Jautājums o Ēģipte

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
19830 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Ceļojumu aģentūras un operatori»
Kāds ir iemesls Ēģiptes cenu konvertēšanai eiro?
Vakar daži TA atsūtīja info, ka no 2019. gada 1. oktobra cenas uz Ēģipti būs eiro. Ar ko tas saistīts? Vai tā ir Ēģiptes vai mūsu TA un TO iniciatīva? Kā viņi pārrēķinās - pēc kursa no dolāra uz eiro, vai vienkārši skaitlis būs tāds pats, tikai eiro? Kāpēc tas kļuva zināms tikai vakar, vai tas nejūtas pēc TO un TA slepenas vienošanās?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
14 abonenti  • prasīja 2019-10-015 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  43
аватар ser_____Witness77
tas tevi sagrauj)
аватар Vika284
TO tīmekļa vietnēs tagad šādas informācijas nav, kad Turcija tika pārcelta uz eiro, visās TO bija šī informācija
аватар moy_contakt
Pegazs no šodienas ir noteicis cenas eiro ... ar ko tas saistīts .. bet Dievs zina. No Turcijas zinu, ka sen viss bija eiro, un ekskursijas mums deva dolāros, un bija skaidrs, ka agri vai vēlu tūres būs eiro. Es domāju, ka Ēģiptē tas pats stāsts. Viņi pārorientēja tirgu uz Eiropu.
аватар Nusia
Jā, Pegasus vietnē ir tikai šī informācija:
Informējam, ka no 01.10.2019 valūta tiek mainīta no USD uz EUR Ēģiptes virzienā.
Visas ekskursijas, kas rezervētas pirms norādītā datuma, tiek saglabātas USD.
Ar cieņu Pegas Touristik
аватар ser_____Witness77
Pegas Touristik? Vai viņi vēl nav miruši?
аватар moy_contakt
ser_____Witness77, nē, viņi ir visdzīvākie un es jau daudzus gadus rezervēju Turciju Baltkrievijā tikai caur viņiem.
аватар lupanarius
Tā noteikti nav sazvērestība un TA ar to nav nekāda sakara. Viņi tikai pārdod un neietekmē cenas un cenu politiku. To līdz šim ir paveicis tikai Pegazs. Varbūt viņiem tā ir labāk. Pagaidām citas informācijas nav.
аватар moy_contakt
Anexa ir arī eiro cena. Un nu jau tieši pusgadu. Taizemi skatījos caur viņiem, šogad ir kļuvis dārgāks un eiro.
аватар Vika284
Anex meklē tūres grivnās un dolāros (neuzrādot eiro valūtu) tūres uz Ēģipti, Tunisiju, Kubu, Maldivu salām, AAE, Šrilanku
grivnas un eiro valūtās (neuzrādot dolāra valūtu) Turcija, Taizeme, Indija, Maroka un, protams, Eiropas kūrorti
аватар ser_____Witness77
"Anexa ir arī eiro cena..." - kā tādam tēlam var būt "ekspertu" līmenis?
аватар moy_contakt
Cienījamais ser_____Liecinieci77, "varonis" esi tu, acīmredzot par mani .... man liekas, ka tas ir tāds pats kā tu. Kas tieši tevi nomāc?
аватар selik1954
Es nesaprotu, kāda ir atšķirība mums visiem, jo ​​mēs tik un tā maksājam grivnas pēc viņu (TA) pārvērtētā maiņas kursa ??? Es vienmēr skatos tikai grivna cenas un neuztraucieties!
аватар ser_____Witness77
"Un kas tieši tevi mulsina?" - mulsina, ka melo bez sārtuma = maldina citus... vai šāds personāžs ir cienīgs saukties par yGsperd, kā tu domā?
аватар moy_contakt
Kur man līdz tādam super ekspertam kā ser_____Witness77 Anex cena eiro jau sen, par Ēģipti nezinu, jo Ēģipti caur to neuzskatu, bet Taizemē esmu jau sen. Un, ja jūs nezināt, tad, pirms jūs šeit “smirdāt” pie manis, dodieties uz vietni un iepazīstieties ar ekspertu ...... lieliski
аватар ser_____Witness77
tikai episki dzeņi tēmā par Ēģipti atcerēsies Tai)) ... t.i. retorisks jautājums - vai dzeni var saukt par yGsperDom))?
аватар Vika284
ekrānuzņēmums no vietnes anex, ekskursijām uz Ēģipti nav pat tādas iespējas redzēt cenu eiro
аватар admin
Draugi, lūdzu, atturieties no apvainojumiem un turieties diskusijas tēmas ietvaros.
аватар moy_contakt
Anesa Ēģiptē dolāros (pagaidām) un lielākajā daļā valstu eiro. Piemērs ir Turcija. Un ko tas maina? Kam vajag, tas nopirks pa eiro. Un uz eksperta rēķina ... ser_____Liecinieks77 ... katram savs, kurš runā tikai Ēģiptē (saprotami var lēti lidot.. bija) un tad pāries uz eiro, celsies iekšā cena .. un bezmaksas dāvana tiks segta.
аватар travelsita
Es pērku ekskursijas vienā no Kijevas TA vairāk nekā 10 gadus. Viņiem ir tāda pati bāze kā operatoriem., cena ir santīms par santīmu. Gandrīz visu tūrisma operatoru kopsavilkuma tabula. Meklētājprogrammā jūs vienmēr varat iestatīt valūtu (eiro, dolāri, grivna). Aprēķins, jebkurā gadījumā, grivna iedzīvotājiem. Kāda ir problēma?
аватар Vika284
Anex meklē tūres grivnās un ASV dolāros USD (neuzrādot eiro valūtu) tūres uz Ēģipti, Tunisiju, Kubu, Maldīvu salām, AAE, Šrilanku, Dominikānas Republiku
Anex meklē tūri grivnās un eiro (neuzrādot valūtu USD USD) tūres Turcija, Taizeme, Indija, Maroka, Andora, Bulgārija, Vjetnama, Grieķija, Spānija, Kipra, Čehija
No 18 valstīm, kurās Anex pārdod tūres 7 valstīs grivnās un ASV dolāros USD
аватар ser_____Witness77
"katram savs, kas runā tikai Ēģiptē (tas saprotams, var lēti lidot.. tā bija) un tad pāries uz eiro, sadārdzināsies .. un dāvaniņu segs" - spriediet pēc pats)? = var redzēt: lasīju tavu atsauksmi no Albatros (viena no lētākajām viesnīcām) - šķiet, ka runāju ar vecmāmiņām uz soliņiem = aah-nopūšas nekas - šķiet, ka tikko atgriezies no Ziemeļkorejas)) - tātad nav nekas pārsteidzošs, ka jums viss ir sajaukts: zirgi / cilvēki (-i) - ēģipte / tai utt. )
аватар Vika284
Vispārējā tendence ceļojumu aprēķināšanā dažādām valstīm ir skaidra no Anex
Nav skaidrs, kāpēc Indija ir eiro, bet Šrilanka ir USD?
аватар moy_contakt
ser_____Witness77 foršs eksperts))
аватар ser_____Witness77
Partneri, kuru Anex valstis, kurās valūtā viņiem tiek uzrādīti rēķini par pakalpojumiem - šajā Anex ievieto sākotnējo tabulu / UAH. Essno var aprēķināt pēc noklusējuma
аватар lupanarius
Nezvēr. Visa nepieciešamā informācija ir pieejama šeit: http://turprofi.com.ua/novosti/2948-valyuta-v-sisteme-to-agenty-khotyat-grivnu?fbclid=IwAR0osOe KuEMR6qm9-woewsDhp2to-FE8Ieu-W-00INgF1cgBhY
аватар Vika284
Ēģiptē par tām pašām viesnīcām Pegasam līgumi ir eiro, bet tezovam $, iespējams, Pegasus vadītājiem kļuva grūti strādāt vairākās valūtās un nolēma vienkāršot savu dzīvi.

Gribētos palasīt TUI pārstāvja komentāru par līgumiem uz Ēģipti, piemēram, viņiem līgumi uz Turciju ir eiro un Turcijas lirā.
аватар Oleksii64
Pēc saites raksts, maigi izsakoties, ir nekorekts. "Dolārs krīt" - kāpēc? Eiro gadā pret dolāru nokritās no 1.15 līdz 1.09.
Nokrīt uz grivnu? :) Tas nav dolāru kritums, bet gr. stiprināts nedabiski. (Tas jau beidza nostiprināties :) Ir tāda lieta - maksājumu sistēmu (visa, mastercard) kursi nav problēma bez zaudējumiem jebkuru tugriku pārvērst dolāros vai gr. Visticamāk – šī ir šķiršanās – eiro skaitļi mazāki un cilvēki mierīgāki.
аватар lightasi
Vakar daži TA atsūtīja info, ka no 2019. gada 1. oktobra cenas uz Ēģipti būs eiro.
Vēl 2019. gada aprīlī viņi skaitīja visu, ja eiro ir normāls, ja dolāru skaita pret eiro. Un cenas daudzos veikalos ir eiro. Gluži kā Turcijā.
аватар Vika284
cenas Turcijas veikalos Turcijas lirās, tajos veikalos, kuros cenas citās valūtās, tiek aprēķinātas 100% nepieredzējušiem tūristiem, par izmitināšanu viesnīcās Turcijā, ja maksājat skaidrā naudā, tad naudu ņems Turcijas lirās un dolāros un eiro un mārciņas. darbojas banku izsniegtās kartes ASV dolāros
аватар Elenka08
selik1954, atšķirība, iespējams, ir tāda, ka nosacīti 300 USD un 300 eiro grivnās būs nedaudz dārgāki
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Ēģipte
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl