Jautājums o Ēģipte

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
19843 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Cits»
Līdz kuram datumam Ēģiptē ir karantīna un dodiet padomu, kad labāk pārcelt tūri (plānojam maija beigās)?
Līdz kuram datumam Ēģiptē ir karantīna un dodiet padomu, kad labāk pārcelt tūri (plānojam maija beigās)?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
24 abonents  • prasīja 2020-03-244 gadā atpakaļ
Atbildes  •  170
аватар vezha2
Par to zina tikai Allāhs.
Viss atkarīgs no situācijas attīstības pasaulē, diez vai kāds vēlēsies arī turpmāk ielaist valstī pilsoņus no riska zonas valstīm, kā tas bija itāļiem februārī-martā
аватар moy_contakt
Es domāju par septembri vai pat oktobri. Tā kā situācijai vajadzētu ne tikai laika mainīties, bet viesnīcām atkal būs jāpieņem darbinieki (galu galā viesnīcas ir slēgtas). Gaisa satiksmi neatvērs vienā dienā .... Varbūt pat novembrī .....
аватар Fancase
Maijs ir ļoti optimistisks.
Es pārceltu laiku uz rudeni.
аватар vezha2
Rudens ir labākais risinājums pašreizējā situācijā
аватар zolyshka111
Jaunākās līnijas, ko piedāvā TO.
аватар ser_____Witness77
Vai esi jau iegādājies tūri?
аватар moy_contakt
"pārskaitījums" acīmredzot nopirkts. Mēģinu visas savas tūres salikt vienā..... TAD vienu, bet valstis un periodi ir dažādi... ..... šādā situācijā noteikti neplānoju neko maksāt, gaidu ko piedāvās TO.
аватар zolyshka111
moy_contakt , un ko TO jums pastāstīja par marta turneju?
аватар moy_contakt
Pārcēlām uz aprīli, jo par aprīli bija apmaksāts 30%, tā nu gadījās, ka atlikumu apmaksāja ar marta naudu. Bet es jau saprotu, ka aprīlī neviens nekur nelidos un atkal tiks piedāvāts transfērs. Gribu pēc iespējas vairāk pārplānot uz rudeni. Un no jūnija pārsūtiet Spāniju uz tiem pašiem datumiem un valsti otrajā kārtā (varbūt viņi teica, ka naudu no jūnija nevar pievienot tai pašai tūrei, varbūt citu valsti ....
аватар Vika284
Pat ja Ēģipte tiks atvērta un karantīna tiks atcelta pa valstīm, ņemiet vērā, ka maija beigās Ramadāna beigās un svētkos daudzi vietējie un viesi svinēs Ēģiptes viesnīcās.
аватар moy_contakt
Pat ja karantīna tiks atcelta līdz maija beigām, es saprotu, ka ne TO, ne viesnīcas nevarēs uzreiz iekārtot darbu. Tas prasīs laiku.
аватар Slav_na
Es pārceltu grafiku pēc iespējas vēlāk...
аватар vezha2
Domāju, ka daudz kas mainīsies gan viesnīcu darbā, gan uzturēšanā. Cenas Ēģiptei celsies, Turcija neatpaliks.
Viņi jau raksta, ka Turcijas viesnīcas atteiksies no bufetes un pāries uz à la carte servisu, to paņems arī Ēģipte.
Bet mēs joprojām tur iesim!
аватар Apyatka
Nevajag rēķināties ar maija beigām.
Tagad vispār grūti kaut ko prognozēt, varbūt šogad vispār nekur netiekam.
аватар vezha2
Nīderlande pagarināja karantīnu līdz 1.jūnijam, informācija ir 100% ticama.
Izdarām secinājumus un modelējam situāciju..
аватар andrik.sner
paldies visiem par padomu.
аватар dima_80_
Es pat nerēķinātos ar maiju ... Lai gan neviens jums nepateiks precīzu atvēršanas datumu.
аватар ser_____Witness77
un aptauju atstātu atklātu par maiju - visa šī panika Ēģiptē noteikti drīz norims / Ēģiptē nav daudz reālu letālu gadījumu, un viņi nezaudēs savu peļņu īslaicīgu briesmu dēļ ... labi, varbūt viņi slēgs ieeja itāļu pilsoņiem/spāņiem tik un tā maz iet pie viņiem ;)
аватар zolyshka111
Autor, kāds datums jums ir tūrei? un kas tas ir?
аватар Vika284
Tramps uzskata, ka pēc 15 dienu karantīnas to vairs nav nepieciešams turpināt, jo karantīnas pagarināšanas gadījumā ekonomiskie zaudējumi būs daudz lielāki nekā no vīrusa izplatības
аватар zolyshka111
Pilnīgi piekrītu Trampam.
аватар moy_contakt
Es saprotu, ka mūsu medicīna ir tādā stāvoklī, ka arī ar karantīnu, arī bez tās, būs tāda pati situācija (to paši saprot), bet karantīna ļauj to visu izstiept laicīgi.... lai tur nebūtu liels pacientu pieplūdums uzreiz, tie samazina slogu slimnīcām. Bet mūsējie ir stipri un mēs būtu tikuši galā, par to nešaubos, bet mūsējos ir pārņēmusi panika un tagad, protams, var gaidīt jebko.
аватар zolyshka111
Un kāpēc jūs vispār nolēmāt, ka mums būs desmitiem tūkstošu tieši inficēto?? Kamēr mājās sēžot gaidīsim Ukrainas apokalipsi, miljoni paliks bez darba, ienākumiem, īrētā mājokļa utt!
аватар moy_contakt
zolyshka111 ja tavs jautājums ir adresēts man, tad uzmanīgi izlasām un negriežamies. Es nekad neesmu teicis, ka mums būs desmitiem tūkstošu inficēto. Es runāju par to, ka panika dara savu un panikas rezultātā noteikti parādīsies šie inficētie, jo situācija saasinās, un cilvēki sēž mājās skatās televizoru, reportāžas, viens video ar zārkiem Bergamo ir vērts kaut ko un tā spēlē visur....šeit tas ir viss veicina panikas attīstību un "slimo" pieplūdumu.
аватар zolyshka111
moy_contakt, mans jautājums bija uz šiem taviem vārdiem, citēju: bet karantīna ļauj to visu izstiept laikā.... lai nebūtu uzreiz liels pacientu pieplūdums, tie samazina slodzi slimnīcām.
аватар moy_contakt
zolyshka111 Turpināšu samazināt slogu slimnīcām, kas radīsies panikas rezultātā. Kad mūsējie pa partijām slimoja, daļa nonāca slimnīcā ar pneimonijas komplikāciju janvārī, panikas nebija. Tagad ar jebkuru šķaudīšanu aizdomīgie sāks aizdomas, ka viņiem ir koronavīruss, un, protams, viņi sāks pieprasīt medicīnisko palīdzību.
аватар zolyshka111
moy_contakt, ah, tā tu gribēji teikt, ka kara laikā vispār tika nošauti trauksmes cēlēji. Nu ja jūs turat karantīnu līdz maijam tikai mūsu tautas idiotisma dēļ, tad atvainojiet, tas vispār ir muļķības !!!
аватар moy_contakt
Nedomāju, ka kādu interesē "mūsu" viedoklis. Un kampaņas trauksmes cēlēji tagad ir laipni gaidīti, jo viss, kas notiek, nav saistīts ar trauksmes cēlēju klātbūtni. Man šķiet, ka patiesos cēloņus visam, kas notiek, mēs varam nemaz neuzzināt, vai arī uzzināsim daudz laika vēlāk.
аватар ser_____Witness77
"ja turēsiet karantīnu līdz maijam tikai mūsu tautas idiotisma dēļ" - nevis tauta, bet varas iestādes. Mūsējie (% 80) ir paklausīgas aitas - vedīs pat uz kautuvi - paklausīgi demonstrēs adabryamus;)
аватар Vika284
ASV epidemiologi uzskata, ka Itālijā tiek pārkāpta pati testu ņemšanas procedūra no mirušajiem un līdz ar to arī šāds mirstības rādītājs. Un paši eksprestesti nav ideāli, pilnīgi veselu cilvēku var ievietot infekcijas slimību nodaļā uz dienu, lai gaidītu precīzākas analīzes apstiprinājumu. Un šis veselais cilvēks noķer šo vīrusu slimnīcā
Un tad viņi salīdzina mirušo skaitu pagājušā gada martā Itālijā un tagad, un izrādās, ka pagājušajā martā arī gāja bojā cilvēki
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Ēģipte
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl