Laba viesnīca un droša jūra

Rakstīts: 14 novembris 2021
Ceļošanas laiks: 29 oktobris 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 7.0
Laba diena visiem!
Mē s atpū tā mies Menaville Safaga 2021.  gada oktobra beigā s - novembra sā kumā . Ē ģ iptē.4 reizes.
Uzreiz gribu uzrunā t tos, kas raksta atsauksmes - lū dzu rakstiet, kad bū siet atpū tuš ies. Ja tu atpū ties Ē ģ iptē pirmo reizi, tad tavi wow ir saprotami, bet nevajag rakstī t atsauksmes, jo tā s nav objektī vas, tev nav ar ko salī dzinā t un tu maldina ar saviem wow.


Tā tad, uzreiz par galveno, š ī ir NVA. Pludmale un jū ra ir brī niš ķ ī gas. Pludmale liela, smilš aina, lē zena ieeja, dziļ ums sā kas no 10 metriem. Jū ra bija daž ā da, un caurspī dī ga, un ū dens ar pienu, ļ oti skaisti spī d zem ū dens. Nebija ne vē tras, ne lielu viļ ņ u, karogu vispā r neredzē ja. Ū dens š im gadalaikam bija vē sā ks nekā parasti, tač u tas vienmē r peldē ja tik ilgi, cik peldē ja un nesasala. Koraļ ļ u rifs tuvumā nav, bet ir dzī vas koraļ ļ u salas un daudz mazu zivtiņ u, katru dienu redzē ju jaunas zivis, lielas zivis arī peld lī dz 1 m, bet š is ir tuvā k bojā m un aiz bojā m.
Un pats galvenais, katru dienu mē s peldē jā mies ar bruņ urupuč iem, pā rsvarā ar vienu vai diviem vienā peldē jumā , es biju sajū smā ! Bruņ urupuč i ir daž ā di, saskaitī ju 4 vai 5 daž ā dus. Trī s reizes redzē ju dzeloņ rajas, vienreiz virs bruņ urupuč a peldē ja milzī gs “spā rnu plē tums”, kas pā rsniedza divus metrus. Vairā kas reizes es pamanī ju pelē kos murē nus, kas ganā s laukā ar zā li blakus koraļ ļ iem, un daudzas reizes redzē ju sē pijas peldam pē c kā rtas.

IZMITINĀ Š ANA: istaba laba, plaš a, gaiš a, tī ra. Matracis ir stingrs, bet ē rts. Vannasistaba liela, visu diennakti bija karsts ū dens, ū dens spiediens labs, bija duš as ž eleja, š ampū ns, ziepes no kosmē tikas. Tī rī š ana ir laba, pē c pieprasī juma. Viņ i vienmē r atstā ja 1 USD par dzeramnaudu, viņ i spē lē ja mums gulbjus, ziloņ us, laivas utt.

Ē DIENS: ļ oti labs manai gaumei, paldies š efpavā ram, ž ē l, ka viņ š nekad neizgā ja zā lē , kā otrajā s viesnī cā s (vai varbū t mē s to neredzē jā m). Pusdienā s un vakarā krā jumā zivis, vista, gaļ a, t. i.

katru dienu sagatavots savā dā k. Piedevas - kartupeļ i, rī si, makaroni arī tiek gatavoti daž ā di, tas ir, ē diens nav apnicis. Dā rzeņ i, salā ti. No augļ iem pā rē jā laikā bija gvajava, melone, granā tā bols, dateles, vī ģ es, vī nogas, apelsī ns, hurma. Konditorejas izstrā dā jumi no rī ta ir daudzveidī gi un garš ī gi. Bet man nepatika pī rā gi un kū kas, galvenokā rt cepumi. Es mī lu dvesmu un smiltis, bet to bija ļ oti maz un tikai lī dz restorā na atvē rš anai, bet droš i vien tas ir labā kais - es nebiju resna.

Vē los atzī mē t draudzī go un izpalī dzī go personā lu reģ istratū rā , paldies!

Mī nusi:
Pludmalē bā rā nav normā las sulas, ir tikai yupa veids, tas ir, cietā ķ ī mija, man pludmalē ļ oti pietrū ka.
Vakaros vā ja izklaides programma, visas dienas vienā da, 20:00 bē rnu diskotē ka, tad meitene dejo vē derdejas, un tad jauneklis virpina svā rkus, un tas arī viss.
Es vē rš os pie administrā cijas, tas ir iespē jams, un nepiecieš amā programma vismaz 5-6 dienas, katru dienu ieraš anā s (7 dienas) ir atš ķ irī ga.
Vē l viens trū kums ir tas, ka nav neviena Ukrainas TV kanā la.
Vē l viens nepatī kams pā rsteigums bija viesmī ļ i restorā nā . Pirmajā s dienā s steidzas pretī , smaida, sveicina. Un tad, ja tu nemaksā dzeramnaudu, viņ i tevi neredzē s. Vakaros viesmī ļ i aizņ em galdiņ us maksā još iem klientiem, tā pē c uzreiz pē c vakariņ u sā kuma ir nepiecieš ams ilgs laiks, lai meklē tu galdiņ u, reiz vecā kajam zā les vadī tā jam nā cā s uztaisī t vau, tā pē c viņ i galdiņ u atbrī voja sekundē . Š ī parā dī ba ir sastopama arī Makadā – lī cī , kur pā rsvarā vā cieš i. Hurgadā un Š armā mē s to neievē rojā m. Aicinu administrā ciju, iemā ciet saviem viesmī ļ iem, ī paš i vecā ko, vismaz bez maksas pasveicinā ties un neizlikties neredzam. Un man nevajag viņ u mā kslī go smī nu. Protams, tas neattiecas uz visiem, bija tā di, kas sveicinā ja un smaidī ja dabiski, bet tā du bija maz.

Es gribu teikt daž us vā rdus par tū risma operatoru. TEZ-tū re, kā vienmē r, ir topā , ē rta un gandrī z bez izbraukš anas laika pā rcelš anas (pā rcelta par 1 stundu). Labi noorganizē ta ekskursija uz Abu Simbel, atklā ta pavisam cita Ē ģ ipte - Nū bija, ļ oti interesanti, paldies! Viens mī nuss, naktī mikroautobusā ļ oti auksts, nedaudz nosalā m, nepiecieš amā klimata kontroles sistē ma.

Kopumā ī sumā - iesaku viesnī cu!

P. S. Es rakstī ju krieviski, lai viesnī cas darbinieki, kas nesaprot ukraiņ u valodu, varē tu lasī t.
Viss ir labi, lai jums veicas!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu