Jautājums o Ēģipte

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
19830 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Vispārīgi jautājumi»
Kurš kādās drēbēs janvārī lido uz Ēģipti?
Vai tu lidostā slepkavosi un zābakus bagāžā? :))
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
18 abonenti  • prasīja 2018-11-285 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  38
аватар Senta
Nu mēs parasti braucam uz Borispiļu ar mašīnu, kur zābakus un dūnu jakas noslēpjam mašīnā, kas ir novietota apsargātā stāvvietā (nevis lidostā), pārģērbjamies jakās un kedas, lai būtu kompaktāk, un jau tiekam. lidmašīnā tajos.
аватар oksanashewchenko
Mēs ģērbjamies kā kāposti. T-krekls, silta jaka (kas vajadzīga vakarā Ēģiptē), kompakta jaka. Kājās kedas un siltas zeķes. Parasti braucām ar mašīnu, stāvvietā pārsēdāmies taksī un nesanāca nosalt. Šoreiz transfērs notiek no mājām, ceru, ka mums arī nebūs laika nosalt.
аватар ilika15
Lidmašīna nosēšanās laikā ir auksta, apsēžamies kedās (zābakos) un jakās. Ierodoties novelkam jakas un ieliekam somā. Ja lidojām zābakos, apavus mainām lidostā pēc bagāžas saņemšanas. Nu džemperis janvārī noderēs vakarā.
аватар ollennka
Man arī labāk patīk ģērbties kā kāpostam, lidojot no ziemas uz vasaru. Kājās ir kedas ar diviem pāriem siltu zeķu, pāris T-krekli virsū, sporta krekls un viegla jaka vai pat džinsa jaka.
Lai gan reiz atgriezās no vasaras pie -30))). Tas bija ātrākais skrējiens no lidostas uz taksometru manā mūžā.
аватар 0676307776
Lidmašīnā ieliekam siltās drēbes, jakas, apavus lielā somā un ņemam līdzi.Tu neesi imūns no tā, ka vari aizlidot uz nepareizo lidostu no kurienes aizlidoji, un tad tur nokļūt ar autobusa transfēru. Jā, un ziemā lidmašīnā nav ļoti silts.
аватар AllOverTheWorld
Es arī esmu par kāpostu stilu ;))
uz kājām starpsezonas kedas ar biezām zolēm un termozeķes ...
un vieglas dūnu jakas, salokot, 2 gab. viegli iederas mugursomā.Paliekam gaišos kapučos zem kuriem T-krekli. Ja ir pavisam auksts, zem džinsiem (biksēm) uzvelciet termoveļu, kuru ir viegli novilkt (uzvilkt) jebkurā tualetē (lidmašīnā, lidostā)
Vienreiz nosalu dēļ konduktora stacijā, no lidostas ātri ar taksi aizbraucu uz dzelzceļa staciju ... un tur mani ilgi nelaida vilcienā, e-talonu skeneris nelika. gribu pie viņa strādāt..... nav labs puisis (atsevišķs gadījums)
аватар klichko
Marsjančik, tu brauc no mājām uz ostu, kādas problēmas. Ielecu mašīnā uz plaušas, un pāris metrus līdz ostas durvīm. Uz kājām ir slip-ons vai mokasīni. no augšas uz leju veste vai jaka. Paņemiet līdzi lidmašīnas zeķes. Un neaizmirsti paņemt līdzi apavu pārvalkus (uzpildīties var ostā), atceļā būsi foršākais
аватар Marsyanchik
Paldies visiem!:) piemēram, par zeķēm lidmašīnai - ļoti noderīga informācija. Par aukstumu lidmašīnā pat nedomāju. Starp citu, ir lietderīgi arī naktī gulēt istabā. Vēlreiz paldies!!!!!
аватар oksanashewchenko
klichko, kāpēc kurpju pārvalki. Sīkāku informāciju lūdzu
аватар _727615
Nevalkājiet dūnu jakas un zābakus. T-krekls, silta jaka, džinsi, jaka (viegla bet ne plāna), kedas (ne vasaras), siltas zeķes un viss.Kas salst zem jakas plus vēl jaka. Lidostā redzēsi, ka gandrīz visi ir tā ģērbušies.
аватар travelsita
Ģērbies šādi: Kokvilnas T-krekls ar garām piedurknēm, flīsa jaka ar rāvējslēdzēju, jaka ar plānu sintētisko ziemotāju. , džinsi. Plaknē jakas tiek saspiestas un ievietotas slīdošos maisos. Šajos iepakojumos jakas gandrīz neaizņem vietu. Kedas ar zeķēm (plānas un siltas).
аватар ilika15
Lieliska ideja zābaciņiem. Izlidojot no Šarmas lidostas, pēc pasu kontroles notiek pamatīga pārbaude, pat bērni ir spiesti novilkt apavus. 22.oktobrī gandrīz vienlaikus tika piegādātas piecas lidmašīnas, divas sievietes zaudēja samaņu rindā uz pārbaudi, jo nedarbojās kondicionieri.
аватар travelsita
Konderi nedarbojās - tas ir pi-ts. Šī ir gāzes kamera. (((
аватар ilika15
Ja tūristu būtu maz, tad tā nejustos, bet cilvēku bija daudz un bērnu. Šī ir pirmā reize vairāku gadu laikā.
аватар travelsita
8 reizes tas nekad nav noticis. Pah-pah
аватар moy_contakt
Pirms viena brīnišķīga lidojuma arī drēbes mašīnā atstāju stāvlaukumā.....tagad ģērbjos kā kāposts (viegla jaciņa ir dūnu, bet tiešām nav priekš sals...tā, līdz 0, un tad ja uzvelk flīsa jaku, varbūt jaka ir bez odere un salokās mazā somiņā), kedas un tā tālāk... kaut kā laikapstākļu dēļ lidmašīna netika nosēdināta ielidošanas lidostā, cilvēki bija iekrāva apledojušā neapsildītā autobusā un aizveda uz Borispoli..... tas bija skārds, varbūt uz ielas -10 ...... gan es, gan bērni nosalām (prasīja, lai apstājos vismaz pie kāda veikala pa ceļam nopirkt vismaz daļu drēbju....
аватар moy_contakt
Un piebildīšu, ka atceļā rokas bagāžā likām siltās mantas (un pirms salikām koferī), bet pēc tam, kad galvenais koferis pazuda kur bija ziemas lietas.... koferis tika atrasts, .. .pēc nedēļas pat atnācu mājās,bet tieši tad tu lido no Kijevas un dzīvo Harkovā un ārā auksts.....tās ir šausmas un katastrofa. Tas nav fakts, ka tas notiks ar jums, bet tas nav arī fakts, ka tas nenotiks .... Es tagad cenšos visu paredzēt.
аватар Alex714
Kaut kur forumā ir tēma "no ziemas līdz vasarai" par apģērbu. Viņš arī rakstīja par savu stilu - "viegla - vējjaka ar kedām no ārdurvīm taksī, no taksometra līdz terminālim ātri un bez lielgabarīta lietām", ar nepārvaramu varu iepriekš nebiju saskāries, bet man teica, ka var būt situācijas, kad lidmašīna nepieņem Borispiļu un ieliek Harkovā vai Odesā, no kurienes transfērs uz Kijevu, kaut kā nebūs ērti te vieglās kedas un vējjakā pat pie mīnus desmit.kuram uz plaušām arī nebija ļoti priecīgs.
аватар klichko
un kāpēc apavu pārvalki. Sīkāku informāciju lūdzu
=============
Ņemot vērā notikumus pirms trim gadiem, pārbaudes tiek veiktas ar aizspriedumiem visās Jegi ostās. Noteikti novelc apavus, pat plakana zole neglābj. Vairāk nekā ducis braucienu šajā nemierīgajā laikā. Jegitskas ostās apavu pārvalki a priori nav pieejami, tos nav kur nopirkt. Es vienmēr Borisā paņemu kaudzi apavu pārvalku, mēs tos saņemam atceļā. Pārējo pēc kārtas izdalu kaimiņiem. Jums vajadzēja redzēt šīs laimīgās sejas (Egitsky grīdas nav tīrības piemēri)
аватар Senta
Nu es nerakstīju par vējjaku! Uzvelkam slēpošanas jakas, siltas un kompaktas, kājās kedas. Bieži cenšamies uz Borispiļu aizbraukt ar mašīnu, bet tā kā braucam 6-7 stundas, un mums patīk iziet uzpīpēt un iet uz kafejnīcu paēst, tad ģērbjamies silti, lai nenosaltu un nesabojātu atvaļinājumu. . Bet par bērnu, tad bez variantiem likām lidmašīnā siltās drēbēs, un tad ieliekam somā. Domāju, ja cilvēki var lidot atpūsties, viņi var atļauties saviem bērniem un sev nodrošināt maksimālu komfortu, pat ja tas ir dārgi, protams, neņemot vērā ļoti ekstrēmas situācijas. Vienkārši, pat ja jūs lidojat uz citu pilsētu, tad dzelzceļa stacijās joprojām ir taksometri, viesnīcas, mātes un bērna istabas, kur jūs vismaz nenosalsiet. Nu atkal es nesaku kategoriski, situācijas ir ļoti dažādas
аватар _727615
Tātad jautājums bija (sapratu), vai valkāt kažoku, siltus augstos zābakus un tā tālāk. Atbilde ir NĒ. Jaka vēlams īsa, bet ne vējjaka, vidēja. Kedas vēlams siltas plus zeķes, silta jaka un tad viss būs OK,
аватар moy_contakt
Senta, ticiet man, nosēšanās citā lidostā bija tāds pārsteigums, un ledus autobuss bija pēdējais posms .... un to visu prognozēt toreiz vienkārši nebija reāli, jo mēs ar to nesaskārāmies. Bet pa ceļam bija jāiegādājas daudz drēbju par krietnu summu un tādas kvalitātes, ka dzīvē tādu nepirktu, bet vajadzēja ..... bet mums vienmēr ir karte uz kuras vienmēr katram gadījumam ir kāda summa (lai gan veikalā nebija iespējas ar to norēķināties un vīrs skrēja bankomāta meklējumos.. bet tas tā), bet daudzi, zinu, lido ar mazu naudu vai bez naudas ....
аватар travelsita
klichko, bet vai jābrauc pie Borisa pēc apavu pārvalkiem? ))))))
аватар _727615
JĀ!!!!! Tur tas ir bez maksas.
аватар Senta
my_contact, es ticu! Es pats esmu tāds pats kā tu, vienmēr cenšos, lai līdzi būtu gan karte, gan skaidras naudas krājums. mazs bērns un man ir bail no avārijas situācijām
аватар klichko
un par zābaku pārvalkiem ir jābrauc pie Borisa? ))))
===========
))) Jālido no Borisa uz Egi ar zābaku pārvalkiem. Kāpēc jāuzkrāj atsevišķi, ja Borisā vienmēr ir pilni konteineri
аватар travelsita
klichko, lieliska ideja.)))) Pa ceļam uz lidostu pabraucam garām Borisam. Apstājās, dabūja bagāžnieku pārsegus un uz priekšu. )))
аватар eva.kara
Man ir aizdomas, ka Boriss galu galā ir Borispoles lidosta, nevis Borisa klīnika ...))))
Apģērbam - viegla īsa dūnu jaka, jaka, T-krekls/blūze. Bikses, zeķes, siltas kedas.
аватар klichko
Pa ceļam uz lidostu ejam garām Borisam. Apstājās, dabūja bagāžnieku pārsegus un uz priekšu. ))
==========
)) Labs biznesa plāns. Bet apavu pārvalki maksās kā louboutins, konteineri muitā
аватар Elenka08
Es arī sliecos uzskatīt, ka Boriss šajā gadījumā ir Borispole :)) Ja izlido no savas pilsētas, protams ir iespēja atgriezties citā, bet ja nepieķeries šim, tad viss ir ļoti vienkārši . Braucu tajos krosa apavos, mokasīnos, ko velku vakarā Ēģiptē un tajā pašā jakā (sintētiskais ziemotājs, bez dūnu jakas). Apakšā ir T-krekls ar garām piedurknēm.
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Ēģipte
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl