Lieliska viesnīca, kur palikt

Rakstīts: 5 augusts 2021
Ceļošanas laiks: 21 jūlijā — 1 augusts 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Sā kš u ar to, ka man 100% patika uzturē š anā s viesnī cā un es noteikti vē lē tos atgriezties Menavilā vē lreiz.
Pirmkā rt, viesnī ca atrodas diezgan labā vietā netā lu no Safagas. Ap to ir vē l vairā kas viesnī cas un veikali tū ristiem un vietē jiem iedzī votā jiem, tas ir, nav ā rē ja trokš ņ a.
Otrkā rt, viesnī ca sastā v no mazā m divstā vu mā jā m un izskatā s ļ oti jauki: milzī gs daudzums zaļ umu, ziedu, tī rs un skaists. Mū s ievietoja istabā pirmajā stā vā , netā lu no baseina un diezgan tuvu jū rai. Sā kumā nospriedā m, ka nepaveicā s, domā jā m, ka bū s trokš ņ aini, logi neskatā s uz jū ru, bet beigā s bijā m vairā k kā apmierinā ti, trokš ņ a nav, lī dz jū rai divi pakā pieni, vienī gais ir tas, ka tas ir tā lu no restorā na, bet mums ir nepiecieš ama neliela pastaiga pirms un pē c ē š anas, tas bija vienkā rš i parocī gs. Istaba pati par sevi visparastā kā , tī rī š anā var atrast vainu, ne viss ir ideā li, bet ne tik nozī mī gi, kopumā neslikti. No mī nusiem - duš ā nav ļ oti karsta ū dens, ir tikai silts. Gaisa kondicionē tā js ir labs, bet ļ oti skaļ š . Tikai divas rozetes, bet var palū gt tē ju. Droš s tikai reģ istratū rā .

Pē c tam pludmale un ieieš ana jū rā : ir arī rifi, kur var peldē ties ar masku, aplū kot zivis, apbrī not jū ras skaistumu un smilš ainu vietu, kur var peldē ties, nebaidoties uzkā pt kā dai dzī vai radī bai. Runā jot par pludmales infrastruktū ru, jautā jumu nebija: vienmē r ir bezmaksas sauļ oš anā s krē sli ar matrač iem, milzī gi saulessargi, ž ogi un viss, kas nepiecieš ams relaksē još ai atpū tai.
Restorā nā viss ir kā rtī bā , pusdienā s un vakariņ ā s vienmē r ir izvē le no liellopa gaļ as, vistas un zivs, daudz dā rzeņ u, bet par maz augļ u, varbū t vienkā rš i bijā m ā rpus sezonas, vismaz randiņ i vienmē r bija. Ierī ces ir sterilizē tas un atseviš ķ i iesaiņ otas. Viesmī ļ i ir ļ oti pieklā jī gi un patī kami, tā pat kā pā rē jais personā ls.
Kas attiecas uz animā ciju, tad kā dam var likties, ka ar to ir par maz, bet mums visa kā pietika. Vienmē r var spē lē t spē les pludmalē , katru dienu aerobika, ū densbumba un ū dens trenaž ieru zā le baseinā , vakarā vakariņ u laikā Mini diskotē ka bē rniem (bē rnu programma diezgan ī sa), un periodiski daž ā di tradicionā lie š ovi, ļ oti forš i!
Vē lreiz gribu atzī mē t, kā ds brī niš ķ ī gs personā ls strā dā , visi tik pieklā jī gi, draudzī gi un smaidī gi, lī dz svē tku beigā m liekas, ka visi ir kļ uvuš i par draugiem : )
Stingri iesaku doties visiem, ī paš i tiem, kas ir ģ imeniski vai vienkā rš i atpū š as.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu