Jautājums o Ēģipte

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
19842 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Cits»
Fizika Sveiki! Tūrisma aģentūra šodien ievietoja sludinājumu. „No 1. aprīļa ekskursiju cena pieaug 3 reizes!
Fizika Sveiki! Tūrisma aģentūra šodien ievietoja sludinājumu. „No 1. aprīļa ekskursiju cena pieaug 3 reizes!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
26 abonenti  • prasīja 2019-03-015 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  43
аватар Avtor5005
Saistīts ar tiešajiem lidojumiem uz Krieviju. Tas neizklausās pēc 1. aprīļa joku. TA ir daudz klientu ... Kurš ko dzirdēja?
аватар Avtor5005
.burtiski - "sakarā ar Krievijas tūristu lidojumu programmas atjaunošanu"
аватар NatashaS
Interesanti, vai "lidojumu programmas atjaunošana Krievijas tūristiem" ir zināma pašā Krievijas Federācijā, vai arī to zina tikai Ukrainas TA?
аватар Avtor5005
Tātad, es mēģinu uzzināt no krievu puišiem))) Nav īsti, man šī cena nemaz nepatīk! (((Azovas peļķē atvaļinājums jūs ļoti neiepriecinās.)
аватар natochka__74
Lūk, ko es atradu http://www.trn-news.ru/news/87814 Vēl viena prognoze Ēģiptei: lidojumi uz kūrortiem var tikt atsākti tuvākajā laikā
аватар Natasha59
Tas būtu lieliski! Varbūt tad Turcija nokrita uz vasaru.
аватар natochka__74
Nataša59
ja Turcijas cena kritīsies, tā ir ļoti maza, bet Ēģipte ievērojami augs
аватар ollennka
Mārketinga dievi 80 līmenī, sasodīts... Viņi vienkārši nepilda pirmā ceturkšņa plānu, viņi nolēma stimulēt klientus.
аватар moy_contakt
Dīvains paziņojums.... Sāksim ar to, ka cenas aprīlim jau krietni cēlušās (es runāju par Ēģipti). Turklāt intereses pēc paskatījos viesnīcām cenas, kuras parasti iet kā sūcas (tādas tiešām ir), un cena tām ir superīga.. jautājums, kurš tur vispār par tādu cenu brauks. Un, ja cenas celsies vēl augstāk, tad cilvēki vienkārši dosies citos virzienos. Man protams patīk Sarkanā jūra,dzīvas radības,koraļļi,bet Ēģipte ir par Turcijas cenu...izvēlos Turciju.Lidojam aprīļa beigās...Noķēru parasto cenu Albatros 2+2 12 naktis par 1850 ye. Bet no Kijevas, bet es gribēju no Harkovas. Nu mazās lietas. Un šeit ir salīdzinājums. Baltkrievijā man piedāvāja Utoptya Word (Turcija, izcila viesnīca) ar lidojumu no Harkovas uz 10 naktīm no 29.maija par 2500 dolāriem. Limak Limra Kemerā par 2700, Albatross (Ēģipte, Šarma) ar lidojumu no Harkovas uz 12 naktīm no 20. aprīļa no Harkovas 2600-2700.... Ja nebūtu noķēris cenu, noteikti devos uz Turciju.
аватар 0676307776
Noķēra arī Albatros Aqua Park5 aprīļa beigās par izdevīgu cenu,bet no Kijevas.No Dņepras par 500 dolāriem dārgāk.Bet uzraudzīja no 2018.gada decembra.Cena turējās apmēram dienu,tad atkal strauji pieauga. .
аватар klichko
No 1. aprīļa ekskursiju cena pieaug par 3! reizes!
=============
Un egi kļūs dārgāka par Tenerifi ar Maldivu salām. Ārprāts kļuva stiprāks... bet viņi ir
Šīs valdības laikā krievi punktu neatvērs
Labāk ir ļaut putekļsūcējiem iesūkties šeit, nevis izlikt kārtējo puteni
аватар Olgaolga153
Autors5005
Zinām tikai to, ko raksta mediji: čarterlidojumi krieviem var atsākties tuvākajā laikā. Tiesa, šo frāzi dzirdam pēdējos trīs gadus. Tāpēc padomājiet.
аватар ser_gy
Nevis 3, bet 4 reizes. Un gāze būs 4 reizes lētāka.
аватар Vic-Grin
Un tad, par vispārēju prieku ziemeļu kaimiņiem, visi ukraiņi tā vietā, lai atpūstos Ēģiptē, būs spiesti doties uz Eiropu mazgāt tualetes. :)
аватар rostislav_g
Es noķēru cenu februāra sākumā Coral Sea Holidays Šarmā par UAH 2500 par 2 + 1, februāra beigās cena manai ģimenei jau bija 47 000 UAH.
аватар alexfili
Brāļi un māsas, nomierinieties :) Mēs, krievi, pa kluso viesojamies Ēģiptē caur Turciju un Eiropu. Mēs esam nobažījušies, ka cenas celsies. Taču līdz šim nekas neliecina, ka ekskursijas atsāksies.
PegasTouristik tūres tirgo nelegāli, Kremļa čaļi atlaidīgi raugās uz gešefteru amizanto nelikumību. Rīt viņi var viegli piesegt.
Bet tas, ka Ukrainā dempinga lētas tūres, zināms jau sen. Un tas kādreiz beigsies.
Lidojiet un atpūtieties. :) Ar tevi ir jautrāk nekā ar mūsu "Tagilu". Pāris reizes mani sauca par "okupantu". Kā - "Biju ATO, iedzersim."
Viss būs labi! Ja ir darbs un nauda. Veiksmi!
аватар Andrey111
Nu trīs reizes.
Es paņēmu 9. februāri par maija dienu (Marsa Alam).
Tagad es skatos, ka šīs viesnīcas cena pirms divām nedēļām bija 500 UAH. lētāk, tagad lētāk par 700 UAH.
Es nebrīnīšos, ja nedēļas laikā tas samazināsies par 1000 UAH. Piemēram, kur ir loģika? Saskaņā ar atsauksmēm viesnīca nav slikta, gluži pretēji, maija brīvdienās cenām vajadzētu pieaugt, jo īpaši tāpēc, ka šajā reģionā nav tik daudz viesnīcu, salīdzinot ar Hurgadu un Šarmu. Tiesa, dolārs nedaudz noslīdēja, varbūt tāpēc.
Es domāju, ka nekādas krasas izmaiņas nebūs. Nav vajadzības celties panikā. Nav tik biedējošs vilks....
аватар kkk1204
No sava ēģiptiešu drauga, viesojoties pie viņa, dzirdēju informāciju par to, ka kopš šī gada pavasara Šarmā viss sadārdzinājās trīs vai vairāk reizes (kopā - ar to saprotot ūdeni, elektrību, degvielu...). Viņš arī uzzināja no viņa, ka Fr. Tirāns pārdots, atrasts apstiprinājums https://ru.wikipedia.org/wiki/Tiran_(sala)
аватар Blakpolice.com.
Tas viss ir PR menedžeru mahinācijas, pat ja pieņemam, ka tā notiks ar Jegu, tad kurš tur lidos, es personīgi izvēlēšos Taizemi vai jau Turlandi.
аватар allsafat
Neticiet, tas viss ir paredzēts piesūcēju kurpēšanai, Pegaza tūrēm pa Izraēlu vai Antāliju, tas ir nostalģiskiem Krievijas Federācijas pilsoņiem, bet Krievijas Federācijā viņi zina, kā skaitīt, un ir maz cilvēku, kas vēlas lidot par 9 stundas ar savienojumu Antālijā vai autobusu ar pārsēšanos uz robežas no Izraēlas uz 5 stundām , un pat dārgāk nekā Turcija. Taču Šarmā viesnīcnieki no šīs ziņas paaugstināja cenas un veltas cerības tika atvērtas iepriekš pamestas viesnīcas. Tagad, kas attiecas uz čarteriem no Krievijas, spriežot pēc Ēģiptes atteikuma iegādāties Krievijas KA-52 un Krievijas TV uzvarošu reportāžu neesamību par atomelektrostacijas celtniecību Sinajā, tās tuvākajā laikā nebūs pieejamas, jo LIELS UN BRIESMĪGAIS PU savu aitu par velti nedos, tas ir iespējams tikai tad, ja viņš grib iespļaut Erdogana zupā, bet viņš nedosies, viņš viņu labi tur pie kamoliem, un ja Turcija domā, ka čarteri no Krievijas Federāciju Jegi ielaistu, vai šogad nepacels cenas par 15-20%.
аватар margosma1966_gmail_com
Atbrauca no Ēģiptes februāra beigās. Ēģiptieši ceļ 38 km garu Ķīnas mūri ap Šarmu atpūtnieku drošībai (no) un cer uz čarteriem no Krievijas. Bet viņi paši saprot, ka tas ir bezjēdzīgi! Mums jāpiepilda Krima un jāpalīdz saviem draugiem - turkiem. Un ir tūkstošiem iemeslu, kāpēc lidojumi bija neiespējami. Un Šarmā ir daudz krievu. Daudzi lido ar pārsēšanos Stambulā. Viņi saka, ka tas ir ērti. Sarunas par atļauju krieviem atpūsties Ēģiptē notiek jau piekto gadu, un lietas joprojām pastāv un ir ļoti noderīgas mūsu TO. Un cenas tiek celtas, jo gaiss +30 un ūdens +24!Pasaka! Katru gadu februāra beigās cenas kāpj. Atpūtnieku ir daudz. Mūsu viesnīcā visa pludmale ir pārpildīta. Pamatā tautieši, mazāk nekā krievi, baltkrievi, ir vācieši, poļi, itāļi, kazahi, arābi.
аватар alla.neshcheretnaya
No 16. februāra Šarmas lidostā katram izlidojošajam cilvēkam, arī bērniem, tika izņemti pirkstu nospiedumi no abām rokām un nofotografēti.Tas viss uzreiz tika ievadīts datu bāzē.Šķiet, ka tā ir Krievijas puses prasība, kā viens no nosacījumiem atverot lidojumus.Katrā ziņā nekad neesmu atpūties kopš 15 gadiem,lai viesnīcā nebūtu krievu.Lido,viņiem ar šo ir grūtības,bet ne kritiski.Kas var un grib lidot ,vienkārši nav masu rakstura.Ukraiņi,lido uz noķertiem taloniem,un uz ļoti vērtīgiem lido tikai tie,kuru atpūtas iespējas ir ieliktas striktos laika rāmjos un vēlme atpūsties tikai vienā konkrētā viesnīcā..Mūsu draugi no Beļģijas bija ar mums februārī tajā pašā viesnīcā, lidoja no Holandes, biļetes cena no Beļģijas bija par 400 dolāriem dārgāka, un lidosta Holandē bija 100 km attālumā.
Tāpēc neuztraucieties, vienkārši katru dienu apskatiet cenu zīmes un izmantojiet brīdi.
аватар margosma1966_gmail_com
Kādas muļķības par izdrukām?Lidoja 17, iepazīšanās 16, neviens neņēma nospiedumus. Bija pastiprināti drošības pasākumi – ēģiptieši sarīkoja samitu ar ES, tāpēc bija daudz policijas un drošības dienestu.
аватар vlastelin_2005
Muļķības!!!
аватар kot0321
Cilvēki, kamēr sacensības netiks izņemtas no Sīrijas un Lībijas, neviena rase oficiāli nelidos uz Ēģipti! Un kamēr ļaunais punduris būs pie varas, viņi Ēģipti neredzēs!
аватар ollennka
Interesants, bet neoficiāls – kā ir? Vai viņi lido ar viltotām pasēm? Vai arī viņi saka sievai, ka saimniecei, saimniecei - ka sievai, un paši uz Ēģipti?
аватар kot0321
Tiem, kas atrodas bruņuvilcienā! Neoficiāli tas ir tad, kad ļaunais punduris to aizliedza, un viņi kā žurkas grauž cauri Stambulas-Izraēlas tuneli. Un skābs ar sievu vai saimnieci, vai pat bez liekām žurkām, lūk!
аватар ollennka
kot0321, oho! Nu tad jau kopš 2010. gada kā žurka “neoficiāli” braucu atvaļinājumā, jo tieši šogad man tika “aizliegts” no čarteriem.
аватар kot0321
Un ir! Un cik labi ir Ēģiptē bez vates! Neviens nenēsā muļķības un nejēdzības! Tagila noteikumi, tu mani cieni, Fedja ir spēle un tā tālāk.
аватар ollennka
kotya, absurds ir likt ragā uz Ēģipti un nekur citur neiet. Mēģiniet kaut reizi tikt tālāk par visu iekļauto, ticiet man, tas ievērojami paplašina jūsu redzesloku.
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Ēģipte
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl