Jautājums o Ēģipte

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
19841 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Dokumenti un apmales»
Zāļu eksports – kurš cik eksportēja?
Sakiet, kurš cik zāļu iepakojumus izveda no Ēģiptes? Vai lidostā bija problēmas? Vai tu atvēri savu čemodānu? Vai labāk ir sakravāties starp lietām? Gribu iegādāties medikamentus, mani ļoti ieinteresēja šie brīži. Paldies.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
22 abonents  • prasīja 2019-11-294 gadā atpakaļ
Atbildes  •  52
аватар moy_contakt
Nu viss it kā atkarīgs no eksporta apjoma. Bieži izņēmu iepirktos medikamentus un insulīnu aknu ārstēšanai (radiniekiem uz vairākiem kursiem), bet tie visi ir sējumi, kas nerada aizdomas, bet par visādiem bērniem no rīkles, temperatūras, vēdera. Ja jūsu čemodāns ir piepildīts tikai ar zālēm, var tikt uzdoti jautājumi.
аватар Fancase
Šarmā nopirka ziedes, krēmus, zobu pastas (40-50 kastīšu apjomā) bez problēmām izgāja muitā.
Šopavasar Hurgadā viņi apstājās 15 zobu pastas kastīšu dēļ. Man vajadzēja atvērt koferi un parādīt. Apskatīja, aizpildīja žurnālu, palūdza parakstīties un atbrīvoja. Turpat netālu tūristus apstādināja un apskatīja, ar 5 pudelēm matu šķidruma.... Tātad pa reizei - nevajag.
Kur un kā iesaiņosi - nekādas atšķirības, jo. uz rentgena viss ir redzams, gribas apstāties.
аватар Elenka08
Un kā ar dažām īpašām zālēm Ēģiptē?? Kāpēc tos nēsā maisos?
аватар moy_contakt
Elenka08, pirmais ir ļoti augstas kvalitātes zāles, un, otrkārt, to izmaksas. Piemēram, zāles aknu ārstēšanai (kuras es pērku radiniekiem) atšķirība ir vienkārši traka. Es braucu ar vīramātes insulīnu, jo nav ko darīt. Nu nav nekādu viltojumu, knupīšu, ar kuriem pie mums varētu uzskriet.
аватар zolyshka111
Nu, narkotikas ir tikai puse no nepatikšanām, bet 50 paciņas zobu pastas, man īsti nesanāk.
аватар zolyshka111
Insulīnu izraksta ārsts, neviens pats neinjicējas. Es personīgi censtos injicēt Ēģiptes insulīnu, ja man tas būtu jāinjicē. Nu kaut kas līdzīgs šim.
аватар zolyshka111
Reiz man palūdza nopirkt eļļu apdegumiem, nosaukumu neatceros, tad bez problēmām nesa bagāžā desmit pudeles ar 100 ml.
аватар luda30012007
Novembrī ieradās no Hurgadas! Atnesa daudz ko, un vitamīnus, un omega, pretsāpju zāles, pretvīrusu zāles, kopā bija 20-30 kastes, viss bija koferī! Pārveda mūs bez problēmām!Bet, mēs lūdzām aptieku izrakstīt mums recepti visām zālēm (ar zīmogiem un parakstiem), lai gan recepte mums nebija noderīga!
аватар ilika15
Oktobrī lidojām no Šarmas. Kontrolē viņi jautāja: "Zāles?" un palūdza atvērt koferi. Atvēra, bez īpašas uzmanības apskatīja, ļāva iet. Bez papildu dekorācijas.
аватар Kapitanpereira
Vienkārši neņemiet pilnu zāļu koferi))) ar to jums tiek garantēta īpaša uzmanība visās muitās jebkurā valstī. Un nelielos daudzumos Ēģiptes muitas darbinieki neinteresē. Redziet, viņi krata "kurjerus", tos, kas ved pa partijām. Čemodānu var viegli lūgt atvērt un sakārtot visu. Nepārvadājiet neko aizliegtu - tas izrādīsies ārkārtīgi slikti. Nekad nepiekrītiet lūgumiem atvest no turienes kādam tādas un tādas zāles. Var izrādīties, ka Krievijā/Ukrainā tas vispār ir aizliegts un problēmas vairs nebūs Ēģiptes muitā (piemēram, deguna pilieni ar efedrīnu var izrādīties). Ja jūs precīzi zināt, ko nēsājat, un tas ir tikai jums, tad neuztraucieties ne par ko.
аватар vezha2
Vāvu martā, daudz - sirds, pretvīrusu, pretalerģijas, omega, dažādi vitamīni - neviens pat neprasīja, un rokas bagāžā nēsāju.
аватар kvi2007
Septembrī no Šarmas atvedu medikamentus 50 koferu paciņās - problēmu nebija, draugi vēl vairāk - Jegi nebija problēmu, bet Ukrainas muita apgrieza tās ačgārni, atrada aizliegtos, kuras brīvi pieejamas Yegi (saturēja pseidoefedrīnu minimālā daudzumā), izkāpa ar brīdinājumu, Egi tiešām ir ļoti kvalitatīvi medikamenti un, salīdzinot ar mūsu cenām, tie ir lēti!, to iepriekš nezināju, tie ir paziņas, kas bija pārcēlās uz muitu, viņi mums teica, viņi ir ārsti un saprot šo jautājumu, un viņi arī teica, ka Jegi nāvessods ir par zāļu viltošanu, un tāpēc tur viss ir tik skaidrs ar kvalitāti.
аватар moy_contakt
Draugam tika diagnosticēts C hepatīts (tas ir aknu vēzis, praktiski spriedums, jo ārstēšanas izmaksas Ukrainā ar šeit piedāvātajām zālēm izrādījās vienkārši nepanesamas). Viņi sāka meklēt alternatīvu, un tika piedāvāta iespēja ārstēties ar Ēģiptē ražotām zālēm. Kursu cena bija vairāk nekā uz pusi lētāka. Lieta bija pirms trim gadiem. Mans draugs ir dzīvs un viņam klājas labi.
аватар zolyshka111
kvi2007, 50 iepakojumi narkotiku??? Vai tu esi tik slims vai tirgojies?
аватар zolyshka111
moy_contakt, tagad C hepatīts vairs nav spriedums, un tagad mums ir pieejama ārstēšana par pieņemamu cenu. Tātad draugs izņēma vīrusu no ķermeņa vai vienkārši atbalstīja aknas? Tie ir dažādi ārstēšanas veidi un dažādi rezultāti.
аватар Elenka08
moy_contakt, tik daudz reižu Ēģiptē šī infa man gāja garām..... Es atvedu tikai eļļu matiem un ķermenim. Drīz iešu, uzzināju par Pantogaru (arī matiem), domāju tur paskatīties. Bet par visu pārējo es nezināju... Paldies par informāciju
аватар taran_natala
Pirms nedēļas izņēmu 12 bundžas ziedes, vairākas vitamīnu un tablešu pakas. Nekādu problēmu
аватар vezha2
elenka08,
Pantogars Ēģiptē maksā apmēram 250 UAH, salīdzinājumam - Ukrainā zemākā cena par to ir no 700 UAH. Vitamīni patiešām ir ļoti noderīgi matiem un nagiem. Uzmanīgi izlasiet viņiem paredzētos norādījumus - viņiem ir vairākas nopietnas kontrindikācijas.
аватар taran_natala
Es paņēmu Pantogaru par 144 UAH.
аватар AllOverTheWorld
Ēģiptē es pērku tieši zāles, nevis uztura bagātinātājus, kvalitāte ir ļoti laba, nav reāli pirkt manekenu vai viltojumu, un cena vienmēr ir zemāka! un no holelitiāzes (šķīstošie akmeņi), hormonālās zāles utt., nemaz nerunājot par visādiem krioniem, hepatoprotektoriem utt.
ir ļoti labas injekcijas spazmolītiķi + pretsāpju līdzekļi (2 no 1)
pēdējo reizi atnesu medikamentus ārstniecības kursam, ap 60 pakām, viss ok
аватар zolyshka111
Lasīju un biju šokā, cik daudz slimu dzer saujas tablešu, nav vainas, varbūt labāk nelidot piecas reizes gadā uz Ēģipti pēc zālēm, bet gan uz Truskavecu ārstēties?
аватар Veter.Peremen-Nadezhda.Kurganskaya
Sveicieni
nutik27, es uzskatu, ka jūs jautājat par iespēju izņemt konkrētas zāles: Sofosbuvir + Daclatasvir vai Sofosbuvir + Ledipasvir pret C hepatītu.
Tas nav analgin vai pantogar, par kuriem ir rakstīts iepriekš.
Tās ir zāles, ko Ēģipte subsidē īpaši ēģiptiešiem.
Tie ir paredzēti, lai dziedinātu ēģiptiešus. Iepriekš tos praktiski brīvi eksportēja. Tagad situācija ir nedaudz mainījusies. Viņa vilcinās. Tagad pa reizei tas nav nepieciešams.
Šīs zāles tiek periodiski izņemtas pēc noteikšanas (ierāmētas gaismā).
Un periodiski tūristiem izdodas eksportēt - personīgai lietošanai nepieciešamajā apjomā (tas ir, 12 nedēļas). Tajā pašā laikā tūristam ir dokumentāli jāpierāda, ka viņam personīgi ir nepieciešami medikamenti.
Dažkārt muitas darbinieki var vienkārši nepamanīt šīs zāles bagāžā, taču tas notiek arvien retāk.
Iesaku izvēlēties kādu no tālāk norādītajām iespējām:
- vai ieberiet tabletes dažu vitamīnu iepakojumā
- vai iegādājieties tos pašus ēģiptiešu medikamentus savā valstī
аватар moy_contakt
zolyshka111, es rakstīju, ka C hepatīts ir spriedums, ja nav naudas ārstēšanai, un mēs viņai naudu savācām visā pasaulē ... tas bija tieši hepatīta ārstēšanas kurss ar Ēģiptē ražotām zālēm. Atšķirība bija vairāk nekā divas reizes, un tas neskatoties uz to, ka šīs zāles viņai tika atvestas pēc pasūtījuma (arī par pakalpojumiem tika samaksāts).
аватар Elenka08
vezha2, jā, es redzēju, ka mums tas pantogars ir no 600 līdz 900. Paldies par padomu, izlasīšu vēlreiz. bet dzirdēju tikai par priekšrocībām)
аватар Wiland
Pandogars Ēģiptē - 5 dolāri, pat ne valsts aptiekā (vai kaulēties). Es atvedu vīramātei 10 iepakojumu Hepabene + 10 iepakojumu Hepaforte (30 tabletes katrā) (mums ir apmēram 10 dolāri, Ēģiptē 1,5 dolāri) + 5 kārbas pilienu acī, Sharm_February_2019 bija neliela šūpošanās, viņi atvēra koferi un jautāja, kāpēc un ko mēs nesam. Rezultātā mēs nedaudz cīnījāmies un izlaidām viņus bez papildu maksājumiem, bet viņi sagrāba visu, sākot no apkakles līdz 360 skenerim. Aprīlī_2019 es atvedu Sofosbuvir + Daclatasvir savai vīramātei apmēram 200 USD uz 12 nedēļām (mums ir no 1000 USD), C hepatīta tests jau ir negatīvs. Cenas lētākas nevis 2, bet 5-10 reizes!!!
Iesaku pirkt valsts aptiekā El Ezaby, tur iedod čeku zālēm, kuras ārkārtējos gadījumos var uzrādīt Ēģiptes muitā. P.S. Sofosbuvir + Daclatasvir pasūtīja 2 reizes aptiekā uzreiz pēc ierašanās, viņi knapi paspēja atvest no Kairas līdz brīvdienu beigām
аватар lotos2500
kur atrodas šī aptieka?
аватар Inna_Vv
Viņa izņēma visu savādāk, sīrupus, suspensijas un antibiotikas, t.sk. kosmētika ir apmēram 25/20. Jautājumu vispār nebija. Hurgadā ir laba aptieka lielā iepirkšanās centrā. Es diemžēl aizmirsu nosaukumu, viesnīcu rajonā Alibaba, Aladdin. 10 minūtes kājām. Ir arī vietējais veikals, piemēram, Auchan. Daudz labuma par saprātīgu cenu.
аватар zolyshka111
Inna_Vv, Senzo tirdzniecības centru sauc par šo tirdzniecības centru. Foršs centrs.
аватар olesjo
transportēja pasūtīt vitamīnus ne vairāk kā 5 iepakojumus ādas, apstājās - tabletes? tomēr pēc apskates viņi bez problēmām tika atbrīvoti.
аватар Sergcuper
Viņi atveda daudz, vairāk nekā 100 USD, gan no Šarmas, gan no Hurgadas. Paņemiet čeku aptiekā, ņemiet to oriģinālajā iepakojumā, nepārvietojiet. Hurgadā sadalīja divos koferos vienādi, vienu atvēra, narkotikas netika atrastas, un viss.
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Ēģipte
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl