Jautājums o Ēģipte

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
19842 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Vispārīgi jautājumi»
Draugi, kā šobrīd iet ar lidojumiem no Join Up? Tikpat slikti kā pirms gada?
Pērn izlidošanas reisi mainīti 2 reizes un ielidošanas reisi 2 reizes. Paņēmām pusi dienas pirms lidojuma.
Nopirka vienu un dabūja otru.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
24 abonents  • prasīja 2019-03-185 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  53
аватар ylanysa
Mēs ar viņiem lidojām 18. decembrī uz Šarmu, bijām satraukušies, bet, pārsteidzoši, viss bija skaidrs, lidojums bija lielisks. Mēs lidojām no Zhulyan, pārvadātājs bija Sky up. Atpakaļ 2 stundas vēlāk par izlidošanu, bet gids personīgi par to brīdināja dienu iepriekš. Paveicās ilgāk izbaudīt siltumu.
аватар moy_contakt
Nu kurš tev pateiks droši...kam paveicas un vai nu bez kavēšanās vai ar minimālu aizkavi, pateiks, ka viss ok. Tas, kurš kādreiz bija iestrēdzis līdz galam, tagad pateiks, ka nav sliktākas kompānijas un labāk neriskēt. Personīgi es esmu pievienojies manam melnajam sarakstam, pēc tam nāk anex. BET. Šeit tētis aprīlī lido uz Ēģipti caur join up (viesnīcu, kuru viņš un viņa draugs izvēlējās, piedāvā tikai joins, un viņiem ir gaismas ķīlis uz šo viesnīcu, un viss. Nu, mēs sēdējām un domājām, divi vīrieši, bez bērniem, nolēma lidot). Ja es lidotu ar bērniem, tad tādu variantu pat neapsvērtu. Tas pats attiecas uz Anex. Tika piedāvāts tiešais lidojums uz Taizemi, lidoja bez bērniem un piedzīvojums atceļā 12 stundu pasēdēšanas veidā lidostā sakarā ar lidmašīnu apkopes un degvielas uzpildes nemaksāšanu, kā arī lidojums caur Tbilisi (tur tika uzpildīta degviela) un tas ir + 3 stundas kopā lidojums ... viņi beidzās ar 3 stundām vairāk laika lidmašīnas šaurajos sēdekļos, kas ir ļoti grūti ar šādu diapazonu ....
аватар moy_contakt
Es domāju, ka tikai jūs varat izlemt, vai ir vērts iesaistīties un vai jums ir paveicies vai nē))) Lai veicas
аватар bondarkrivoruchk
my_contakt, paldies par pilnīgo atbildi. Mums ir tāda pati situācija. Viesnīcās, kuras mēs vēlamies, Join-up ir monopols. Mēs neņemam vērā citas viesnīcas. Pagājušajā gadā bija tikai ļoti slikti. Viņi runāja par ciešo kopīgā bankrotu, negodīgumu utt. Es domāju, vai ir sliktāk...
аватар moy_contakt
Uz negodīguma rēķina... ar to grēko pilnīgi visi. Kurš lidoja normāli, tam paveicās. Maz ticams, ka tas, kurš tur nokļuva, sapratīs patiesību. Kad aizķērāmies ar Anex, nevarējām dabūt vismaz kaut kādu atzīmi uz biļetes vai kaut kur citur, ka lidmašīna kavējas, nekādu parakstu, oficiālu atzīmju utt. Līdz ar to viņiem nav ar ko vērsties tiesā. Viņi uz vietas savāca petīciju, pēc tam uzrakstīja apelāciju... nē, biļetē ir skaidri norādīts, ka aviokompānijai ir tiesības darīt jebko (tur ir uzskaitīti visi gadījumi) un jūs piekrītat šim visam. Un ja nepiekrīti, tad nelido. Neviena tiesa jums nepalīdzēs šajā lietā. Diemžēl tā ir mūsu realitāte.
аватар ylanysa
Mūsu situācija ir tāda pati, mūsu budžetā nebija daudz viesnīcu ziemai, tikai Join piedāvāja izvēlētajā. Esam arī ar bērniem. Bet viņi riskēja. Tas izdevās. Līdz šim likumdošanas līmenī ir padarīti stingrāki noteikumi čarterreisu pārvadātājiem un ieviesti naudas sodi. Bet redzēsim, kā tas izdosies.
аватар yulacha2011
Mēs cenšamies nepārdot šī tūroperatora ekskursijas un vienmēr brīdinām tūristus par lidojumu kavēšanās riskiem, šis ir ļoti neuzticams tūroperators, cik paveicies
аватар kkk1204
Mūsu valstī MONOPOLS uz visu un TŪRISMS nav izņēmums. Salīdziniet, kas notika pirms gada, tā ... Gadu no gada un laikapstākļi ir atšķirīgi, un kurss mainās.
аватар Olgaolga153
Par kadalovo Join Up šeit ir rakstīts vairāk nekā vienu reizi. Un, spriežot pēc tā, ka kaimiņu filiāles ik pa laikam tiek atjauninātas vai drīzāk tiek pievienotas negatīvas atsauksmes, nekas nav mainījies.
аватар Wiland
Mēs lidojām februārī_2019 no Nikolajevas. Viņi paņēma degošu (23 stundas). Plānotā izbraukšana 15:40. Lidojums atpakaļ aizkavējās 8 stundas (vakarā deklarēja 6 stundas + 9 no rīta vēl 2 stundas), izlidoja 16:00, vajadzēja būt attiecīgi 8 no rīta un pārsēšanās tika pārcelta uz 12. :00 no viesnīcas, nevis 4 no rīta, lai gan pārstāvis no Join 10:00 viesnīcā, kad viņš devās pārdot savas "tūres", viņš pat neko par to nezināja. Ātrākais atjauninājums vietnē https://skyup.aero, ja nelido Bravo, pievienošanās vietne tiek atjaunināta vēlāk!!!
аватар klichko
Jautājums no kategorijas "Pastāstiet man kaut ko labu par pievienošanos, vienalga nav kur iet"
Es piekrītu iepriekš runātājam, anex strauji panāk pievienošanos un pēdējā gada laikā ir pārvērtusies par atkritumu TO. Nežēlīgā patiesība ir tāda, ka joinino-anus ir ekskluzīvs daudzām viesnīcām...smagi vienā vārdā
аватар Avtor5005
Februārī no Zhulyan (Sky Up) - sekunde sekundē. Un uz priekšu un atpakaļ. Paši ofigeli))) un + no Pievienojieties Šarmas apskates ekskursijai.
аватар alloexpert421
Es domāju, ka tas viss ir par sezonu. Ja tas ir ārpus sezonas, kavēšanās notiek retāk. Ja sezona ir pilnīgi iespējama. Mums jābūt gataviem.
аватар Andrey111
Paņēmu tūri no Join 10. maijā, arī ceru, ka viss būs labi (bet ko darīt?).
аватар moy_contakt
Kopīgajam pirmais šāds apspriestais incidents notika 2018. gada aprīļa beigās, kad cilvēki nevarēja lidot mājās no Ēģiptes. Sezona ir tikko sākusies.
аватар moy_contakt
Protams, bija arī pirms tam, bet pagājušajā gadā viņiem bija šoks.
аватар Avtor5005
Vēja dēļ var būt kavēšanās. Knapi apsēdās. Svīda gan pasažieri, gan apkalpe ... un pati lidmašīna))) Lūpveida pat pārcēla eju.
аватар helena_fortuna
Join up iet labi.
Un sky up virzās uz Borispiļu. / Tātad arī viss ir kārtībā /
Terminālis B
Grafiks var mainīties.
аватар helena_fortuna
Terminālis F
/Atvainojiet, esmu uz sava viļņa cita termināļa/
аватар borispolskiy
Ziemas periodā Džoinam viss ir samērā gludi, pēc grafika. Parasti izbraukšana notiek laikā, bet aizmugure nepārtraukti pārvietojas gan vienā, gan otrā virzienā. Februāra beigās draugam nozagtas 10 stundas, pēc grafika vakarā, no rīta izlidojuši. Un atkal, kā daudzi atzīmē, kopējie monopolisti daudzās viesnīcās. Vai viņi ir izlabojušies, kļūs skaidrs vasaras sezonā, kad dosies Turcija, Spānija, Grieķija, Melnkalne u.c. Es novēlu jums visiem labu atpūtu un garastāvokli.
аватар allsafat
Tie, kas lido uz Sky Up, visticamāk, var lidot pēc grafika, un tie, kas nokļūst Bravo vai Bukovinā, tad ir tikai viens jautājums, kad notiks avārija.
аватар Polupan07
tieši ar joint up viņi nes gan bravo, gan anda gaisu un debesis uz augšu ... vairāk vai mazāk pieklājīgi sky up pārvadātājs, bet kopumā cik paveicās)
аватар Tana999
Es lidoju ar Join kopš 2012. gada. Šausmas nekad nav bijušas. Pāris reizes 2-5 stundu kavēšanās. Un pagājušajā gadā, pateicoties labiem lidojumiem, es pilnībā saņēmu pusotru divas dienas.
аватар Andrey111
Man arī pagājušajā gadā ļoti paveicās. Lidojums tika pārcelts uz vēlāku laiku, sanāca vēl puse atpūtas dienas.
аватар vezha2
Pagājušajā gadā braucām ar Join, viss bija kārtībā, atgriešanās reiss aizkavējās par 5 stundām - vēja dēļ - bet mūs brīdināja iepriekš.
Šogad lidojām ar Anex - ar lidojumiem viss kārtībā, bet vēl ir jautājumi par tūroperatora pavadīšanu.
Kaimiņi pludmalē atlidoja ar Join, bet ar atgriešanās reisu viņus gaidīja pārsteigums - 19-00 vietā tika nosūtīti 6 no rīta - izrādījās, ka visa diena tika nozagta bez kaut kādas kompensācijas .
аватар vp815027
Es nesaprotu cilvēkus, kuriem Join's viesnīcās gaisma ir saplūdusi kā ķīlis un kuri tajā pašā laikā pilnībā apzinās lielo risku, ka rezultātā rodas vismaz nepatīkamas sajūtas.) Varbūt šī ir kāda azartspēles, piemēram, ruletes? )
аватар moy_contakt
vp815027, manuprāt, tas ir kaut kas cits. Nu šogad parādījās jauns interesants virziens, bet par supercenu (500 ye par divām, 8 naktis brokastīm, tiešais lidojums no Kijevas) un atvēra savu pievienošanos.... cena tādai eksotikai (tā ir Ķīna , Hainaņas sala) ir vienkārši par velti. Godīgi sakot, es lidotu. Pēc šī principa mēs ar vīru lidojām uz Taizemi no anex (parasti ar transfēriem, vai tieši uz Bangkoku un no turienes ar vietējām aviokompānijām tālāk.. un šeit ir tiešais lidojums un visa tūre ar izmitināšanu brokastīm 1200 jūs par 12 naktis.Šeit katrā gadījumā ir tādas Šeit ir spilgtākie momenti: Tēvs ceļo uz 14 naktīm, svarīga bija rifa cena-kvalitāte-pieejamība, un viesnīca tiek piedāvāta tikai pievienojoties.
аватар vp815027
Finanšu piramīda MMM, ja atceries, arī piedāvāja kārdinošus nosacījumus un savulaik tos pat izpildīja... Cilvēki nesa naudu, lai gan lielākā daļa zināja par riskiem. Kas beidzās, zināms. Lai vai kā cilvēki te masveidā iekrita bankrotā ar tādu dempingu. Un ir labi, ja viņi vienkārši neizlido no Ukrainas .., bet ja viņi izlido?
аватар helena_fortuna
vp815027 jā nē, ir īpašs dempings.
Jauni virzieni ir neatgriezeniski.
Bet, kā jau rakstījām iepriekš, pateicoties viņiem, cenas tirgū patiešām tika samazinātas. Un daudzi varēja doties uz Ēģipti un Turciju,
Un vispār man nepatīk cilvēki, kas kritizē. Izdari kaut ko pats!
аватар vp815027
"...peles raudāja, durstīja sevi, bet turpināja ēst kaktusu...")
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Ēģipte
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl