā pt ā rā no ū dens, bet vajag arī sasildī ties. Sieva sauļ ojas, malkojot dzē rienus un atvairī dama kaitinoš ā s muš as un ceļ ojumu pā rdevē jus. Bē rns ē nā mē ģ ina ar lā pstiņ u atvē rt betona plā ksni. . . Stop! Izrā dā s, ka visa pludmale ir betona plā tnes + 1-2 cm smiltis. Celt smilš u pilis un taisī t smilš u kū kas var tikai piekrastes malā . Nabaga biedri Beach Boys pastā vī gi, no rī tiem un vakaros, mē ģ ina ar speciā lu grā bekli nolī dzinā t š o nelaimī go centimetru, lai neparā dā s pliku plankumi (dī vaini, protams, jo tuksnesis ar tonnā m smilš u ir tikai 100 metru attā lumā ) !
Pusdienas: Nā kt uz atklā š anu 12.30 ir bezjē dzī gi, ja vien, protams, nav mī lestī bas pret rindā m. Frī kartupeļ i ar keč upu un makaroni ar tomā tu mē rci, rī si. Liellopu gaļ a un vistas gaļ a, gardas mī klā zivis (bez kauliem). Sautē tu un pildī tu dā rzeņ u masa, salā ti. Daž reiz vī nogas, vienmē r melones un nekad arbū zi, daudzas dateļ u š ķ irnes, sagriezti apelsī ni un greipfrū ti. Cepš ana un deserti. Muš as. Jū s izrā pojat tik tikko dzī vs un klejojat uz viesnī cu nedaudz atpū sties. Telpa jau ir tī ra un vē sa, nav aizliegts atstā t ieslē gtu gaisa kondicionē tā ju. Atbraukuš ie strā dnieki saved kā rtī bā gultu un tualeti, maina dvieļ us un gultas veļ u katru dienu, sā kot no pirmā stā va.
Uz ielas + 38-40 saule ir zenī tā . Tiem, kuri nevē las mainī t ā das slā ni uz jaunā ku, ir laiks gulē t vai doties iepirkties. Atradī sim tirdzniecī bas salas, izejot gan pa labi no viesnī cas, gan uz Safagas pusi. Ja veikalā jums kaut kas patī k, jū s varat un vajadzē tu smagi kaulē ties.
Saulriets: Gaismas lapas ļ oti ā tri tuvojas horizontam, pienā k visē rtā kā s atpū tas stundas. Jū ra sasilusi lī dz 24-25 grā diem, smiltis vairs nedeg, alus bā rā vē l nav beidzies, un apdegt nedarbosies. Jū tieties brī vi izkā pt no lietussarga. Starp bā ru un ē damistabu uz galdiem paplā tē s ir smalkmaizī tes vai saldumi. Viesnī cas viesiem ir pē cpusdienas mierī gs noskaņ ojums. Ar pē dē jiem stariem glā bē ji visus dzen ā rā no jū ras un no baseina. vakarā atnā k "ļ aunā barakuda".
Vakars: Mē s redzam atvadu saules staru sestajā stundā un vairā k nekā stundu pirms vakariņ ā m. Istabā nomazgā jamies no jū ras ū dens un smalkā m smiltī m, mazgā jamies, ar acs kaktiņ u skatā mies NTV vai divus ziņ u kanā lus krievu valodā . Padodamies vispā rē jai plū smai “tuvā k virtuvei”, pā rceļ amies uz vestibilu, kur ir slikts, bet bezmaksas WiFi, vai bā ru, kur franč i un vā cieš i jau pilnā sparā dzer pulverveida sulu un alu.
Vakariņ as: Ir pienā cis laiks sā tī gā m vakariņ ā m. Viesnī cā jū s varat aizmirst par visā m diē tā m, figū rā m un tā tā lā k, un nodoties rijī bas grē kam! Uz ielas pavā ri plosā s, gatavojot gaļ u vai zivis, vai desas uz oglē m, izsalkuš ā masa ķ er š ķ ī vjus un novieto pie galdiem. Grū ti iziet tukš ā dū š ā . Lielā kā daļ a ē dienu palika no pusdienā m, bet tika pievienoti deserti un gardumi. Mī klā bija pat karaliskā s garneles, kalmā ri un ķ emmī š gliemenes!
Nakts: Paradī zes vakara gaismas ar laternā m izgaismo skaistā kā s un romantiskā kā s vietas daudzā s puķ u dobē s un solos, mudinot atpū sties no karstuma un parunā t par mū ž ī go. Cenš amies ieņ emt vietas tuvā k skatuvei, kur prož ektoru prož ektoru gaismā animatori gatavo jautru laika pavadī š anu. 20.00 lī dz 20.30 bē rnu diskotē ka, bet no 21.00 lī dz 22.30 š ovi. Jā atzī st, ka, atrodoties daž ā dā s viesnī cā s, mē s redzē jā m labus un sliktus animatorus. Te š ķ ita, ka lielā koties viesi izklaidē jā s paš i un tikai atbraukuš ie aktieri izraisī ja lielu interesi visā publikā ! Jebkurā gadī jumā visuma centrs vakarā bija bā rs un apkā rtne. Jū s varat spē lē t biljardu par trī s dolā riem stundā . Ir pieejams galda teniss, kur reizē m tika izspē lē ti nopietni starptautiski turnī ri! Visas kustī bas un pulcē š anā s beidzā s pulksten 24.00, kad bā rs pā rgā ja uz maksas rež ī mu.
No treknajiem plusiem viesnī cas karmā : Ē diens, istabu tī rī ba un karstā ū dens pieejamī ba. Kamē r ā du klā j iedegums – personā la draudzī gums. Bezmaksas galda teniss un trenaž ieru zā le. Teritorijā varat doties ekskursijā s ar jahtu un pievienoties nirš anai. Ir maksas Fresh bā rs, savukā rt tiem, kam patī k pasē dē t pie alus skā rdenes un tē rē t savu grū ti nopelnī to naudu, vē rojot skatus uz jū ru, ir atseviš ķ a kafejnī ca. Un absolū ti prasī gajiem un ar vietē jo virtuvi neapmierinā tajiem, no viesnī cas gala jebkurā laikā var nogarš ot vietē jos ē dienus kafejnī cā Aladdin. Ir maksas SPA procedū ras.
No mī nusiem: Es gribē tu atzī mē t negaidī ti auksto jū ru, nelielu viesnī cu rajonu Ē ģ iptei. Bezmaksas bā ra grafiks (sā k strā dā t plkst. 10.00), lai iedzertu tē ju vai sulu, jā saģ ē rbjas un jā pā rvar brokastu ē dā ju ļ aunā s acis, jā apgā na cauri visai ē damzā lei lī dz katliem. Lidojoš ie kukaiņ i - tik veiklus un augstprā tī gus nebiju redzē jis. Arī pludmali grū ti nosaukt par priekš zī mī gu. Visu pirmo un otro krasta lī niju aizņ em pamestas lietas un dvieļ i, un salmu ž ogi, kas pasargā no vē ja, atrodami tikai pirmajā s rindā s. Smilš u seguma biezums un pludmales tī rī ba, izsmē ķ i, lidojoš i krū zes. Ne sajū smā un no mā kslī giem rezervuā riem. Atlaiduš i bē rnu tikai uz stundu, iegū stam zilo ihtiandru no saldū dens zonas bē rnu daļ as! Akvaparka nav, slidkalniņ i ir tikai bradā š anas baseinā . Kam vajadzī gs baseins ar ū dens temperatū ru 22-23 grā di? Mū su uzturē š anā s otrajā pusē viesnī cas iedzī votā ju skaits pieauga un vietē jie darbinieki pā rvē rtā s par neveikliem, nesmaidī giem, kurnē još iem darbiniekiem – nekā da ledus! Ē damistabā nebija pietiekami daudz vietu, pareizā k sakot, tī ras vietas, viesmī ļ iem nebija laika izņ emt netī ros traukus. Paziņ ojumos pieteiktā Octopus diskotē ka nestrā dā - bet es gribē ju dejot.
Kaut kur kaut kas nogā ja greizi - epilogs: krievu tū risti, labā kie viesi, mums stā stī ja gidi. Kurš gan nebaidī jā s ceļ ot no Ē ģ iptes, kad 2010. gadā jū ras krastos parā dī jā s haizivis? Pat tad, kad koronavī russ ir nikns un š ī viesnī ca nezina, kas ir pretcovidu pasā kumi, krievu joprojā m ir vairā k nekā visi pā rē jie! Arī pā rdevē ji vietē jos stendos priecā jas mū s redzē t. Pirmkā rt, animatori mā cā s krievu valodu, jo neviens, izņ emot mū s, viņ u konkursos nepiedalā s, eiropieš i uz tiem, kas piedalā s, skatā s kā uz dzī vniekiem cirkā . Cik skumji bija apzinā ties, kad tev iedod lī dz pusei piepildī tu vienreizē jo krū zi un aiz muguras stā voš ais vā cietis tiek iebē rts stikla glā zē lī dz augš ai. Ž ē l, ka viesmī ļ iem nav laika notī rī t netī ros galdus, jo viņ i birģ eriem un holandieš iem uz paplā tē m nes vī nu un alu, ubagodami un smaidot par smuku santī mu. Pati redzē ju, kā kā da tukla sieviete no vietē jā personā la bā rā savos š ortos noslē pa vairā kas alkohola pudeles no tū ristu krā jumiem. Vakarā pē c 23.00 nez kā pē c viss alkohols negaidī ti vienmē r beidzā s. Neizprotama ir arī ļ aunprā tī ba, ar kā du bā rmenis lej viskiju un kolu, ja š ī nav 1. glā ze. Glā zē tika iegū ta proporcija 2/3 viskija un 1/3 kolas, kola bija jā prasa atseviš ķ i. Pa dienu bija par maz tī ru trauku un neierasti bija redzē t cilvē kus ar tukš iem un netī riem traukiem rokā s dzē rienu rindā ! Visa š ī attieksme pret “mū sē jiem” eksplodē ja pat vispieklā jī gā ko, inteliģ entā ko cilvē ku pacietī bu. Esmu daudzkā rt redzē jis un dzirdē jis par š ā diem gadī jumiem. Tagad ir skaidrs, kā pē c viesnī cā pastā vī gi dež urē ja krieviski runā još ais Pegaza gids vā rdā Amrs!
аватар _343012
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
UIA lidoja perfekti. Ī paš s paldies 30. augusta reisa PS 5102 apkalpei par smago darbu un rū pē m par pasaž ieriem. Atceļ ā man nā cā s neplā noti nolaisties Ankarā , jo tika apdraudē ta viena pasaž iera veselī ba un dzī vī ba. Pē c viesnī cas: - Pā rsū tī š ana ilga apmē ram 2 stundas. … Tomēr ▾ UIA lidoja perfekti. Ī paš s paldies 30. augusta reisa PS 5102 apkalpei par smago darbu un rū pē m par pasaž ieriem. Atceļ ā man nā cā s neplā noti nolaisties Ankarā , jo tika apdraudē ta viena pasaž iera veselī ba un dzī vī ba.
Pē c viesnī cas:
- Pā rsū tī š ana ilga apmē ram 2 stundas. Lī dz viesnī cai jā brauc 60 km;
- ieradā mies pē c pusnakts, pabarojā m ar sviestmaizē m, uzreiz iekā rtojā mies, visi menedž eri ļ oti draudzī gi, saprot angliski, iedeva istabiņ u vasarnī cā otrajā stā vā ;
Istabas ir vecas, bet viss ir tī rs un darbojas. Krievvalodī gais, es nerunā ju par mū su ukraiņ u kanā liem – nē , tā tad televizoru nemaz neslē dza;
- No atpū tniekiem bija 20 ģ imenes no Ē ģ iptes, 2 cilvē ki runā ja vā ciski, nu mē s. . . Pildī jums, kā man, ir ap 10%. Viesnī cas izdzī vo pē c iespē jas labā k.
- Safagā augustā vē l karstā ks nekā Hurgadā - pa dienu ir vairā k par 40, vakarā pievienojas mitrums. Jū rā sajū tā s ir 30 grā du vai pat augstā ka. Pludmale smilš aina, ļ oti ē rta: ir gan dziļ ums, gan seklums. Koraļ ļ u vispā r nav, un attiecī gi arī zivju nav, bet kā du rī tu ieraudzī ju lielu jū ras bruņ urupuci, viņ a ganī jā s zem ū dens pludmales ū deņ os. Ļ oti tuvu pludmalei, kā arī baseinam un ē damistabai. Neviens nekur neuztraucas ar pakalpojumiem;
- ē diens ir normā ls, tā kā biež i nā kas saskarties ar piparotiem ē dieniem. Temperatū ra tiek mē rī ta ierodoties un daž reiz ē damistabā , tikai darbinieki valkā maskas. Diapazons noteikti ir ierobež ots, tač u tas ir saprotams. Piemē ram, nebija picas un frī kartupeļ i, saldē jums bija tikai samaksā ts. Trī s veidu gaļ a pusdienā s un vakariņ ā s, garš ī gi deserti, melone, arbū zs, vī nogas, dateles no augļ iem. Izsniegš ana caur stiklu, bet mazā cilvē ku skaita dē ļ tas netraucē , rinda ir 2-3 cilvē ki. Ir viens restorā ns un divi bā ri. Puiš i bā rā ir ļ oti draudzī gi.
- vakarā ir mini diskotē ka bē rniem;
- Simka kā parasti pirkta lidostā , internets vienmē r visur bija izcils.
аватар blackaspid
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Atpū ta Sol Y Mar Paradise Safaga 2015. gada septembrī , viesnī ca ir laba, ģ imenes atpū tai, kas jums nepiecieš ams. Virtuve ir lieliska, tač u vienī gais š ī s viesnī cas mī nuss bija sī ks krā pnieks un seksuā ls perverss, kas uz vietas strā dā ja krelles un rokassprā dž u veikalā Mahmoud Gumaa Mahmoud Gumaa. … Tomēr ▾ Atpū ta Sol Y Mar Paradise Safaga 2015. gada septembrī , viesnī ca ir laba, ģ imenes atpū tai, kas jums nepiecieš ams. Virtuve ir lieliska, tač u vienī gais š ī s viesnī cas mī nuss bija sī ks krā pnieks un seksuā ls perverss, kas uz vietas strā dā ja krelles un rokassprā dž u veikalā Mahmoud Gumaa Mahmoud Gumaa. Bija seksuā la rakstura uzmā kš anā s un pē c draudiem un apvainojumiem. Sievietē m atvaļ inā jumā esiet piesardzī gs, strā dā jot ar š o vī rieti.
Продавец на пляже в Sol Y Mar Safaga Mahmoud Gomaa
аватар maldaun
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Izvē loties viesnī cu, pamatojoties uz atsauksmē m par š o viesnī cu, 2010. gadā atradā s netā lu no Safazi, Champs, un man ļ oti patika jū ra. Kontingents: vā cieš i (pā rsvarā pensionā ri) - 60%, citi krievi, man nebija ukraiņ u (vai ļ oti maz), citas valodas nedzirdē ju. … Tomēr ▾ Izvē loties viesnī cu, pamatojoties uz atsauksmē m par š o viesnī cu, 2010. gadā atradā s netā lu no Safazi, Champs, un man ļ oti patika jū ra.
Kontingents: vā cieš i (pā rsvarā pensionā ri) - 60%, citi krievi, man nebija ukraiņ u (vai ļ oti maz), citas valodas nedzirdē ju.
Cilvē ku maz, vietas pludmalē daudz, ē damistaba arī ļ oti brī va. Jū ra ir skaista, smilš ains saulriets, kā man patī k, ū dens ir ļ oti tī rs. Personā ls arī patika, draudzī gs un nekaunī gs, kā jau daudzi arā bi. Neliels atlikums parā dī jā s tikai pē c tam, kad daž i kalpi, uzzinot, ka esat no Ukrainas, nedaudz deva priekš roku vā cieš iem - viņ i pirmie ielē ja alu vai kolu, salika uz š ķ ī vja un tā tā lā k. un 2 š ķ irnes, skrē ja ar atvainoš anos, bet es negribē ju ar viņ iem runā t. Paš i vā cieš i, starp citu, ir ļ oti korekti, laipni un pieklā jī gi. Man arī patika ē dieni, viss garš ī gi, bez liekiem asumiem, klā sts bagā tī gs (augļ i gan mazi).
Ī sā k sakot, kurš vē las klusu, mierī gu, bez ballī tē m un galē jī bā m, ziniet to š eit.
Reģ istratū rā jū s varat par maksu 10-20 dolā ru. vienojas par skaistu bungalo teritorijas centrā . Tā tad. tū ristu tagad ir maz un ē ģ iptieš i badā , tā pē c ubagos un izspiedī s naudu. Ī paš i suvenī riem veikalos. Istabas apkopē ja katru dienu no dvieļ iem izgatavoja daž ā das figū riņ as un periodiski viņ am bija jā iedod 1 USD. Jauku atpū tu!
аватар sv703
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Lieliski piemē rots pasī vā m brī vdienā m. Jū ra lieliska, ieeja jū rā lieliska, smiltis pludmalē , plaš ais pludmales platums. Ir vietas, kur peldē ties. Ko redzē t atrada arī zemū dens pasaules cienī tā ji. Centrā pie bojā m dzī vo liels bruņ urupucis. … Tomēr ▾ Lieliski piemē rots pasī vā m brī vdienā m. Jū ra lieliska, ieeja jū rā lieliska, smiltis pludmalē , plaš ais pludmales platums. Ir vietas, kur peldē ties. Ko redzē t atrada arī zemū dens pasaules cienī tā ji. Centrā pie bojā m dzī vo liels bruņ urupucis. Man personī gi galvenais ir jū ra. Es to saņ ē mu. Viesi atpū tā s pie manis - viņ i ieradā s š ajā viesnī cā.15 reizes, un viņ i nemainā s.
Ē diens ir izcils. Ir augļ u un dā rzeņ u izvē le. Ja viesnī cā s nav daudz bē rnu, tad vismaz pudu var dabū t. Pie mums pusdienoja Pegasus gide (krievu meitene), lai gan viņ a pastā vī gi sē ž.5 * Imperial Shams viesnī cā s, saka, ka tur ir sliktā ks ē diens.
Telpas man bija piemē rotas. Pē c ieteikuma reģ istrē joties iedevu 10 dolā rus. Bet tad es sapratu, ka velti. Un tā viņ i ieaudzinā tu. Vispirms ļ aujiet viņ iem nokā rtot, tad paldies. Bungalo un kotedž as tuvā k jū rai. Trokš ņ ains gaisa kondicionē tā js, cilvē ki vakarā atdzesē ja istabu, bet naktī to izslē dza. Un tā viņ i tika izglā bti.
Vienī gais negatī vais, un tad jaunieš iem, ir animā cijas trū kums. Divas reizes nedē ļ ā bija koncerts. Pā rē jā laikā cilvē ki pļ ā pā juš i pie galdiņ iem pie vī na vakarā .
аватар Irina810
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Lielisks ē diens, laba apkalpoš ana un VISS! Pludmale ir maza un š aura. Sauļ oš anā s krē sli tiek aizņ emti pulksten 6:00. Telpas ir lapsas ū deles. Kondicionieri veci un rū c. Nav moskī tu tī klu. Teritorija maza un tā da "cilpaina". Vispā r uzkritu uz citu entuziasmu un velti. … Tomēr ▾ Lielisks ē diens, laba apkalpoš ana un VISS! Pludmale ir maza un š aura. Sauļ oš anā s krē sli tiek aizņ emti pulksten 6:00. Telpas ir lapsas ū deles. Kondicionieri veci un rū c. Nav moskī tu tī klu. Teritorija maza un tā da "cilpaina". Vispā r uzkritu uz citu entuziasmu un velti.
В
аватар xomoksana
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Ē ģ iptē š ī nav pirmā reize, bet atsauksmi par svē tkiem rakstu pirmo reizi. Pirmo reizi atpū tā s Sol Y Mar Paradise (Safaga). Viesnī ca atpū tā s no 16.03-23.03. 2013. gadā tū ristu bija maz (vā cieš i, krievi, ukraiņ i), tā pē c vietas pietika gan pludmalē , gan restorā nā . … Tomēr ▾ Ē ģ iptē š ī nav pirmā reize, bet atsauksmi par svē tkiem rakstu pirmo reizi.
Pirmo reizi atpū tā s Sol Y Mar Paradise (Safaga). Viesnī ca atpū tā s no 16.03-23.03. 2013. gadā tū ristu bija maz (vā cieš i, krievi, ukraiņ i), tā pē c vietas pietika gan pludmalē , gan restorā nā . Uzmanī ba tika pievē rsta viesnī cas tī rī bai: no rī ta un pirms saulrieta teritorija tika ā tri sakopta. Istabā tieš ā m katru dienu mainī jā m gultu un iedevā m tī rus dvieļ us (maksā jums 1$ dienā ). Mē s dzī vojā m pirmajā stā vā.2 stā vu bungalo №244 (piemaksa USD 20 par reģ istrē š anos). Istabas mazas, tualete niecī ga, mē beles vecas, nav paklā jiņ u (tik mazu 4* istabu nebiju redzē jis!! ). Ledusskapja saturs apmaksā ts. Pie ieejas istabā ir 1 pudele 1.5 litru ū dens. Jū rā pasā kums ir ļ oti sekls, kas ir labi piemē rots bē rniem. Pludmale liela, pludmalē ir duš a (bez siltā ū dens), kā ju duš a, karstais un aukstais dzeramais ū dens.
Bijā m pā rsteigti, ka negatavo sulas (svaigas), bet pludmalē piedā vā tikai kokteiļ us (3$) un saldē jumu (1$). Ē diens ir daudzveidī gs: tač u nav lielas izvē les, proti, ja katru dienu ir zivis (1 suga), gaļ a (1 suga), vista (1 suga) un pusdienā s zupa (1 suga). Jū s noteikti nepaliksit izsalkuš i. Es biju vī lusies cepš anā (š ī ir pirmā reize !!! ). Man nekas negarš oja pē c manas gaumes (pat maizei bija nepatī kama garš a). No augļ iem bija: dateles, melones, gvajaves, apelsī ni, ā boli, pelē kie, banā ni. Okr emo Gribu pateikties animatoriem! . Viesnī cā ir animā cija, bet mū su atpū tnieki bija pasī vi. Animatori centā s visu iespē jamo. Arī diskotē ka notika ar ļ oti mazu cilvē ku skaitu. Kopumā pā rē jais man patika. Iesaku š o viesnī cu klusā m un ģ imenes brī vdienā m. Novē lu visiem labu garastā vokli!
пляж невідоме, але дуже красиве дерево Друзі забавляються в шиша-барі,після ігри в дартс Краса з рушників Краса з рушників на наступний день Дивитись- можна, вивозити- штраф 1000$ на території дуже чисто! вечоріє...
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Patika viss! Kad mē s ieradā mies, bija 20:00. Mū s sirsnī gi sagaidī ja un tū lī t aizsū tī ja vakariņ ā s, jo tā s beidzā s. Atbraucā m ar vecā kiem, viņ us atsū tī ja, un mē s paš i devā mies uz reģ istratū ru izvē lē ties istabu. … Tomēr ▾ Patika viss!
Kad mē s ieradā mies, bija 20:00. Mū s sirsnī gi sagaidī ja un tū lī t aizsū tī ja vakariņ ā s, jo tā s beidzā s. Atbraucā m ar vecā kiem, viņ us atsū tī ja, un mē s paš i devā mies uz reģ istratū ru izvē lē ties istabu. Viņ i lū dza mū s apmesties bungalo, un viņ i devā s pie mums (par 40 USD par divā m istabā m), lai gan mums bija istaba galvenajā ē kā .
Bungalo iedeva vislabā ko, tuvu jū rai, skats no balkona uz jū ru un kalniem, iesaku izvē lē ties tikai otro stā vu, kā mums bija. . Š veicars atnesa mantas (par 2$) un visu parā dī ja kā tas darbojas utt.
Nā kamajā dienā viņ i mums iztī rī ja istabu un izvilinā ja mī ļ us gulbjus no dvieļ iem, un arī nā kamajā s dienā s. Vispā r personā ls ļ oti draudzī gs (diena par dzeramnaudu par tī rī š anu dolā rā ). Un ja zini mazliet arā bu, tad vispā r attieksme kā pret savē jo uzreiz kļ ū st.
Ē diens ir labā lī menī . Daž ā da veida gaļ as ē dieni, daudz veidu piedevas. Salā tus nemē ģ inā ja, bet dā rzeņ us ņ ē ma atseviš ķ i. Atseviš ķ i es teikš u par desertu - tas ir vienkā rš i kaut kas, pā rsteidzoš s! Tik daudz daž ā du konditorejas izstrā dā jumu, kū ku, bulciņ u, pī rā gu! Tikai maltī te! ! ! Ar augļ iem nepietiek, bet tā ir taisnī ba, tam nav nozī mes.
Animā cija ir garlaicī ga, bet pā ris reizes bija ī sts š ovs. Un pē cpusdienā viņ i aicina spē lē t volejbolu vai ū dens aerobiku.
Pludmale laba, smilš aina, visiem pietiek lietussargu un sauļ oš anā s krē slu.
No ekskursijā m viņ i paņ ē ma apm. Utopija - visiem iesaku, ir tā di koraļ ļ u rifi, gluž i kā pasakā !
Kopumā viesnī ca labam relaksē još am atpū tai.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
Uzturē jā s 2 nedē ļ as ar savu 10 gadus veco meitu. Teikš u uzreiz, ka krievu ir ļ oti maz, pā rsvarā tikai vā cieš i. Animā cija nav diez ko laba, katra diena vienā da. . . Bet !!! ! Jū ra forš a, tī ra ar zivī m, ē diens laba daž ā dī ba, svaigas sulas tikai par 3$, telpas iztī rī tas perfekti, ir nekā du sū dzī bu. … Tomēr ▾ Uzturē jā s 2 nedē ļ as ar savu 10 gadus veco meitu. Teikš u uzreiz, ka krievu ir ļ oti maz, pā rsvarā tikai vā cieš i. Animā cija nav diez ko laba, katra diena vienā da. . . Bet !!! ! Jū ra forš a, tī ra ar zivī m, ē diens laba daž ā dī ba, svaigas sulas tikai par 3$, telpas iztī rī tas perfekti, ir nekā du sū dzī bu. . . Personā ls uzvedā s perfekti, nekā du brī vī bu. Tā pē c, kurš grib izklaidē ties, tā viennozī mī gi nav, ir kluss ģ imenes atvaļ inā jums!! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums renat.sabitov
Ļoti gribēju rudenī aizbraukt uz Safagu.
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
iemiesojums 703sv1
Manā kuponā ir "superior room". Sakiet, lūdzu, kur šajā viesnīcā atrodas "superior room" - lielā ēkā, vai vasarnīcā vai bungalo? Kur mani laist bez naudas uz kupona? Lielā kastē? Un vai ir vērts maksāt naudu un lūgt pārcelt uz kotedžu vai bungalo Kur ir labākie viesnīcas numuriņi, tuvāk jūrai un ar balkonu?
11 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums parad78977
‹ Viesnīca Paradise Abu Soma Resort 4*
Atrakcijas

Отель Paradise Beach расположен в городе Сафага, на пляже в бухте Сома. В 3 часах езды от отеля находится город Луксор. Гости могут совершить однодневную поездку в Хургаду, расстояние до которой составляет 50 км. Отлично подходит для семейного и молодёжного отдыха.

Atrašanās vieta Международный аэропорт Хургада расположен в 45 км.
Pludmale
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, камера хранения багажа (бесплатно), экскурсионное бюро, круглосуточный консьерж-сервис, лимузин-сервис, ежедневная уборка номера, Wi-Fi, 2 бассейна, 3 магазина, места для курения, диетическое меню (по запросу). Главный ресторан – шведский стол, 350 чел., 2 ресторана А la Сarte: итальянский ресторан Bella Napoli, ресторан в дайвинг-центре. Бары: лобби-бар, снек-бар на террасе, бар около бассейна, кальян-бар.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Библиотека, дартс (бесплатно), бочче, теннисный корт и теннисные ракетки в Paradise play court, мини-гольф, верховая езда (платно), аква-центр (платно), водные виды спорта (платно), караоке (бесплатно).
  • galda teniss
  • volejbols
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle
  • aerobika
  • jogas nodarbības
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 236 номеров.

Istabās

В номере есть кондиционер, телевизор, телефон, мини-бар, набор для кофе и чая, сейф, балкон. Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • balkons/terase (ne visās istabās)
  • gaisa kondicionieris (ne visās istabās)
Adrese Abu Soma Bay, Km 8 Hurghada, Safaga main road, Red Sea, Egypt
Tālruņi: +20 (0) 65 3260 017
Tīmekļa vietne: Paradise Abu Soma Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, волейбол, баскетбол, футбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой, йогой. В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.