Jautājums o Ēģipte

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
19841 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Kur Ēģiptē ir viesnīcas (iespējams ar nosaukumu), kur ir pludmale uzreiz ar dziļu jūru?
Kur Ēģiptē ir viesnīcas (iespējams ar nosaukumu), kur ir pludmale uzreiz ar dziļu jūru?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
12 abonenti  • prasīja 2019-08-075 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  41
аватар Slav_na
4 (turpinājums) pa dienu var tusēt pie baseina ar jūras ūdeni. turpat - pludmales bārs un restorāns ar labu fast food, bērnu baseins.
ir daudz baseinu. pa kreisi no galvenās ieejas - veselības zona ar džakuzi, bērnu un dziļo. aiz ēkas - maza, kur var pasmelties no rīta, tikko pamostoties. netālu no vestibila - liels, ar pjedestāliem pie bāra, zemāk, netālu no jūras - ar jūras ūdeni ... ir izvēle, vispār
bildē - tas pats no jūras. aiz akmens sienas - bērnu, ļoti mazs. uz salas - bārs, pludmales bārs - aizmugurē, 25 metri pa labi - restorāns ar ceptām zivīm, shawarma un citām uzkodām
аватар iren77
Sakiet lūdzu 4 - kā sauc viesnīcu
аватар Slav_na
5. volejbols, teniss - ir volejbola laukums, uz vienas no terasēm virs jūras. Vienmēr bija cilvēki, kas gribēja ar mums spēlēt. ir arī tenisa korts, cik zinu (skaties kartē).
6. Diskotēku klātbūtne + citas izklaides: diskotēkas pie mums bija lejā pie jūras baseina un bārā (šķiet, "kaktuss"). vienlaikus nemaz netraucējot viesus. turklāt animatori viņus ved uz pilsētu uz diskotēkām un soho. mūs paņēma par brīvu (kā pastāvīgu). no citām izklaidēm vakarā redzēju tikai a-card restorānu apmeklējumu un pastaigas pa pilsētu. netālu no Leilas, tirgus, netālu no il mercato. un līdz vecpilsētai kādas 20 minūtes ātrā solī.
vairāk par viesnīcu: ēdiens labs, istabu skaits nav slikts, apkalpošana man personīgi bija piemērota.
(attēlā - veselības klubs)
аватар Slav_na
iren77, ja jūs runājat par maniem ierakstiem, tas ir Hilton Waterfalls
аватар lazy_person
Ļaujiet man paskaidrot dziļumu. Dziļums ir ūdens (ūdenstilpes) tilpums netālu no pludmales. Šis nav līdz ceļiem dziļš purvs pār rifu, tā ir jūra. Paisuma laikā nemaz nav manāms, ka jūra aizgājusi un dibens pliks. Paisums jūtams tikai uz mola pakāpieniem. Peldoties tādā biezumā, saproti, ka šī ir jūra, nevis akvārijs.
аватар klichko
Hilton ūdenskritumi nomira-shmumer apmēram pirms 15 gadiem, tagad parodija. Pontons ir tikpat debiloīds, garš un ļodzīgs. Pludmales pagrabs ir niecīgs kauns. Koraļļi ir samīdīti. Viesnīca ir ļoti izvēlīgajiem, lai gan savulaik tā bija virsū
аватар kha37780
YaSlavnaYa liels paldies par tik detalizētu atbildi, bet es redzu, ka kopumā viņam rezervācijā ir vērtējums 6,9 un atsauksmēs viņi raksta par nobružātām istabām un ne pārāk draudzīgu apkalpošanu, pludmalē, kā teica kličko, es arī pamanīju, ka "pludmale ir pagrabā un niecīga", nu taisnība 9 ushatanyh lietussargi un matrači uz smiltīm. Varbūt es gribu pārāk daudz? Jā, šķiet, ka nē, it īpaši, ja AI tajā ir 1000, un es esmu gatavs maksāt 1250, tad joprojām ir vērts meklēt.
аватар Slav_na
kha37780,
Es nevaru teikt, ka es to ieteiktu jums, es vienkārši nolēmu to paplašināt atbilstoši jūsu prasībām. Pa lielam piekrītu – var atrast daudz labāk.
Kad izlemsi, uz kurieni dosies, dalies – pēkšņi mūs ieinteresēs! )))
аватар lazy_person
kha37780
Starp citu, te bija saruna (skat. augstāk) par tenisu, volejbolu... "Stella Di Mare Beach Hotel & Spa" viss ir brīvi pieejams (laukums, volejbols, trenažieru zāle). 2 pludmales, ieeja jūrā tikai no moliem, 2 moli 45 m katrs.
Nāmas līcis 3 km.
аватар lazy_person
Tas izskatās kā viens no piestātnēm "Stella Di Mare Beach Hotel & Spa"
аватар kha37780
Šobrīd esmu noteikusi sev favorītu, tas ir Reef Oasis Blue Bay Resort.
Es pievērsu viņam uzmanību savu meklējumu laikā, arī lazy_person pievērsa viņam uzmanību. Vienīgais moments, kas šobrīd mulsina, ir nesējs - Skyup.
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Ēģipte
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl