Jautājums o Ēģipte

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
19842 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Ekskursijas»
Kurš apmeklēja akvaparku Albatros, nepaliekot viesnīcā? Piedāvā par 45 dolāriem ar pusdienām un bezalkoholiskajiem dzērieniem no 10 līdz 17. Vai var tikt pašam, varbūt sanāks lētāk?
Kurš apmeklēja akvaparku Albatros, nepaliekot viesnīcā? Piedāvā par 45 dolāriem ar pusdienām un bezalkoholiskajiem dzērieniem no 10 līdz 17. Vai var tikt pašam, varbūt sanāks lētāk?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
7 abonenti  • prasīja 2019-04-165 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  16
аватар AllOverTheWorld
Kurš piedāvā?
Protams, var, ar visu ģimeni kāpt pāri žogam un izmantot.
Izplatīta prakse: sazinieties ar viesnīcu tieši vai ar starpnieka starpniecību un vienojieties par akvaparka apmeklējumu, viesnīcai ir noteikta cena.
аватар LindaLinda
Kad atpūtāmies šajā viesnīcā, cenas tur bija vienādas: 45$ ar vakariņām, 35$ bez.
аватар vitalina393
Starpnieks piedāvā. Tas, kas pārdod ekskursijas pludmalē.
аватар Natasha59
Albatross Šarmā? Ja jā, tad martā mums piedāvāja: pieaugušajam 30 dolāri, bērniem līdz 6 gadu vecumam bez maksas, no 6 līdz 12 gadiem 15 dolāri, no 12 gadiem jau pilngadīgs. Vai cenā bija iekļautas pusdienas, viņi pat nejautāja, jo cenu zīme tikai pieaugušajam nogalināja vēlmi.
аватар vitalina393
Šarmā. Paldies.
аватар moy_contakt
Godīgi sakot, nav vērts.. Man ļoti patīk šī tīkla viesnīcas un bieži tur atpūšos (20.04 braucam atkal ar visu ģimeni), bet ja būtu jautājums apmeklēt akvaparku atpūšoties citā viesnīcā, es to darītu. neiet. Ūdens parks ir labs, bet...
аватар 0676307776
Uz Albatros akvaparku var atnākt pats bez starpniekiem un nopirkt biļetes kasēs.Maksa bija 45$ no cilvēka bez alkohola.Bērniem līdz 15$.Līdz 6 gadiem par brīvu.Domāju,ka tādas vairs nav Akvaparks Šarmā.
аватар moy_contakt
Jautājums nav par to, vai tas ir iespējams vai nē, es domāju, ka nav jēgas iet aiz slidkalniņiem uz citu viesnīcu, ja jūsu viesnīcā tādu nav. Paskaidros. Mēs vienmēr izvēlamies viesnīcas (Turcija un Ēģipte) ar akvaparkiem - tā ir mana dēla un vīra prasība, bet, lai pateiktu, ka kaut kas šajos slaidos ir super vērts apmeklēt..... nu es nezinu, jūra man ir prioritāte. Nu, lūk, mirkļi akvaparkā Albatros akvaparkā - tas noteikti ir jaunāks par akvazilu, un ir divi slidkalniņi, kas nekur nav pārstāvēti, bet viens no tiem (manuprāt ļoti ekstrēmi un es biju pret savu dēls izvācas no tās, bet izvācās), bet tā tas ir pāris reizes. Otrās ... siera kūkas uz tās kāpj ar liftu un tās pāris reizes, kad atnācām mainīties no Aqua Blue (mums tas bija par brīvu) gāja augšā ļoti ilgi un vīrs un dēls gaidīja rindā uz 40 minūtes ... tas noteikti nav tā vērts . Pats slidkalniņš ir garš, bet teikt, ka tajā ir kaut kas tāds ... noteikti nē. Pārējais ir kā visur citur. Vai tas ir 45 vērts??
аватар ninank29
Apskatiet, piemēram, Coral mājas lapā Albatros aqua blue 4 * istabu uz 1 dienu (bez lidojuma, tikai izmitināšana) vēlamajā datumā jūsu kompozīcijai (jums, šķiet, ir 1-2 pieaugušie + bērns). Es tagad esmu 2 pieaugušie + bērni (10 gadi) uz maija otro pusi es redzu cenu par dienu aptuveni 90 USD, no jūnija ar tādiem pašiem nosacījumiem USD 108 / dienā. Ģimenei, izrādās, jau ir lētāk, nekā katram nopirkt biļeti uz akvaparku. Bet, rezervējot istabu Aqua Blue, jūs varat bez ierobežojumiem izmantot 2 ūdens parkus (Aqua Blue 4 * un Albatrosa 5 *), ēst bez ierobežojumiem (ar alkoholu) Aqua Blue visu dienu un papildus jums būs telpa pārģērbties. un atpūsties dienas laikā. Var pat pārnakšņot, un, ja aproces nav nogrieztas 12.00 (un viesnīca mums atbildēja, ka izrakstoties 12.00 rokassprādzes netiek nogrieztas un var izmantot visu infrastruktūru līdz plkst. izbraukšana), pēc tam turpiniet jautrību nākamajā dienā.
Varbūt šis variants tev šķitīs interesantāks. :-)
аватар ninank29
...Laikam es pārpratu situāciju: ja tu šobrīd atrodies Šarmā, tad šis variants, acīmredzot, tev neder. Arī Coral mājaslapā Aqua Blue numurus tuvākajā laikā nav iespējams rezervēt.
аватар LindaLinda
ninank29, bija Aqua zilā 5 reizes, vienmēr nogrieza rokassprādzes īrējot numuru. Bet tomēr, jā, ja ģimenei istaba uz dienu ir lētāka nekā akvaparka biļetes pirkšana, tas ir ļoti labs variants, es to izmantotu.
аватар vitalina393
Mēs vēl neesam šarmā, lidosim 8.maijā uz 8 naktīm ja būs iespējams izdarīt kā saki rezervēt istabu uz dienu,tad darīsim tā,galvenais lai lētāk un ir numuriņi pieejams, paldies par padomu. Bet mums nav bērnu, diviem pieaugušajiem vienkārši patīk ūdens atrakciju parki.
аватар moy_contakt
vitalina393, ja tāds ir jautājums, tad vari rezervēt tagad tikai numuriņu uz noteiktu numuru, ja ir numurs (istabas kvalitāte tev nav svarīga, ņem lētāko. Nu paskaties cik tālu tava viesnīca atrodas no Albatrosa, taksi tur ir lēti, bet arī ceļa izdevumi.
аватар ninank29
Es paskatījos uz Coral 2 pieaugušajiem. maija pirmajai pusei istabiņa uz dienu Aqua Blue izrādās 89$ - t.i. tas pats par 45 USD vienai personai. Naudas izteiksmē nav nekāda labuma, ja nu vienīgi bonusa diena, lai tusētu maiņai citā viesnīcā, un ēdiens Aqua Blue šķiet pieklājīgs (pats gan vēl neesmu bijis).
Varat arī jautāt citiem par istabas izmaksām vienai dienai Albatrosā. Vienkārši jautājiet Aqua blue - tas būs lētāk nekā Albatros 5 *.
аватар vitalina393
Paldies
аватар Kapitanpereira
Nedaudz dīvaina izvēle - Ēģipte un akvaparks, bet izklaidi katrs izvēlas pēc savas prāta...))) Nav problēmu pašam iegādāties ikdienas lietošanu viesnīcā. Vienkārši atnāc no ielas un viss. Vai arī piezvaniet. Bet lētāk neiznāks. Pats gan neesmu bijis, bet, saka, akvaparks nav slikts. Protams, pēc Ēģiptes standartiem! Vispār pašiem ēģiptiešiem ir megapopulāri akvaparki, viņi tos ļoti mīl - un ir gatavi par tiem maksāt godīgu summu (45 USD ir traka nauda vietējā dzīvē, un vietējiem iedzīvotājiem nav atlaides, drīzāk gluži pretēji, viņiem ir grūtāk tur nokļūt - piemēram, vientuļus vīriešus tur vispār ielaiž ļoti negribīgi).
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Ēģipte
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl