Jautājums o Ēģipte

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
19830 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Kur Ēģiptē ir viesnīcas (iespējams ar nosaukumu), kur ir pludmale uzreiz ar dziļu jūru?
Kur Ēģiptē ir viesnīcas (iespējams ar nosaukumu), kur ir pludmale uzreiz ar dziļu jūru?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
12 abonenti  • prasīja 2019-08-075 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  41
аватар lazy_person
"The Grand Hotel Sharm El Sheikh 5 *" - lieliska pludmale, īsa piestātne .. un uzreiz 30 ... 40 metru dziļumā. Ir neliela piestātne. No tā jūs varat ienirt jūrā no krasta. Liela peldvieta.
"Stella Di Mare Beach Hotel & Spa" - divas pludmales ar molu, uzreiz dziļas.
Pludmales panorāma "The Grand Hotel Sharm El Sheikh 5 *"
аватар kha37780
Paldies, abas viesnīcas atbilst kritērijiem jūras ziņā, bet:
- Stella Di Mare Beach Hotel & Spa ir mazliet ārpus budžeta, septembrī AI diviem viņiem ir 1400 USD.
- The Grand Hotel Sharm El Sheikh 5 Es lasu atsauksmes un daudz rakstu par viduvēju apkalpošanu un neapmierinošo numuru stāvokli.
Kopumā viņi ir gatavi tērēt 1200–1300 USD par biļeti. Varbūt mēs iesim pulksten 3, un es redzu, ka pat reģistrējoties vienā istabā trijos, izmaksas īpaši nemainās, par cenu 1200 par diviem (600 no personas) un, ja tajā pašā istabā 3, tad $ Iznāk 1700, tas ir, mēs trīs esam tikai par 100 USD lētāki, vai ne? Vai ir lielas atlaides?
Varbūt ir citas viesnīcas, kas atbilst tiem pašiem kritērijiem? Tūlīt jūra un vēlams bez zivīm, murēnēm un citiem jūras dzīvniekiem.
аватар Oleksii64
Vai baseins neder? :) Uzreiz dziļums un nekādas dzīvas radības!
аватар lazy_person
Skatieties video apskatus. Viesnīcas "Grand Hotel .." numuri tika izremontēti. Skatiet numurus ar plazmu, izcilu komfortu. Viesnīca ir lieliska. Divi restorāni (galvenie, bez citiem, "A la carte" restorāni) ... viens pie jūras un atvērts brokastīm un vakariņām, tas restorāns kopumā ir lielisks, virs tā ir bārs ar skatu. Viesnīca ir daudzstāvu (8 baseini), daudz pakāpienu, bet ātri pierod. Bet kā oāzē. Un arī jūra ir lieliska. Liela ūdens masa, bēgumi un bēgumi redzami tikai mola kāpnēs. Nav bērnu slidkalniņu, kas sabojātu skatu.
"Stella Di Mare Beach Hotel & Spa" - viesnīca ir ērtāka un dārgāka, taču gleznainās teritorijas ziņā ir zemāka (mazāk zaļa), un vēl mazāk teritorijas .. arī pludmale ir zemāka.
аватар iren77
Un kāpēc jums jābrauc uz Ēģipti, ja jums nav vajadzīgas zivis un jūras dzīvnieki?
аватар lazy_person
Jūs varat redzēt "Reef Oasis Blue Bay Resort 5 *". Laba viesnīca, pludmale ar pontonu (apm. 30 metri, īss). Dziļums aiz pontona ir aptuveni 8 ..10 metri. "Grand Hotel .." dzesētājā (uzreiz 40 metri atpūtas pludmalē).
Patiesībā tādu viesnīcu nav īpaši daudz (īsa piestātne un uzreiz dziļums). Gandrīz visur viena un tā pati aina - liels koraļļu rifs, līdz ceļiem ūdens virs rifa (paisuma laikā vēl mazāk), garais pontons virs rifa (piemēram, Rixos Premium Seagate 5 * pontonā - 850 metri ).
Atrast viesnīcu ar labu jūru (lielu ūdenstilpni) un vietu peldēšanai nav viegli.
аватар lazy_person
irēna77
Ēģipte ir laba vairāku iemeslu dēļ vienlaikus. Šī ir iespēja pagarināt vasaru, sakārtot sev vēlā rudenī vai vispār ziemā. Šī ir relatīvā Tour pieejamība (Turcija ir dārgāka) ar labu servisu. Tas nav ļoti garš lidojums (tikai 4 stundas).
Zivis ir sekundāras. Bet būt oāzē pie jūras, lieliskā pludmalē... tas ir tā vērts.
аватар Andrej051423
Shores Amphoras, Shores Aloha un Shores Golden - uzreiz liels dziļums, īss pontons.
аватар vezha2
Varat atvērt Šarmas satelītkarti, izmantot to, lai izvēlētos piemērotu pludmali, un pēc tam izdarīt izvēli, pamatojoties uz atsauksmēm
аватар vic21
Royal Grand Sharm, tai blakus atrodas Sunrise Diamon, tajā pašā Sunrise Montemare Resort rajonā (šī ir jauna viesnīca, tā ir nesen atvērta). Viņi visi dodas tieši uz dziļumu no Pantone. Principā Šarmā lielākajā daļā viesnīcu ieeja jūrā no pantones un parasti uzreiz dziļi. Ja jums nav vajadzīgas dzīvas radības, varat apsvērt Hurgadu un tās apkārtni.
аватар AllOverTheWorld
ja pludmalē nav nevienas zivis, tad šis ir Iberotel, bet ir ieeja no krasta.
kā tu iedomājies sarkano jūru un šarmu bez zivīm un dzīvām radībām?
apsveriet Hurgadu.
аватар iren77
Hurgadā uzreiz nav dziļuma, ilgi jāstaigā
аватар klichko
slinks_persona, +1
Zivis ēdušas jau sen, bet svarīga ir laba ieeja. Makadi ir viesnīcas ar vairāku pakāpienu dziļumu. Arabeskā pāris soļi un dziļums, un dzīvās radības Ras prāts sid nervozi smēķē
аватар moy_contakt
Ar šādu lūgumu Ēģipte šeit galīgi nav vajadzīga. Man ir draudzene, kura šausmīgi baidās no zivīm, medūzām un tā tālāk.... Viņai galvenais ir iespēja iziet jūrā un izpeldēties atklātā kosmosā bez kādas dzīvas radības pavadības. Šogad pēc budžeta viņas lielajai ģimenei sanāca tikai Ēģipte, aizbraucām uz Hurgadu....viņa ilgi spļāva. Turcija, Grieķija, Spānija, tādiem ir tieši īstā jūra. Un Ēģipte ar koraļļu garozu pie ieejas daudzās viesnīcās, gariem pantoniem, respektīvi, krāmu tirdziņš uz kāpnēm un šī pantona iespējamo slēgšanu vējainā laikā... Neredzu iemeslu braukt tur, kur ir iespēja satikties ar visu sarakstu, kas man nepatīk....Tāpat ir lūgums lētāk, kā arī tiek paaugstinātas prasības apkalpošanai, istabām un ēdināšanai. Gribas daudz, bet naudas nav...piebildīšu, ka par 3. piemaksu, ne tikai par istabiņu, ir arī lidojums ar transfēru iekļauts, tāpēc nebūs arī šeit daudz ietaupījumu, ja vien šis trešais bērns nav zīdainis vai līdz 6 gadiem.
аватар klichko
Es neredzu jēgu doties uz vietu, kur ir iespēja satikt visu sarakstu ar to, kas man nepatīk.
=========
Mēs ejam uz sarakstu, kas mums patīk. Viņi pat nepaņem pirmo satikto cilvēku, un jums ir rūpīgāk jāizvēlas vieta, kur atpūsties. Papildus zivīm Sarkanajai jūrai ir daudz neapstrīdamu plusu. Un jūs varat peldēties peļķē
аватар lazy_person
klichko
Man "laba ieeja" ir no īsa mola un uzreiz uz jūru. Jo lielāks ūdens stabs, jo labāk. Lai starp molu un virvēm ar pludiņiem būtu kāda vieta. Šeit ir pludmale "Grand Hotel .." . Rifs ir kā mūris, kas ieiet bezdibenī. Starp citu, diezgan slavena pludmale atrodas blakus viesnīcas pludmalei - Reef Beach. Daži snorkelētāji no viesnīcas peld šurpu turpu.
аватар klichko
lazy_person, par laimi mēs neesam konkurenti) Es ienīstu pontonus. Dod man smiltis, pāris soļus un strauji peldi. Tāpēc es uzmanīgi vēroju mēnesi. Un, starp citu, es redzu visas dzīvās radības panorāmas brillēs, dažreiz es pat varu palēnināt)
аватар ser_____Witness77
kāpēc tev vajadzīgs dziļums - tu esi freediver vai kā? ... citādi tev tas nav īsti vajadzīgs
аватар kha37780
Kopumā šobrīd situācija ir sekojoša, esmu precīzi sev noteicis, kas tas būs:
1. Tas būs šarms, jo Hurgadā īsu pontonu vispār neatradu.
2. Smilšainu dziļu pludmali atrast ir nereāli, tāpēc skatos ar vairāk vai mazāk īsu pontonu līdz 80m.
3. Normāli aprīkota pludmale, nevis 3 sauļošanās krēsli un divi ratiņkrēslu saulessargi.
4. Liels peldbaseins pludmalē, lai, ja gribas pabūt ar lielu kompāniju.
5. Kā arī obligāta volejbola klātbūtne, ļoti vēlams teniss (bez maksas).
6. Diskotēku pieejamība + citas izklaides.
Pagaidām skatos uz sāniem
Reef Oasis Blue Bay Resort - lai gan baseins nav ļoti labs.
Grand Hotel Šarm eš Šeiha
Hilton ūdenskritumi
Sierra
Meklēšana turpinās)
аватар ser_____Witness77
teniss (bez maksas) - tse fantāzija (c), diskotēkas klātbūtne - tā ir slapja fantāzija))
аватар kha37780
Kāpēc fantāzija? Daudzās viesnīcās ir rakstīts, ka tas ir bez maksas, un tikai vakara apgaismojums ir maksas, vismaz tas ir norādīts ola.ua.
Un diskotēka ir fantastiska, kāpēc? Viņa ir iekļauta arī daudzās viesnīcās.
аватар ser_____Witness77
un tu gribi spēlēt ar tām raketēm, kuras tev tur iedos))? - labāk vienkārši skriet/peldēt
nu, ja diskotēkas lauku klubos piestāv 80. gadiem - tad tā ir realitāte)) ... bet vai jūs kādreiz mēģinājāt spēlēt tenisu pa dienu bez maksas (bez apgaismojuma) 40+ karstumā?
аватар ser_____Witness77
P.S.
Es nesapratu, kāpēc mums vajag 40 vai vairāk metru dziļumu pie pontona? ... lai labāk noslīkt uzpampušam?
аватар kha37780
Izlasi uzmanīgi, es nekad neesmu rakstījis par dziļumu 40 metri vai vairāk. Vai tiešām diskotēkas ir tik sliktas? Kas attiecas uz tenisu, tad piekrītu, ka pa dienu tas laikam būs nereāli.
аватар ser_____Witness77
diskotēkās (viesnīcās) ir vienkārši garlaicīgi, lai gan ja esi piedzēries un labā kompānijā... un dziļais ūdens nav garantija, ka tajā nebūs nevienas dzīvas radības / un visa dzīvā radība ir drošībā - ja to nedara apzināti pieskarieties tām ar rokām - tāpēc labāk peldēties maskā / brillēm ir 99% drošības garantija
аватар iren77
ja ļoti uzbriest, var noslīkt pat 3 metrus
аватар Slav_na
kha37780,
par Hilton Waterfalls (ar visu manu mīlestību pret šo viesnīcu)
1. Tas ir šarms. pontons nav garš, bet sauļošanās krēsli pie tā izvietoti pie kāpnēm, tādu nav daudz. pārējais - it kā uz balkoniem, ne tuvu jūrai, bet tuvumā ir bārs (bildē pontons redzams tālumā)
аватар Slav_na
2. Ir smilšaina pludmale. ar milzīgiem matračiem un spilveniem. bet ir akmens ieeja, vecākiem ar bērniem. zem ūdens ir akmens mols, bet beigās viss ir saplīsis un staigāšana pa to ir tikai uz savu risku un risku (filmēts no augšas)
аватар Slav_na
3. Normāli aprīkota pludmale - neesmu redzējis. ir terases-balkoni virs jūras ar labiem sauļošanās krēsliem un saulessargiem, ir smilšaina zona un lieli matrači. Neteikšu, ka zivju ir daudz, bet sanāk
gar smilšu pludmali: smiltis ūdenī apmēram 5 metrus, tad - akmens. vēders nesaskrāpē))). paisuma laikā jūs varat peldēt uz augstu ūdeni.
uz pontona: plastmasas, nav ļoti garš, uz tā nav vietas sauļoties. glābējs vienmēr ir blakus
аватар Slav_na
4. Liels peldbaseins pludmalē, ja vēlies izklaidēties ar lielu kompāniju – ar to pietiek. lielākais ir augšā, tur ir labi pavakariņot, ir sauļošanās krēsli, šūpuļtīkli, bārs ir atvērts līdz saulrietam, bet blakus ir vestibila bārs. Vakarā ir atvērts vēl viens bārs, kur jūs varat uzņemt jebkuru un doties uz šo baseinu, uz lielas terases
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Ēģipte
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl